Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla yemeyince kırılıyorlar sonra gelsin mi cezalar
Ben alıp herşeyi eşime yediriyorum. Onlar da birşey diyemiyor. Yemicem demeyin o zaman göze batıyor. Normal davranın. Kimse yiyormusunuz diye size bakmıyor bile. Çaktırmadan geri koyuyorum. Eşimin tabağına transfer ediyorum. Görürlerse ben alacağım tekrar diyorum.
Yemeyeceğim deyince ooo burda diyet mi olur? Diyeti evinizde yapin. Kırk yilda bir yiyebilirsin.

Bugünden sonra artisi kalmaz ki yediklerinin

Cuma gunu kac kiloydun ne kadar arti yapmis sana
Bugünkü kilonu baslangic kilosu yazabilirim
İyi kalmazsa güzel. Cuma 60.150. Bugün 61.500 fark 1.650 artış.
Artımı yapican eksiye cevirmen lazim
Yok eksi yapıcamda yediklerimi diyorum bugünden sonra da artarmı die şey yaptım.

İyi kalmazsa güzel. Cuma 60.150. Bugün 61.500 fark 1.650 artış.

Yok eksi yapıcamda yediklerimi diyorum bugünden sonra da artarmı die şey yaptım.
Eğer tekrar kaçamak yapmazsan bu saatten sonra artı olmaz yavaştan eksiye döner

Ameliyata girmeden önce ilk foton buda bugünkü iyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da

Eklentiler

• IMG_20201019_143350.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210510_123442.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 41
Guzel degisim olmus canım
Karın Kasım okadar ayrılmış ki bağırsaklarım çıkmış kaptanım meğer benim bağırsak hastalığım o yüzdenmis bağırsaklarım hareket ettiginde göbeğinin üstünden görmem ve eşime baksana sanki bebek hareket ediyor gibi gösterip elimizle hissediyorduk artık o dertte kalmadı çok şükür geri aldım dedi bağırsakların hepsini ameliyat sırasında iyiki olmuşum yani

Evet baya baya inceldim bel liposuction da yaptırdım simit belasından da kurtuldum doktorum sıkı bir diyetle baklava bile çıkartırsin artık dedi
Ne güzel canım maşallah başladın mı artık diyete

Ne güzel canım maşallah başladın mı artık diyete
Başladım canım aslında hep dikkat ediyorum da bugün daha dikkatli yiyeceğim artık kışa kadar 6lari görmem lazım belki kışa bir kol germe olabilirim sırt liposuction ile tartım gelsinde benim tartınin mesaisi bitti okeye dönüyor

Hadi bakalım o zaman gazan mübarek olsun ilk kilolar çabuk gider dikkat ettikçe kolay verirsin

Vereceğime eminim hırslı bir yapım var tek başıma 37 kg verdi isem veririm diyorum motivasyonum yüksek yani
Maşallah canım hırsını koru kilo vermede çok yardımcı oluyor 37 kilo verene 10 15 kilo çerez gibi gelirinsallah istediğin gibi kolaylıkla verirsin

Pazar menüsü

İftqr
200 grm fırında tavuk,,, bol salata,,, 1 bardak şalgam

Ara
Türk kahvesi bir kare bitter

Sahur 2 dilim çavdar ekmeği,,, 1 dilim hindi füme,,, 2 dilim dana füme,,, 1 dilim beyaZ peynir,,, 1 çatal tavuk

Su 3 e tamamlandı

Spor 30 dk ceza pilates yapıldı Zipzip-

Canım ben Eva yapamam göbeğim düşüyor o çok hareketli
Canım o zaman kolay pilatese başla günde 3ğ dk çok iyi gelecektir gerçekten sıkılaştıpını hissediyorsun ben pilates annesini yapıyorum topa lastiğe filan gerek yok bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…