Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ozaman yaa haftalik video aticaz yada hergüne 2video gibi
Evet mesela bir kişi Cordelia genelde spora teşvik ediyor gece atsın bir gün önceki videoyu herkes ertesi gün yapsın bence bildirelim ekstra spor yapmak isteyen olursa yine yapar

Evet mesela bir kişi Cordelia genelde spora teşvik ediyor gece atsın bir gün önceki videoyu herkes ertesi gün yapsın bence bildirelim ekstra spor yapmak isteyen olursa yine yapar
Aynen canim öyle olsun katilanlarida liste yapsin

Bende size katılmak isterdim ama ben planı yaptım chloe ve attığım liste hergün yaparım. Chloe dinlenme günleri var onlarada 20dk cardıo ile listemdeki hareketleri yaparım die düşünüyorum.
Ama challeng günlerini ve yarışmaları sabırsızlıkla bekliyorum

Evet ya sebebi ne acaba uykusuzluk mu neyse silahlarimi aldım geldim , ananas, kabak, dukan birasi için soda kim korkar hain tartıdan
Gider cumaya üzülme dicem ama üzulmuyosun zaten

Katilan katilir canim sorun yok herkes ayri sporda yapiyo zaten belirlediğimiz sporlarda oluyo haftalik gunluk gibi istersen yaparsin tabiki

Canım çok güzel olmuş göbeğin benimde göbeğim şuan ilk resimdeki gibi kızlar sizce sporla toplayabilirmiyim catladigi için böyle duruyo benimkide
95 kiloyken benimde ilk fotodaki gibiydi gitti baya. Yağlar en çok nerede toplandiysa en çok oradan gidiyor. Diyet+spor=gitsin göbekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…