Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendime bi liste hazırladım hem puan içinde iyi olur. Birde sürekli bu hareketleri yapmanın vucuda etkilerinden bahsedip duruyorlar en azından düzene sokmuş olurum. Ayrıca chloe çok seviyorum onun challenglerını yapıyorum. Listem okadar önemli değil ama belki sizede fikir olur die paylaşıyım spor sonlarında iyi olur.

Her gün
100 tane köprü
100 tane squat
100 tane mekik
100 saniye plank
100 saniye wallsit
100 tane ip atlama
100 tane jumpin jack
100 tane russian twist
100 tane leg pull knee up
200 tane iki farklı kol hareketi

Artın cok fazla regliden degildir bukadar canim bende gecen hafta tartildim ve regliydim kacıncı günun bugun canim
Bugün 3. Günüm canım yani cuma oldum ama aksami buldu normalde 5.gun tamamen biter yikanirim. Ya yürüyüş yapamadım iki gündür ufak tefek biseylerde attım ağzıma ve WC olayı yok bende şuan . Haftada bir

Bugün 3. Günüm canım yani cuma oldum ama aksami buldu normalde 5.gun tamamen biter yikanirim. Ya yürüyüş yapamadım iki gündür ufak tefek biseylerde attım ağzıma ve WC olayı yok bende şuan . Haftada bir
Kayısı ile su denedin mi hiç. Hurmayla yoğurt tüketmekte iyi geliyor. Yanlış anlamadıysam wc sorunun var.

Tamam canım bende plates düşünüyordum . Yarin sbaahtan itibaren başlıyorum inşallah yada bugün açken yapmak daha iyidir dimi

Regl 500 600 700 arti yapsin oyuzden senin artin fazla dedigin gibi agzina attiklarin varmis,1tane simit,dun yedigin şehriye corbasi arti bulgur pilavi bak hepsini buldum

Kayısı ile su denedin mi hiç. Hurmayla yoğurt tüketmekte iyi geliyor. Yanlış anlamadıysam wc sorunun var.
Deniyorum canım kayısı çayı içtim bu sabah tık yok geçen aksm komposto kaynatmis kayinavlidem içtim o akşam çıktım ta salı günü
Regl 500 600 700 arti yapsin oyuzden senin artin fazla dedigin gibi agzina attiklarin varmis,1tane simit,dun yedigin şehriye corbasi arti bulgur pilavi bak hepsini buldum
Evet kaptanım haklısın bu hafta hiçbirini yapmicam . Gozundende hicbisey kacmiyo maşallah

Hazır doğandan form kayısılı çayı içiyorsan onu çok içme canım. İçinde sinemaki varmış o tembellik yapabilir. Bende yeni öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…