Ben alıp herşeyi eşime yediriyorum.Valla yemeyince kırılıyorlarsonra gelsin mi cezalar
İyi kalmazsa güzel. Cuma 60.150. Bugün 61.500 fark 1.650 artış.Bugünden sonra artisi kalmaz ki yediklerinin
Cuma gunu kac kiloydun ne kadar arti yapmis sana
Bugünkü kilonu baslangic kilosu yazabilirim
Yok eksi yapıcamda yediklerimi diyorum bugünden sonra da artarmı die şey yaptım.Artımı yapican eksiye cevirmen lazim
Dün akşam burası da soğuktu. Halamiza gittik. Yazlık hırka giydim. Dondum canım. Gündüz sıcaktı oysa.
Eğer tekrar kaçamak yapmazsan bu saatten sonra artı olmaz yavaştan eksiye dönerİyi kalmazsa güzel. Cuma 60.150. Bugün 61.500 fark 1.650 artış.
Yok eksi yapıcamda yediklerimi diyorum bugünden sonra da artarmı die şey yaptım.
Bizim burda disarda don olmusDün akşam burası da soğuktu. Halamiza gittik. Yazlık hırka giydim. Dondum canım. Gündüz sıcaktı oysa.
Guzel degisim olmus canımAmeliyata girmeden önce ilk foton buda bugünküiyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
Çok üzüldüm yaaa.Bizim burda disarda don olmus
Ektigimiz kabaklar,fasulyeler
Ceviz agaclari hep etkilenmis
Saglik olsun canım yaa daha erken yeniden ekilir gecen sene yasaklar olunca 1 haziran da ekmistik herseyiÇok üzüldüm yaaa.
Evet baya baya inceldim bel liposuction da yaptırdım simit belasından da kurtuldum doktorum sıkı bir diyetle baklava bile çıkartırsin artık dediGuzel degisim olmus canım
Süper.Evet baya baya inceldim bel liposuction da yaptırdım simit belasından da kurtuldum doktorum sıkı bir diyetle baklava bile çıkartırsin artık dedi
Karın Kasım okadar ayrılmış ki bağırsaklarım çıkmış kaptanım meğer benim bağırsak hastalığım o yüzdenmis bağırsaklarım hareket ettiginde göbeğinin üstünden görmem ve eşime baksana sanki bebek hareket ediyor gibi gösterip elimizle hissediyorduk artık o dertte kalmadı çok şükür geri aldım dedi bağırsakların hepsini ameliyat sırasında iyiki olmuşum yaniGuzel degisim olmus canım
Ne güzel canım maşallah başladın mı artık diyeteEvet baya baya inceldim bel liposuction da yaptırdım simit belasından da kurtuldum doktorum sıkı bir diyetle baklava bile çıkartırsin artık dedi
Başladım canım aslında hep dikkat ediyorum da bugün daha dikkatli yiyeceğim artık kışa kadar 6lari görmem lazım belki kışa bir kol germe olabilirim sırt liposuction ileNe güzel canım maşallah başladın mı artık diyete
Hadi bakalım o zaman gazan mübarek olsun ilk kilolar çabuk gider dikkat ettikçe kolay verirsinBaşladım canım aslında hep dikkat ediyorum da bugün daha dikkatli yiyeceğim artık kışa kadar 6lari görmem lazım belki kışa bir kol germe olabilirim sırt liposuction iletartım gelsinde benim tartınin mesaisi bitti okeye dönüyor
Vereceğime eminim hırslı bir yapım var tek başıma 37 kg verdi isem veririm diyorum motivasyonum yüksek yaniHadi bakalım o zaman gazan mübarek olsun ilk kilolar çabuk gider dikkat ettikçe kolay verirsin
Maşallah canımVereceğime eminim hırslı bir yapım var tek başıma 37 kg verdi isem veririm diyorum motivasyonum yüksek yani
Canım o zaman kolay pilatese başla günde 3ğ dk çok iyi gelecektir gerçekten sıkılaştıpını hissediyorsun ben pilates annesini yapıyorum topa lastiğe filan gerek yok bir bak istersenCanım ben Eva yapamam göbeğim düşüyor o çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?