- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende tarçın karanfil yesilcay limonla kaynatiyorumYok canim sirkeli suya koyup sonra soyacagim birazini odem çayina kalani buzluğa atarım
Çocukken benimde çok düşerdi. Bizim oralarda kalıp sabun sarılır göbeğe . Sar yap sporunu düşmez insaallahSeninde göbek varmıydi canım ama sarkan modelden ya ben Eva yapamiyorum. Keşke göbek düşmem olmasada yapabilseydim
Persembe aksam öyle yapiyimBende tarçın karanfil yesilcay limonla kaynatiyorum
Bende süpürgeyle toparlayan duymustumÇocukken benimde çok düşerdi. Bizim oralarda kalıp sabun sarılır göbeğe . Sar yap sporunu düşmez insaallah
Geçmiş olsun canim suan burada esiyor ama cok tatli bir esintiTünaydın kıslardün sokak sakın kimse yok diye 10 dk kıslarla dışarı çıktık sokağa yani rüzgarlı ve sert bir hava vardı 10 dk bile durmamışızdır iftar saati başıma ağrı girdi migrenim başladı şu an biraz daha iyiyim çok şükür halsizlik yaptı ben de henüz tartılmadım spor da yapmadım az sonra kalkarım yatmak iyi gelmiyor bana
Kaptanlarım dün ve bugünün menüsünü ve sporlarımı akşam topluca yazsam problem olur mu?
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Eee sonunda ne oldu :)
Gözlerim kamastiBenim gördüklerimi sizde görüyormusunuz ??61 gördüm sanki fark - 800
Zipzip- E Elif_Eylul @Nilay5454 Eki Görüntüle 2846315
Koronamiyim dedi agzi burustu tad alamadi bütün gun ananas yer icerse olcagi oyduGeçmiş olsun canim suan burada esiyor ama cok tatli bir esinti
Eee sonunda ne oldu :)
Gözlerim kamasti
Yazikkkk bizeKoronamiyim dedi agzi burustu tad alamadi bütün gun ananas yer icerse olcagi oydu
Bende duzgun duramıyorum plankta uzun zamandir da denemedimPlankda vğcüdün düz durması çok önemli ben aynaya bakmadan yada telden kardeşime göstermeden o duruşu ayarlayamıyorum, tam düz 20sn azıcık beğimli 60 sn duruyor ama iş tam düzde
Super olurHerkes foto çeksin bence 1 aylık program uygulayalım öncesi sonrası yaparız uyar mı özelden paylaşırız fotolarımızı
Eksin cook guzel tebrik ederim canım77.95 ile -500 deyim.
Dün 77.85 idi
Artin fazlaymis ama önlemini almissin cumaya eksiye geçeceksin inanıyorum ((Cuma: 74.1
Ctesi:74.3
Pazar:74.25
Ptesi:74.95
Sanki kacamagi ctesi degil dün gece yaptım
O zaman artiyi atmak icin biraz hareketlenmen lazim cuma eksilerle bekliyorum+200 gram artıdaym. Hafta sonu çok hareketsizdim geç kalktık filan
Eksin çok güzel tebrik ederim canımBenim gördüklerimi sizde görüyormusunuz ??61 gördüm sanki fark - 800
Zipzip- E Elif_Eylul @Nilay5454 Eki Görüntüle 2846315
Tamam canım müsait olunca tartılırsınKaptanim tartilamadim hala çok yogun 1 kere tuvalete gidebildimonda da uzerimi cikaracak vaktim yoktu. 7de anca tartılabilirim Zipzip-
En son onu kopyalamistim kullanayim dedim
YakıştıEn son onu kopyalamistim kullanayim dedim
Wc sorununmu var?Cuma: 74.1
Ctesi:74.3
Pazar:74.25
Ptesi:74.95
Sanki kacamagi ctesi degil dün gece yaptım
Nasil yaniBende süpürgeyle toparlayan duymustum
Asla unutmam. İlk ve son kez yaptım.
Kabukları ne işe yarıyor?Ananasin kabugunu atma sakın
Disar supurgesi varya çalı onun topuzunu gobegine koyup duasini okuyolardiNasil yani
Gercek bir ödem aticiKabukları ne işe yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?