Isteyen eva isteyen leslie yapacak canim
Sağol kaptanım tamamdır akşam hepsini yazarımGeçmiş olsun canim yaa cok esiyor her yer dikkat et
Aksam paylasirsin toplu olarak sorun olmaz
Baya çatlağım vardı bu minimuma indirilmis hali hepsi tamamen gitmiyor maalesef birde benimkiler çok yarikti canım bunada şükür ediyorum çok sağol inşallah 6 li rakamlara inince bir kol germe de olurum mis gibi olurOlabilir canım çünkü dün öğlen tartılmıştım sabittim
Çok iyi olmuşsun canım
Bir de çatlaklar gitmemiş herhalde yanlış hayitırlamıyorsam sen karın germe olmuştun o ameliyatta çatlaklar kalıyor mu
Sağol canım sarkan derim büyük göbek deliği ve bağırsak sorunum kalmadı çok şükürAy inşallah.
Maşallah ya çok iyi. Harika olmuş.
Puanlama ayni mi olacak yoksa sıkıntıIsteyen eva isteyen leslie yapacak canim
İnşallah canim hepimiz istediğimi hedeflediğimiz ve kendimizi mutlu hissedeceğimiz vücudumuza kavuşuruzGeçende konusu geçmişti burada gerçekten önce vücudu tanımak çok önemli en azından neler iyi geliyor daha iyi bilince insan hemen veriyorende sorunsuz ver istediğin hedefe çabucak ulaş inşallah
Ben faydasını gördüm yaptıgım sıralarEva sıkılaştırıyor mu cidden.
Anladım canım benim inşallahhhh o kiloları görürsün çok değil 4 5 aya kalmaz 6 lardasınBaya çatlağım vardı bu minimuma indirilmis hali hepsi tamamen gitmiyor maalesef birde benimkiler çok yarikti canım bunada şükür ediyorum çok sağol inşallah 6 li rakamlara inince bir kol germe de olurum mis gibi olur
Hepsinin dakikasi 10 puan olsun diyoruz canım duyuru yaparızPuanlama ayni mi olacak yoksa sıkıntı
Ameliyata girmeden önce ilk foton buda bugünküiyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
Cok üzüldüm emeğinize yazık olmuşBizim burda disarda don olmus
Ektigimiz kabaklar,fasulyeler
Ceviz agaclari hep etkilenmis
Buradalar bayaa rüzgar var dışarıda hersey uçuyorBugün de çok rüzgar var
Artın cok degil cumaya eksiler gelecek canimPzrtesi bildirimi +300
bu hafta yarışma yok diye anladım yine mi kaçırdım bişeyi ben yaaaSpor icin yarisma var ama katilim az bu hafta herkes gecen hafta yoruldi galiba
ay yazık olmuş. gerçekten çok soğuk. ankara da ayaz var. dün kar yağmış ya bazı yerlere onun soğuğu galibaBizim burda disarda don olmus
Ektigimiz kabaklar,fasulyeler
Ceviz agaclari hep etkilenmis
geçmiş olsun canım iyiki de ameliyat olmuşsun.Karın Kasım okadar ayrılmış ki bağırsaklarım çıkmış kaptanım meğer benim bağırsak hastalığım o yüzdenmis bağırsaklarım hareket ettiginde göbeğinin üstünden görmem ve eşime baksana sanki bebek hareket ediyor gibi gösterip elimizle hissediyorduk artık o dertte kalmadı çok şükür geri aldım dedi bağırsakların hepsini ameliyat sırasında iyiki olmuşum yani
Tünaydın canım. dün bende yürüdüm sokakta. yolun başından sonuna gidip geldim sadece. ama çok üşüdüm kulağım ağrıyor bugün benimde. geçmiş olsun sanadaTünaydın kıslardün sokak sakın kimse yok diye 10 dk kıslarla dışarı çıktık sokağa yani rüzgarlı ve sert bir hava vardı 10 dk bile durmamışızdır iftar saati başıma ağrı girdi migrenim başladı şu an biraz daha iyiyim çok şükür halsizlik yaptı ben de henüz tartılmadım spor da yapmadım az sonra kalkarım yatmak iyi gelmiyor bana
Kaptanlarım dün ve bugünün menüsünü ve sporlarımı akşam topluca yazsam problem olur mu?
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
Teşekkür ederim canımharika eksi canim
cok iyi görünüyorsun canim
Cok üzüldüm emeğinize yazık olmuş
Buradalar bayaa rüzgar var dışarıda hersey uçuyor
Puanlar tutuluyor yaa hep bir yaris var o anlamda demistim canimbu hafta yarışma yok diye anladım yine mi kaçırdım bişeyi ben yaaa
Gece eksi 1 derece diyordu canim karin sogugu geldi belkide burayaay yazık olmuş. gerçekten çok soğuk. ankara da ayaz var. dün kar yağmış ya bazı yerlere onun soğuğu galiba
Cumaya eksiyle geliceksindir canimPzrtesi bildirimi +300
Çok güzel olmuşEvet baya baya inceldim bel liposuction da yaptırdım simit belasından da kurtuldum doktorum sıkı bir diyetle baklava bile çıkartırsin artık dedi
Geçmiş olsun, rüzgar beni de çok etkiliyor, 2 dk dursam 2 gün baş ağrısı çekiorum.Ben yine çıkmazdım da kızlarım çok ağladı dışarda da kimse yok diye çıktım keşke çıkmasaydım olan bana oldu fena çarptı rüzgar beni
KaapitanlarımZipzip- ve E Elif_Eylul cezam ektedir
3 te de tartılıcam 3 gündğr 3te tartılıyorum, bakalım bugün değişöiş mi?
KaapitanlarımZipzip- ve E Elif_Eylul cezam ektedir
3 te de tartılıcam 3 gündğr 3te tartılıyorum, bakalım bugün değişöiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?