Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kıslar hayırlı cumalar.......
nazlım hala yer varsa yeni üyeler için başvuru topigine arada göz at balım yeni müracatlar oluyor ..
ve artık kendine bi yardımcı seç tek başına takımn işlerini yüklenme ..

tamam canım sağol o zaman aebeni bekleyelim :44:
petünyam amcam bildigin üzere fıransız o yüzden kaçamakları bile şarapla degelendirmiş ..
1.aşamada yok .. ve bu konuyla fazla alakam olmadıgından ne deneyiyimim var nede bilgim canım .

safişim memleket hasret çekio dileimm hahahha yerim senii tyerimmm

turuncu ben de bildirim yaptım ama boşuna yapmışız gibi:)) neyse haftaya artık.. bir de şu montiyi öğrenebilir miyim?? heerkes ona göre mi gidiyor?? ben de buradayııııııııııııııımmmmmmmmmmm.

kızlar nasılsınız keyifler nasılsınnn bi bakayım dedim canlarım neler yapıyorrr

petunyaaa bayıldım nickine

günaydın kızlar
ben yine kilo veremedim
ben anlamıyorum biz diyeti bırakınca her gün haşlamamı yiycezz
oofff yaaa offf
neyse bildirim yapayım
geçen haftayı hatırlamıyom ama bu hafta 63 kiloyum nasıl oldu anlamadım :44:

kızlar nasılsınız keyifler nasılsınnn bi bakayım dedim canlarım neler yapıyorrr

petunyaaa bayıldım nickine

teşekkür ederim senin nikinde harikaa o şarkı varya onu hatırladım ince narin nazenin ürkek birazda gülerek ...
keyifler bombaaa karnım tok öğlende tavuk varmış daha ne olsunnnn kilomda 61.2 olmuş kim tutar beniii

hoşgeldinnnnn çoğunluk burada monti yapıyor montinin limkide http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yetini-beraber-yapalim-2122.html#post17857006

ilk sayfadayı okuyabilirsin yararlı şeyler yazıyor ama herkes monti yapmak zorunda değil fakat tavsiye ederim

çok sağlıksız bir diyet kaslarını kaybedersin verdiğini katıyla geri alırsın bildiklerim bunlar çok önceden denemiştim
aynen katılıyorum saglık kaybetmekden başka birde ardından tekrar kilo artışı olur bunu deneyen arkadaşlarda çok gördüm ... önemli olna saglıklı ve kalıcı zayıflamakdır baskülde düşüş deyildir ....

çok sağlıksız bir diyet kaslarını kaybedersin verdiğini katıyla geri alırsın bildiklerim bunlar çok önceden denemiştim

Hadi yaa :53
sürekli değilde sadece ayda 2 hafta uygulasam sonraki iki hafta bol sebzeli falan beslensem yinemi kas kaybına uğrarım

Tühh bende çok güzel kilo verdiren bir diyet diye sevinmiştim
Tamam vazgeçtim o zaman uygulamaktan.
Monti diyetine bi kaç kere baktım ama çok karışık geldi yaa.
Şöyle yüzeysel olarak anlatabilirmisiniz acaba ?

cemikacığım senide yazıyorum canım listeye boşuna bildirim yapmadın yani

cimekam olurmu bu sizin takıma almanız için önemli bir kural .. bir bilsen nekadar çok üye oluyor 3 gün yazıyorlar ondan sonra kayboluyorlar ....
deneme haftası tüm takımlarda var canlarım sabır biraz kilo işi sabır işidir ...
haftaya listede olursunuz katılıma devam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…