Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım lafta sokuyosun ama cididyim baslicam plates ve mekige inşallah iki aya belli eder. Senin bacaklar niye kalındı
Ben laf sokarim inceden dokunsun diye
Basla canim basla bende baslicam insallah sporu birakinca direk kalinlasti yiyince de haliyle kalinlasti kilo versende hemen incelmez spor şart

Hergun 30sn planka basla göbegin icin hergun aksatmadigin zaman gobeginde gerilme hissetceksin bunu yavastan artir daha sonra faydasini goruceksin emin ol arti mekik
Şimdi ben akşama bı çizelge yapicam mekik plank plates yürüyüş. Bunuda dolaba asicam. Her gün yaptığımı oraya isaretlicem bir aylık buraya fotosunuda atarım. İnşallah farkı görürüm. Zaten istediğim kiloya düşeyim de daha bu sınır kilolara cikmicam .

Basla canim basla bende baslicam insallah sporu birakinca direk kalinlasti yiyince de haliyle kalinlasti kilo versende hemen incelmez spor şart
Cuma günü hepimiz başlıyoruz o zaman kızlar güzel bir program ayarlayalım

Plankda vğcüdün düz durması çok önemli ben aynaya bakmadan yada telden kardeşime göstermeden o duruşu ayarlayamıyorum, tam düz 20sn azıcık beğimli 60 sn duruyor ama iş tam düzde
Plankın programi var mesela 15sn basliyo gunden gune 5sn artiriyo o sekilde yavastan basladiginda düz duruşu bulabiliyosun sonunda ben simdi 1bucuk dk net duruyorum

Sen ne zaman baslicaksin
Canım istikrarlı devam etmen gerekiyor

Hedef kilo kaç
Canım aslında ben boyuma göre 55-56 diyorum ama önce 60 diyeyim

Canım ölçülerini de al unutma

Sen ne zaman baslicaksin

Canım aslında ben boyuma göre 55-56 diyorum ama önce 60 diyeyim
Tamam o zaman 60 kilo ise pilatese balyabilirsin ben önceki 60 kilom ile şuanki arasında rahat 3 kilo farkediyor o da çok pilates yapmadım düzenli olarak 1.5 ay yaptım yani aslında 3 ayda gerçekten çok fit ve sıkı bir görünüm sağlayabilirsiniz
Mesela kurban bayramına hedef koy kendine bence çok rahat 62 kilo olursun eeeeee bu süre zarfında sürekli spor abs. Pilates de yaparsan 58 kilo gibi görünürsün başarırsın sonuca odaklan

Ya mesajı yanlış okumuşum tamam canım başlıyorum bu dedikleirme

Plates topumu alcaz simdi

Kız yok ben topsuz yapıyorum

Ama bu choleting filan var ya onlar da güzel sıkılaştırıyor muş hemde çok fazla değil 20 dk filan yeterli oluyor onu da deneyebiliriz
Ozaman yaa haftalik video aticaz yada hergüne 2video gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…