Erken degil mi 3-4 kilo sonra yapayım.
Hamilelik bitiminde isteniyor ben 3.cu çocuk istemediğim için oldum doktorum sürekli sordu eminsiniz dimi zor olur dedi hamilelik tekrar yırtılır kadın toparlamak daha zor olur dedi eminim dedim.Çok güzel olmuşben şuan senin eski halinden beterim ve sporlar toparlanacağını hiç sanmıyorum, belki bireysel koçla falan olur da o da çocuklarla olmuyor, eşim ikna olsa isterim ben de her ne kadar bıcak altına yatmaktan korksam da.
Göbek fıtığı mı oluyor o bağırsağın kastan çıkması.? Bir de ya tekrar kilo alınırsa hamileleik vs biliyor musun nasıl oluyor?
Geçmiş olsun, rüzgar beni de çok etkiliyor, 2 dk dursam 2 gün baş ağrısı çekiorum.
Sağol canım evet 4 ay oldu olalı baya iyiyim izlere de bakıyorum kantaron yağı filan sürüyorum bakalım ne kadar azalicak izbu hafta yarışma yok diye anladım yine mi kaçırdım bişeyi ben yaaa
ay yazık olmuş. gerçekten çok soğuk. ankara da ayaz var. dün kar yağmış ya bazı yerlere onun soğuğu galiba
geçmiş olsun canım iyiki de ameliyat olmuşsun.
Tünaydın canım. dün bende yürüdüm sokakta. yolun başından sonuna gidip geldim sadece. ama çok üşüdüm kulağım ağrıyor bugün benimde. geçmiş olsun sanada
Sağol canım karnimin düz oluşu da motive ediyor eskiden kapatmak için uğraşıyordum şimdi her kıyafet rahat rahat oluyorharika eksi canim
cok iyi görünüyorsun canim
Cok üzüldüm emeğinize yazık olmuş
Buradalar bayaa rüzgar var dışarıda hersey uçuyor
İnşallah canım bakalım ilk hedef 69 şuan ikinci 65 olur göreyim de 69 uAnladım canım benim inşallahhhh o kiloları görürsün çok değil 4 5 aya kalmaz 6 lardasın
Tamam canım teşekkür ederim bakicamCanım o zaman kolay pilatese başla günde 3ğ dk çok iyi gelecektir gerçekten sıkılaştıpını hissediyorsun ben pilates annesini yapıyorum topa lastiğe filan gerek yok bir bak istersen
Canım ben sadece Eva yaptım nerdeyse. Plank, şınav, mekik, squat, zıplama vs tüm hareketleri çok rahat yapıyorum. Bunlar Eva sayesinde oldu. Hiçbirini yapamıyordum.Eva sıkılaştırıyor mu cidden.
Canım çok güzel olmuş göbeğin benimde göbeğim şuan ilk resimdeki gibi kızlar sizce sporla toplayabilirmiyim catladigi için böyle duruyo benimkideAmeliyata girmeden önce ilk foton buda bugünküiyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
Seninde göbek varmıydi canım ama sarkan modelden ya ben Eva yapamiyorum. Keşke göbek düşmem olmasada yapabilseydimCanım ben sadece Eva yaptım nerdeyse. Plank, şınav, mekik, squat, zıplama vs tüm hareketleri çok rahat yapıyorum. Bunlar Eva sayesinde oldu. Hiçbirini yapamıyordum.Şuana kadar sarkma vs yok. Sıkılaşma var mı yok mu hiç anlamıyorum ben. Bayram sonu bende chole ve plates vs yapacağım.
Sıkılaşma videoları son kilolarda yapılmali diye biliyorum. Başta tüm vücut hareketlerini içeren spor yapılmalı. Tüm yağlar yakılmaya çalışılmalı. Vücut ihtiyacı olan enerji için yağ yakıyor. Göbek hareketi yapıyor, yağları ordan alayım demiyor maalesef. Yürüyüş, bisiklet, Leslie Eva vs. Nabız yükseltilmeli. (Ben öyle biliyorum uzman değilim canlarım. )
Eva da hiç durmuyorlar. Hele o kollar... Kuş gibi uçma hareketi yapıyordu bir videoda. Dedim bulmuşsun hareketini Mira. Uç kızım.
Sen spor cok yapmiyosun sadece yuruyuse inaniyosun canim yuruyus sıkılaştırıyor bacak ve basenCanım çok güzel olmuş göbeğin benimde göbeğim şuan ilk resimdeki gibi kızlar sizce sporla toplayabilirmiyim catladigi için böyle duruyo benimkide
Bence toplarsın canım. Düzenli yapmak lazım.Canım çok güzel olmuş göbeğin benimde göbeğim şuan ilk resimdeki gibi kızlar sizce sporla toplayabilirmiyim catladigi için böyle duruyo benimkide
Sarkan göbek yoktu belki çok az kilodan kaynaklı. Dogum yapmadım ben. Ondan olabilir senin göbeğin.Seninde göbek varmıydi canım ama sarkan modelden ya ben Eva yapamiyorum. Keşke göbek düşmem olmasada yapabilseydim
Şimdi çocuğu uyutunca hemen yürüyüşe cikicam geleyim platese başlıyorum.kaptanim spor dunyasina giriş yapiyorum an itibariyle yad ayarın sbaahtan yaparım.yorgun olursam öğleden sonrada yürüyüşSen spor cok yapmiyosun sadece yuruyuse inaniyosun canim yuruyus sıkılaştırıyor bacak ve basen
Ama senin spora yönelmen gerekiyo toparlanman icin
Aynen canim yoksa oturdugumuz yerden kilo versekte yaglanma gitmez bende dahilim bacaklarim kalinŞimdi çocuğu uyutunca hemen yürüyüşe cikicam geleyim platese başlıyorum.kaptanim spor dunyasina giriş yapiyorum an itibariyle yad ayarın sbaahtan yaparım.yorgun olursam öğleden sonrada yürüyüş
Sarkan göbek yoktu belki çok az kilodan kaynaklı. Dogum yapmadım ben. Ondan olabilir senin göbeğin.
Evt dogumlrdan kaldı platese ve mekige baslicam deneyim bakalım sonuç ne olcakBence toplarsın canım. Düzenli yapmak lazım.
Benim simit bölgem varAynen canim yoksa oturdugumuz yerden kilo versekte yaglanma gitmez bende dahilim bacaklarim kalin
Hergun 30sn planka basla göbegin icin hergun aksatmadigin zaman gobeginde gerilme hissetceksin bunu yavastan artir daha sonra faydasini goruceksin emin ol arti mekikEvt dogumlrdan kaldı platese ve mekige baslicam deneyim bakalım sonuç ne olcak
Sen simiti seversin oyuzdendir oBenim simit bölgem var
Kız bende simiti çok severim benimde simit bölgem varSen simiti seversin oyuzdendir o
Biliyorum seversinKız bende simiti çok severim benimde simit bölgem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?