Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Vede hayırlı cumalaaaaarrrr

canlarım hemenceck kilo bildirimimi yapayım çok işim var malum cuma

geçen hafta ben

58.200

bu hafta ben

57.000

giden ise :

1.200

günaydın monticiler kilom 75.2 geçen haftaya göre eksideyim ama 74 ü gördğüm için daha önce bence hala + dayım

günaydın safişşş süpersin canım .

günaydın monticiler kilom 75.2 geçen haftaya göre eksideyim ama 74 ü gördğüm için daha önce bence hala + dayım

günaydın mirayım geçen haftaya göre bence güzel kilo vermişsin canım ... moralini bozma en kısa zamanda tekrar 74 leri göreceğine eminim .

günaydınlar 6. takımın çıtırları kilom 58,5 giden 500 gr
naz süper darısı başımaaa

safiş harikaydın zati gene patlamışın yani ne diyem süppperrrr

günaydın safişşş süpersin canım .

nazlımmmm

az kaldı hedefe
sanırım ben hedefe vardıktan sonra
yine hedefi aşağı çekicem
üçüncü kez hedef yenilicem

miray sen yaşıyormusun bacım

Naz cım merhaba tekrar benim kilom bu sabah itibariyle kıyafetsiz ve wc yapmış olarak 61.2 lütfen zabıtlara geçsin :) yediklerim egelince
dün akşam 1 levrek ızgara derisini ayırdım,bol salata,bir kaşık haydari,bir kaşık barbunya (çok az ezme salçalı),bir kadeh kırmızı şarap
sabah kahvaltım 8 adet badem içi,1 kk lihgt peynir,bir dilim tam tahıl ekmek,6 adet yeşil zeytin,maydanoz,biber ve sormak istediğim bişey var akşam benim ev kalabalık olacak dirgit denen bişey var bilirmisiniz bilmiyorum arkadaşım ondan yapacak içinde buğday,fasulye,nohut oluyor yağsız haşlanıyor isteyen üstüne ceviz,limon acı sarımsak nar ekşisi ne istiyorsa koyup yiyor akşam azcık ondan alsam yanına bir bardak ayran içsem uyarmı montiye bir de balık yiyeceksem gene de yoğurt ya da süt gerekiyormuydu yanında dün haydariyi o yüzden yedim her öğünde süt grubuydu değil mi?

kilonu zabıtlara geçirdim petunya ... arkadaşının yaptığından yiyebilirsin ama nar ekşisi kullanma canım . etle bakliyatları yemiyoruz canım bu konudada uyarayım seni ... henüz montiye başlamadın ama başladığında aklında olsun canım . her öğünde mutlaka süt ürünü tüketin diyor monti amcam .

petunyaaaaaa hoş geldim bebekim tekrardaann aramızaaaaaa

kıs petunya dedikçe aklıma yumurcak tv de oynayan çizgi film geliyor petunya diye bir kıs var orda habire birşeyleri araştırıyor

canımcım nazlı zaten yazmış sana menü yorumunu
ama dediği gibi et ve bakliyat cıssssss

benim kocişte balıkla mercimek çorbası içmiştide banada laf söylemişti sen balığı ettenmi sayıyorsun diye

her öğünde süt ürünü gerekli canımcım sağlıklı beslenme ve kan şekeri dengesi için....

nefes aliyrumm safişbacım

tabi yaaa şimdi senin memleketten birileri gelse konuşursun online
ama nedense bize laf atan yok en olduysa artıkkkkk

nazlım

tamamen et ve barbunyayı düşünemedim hayret ya bende ay ne güzel bundanda koymuşlar uyuyor deyip almıştım tabi ya yasaktı neyse alışıcam öğrenicen deneme yayını ne de olsa :) allahtan sadece bir kaşık yedim belki de yarım kaşıktı

Günaydın kızlar...

salı gününden bugüne kadar 700 gr vermişim.Kilom 67.3

Hesaplamayı yapayım dedim ama unutmuşum.

Günaydın kızlar...

salı gününden bugüne kadar 700 gr vermişim.Kilom 67.3

Hesaplamayı yapayım dedim ama unutmuşum.

çok güzel kilo vermişsin turuncu . bu hafta listeye yansımayacak ama inşallah önümüzdeki haftalarda daha güzel kilolar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…