- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Olur canım sen nasıl arzu edersen kızlar sormuş Eva sıkılaştırır mi diye de bende sen baya sıkı olmuştun görsünler ise yaramış mi diye dedimErken degil mi 3-4 kilo sonra yapayım.
Aynen canim istiyorum valla Kasım görünsünSüper olmuş ki daha da toparlanınca kas filan yaparsın
Sporla ben toparliyamadim o yüzden çözümü ameliyatta buldum deneyin derim olmazsa devlet bile yapıyor uygun fiyatla yaptırabilirsin ben sabırsız davranıp özelde oldumCanım çok güzel olmuş göbeğin benimde göbeğim şuan ilk resimdeki gibi kızlar sizce sporla toplayabilirmiyim catladigi için böyle duruyo benimkide
Babababa bende atayimmi
Sen muhteşem ötesi birşeysin Canım. 3 çocukla bu vücut.
Nasıl oldu canım bebeğin ben anca girebildim????Teşekkür ederim canım 5. Gün bugün ama bugun daha iyi
Teşekkür ederim kaptanımm
Tesekkur ederim canim Evet 5i buluyor
Hayir rota vurulmadik
Cok tehlikeli bi durum farkındayım ama gitmekten korkuyorum ama bol emzirip bol su iciriyorum
Haklısın canım
Bebeğim daha 4.5 aylıkken alt dişlerini çıkardı ozaman sadece huysuzluk oldu şimdi 6 aylık üst dişlerini çıkarıyor ve damagi çok şişmiş büyük ihtimalle ishal distendir
Suan 6 aylık canım çok huysuz sürekli ağlamaklı mahvoldu kuzum benim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim ablacim
Cok geçmiş olsun bebeğine çok zor Allah yardımcınız olsun
Benimkisi 5 i buluyordu malesef
Cavit olmasa bi an durmam gotururum ama eşim ve kızımda kronik hastalık olduğu için onları riske atmak istemiyorum
Teyzeleri bebeğin bugün biraz daha iyi hastaneye gitmemekle çok ısrar ettim esim dun eczaneden ilaç aldı kullandık biraz iyi geldi gibi
İnşallah geçer yarına kadar daha iyi olmazsa götürürüm yapacak bisey yok bebeğimide riske atmak istemiyorum
Maşallah canım harikasın
Yaaa sen regl olsan ne olcak sabit olsan ne olcak kilona bakta konusBen cumartesi regl oldum tam iftara 1 saat kala
Oruç gitti...
Neyse bu sabah 55.7 geldim sabitim cumaya göre...
+2 de kizmiyor bak bak 800de durtuyor beni mizragiylaBende duzgun duramıyorum plankta uzun zamandir da denemedim
Super olur
Eksin cook guzel tebrik ederim canım
Artin fazlaymis ama önlemini almissin cumaya eksiye geçeceksin inanıyorum (())
O zaman artiyi atmak icin biraz hareketlenmen lazim cuma eksilerle bekliyorum
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
evet canim ama sen soyleyince fark ettimWc sorununmu var?
Odem atici canim kendisi gibi kabuklarıdaKabukları ne işe yarıyor?
Harikasınn. 3 kaşık sütlaçtan ne olacak canım.Selamlar kızlar, bugün tartıda çok büyük sürprizle karşılaştım çok mutlu oldumcuma günüyle aramda -900 gr fark var. Yediğim 3 kaşık sütlaç çok da etkilememiş çok şükür
Eki Görüntüle 2846404
Cok guzel eksin canim tebriklerSelamlar kızlar, bugün tartıda çok büyük sürprizle karşılaştım çok mutlu oldumcuma günüyle aramda -900 gr fark var. Yediğim 3 kaşık sütlaç çok da etkilememiş çok şükür
Eki Görüntüle 2846404
Göbüşüm var ama az biraz...Yaaa sen regl olsan ne olcak sabit olsan ne olcak kilona bakta konus
Gecen hafta eksiyle geldin sorun yok canimTabi ki artıyim.
P. tesi 70,4
Cuma 70,15
Tartindan memnunmusun canım Xiaomi 2 mi 1 mi buSelamlar kızlar, bugün tartıda çok büyük sürprizle karşılaştım çok mutlu oldumcuma günüyle aramda -900 gr fark var. Yediğim 3 kaşık sütlaç çok da etkilememiş çok şükür
Eki Görüntüle 2846404
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?