Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Baya çatlağım vardı bu minimuma indirilmis hali hepsi tamamen gitmiyor maalesef birde benimkiler çok yarikti canım bunada şükür ediyorum çok sağol inşallah 6 li rakamlara inince bir kol germe de olurum mis gibi olur

Geçende konusu geçmişti burada gerçekten önce vücudu tanımak çok önemli en azından neler iyi geliyor daha iyi bilince insan hemen veriyor ende sorunsuz ver istediğin hedefe çabucak ulaş inşallah
İnşallah canim hepimiz istediğimi hedeflediğimiz ve kendimizi mutlu hissedeceğimiz vücudumuza kavuşuruz tanımak çok önemli herkesin metabolizmasi farklı çünkü sana faydalı gelen bana dokunabilir çünkü

Anladım canım benim inşallahhhh o kiloları görürsün çok değil 4 5 aya kalmaz 6 lardasın

harika eksi canim
Ameliyata girmeden önce ilk foton buda bugünkü iyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
cok iyi görünüyorsun canim
Bizim burda disarda don olmus
Ektigimiz kabaklar,fasulyeler
Ceviz agaclari hep etkilenmis
Cok üzüldüm emeğinize yazık olmuş
Bugün de çok rüzgar var
Buradalar bayaa rüzgar var dışarıda hersey uçuyor

Spor icin yarisma var ama katilim az bu hafta herkes gecen hafta yoruldi galiba
bu hafta yarışma yok diye anladım yine mi kaçırdım bişeyi ben yaaa
Bizim burda disarda don olmus
Ektigimiz kabaklar,fasulyeler
Ceviz agaclari hep etkilenmis
ay yazık olmuş. gerçekten çok soğuk. ankara da ayaz var. dün kar yağmış ya bazı yerlere onun soğuğu galiba
geçmiş olsun canım iyiki de ameliyat olmuşsun.
Tünaydın canım. dün bende yürüdüm sokakta. yolun başından sonuna gidip geldim sadece. ama çok üşüdüm kulağım ağrıyor bugün benimde. geçmiş olsun sanada

Evet baya baya inceldim bel liposuction da yaptırdım simit belasından da kurtuldum doktorum sıkı bir diyetle baklava bile çıkartırsin artık dedi
Çok güzel olmuş ben şuan senin eski halinden beterim ve sporlar toparlanacağını hiç sanmıyorum, belki bireysel koçla falan olur da o da çocuklarla olmuyor, eşim ikna olsa isterim ben de her ne kadar bıcak altına yatmaktan korksam da.
Göbek fıtığı mı oluyor o bağırsağın kastan çıkması.? Bir de ya tekrar kilo alınırsa hamileleik vs biliyor musun nasıl oluyor?
Ben yine çıkmazdım da kızlarım çok ağladı dışarda da kimse yok diye çıktım keşke çıkmasaydım olan bana oldu fena çarptı rüzgar beni
Geçmiş olsun, rüzgar beni de çok etkiliyor, 2 dk dursam 2 gün baş ağrısı çekiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…