Eva sıkılaştırıyor mu cidden.Artık sıkılaşsan iyi olur ben bölgesel ve eva öneriyorum çok güzel sıklaştırıyor ha birde sguat günlük yap farkı görcksin
Masallah canim sana cok guzel olmussunAmeliyata girmeden önce ilk foton buda bugünküiyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
Pazartesi günu ilk defa bukadar guzel eksiler geldi tebrikler canim
Afiyet olsun canımPazar menüsü
İftqr
200 grm fırında tavuk,,, bol salata,,, 1 bardak şalgam
Ara
Türk kahvesi bir kare bitter
Sahur 2 dilim çavdar ekmeği,,, 1 dilim hindi füme,,, 2 dilim dana füme,,, 1 dilim beyaZ peynir,,, 1 çatal tavuk
Su 3 e tamamlandı
Spor 30 dk ceza pilates yapıldıZipzip-
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Afiyet olsun canım cezani da yapmissinPazar menüsü
İftqr
Ara
Sahur 2 dilim çavdar ekmeği,,, 1 dilim hindi füme,,, 2 dilim dana füme,,, 1 dilim beyaZ peynir,,, 1 çatal tavuk
Su 3 e tamamlandı
Eva guzel sıkilastiriyor en guzel örneğiEva sıkılaştırıyor mu cidden.
Cézalar mi ise yaradi acabaPazartesi günu ilk defa bukadar guzel eksiler geldi tebrikler canim
YupppiiiiiiCézalar mi ise yaradi acaba
Teşekkür ederim canım sağolMasallah canim sana cok guzel olmussun
Pazartesi günu ilk defa bukadar guzel eksiler geldi tebrikler canim
Afiyet olsun canım
Bugün de çok rüzgar varTünaydın kıslardün sokak sakın kimse yok diye 10 dk kıslarla dışarı çıktık sokağa yani rüzgarlı ve sert bir hava vardı 10 dk bile durmamışızdır iftar saati başıma ağrı girdi migrenim başladı şu an biraz daha iyiyim çok şükür halsizlik yaptı ben de henüz tartılmadım spor da yapmadım az sonra kalkarım yatmak iyi gelmiyor bana
Kaptanlarım dün ve bugünün menüsünü ve sporlarımı akşam topluca yazsam problem olur mu?
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Aynen öğle çok gözümde buyutmedim ve korkmuyorum vücudumu bu süre zarfında iyi tanıdım neleri sevip neleri sevmediğim ne yersem duruyor ne kadar yemeliyim filanMaşallah canımhırsını koru kilo vermede çok yardımcı oluyor 37 kilo verene 10 15 kilo çerez gibi gelir insallah istediğin gibi kolaylıkla verirsin
Ben yine çıkmazdım da kızlarım çok ağladı dışarda da kimse yok diye çıktım keşke çıkmasaydım olan bana oldu fena çarptı rüzgar beniBugün de çok rüzgar var
Canim bizim burasida oyle okadar soguk esiyoki benimde dün basim cok agridi,gecmis olsunTünaydın kıslardün sokak sakın kimse yok diye 10 dk kıslarla dışarı çıktık sokağa yani rüzgarlı ve sert bir hava vardı 10 dk bile durmamışızdır iftar saati başıma ağrı girdi migrenim başladı şu an biraz daha iyiyim çok şükür halsizlik yaptı ben de henüz tartılmadım spor da yapmadım az sonra kalkarım yatmak iyi gelmiyor bana
Kaptanlarım dün ve bugünün menüsünü ve sporlarımı akşam topluca yazsam problem olur mu?
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Geçende konusu geçmişti burada gerçekten önce vücudu tanımak çok önemli en azından neler iyi geliyor daha iyi bilince insan hemen veriyorAynen öğle çok gözümde buyutmedim ve korkmuyorum vücudumu bu süre zarfında iyi tanıdım neleri sevip neleri sevmediğim ne yersem duruyor ne kadar yemeliyim filaninşallah veririm verecegimde
Geçmiş olsun. Dün gözüm senin sporlarını aradı.Ben yine çıkmazdım da kızlarım çok ağladı dışarda da kimse yok diye çıktım keşke çıkmasaydım olan bana oldu fena çarptı rüzgar beni
Ay inşallah.Eğer tekrar kaçamak yapmazsan bu saatten sonra artı olmaz yavaştan eksiye döner
Maşallah ya çok iyi. Harika olmuş.Evet baya baya inceldim bel liposuction da yaptırdım simit belasından da kurtuldum doktorum sıkı bir diyetle baklava bile çıkartırsin artık dedi
Valla benimkiler de ağlıyor ama babası gelince araba da geziyorlar öyle dışarı ben pek salmiyorum kapının dışı cadde çünkü.Ben yine çıkmazdım da kızlarım çok ağladı dışarda da kimse yok diye çıktım keşke çıkmasaydım olan bana oldu fena çarptı rüzgar beni
Geçmiş olsun canim yaa cok esiyor her yer dikkat etTünaydın kıslardün sokak sakın kimse yok diye 10 dk kıslarla dışarı çıktık sokağa yani rüzgarlı ve sert bir hava vardı 10 dk bile durmamışızdır iftar saati başıma ağrı girdi migrenim başladı şu an biraz daha iyiyim çok şükür halsizlik yaptı ben de henüz tartılmadım spor da yapmadım az sonra kalkarım yatmak iyi gelmiyor bana
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar gızlarr
bugünkü menüm
Kahvaltı
peynir+zeytin
Küçük bir parça tahin helvası
2 dilim tam buğday
Ara
2 kuru erik
1 incir
Sade Türk kahvesi
Ara
Sodali ayran
Akşam
Etli Sebzeli pilav
1 kase domates çorbası
3 y.k. ezme
Küçük bir parça pide
Ara
2 kare beyaz çikolata
Sade Türk kahvesi
3 litre su
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımIyi geceler arkadaşlar menum
Sahur 3.30
3 kaşık icine yulaf chia 1 muz
Domatessalatalij peynir 1 yeşilçay
Iftar 20.06
1 kepce mercimek çorba
2 kaşık pilav üzerine tavuk
Bol salata
2 lt su
1 sekersiz cay
22.00 1 sade türk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul
Çok konuştuğumuzda güzel eksiler geliyorSelam kızlar
Sayfalarca sohbet etmissiniz maşallah.. takım yine coşkulu ilerliyor
Menü
Sahur
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
8 zeytin
Iftar
8 yk kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
1 kaşık yoğurt
Salata.
2 litre su içtim Sanırım. 1 kupa da kahve içtim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Harika canım galiba sen kazanacaksın. Gerçi ben daha tartılmadım ama. Bakalım birazdan tartılcam.Günaydın kızlar - 500
Hedefim cuma gününe kadar - 600 daha vermek
Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Afiyet olsun canım.Cmt menüm
Sabah11.30
1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 siyah zeytin domates 2 dilim peynir 1 hurma
Ara16.00 2 form bisküvi
Akşam19.36 1 şiş et 3 tane tavuk kebabı(kelebek şeklinde) 1 bardak kola salata
Su 2.5 lt
Spor 5394 adım 150 p
Pazar menüm
Sabah12.00 1.5 tb ekmek 2 dilim köy peyniri 2 siyah zeytin domates salatalık 1 haş yumurta 1 hurma
Ara16.30 yarjm elma
Akşam19.38 2 şiş dalak 5 tane küçük kıyma kebabı 1 bardak ayran salata
Su 2.5 lt
Spor 2892 adım 60p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Afiyet olsun canımDünkü menum
Sahur
1 muz+3 ceviz+1tk bal
İftar
2 hurma
1 kase barbunya
Bol Salata
2 üçgen karpuz
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
Su 2
Spor yok
Tebrikler canım
Afiyet olsun canımPazar menüsü
İftqr
Ara
Su 3 e tamamlandı
Olabilir canım çünkü dün öğlen tartılmıştım sabittimKmsl Hnd sahur yaptığın icin oyle ben sabah +1 cikiyorum aksam +150 çıkmıştım dün
Çok iyi olmuşsun canımAmeliyata girmeden önce ilk foton buda bugünküiyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?