- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Ne verdiki sanaDoktora gittim canım 2 3 gündür çok iyi tıpkı eskisi gibiyim onun çok katkısı oldu
TamamdırYok canim ramazan ve oruclu gunler 4 5 gibi normal gunlerde oglene kadar bildirimler yapiliyo,aç kahvalti etmeden
Evet. Kalp ritmini artırıcak hareketler olmalıymış filan. Ben bu sene cardıoya yöneldim ama belimde fıtık var zorluyor onun yerine chloe ara sırada yarım saat yada 15--20dk yapıyorum cardıo. Ya kıyamam bende de 2 tane oğlan var birde eş. Sorma gitsin anlıyorum seni.Ben de zayıfladım aman aman öyle bür sıkılışma olmadı spor yapamıyorum iki tane canavar daneşimde evde olunca 3 etti 3 tane adamla uğraşıyorum içerde ama bugün başlaycm bu hafta bende yapmak istiyorum özellikle bölgesel
TamamdırRamazan nedeniyle 3-4 gibi ama
Oruc degilsen tartilabilirisn
Wc sonrasi birsey yemeden tartılıyoruz
Afiyet olsun canım
Yok canım kahvaltı yaptım yarın tartılırımSahur yaptıysan artı gelmen normal, tekrar tartılcak mısın sonra?
Günaydın canımGünaydın kızlar,mutlu haftalar olsun
Canım sen yapabilirsen cardio yap her gün 30 ek olarak bölgesel yaparsan sıkılaşma olurBen de zayıfladım aman aman öyle bür sıkılışma olmadı spor yapamıyorum iki tane canavar daneşimde evde olunca 3 etti 3 tane adamla uğraşıyorum içerde ama bugün başlaycm bu hafta bende yapmak istiyorum özellikle bölgesel
Diyet kendimce yapıyorum bugünden itibaren çok daha çok dikkat edip kışa kadar 6li rakamlara inmeyi hedefledim spor serbest dikişlerim filan iyiyim bazen arada mekik çekiyorum ama karın kaslarim ağrıyor baya hissediyorum 10 bin adıma baslicam yine evde canım baya toparladım hamd olsun iyiyim düşündüğün ve sorduğun için çok teşekkür ederim evet aynı kiloda kaldım bu kilo benim direnç kilom olduğunu dusunuyorum kırilmasi adına bekledim tartimda gelsin de ona göre bakicam kaç kiloyumNe ayrılması ya, hele bi başla.
Omg! Evasız bir gün daha
Hoşgeldin, ne zamandır aklımdasın ne yaptı acaba diye. Şu an diyey yapıyor musun yafa spor yoksa yasak mı? Sanırım 1-2 aydır aynı kilodasın değil mi?
Zipzip- kaptanım cezada taksit var mı ben yarım kalmasın diye yarına bıraktım mecburen.
Offf offf, anneme yapmaması gerektiğini anlatırken eşim geldi ankaradan elinde 3 kutuyla, cevizli baklava fıstıklı baklava soğuk baklava. Ben nerelere gidem?
Bayılırım laz böreğine, bugğn annemle konuştum güzel olacağını bilesem yapacağım ama gözğmdeki o değeri gider diye korkuyorum
Evde hala var, gönderem mi
Ben çocukları kullanıyorumbüyük 20 küçük 10 kilo, önve onlar çıkıyor, tamamsa ben
Altına sert tahta blogu bulabilir misin ki, yada 1 kare fayans falan, ayaklardan 1i yumuşak zemine gelip aşağa inse yanlış tartıyor.
Aynı yerde 3 farklı sonuç çıkarıyor garibim kafayı yedi eşime de aynısını yapıyorDaha ne istiyorsun benden zayıfladin işte mi diyor :)
Kaçamak yapmayıp bol bol spor yapsınlar.Kacamaklara ceza vermeyelim mi
Afiyet olsun canim
Dun yarina birakacaklara 6000 adim dedim
2500 yapmissin 3000 daha yaparsan anlasiriz
Yok ikinci kismina faiz uyguladim
Yemeyeceksin degil mi hepsinden
Lesliee yaparken gördüm seni sanki
Ne yapabilirz ki ortak
Cezada taksit uygulamamiz yoktu ama baktim yarisini yapmış diger kalanina faiz ekledim
Günaydın canım
Günaydın canım ❤
3000 adim bekliyorum
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım
Ilk okudugumda 800 görmüştüm değişmiş 1300 olmuş
Regl arti yediklerinin etkisidir cumaya eksilerle bekliyoruz
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canım
Günaydın canım ❤
Sahur yaptığın icin arti gelmissindir canim
Günaydın canım ❤
Guzel eksi tebrik ederim canım
Kactim
Günlük olarak yapabilirsen cok guzel program gercekten
Plank gibi hesaplayabilriiz 1sn -1 puan
Bugünden sonra artisi kalmaz ki yediklerinin61.500 çıktım. Daha fazla bekliyordum. Cumaya kadar artı yaparmıyım ki. Bukadar yediğime içtiğime yapar die düşünüyorum. Bir de cuma günü tartılacağım kilomdan mı başlicam yoksa şimdikinde mi kaptanlarım.
Spor icin yarisma var ama katilim az bu hafta herkes gecen hafta yoruldi galibaKaçamak yapmayıp bol bol spor yapsınlar.
Artımı yapican eksiye cevirmen lazim61.500 çıktım. Daha fazla bekliyordum. Cumaya kadar artı yaparmıyım ki. Bukadar yediğime içtiğime yapar die düşünüyorum. Bir de cuma günü tartılacağım kilomdan mı başlicam yoksa şimdikinde mi kaptanlarım.
Valla yemeyince kırılıyorlarTutmak çok zor. Hele bide diyette olduğumu biliyorlar epeydir bişi yemediğimi de. Şimdi desem hafta sonu evde abarttım bişi olmaz ye derler baskı yaparlar gönlünü kırmak olmaz yaptığından az yerim. Okadar uğraşıyor yaşlı başlı haliyle bizler için.
Ohhh missssValla yemeyince kırılıyorlarsonra gelsin mi cezalar
Bugun 4 de tartilsinlar zaten persembe ,cuma erken tartilacak herkesGel anlasalim 4 diyelimmi
Ayyy şükür bitiyoBugun 4 de tartilsinlar zaten persembe ,cuma erken tartilacak herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?