Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canim ramazan ve oruclu gunler 4 5 gibi normal gunlerde oglene kadar bildirimler yapiliyo,aç kahvalti etmeden
Tamamdır
Evet. Kalp ritmini artırıcak hareketler olmalıymış filan. Ben bu sene cardıoya yöneldim ama belimde fıtık var zorluyor onun yerine chloe ara sırada yarım saat yada 15--20dk yapıyorum cardıo. Ya kıyamam bende de 2 tane oğlan var birde eş. Sorma gitsin anlıyorum seni.
Ramazan nedeniyle 3-4 gibi ama
Oruc degilsen tartilabilirisn
Wc sonrasi birsey yemeden tartılıyoruz

Afiyet olsun canım
Tamamdır

Günaydın kızlar,mutlu haftalar olsun
Günaydın canım
Canım sen yapabilirsen cardio yap her gün 30 ek olarak bölgesel yaparsan sıkılaşma olur

Diyet kendimce yapıyorum bugünden itibaren çok daha çok dikkat edip kışa kadar 6li rakamlara inmeyi hedefledim spor serbest dikişlerim filan iyiyim bazen arada mekik çekiyorum ama karın kaslarim ağrıyor baya hissediyorum 10 bin adıma baslicam yine evde canım baya toparladım hamd olsun iyiyim düşündüğün ve sorduğun için çok teşekkür ederim evet aynı kiloda kaldım bu kilo benim direnç kilom olduğunu dusunuyorum kırilmasi adına bekledim tartimda gelsin de ona göre bakicam kaç kiloyum

Kaçamak yapmayıp bol bol spor yapsınlar.

Bugünden sonra artisi kalmaz ki yediklerinin

Cuma gunu kac kiloydun ne kadar arti yapmis sana
Bugünkü kilonu baslangic kilosu yazabilirim

Artımı yapican eksiye cevirmen lazim

Valla yemeyince kırılıyorlar sonra gelsin mi cezalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…