Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla bana kalsa versinde o istiyormu vermeyi???
bu siteden almıştım da kim vermişti hatırlamıyorum...
diyet pizza
Malzemeler :
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Çok az sıvı yağ1 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 kahva fincanı kepekli veya çavdar unu
Üzeri için istenilen malzemeler
1 tatlı kaşığı domates salçası / kekik

Hazırlanışı :
Malzemeleri çırpma teliyle iyice karıştırıyoruz, çok yapışık bir hamur elde ediyoruz. Bu hamuru büyük teflon tavanın içerisine yayıyoruz. Tava soğuk olacak, hamuru koyduktan sonra tavanın altı açılır iyice ısındıktan sonra hafif ateşte altı kontrol edilerek pişirilir. İsteyen tavanın tabanına çok az yaz damlatabilir. Hamuru yaydıktan sonra önce salça sosunu ( salça ve kekik ) ardından dilediğiniz malzemeleri koyabilirsiniz. Ben beyaz peynir, ince kıyılmış ıspanak , maydanoz ve ince kıyılmış domates kullanıyorum genelde. siz istediklerinizi kullanabilirsiniz .Afiyet olsun.

şekersiz kek
Malzemeler:
3 yumurta
1 bardak süt
½ çay bardağı zeytinyağ
½ su bardağı un
kuru meyve
1'er çay kaşığı tarçın+zencefil+mahlep
2 yemek kaşığı kakao
ceviz/fındık

normal kek gibi yapıyorsun.istediğin kuru meyveleri biraz sıcak suda bekletip,minik minik doğruyorsunuz.cevizi iri dövülmüş olrak kullanıyorsun.ben hurma+kuru kayısı+biraz da üzüm kullandım.bir de ceviz tercih ettim.siz zevkinize göre değiştirebilirsiniz.kuru incir,yaban mersini,kuru erik de kullanabilirsiniz.180 derecelik fırında pişiriyorsunuz.ben muffin kaplarına 3'er yemek kaşığı koyarak 15 ad. muffin elde ettim

ikizin verdiği trufta güzel olur. dur onuda bulayım senin için.

kuru meyveleri minik minik doğra,kuru yemişleri de iri olarak öğüt.1 dolu çay kaşığı tarçın koy.biraz süt ekleye ekleye yoğur.sonra ufak toplar yap.hindistan cevizine,kakaoya vs.. bula,nefisss oluyor.bir daha başka tatlı yemek istemezsin hatta misafirlerine bile çok rahatlıkla yapabilirsin.

buda başka bir tarif.

evde yufkan varsa güzel gözleme yapabilirsin. pratikte olur. hemde geriye çok bişi kalmaz. yani gözüne batmaz

şimdilik bu kadaaar. yada katmer yap oh mis gibi

DİYET SİMİT

1.5 çay kaşığı toz maya
Yarım su bardağı ılık su
2.5 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
1 tutam toz şeker
Üzeri için:
1 kahve fincanı pekmez
Yarım su bardağı su
500 gr susam

Toz mayayı yarım su bardağı ılık suda kabarıncaya kadar (boza gibi) bekletin. Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Ortasını havuz gibi açıp mayalı suyu ilave edin. Tuz ve şekeri ekleyin. Ilık suyu azar azar yedirerek ilave edin. Yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp iki misli kabarana kadar mayalanmaya bırakın. Hamurdan elma iriliğinde parçalar koparıp elinizde yuvarlayarak 30 cm kadar uzatın. İkiye katlayıp iki ucunu ters yöne birkaç kez çevirin ve uçlarını birleştirip yuvarîak şekil verin. Pekmezi su ile karıştırıp geniş bir kaba alın. Susamı yağlı kağıda dökün. Hazırladığınız simit hamurlarını önce pekmezli suya sonra susama bulayın. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Izgara teli üzerine alıp soğumaya bırakın. Servis yapın.

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

bu sayfanın alt kısımlarında lesli programlarının tanıtımı var. ordan okuyup başlığı seçin.

FileCrop - Search and Download Rapidshare Megaupload and Hotfile Files

önceki sayfadan seçtiğiniz lesli programının kırmızı başlıkla belirtilen kısmını kopyalayıp. ikinci verdiğim adresin arama motoruna yapıştırıp search file tuşuna basın. yada lesli sansone diye yazın aynı şekilde birçak liste çıkıyor ama kafanız karışır. ayrıca beğendiğiniz başka spor programlarıda varsa ve tam adını biliyorsanız. aynı şekilde aratıp indirebilirsiniz. ben hemen hepisini indirdim. en son bugün Britanny Ulrich walk Now 2 mil i indirdim. diğerlerine göre daha hareketli. lesli gibi yapıyor. lesliden sıkılanlar için alternatif bir yüz
umarım işinize yarar.

merhaba dostlar,
tam olarak ne yazacagimi bilmiyorum. sorunlu bir evliligim vardi. ve az once bosanmaya karar verdik. su an ne hissedecegimi bilmiyorum sadece kalbim kut kut atiyor. ne olur bilmiyorum ama gelecek hafta ici burada olmazsam beni izinli sayarsiniz. allah hakkimda hayirlisini versin.

canım senın adına cok uzuldum ama aynen benım evlılıgımde sorunlarla buraya kadar geldı 4 kere cıddı bosanmadan donduk halada sorunlarımız var... 7 yıllık evlıyım hala esımden hakaret ısıtıyorum bazen bende dıyorum nereye kadar goturmeyı dusunuyosun dıye ama ıste cocuklar ... sadece cocuklar ıcın devam ettırıyorum malesef.. eger cocugunuz varsa bıdaha dusunun derım...

Canım üzülme sonuçta annende ameliyat oluyor 10 gün daha sık dişini.onu yanlız bırakma.
.

çok güzel bi tarif bunuda deneyeceğim.teşekkürler.

OOO çok güzel tarifler.teşekkürederim.
bunları indirmeyi deneyeceğim

Canım seninkinin sebebi nedir bilmiyorum.ama bir evliliği bitirmek öyle kolay değil.benimde eşimle sorunlarımız vardı.şimdi iyiyiz şükürler olsun.bizde böyle kararlar aldık.ama uygulamaya geçince iş ciddiye binince bu işin bir çok yönü var.iyi düşünülmesi lazım.bence önce bir süre ayrı kalın.senin çocukların varmıydı?neyse Allah hakkınızda hayırlısını versin.birbirinizi kıracak ,ileride unutmayacağınız sözler sarf etmeyin.dışarıdaki kişileri ilişkinize dair seni ve onu yönlendirmesine izin vermeyin.sonuçta olan olduktan sonra sen yaşayacaksın sonuçlarını unutma.kendini yanlız hissetme.üzüldüm

Bende sabah krep yapmaya karar verdim
1 su bardağı süt,2 yk yulaf ezmesi,1 yk un,1 yumurta,kırmızı biber,azcık tuz koydum.çırptım.tavayı azcık yağladım.krebi döktüm.küçük teflon tavada yaptım.3 tane çıktı.ikisini yedim.içine lor peyniri,bir tutam maydanoz koydum.4 tane siyah zeytin yedim.valla şiştim.

cocuk yok arkadaslar
annem gelecek bize birazdan, ona konuyu acacak miyiz bilmiyorum. birazdan soracagim esime. anneme acarsak biter artik.

ay kızlar yapmayın allahını severseniz. yani tugkay tamam birçok kez gelinmiş ve sorunlar hala devam ediyormuş bişey diyemem ama. kurabiyem niye bu kadar acele ediyorsunuz. bence sen annenlere git bir süre toplantı falan bahane et. evde kalmak istemedim de. hemen açmayın. bir anlık sorunmu bilmiyorum ama lütfen birdaha düşünün. yuva kurmak ve onu ayakta tutmaz gerçekten zordur. izin konusunu sorun etme. kiloyuda. ama burdan gitme bizimle konuş yanlız kalma canım

hakkınızda hayırlısı olsun canım..her evlilikte oluyor öyle şeyler..hemen boşanmayı düşünmeyin ya..
cocuk yok arkadaslar
annem gelecek bize birazdan, ona konuyu acacak miyiz bilmiyorum. birazdan soracagim esime. anneme acarsak biter artik.

yok biraz daha düşünün arkadaşım...

evet bazen çocuklar insanın elini kolunu bağlıyor..

ya karari alan ben degilim zaten her zamanki gibi zat-i alileri. tek fark, bu sefer ben de yalvarmadim itiraz etmedim tamam dedim.

cok yoruldum artik. hep ayni seyler. yalvarip ikna ediyorum bu sefer de benim onda memnun olmadigim hususlarda yine hicbirsey degismiyor haliyle. yine sikinti problem tekrar kavga cikiyor vs.

annem gelecegi icin sabah gidip sordum kararli misin diye, evet zaten birazdan cikacagim dedi gidecegim temelli.

ben de dedim ki o zaman bekle annem gelsin onunla konusalim sen gitmeden. hayir ben konusmam sen konus dedi. ben de yani anneme verdigin deger bu kadarmis demek dedim gectim salona.

neyse aradan baya zaman gecti salona geldi daha dogrudu kapisinda dikildi sanki ustune atlicam
dedi ki ben gidecegim sen annene ister soyle ister soyleme, ben onunla muhattap olmak istemiyorum. annem boyle davranilmayi hakketmiyor bir daha da sakin annemin karsisina cikma dedim. annenle konusmuyorum, cunku konusursam onun kalbini kirarim dedi.

nasil dedim, kizini dovmeyen dizini dovermis bak bak!
ondan sonra kavgamizla ilgili konusmaya basladi yok bana oyle demis ben boyke demisim, gece bana konusmak istemiyorum deyip duran adamin dili cozuldu.
benim icin de hic kolay degil yok bilmemne. barismak icin yanima gelmis de ayni seyleri yapmisim. alla allla dedim bosanalim diyorsun bu mu oluyor duzeltmek icin cabalamak. ondan once soyledigiymis (hep kisir dongu). ii de ben daha bu sozune cevap vermeye calisirken sen bosanalim dedin dedim.
tam o sirada kapi caldi annem geldi. karsiladik falan ama elim ayagimtitriyir benim. neyse o merhaba dedi kostu sevgili bilgisayarinin basina. sonra bi ara ben lavaboya gittim annem de damadinin yanina gitti damadina deger veriyo ayagina giditor beyefendinin. normal muhabbet ettiler. seyahate cikacagim falan da demedi.
uyuzzzzzzzzzz

cok uzun yazdim affedin

canım özel olacak ama kaç yıllık evlisin..çocuğunuz yokmu,olmuyormu...eşini seviyormusun,onsuz yaşayabilirmisin..

ikizcim 2010 mayista evlendik iste
cocuk, surekli sorun yasadigimiz icin duzelsin diye bekledik
onsuz yasayabilir miyim, bu sorunun cevabini net olarak bilsem hayat cok daha kolay olacak

Cnm kaptanim o zmn bni izinli yapalim ayin 26snda dönüces allah izin verirse… 27sndede gene tartilirim bildirim yapmaya baslarim yani sadece bu haftalik izinli olucam …

Hayatta en sewmedigim sey planlarin bozulmasi öfff yaniii ama sinirim biraz gecti düne göre

Bu arada sporlarinizi not etmeye devam ederim ama :))

bademlıkurabıye,
canım evlılık malesef demırden leblebı yut yutabılırsen zamanında 1 kerede bıtırecegın ınsanın her turlu lafını cekebılıyosun evlılıkde.. sadece benım sana tek dıyecegım ben 7 yıllık velıyım ve duzelır dıye 2 cocukda dogurdum ama malesef olmayınca olmuyo eger evlılıgınde duzelme goremıyorsan cocuk yapma derım arkadasım cunku cocuk kımsenın duzelmesını saglamıyo bence... ben esımle cok mucadele ettım ve Rabbım evlatlarıma uzun saglıklı omur versın onlar olmasa bır celsede bıtırırdım bu evlılıgı...ama benım hatama dusup cocuk yapma duzelmeden yanı evlılıgın oturmadan oturmuyo ve kendın yıpratıyorsanda o evlılıge devam etme derım... bu benım nacızane tavsıyem tabıkı en dogru karar senındır... Rabbım hakkınızda hayırlısını versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…