Evet mesela bir kişiOzaman yaa haftalik video aticaz yada hergüne 2video gibi
Aynen canim öyle olsun katilanlarida liste yapsinEvet mesela bir kişiCordelia genelde spora teşvik ediyor gece atsın bir gün önceki videoyu herkes ertesi gün yapsın bence bildirelim ekstra spor yapmak isteyen olursa yine yapar
Gunden gune artmis artinCuma: 74.1
Ctesi:74.3
Pazar:74.25
Ptesi:74.95
Sanki kacamagi ctesi degil dün gece yaptım
Evet ya sebebi ne acaba uykusuzluk mu neyse silahlarimi aldım geldim , ananas, kabak, dukan birasi için soda kim korkar hain tartıdanGunden gune artmis artin
Süper olmuş ki daha da toparlanınca kas filan yaparsınAmeliyata girmeden önce ilk foton buda bugünküiyiki olmuşum tavsiye ediyorum karın germe olayını ameliyat sonrası skinny fit giyiyordum şimdi oda bol geliyor mom jeans Alicam yasaklar kalksın da
Gider cumaya üzülme dicem ama üzulmuyosun zatenEvet ya sebebi ne acaba uykusuzluk mu neyse silahlarimi aldım geldim , ananas, kabak, dukan birasi için soda kim korkar hain tartıdan
Katilan katilir canim sorun yok herkes ayri sporda yapiyo zaten belirlediğimiz sporlarda oluyo haftalik gunluk gibi istersen yaparsin tabikiBende size katılmak isterdim ama ben planı yaptım chloe ve attığım liste hergün yaparım. Chloe dinlenme günleri var onlarada 20dk cardıo ile listemdeki hareketleri yaparım die düşünüyorum.
Ama challeng günlerini ve yarışmaları sabırsızlıkla bekliyorum
Artin cok degil canim toparlarsin sen+200 gram artıdaym. Hafta sonu çok hareketsizdim geç kalktık filan
Üzülmüyorum çünkü gecici benceGider cumaya üzülme dicem ama üzulmuyosun zaten
Ananasin kabugunu atma sakınÜzülmüyorum çünkü gecici bencegider o gider sadece beni uğraştıracak dukan birasi yap, ananasi soy filan
Kiz bune maşallah pazartesi gunü ne güzel eksiler varBenim gördüklerimi sizde görüyormusunuz ??61 gördüm sanki fark - 800
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454 Eki Görüntüle 2846315
95 kiloyken benimde ilk fotodaki gibiydi gitti baya. Yağlar en çok nerede toplandiysa en çok oradan gidiyor. Diyet+spor=gitsin göbeklerCanım çok güzel olmuş göbeğin benimde göbeğim şuan ilk resimdeki gibi kızlar sizce sporla toplayabilirmiyim catladigi için böyle duruyo benimkide
Yok canim sirkeli suya koyup sonra soyacagim birazini odem çayina kalani buzluğa atarımAnanasin kabugunu atma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?