Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ameliyata girmeden önce ilk foton buda bugünkü iyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
Masallah canim sana cok guzel olmussun
Pazartesi günu ilk defa bukadar guzel eksiler geldi tebrikler canim
Afiyet olsun canım

Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Afiyet olsun canım cezani da yapmissin
Eva sıkılaştırıyor mu cidden.
Eva guzel sıkilastiriyor en guzel örneği Cordelia

Tünaydın kıslar dün sokak sakın kimse yok diye 10 dk kıslarla dışarı çıktık sokağa yani rüzgarlı ve sert bir hava vardı 10 dk bile durmamışızdır iftar saati başıma ağrı girdi migrenim başladı şu an biraz daha iyiyim çok şükür halsizlik yaptı ben de henüz tartılmadım spor da yapmadım az sonra kalkarım yatmak iyi gelmiyor bana
Kaptanlarım dün ve bugünün menüsünü ve sporlarımı akşam topluca yazsam problem olur mu?

Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia

Bugün de çok rüzgar var

Maşallah canım hırsını koru kilo vermede çok yardımcı oluyor 37 kilo verene 10 15 kilo çerez gibi gelirinsallah istediğin gibi kolaylıkla verirsin
Aynen öğle çok gözümde buyutmedim ve korkmuyorum vücudumu bu süre zarfında iyi tanıdım neleri sevip neleri sevmediğim ne yersem duruyor ne kadar yemeliyim filan inşallah veririm verecegimde

Canim bizim burasida oyle okadar soguk esiyoki benimde dün basim cok agridi,gecmis olsun
Sorun olmaz aksama yazarsin

Aynen öğle çok gözümde buyutmedim ve korkmuyorum vücudumu bu süre zarfında iyi tanıdım neleri sevip neleri sevmediğim ne yersem duruyor ne kadar yemeliyim filan inşallah veririm verecegimde
Geçende konusu geçmişti burada gerçekten önce vücudu tanımak çok önemli en azından neler iyi geliyor daha iyi bilince insan hemen veriyor ende sorunsuz ver istediğin hedefe çabucak ulaş inşallah

Ben yine çıkmazdım da kızlarım çok ağladı dışarda da kimse yok diye çıktım keşke çıkmasaydım olan bana oldu fena çarptı rüzgar beni
Geçmiş olsun. Dün gözüm senin sporlarını aradı. Şimdi nasılsın?

Ben yine çıkmazdım da kızlarım çok ağladı dışarda da kimse yok diye çıktım keşke çıkmasaydım olan bana oldu fena çarptı rüzgar beni
Valla benimkiler de ağlıyor ama babası gelince araba da geziyorlar öyle dışarı ben pek salmiyorum kapının dışı cadde çünkü.

Geçmiş olsun canim yaa cok esiyor her yer dikkat et
Aksam paylasirsin toplu olarak sorun olmaz

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok konuştuğumuzda güzel eksiler geliyor afiyet olsun canım
Günaydın kızlar - 500
Hedefim cuma gününe kadar - 600 daha vermek
Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Harika canım galiba sen kazanacaksın. Gerçi ben daha tartılmadım ama. Bakalım birazdan tartılcam.
Afiyet olsun canım.
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Dünkü menum
Sahur
1 muz+3 ceviz+1tk bal

İftar
2 hurma
1 kase barbunya
Bol Salata
2 üçgen karpuz

Ara
1 avuç kabak çekirdeği

Su 2
Spor yok
Afiyet olsun canım
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım

Kmsl Hnd sahur yaptığın icin oyle ben sabah +1 cikiyorum aksam +150 çıkmıştım dün
Olabilir canım çünkü dün öğlen tartılmıştım sabittim
Ameliyata girmeden önce ilk foton buda bugünkü iyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
Çok iyi olmuşsun canım

Bir de çatlaklar gitmemiş herhalde yanlış hayitırlamıyorsam sen karın germe olmuştun o ameliyatta çatlaklar kalıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…