Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ikizcim 2010 mayista evlendik iste
cocuk, surekli sorun yasadigimiz icin duzelsin diye bekledik
onsuz yasayabilir miyim, bu sorunun cevabini net olarak bilsem hayat cok daha kolay olacak

çokta olmamış evleneli...sıkıntılarınız ailelerden mi kaynaklanıyor.:44:.yoksa anlaşamıyormusunuz...
o zaman yaşayamıyacağını düşünüyorsun..

Çocuğun yok.yeni evli sayılırsın.0lmuyorsa zorlama o zaman.sen çalışıyorsunda.kendi ayakların üzerinde durursun.sevgiliyi unutmak 90 gün sürüyormuş.her gün say.çünkü şimdiden naz yapan kapris yapan adamdan hayır gelmez.

Bu günki menüm
sabah 2 tane krep,peynir,2-3 adet zeytin
ara ufak bi dilim kek,1 bardak süt
öğle yok
ara yok
akşam balık karışık salata
3 tane kayısı,1 elma
15 lt su
1kupa kırmızı meyve çayı

başka bişey yermiyim bilmiyorum.yemiyim artık.

malesef calismiyorum ama is ariyorum
sorun ailelerle ilgili degil tamamen ikimizin arasinda. kiskanclik, bilgisayar bagimliligi, yakaladigim bazi seyler, vs.
aksam geldi bi yarim saat oturdu bizle salonda sonra yatak otasina gecti uyuyo simdi. annem suphelendi noldu falan diye geceden uykusuzdu dedin sadece.

canım sen açık verme. sen kötü olursun. bişilerin adı konsun öyle ne olcaksa olsun. eşin biraz çocuk ruhlu sanırım. erkekler geç olgunlaşıyor. çocuk gibi ilgi bekliyor devamlı benle uğraş beni dinle gibisnden. birazda öylemi yapsanki?
ama olmuyorsada ömrünü yemenin anlamı yok canım. 2 yıl geçmiş bişeyler rayına oturmuş olmalıydı. oyuncak değilki. boşamak lafı kolay çıkarda zor uygulamaya geçer. bırak o atsın ilk adımı. sen şimdi boşanıyoz filan desen yarın yalancı konumuna düşersin. bırak bakalım kendi haline

bu arada tugkay da sende şehirlerinizi yaş aralıklarınızı ve ne tür iş aradığınızı söyleyinde araştırmanızda katkım olsun biraz

kaptancim aynen öyle, çocuk ötesi. benim beklentim ve şikayetim olmasa kendisi bizim dünyadaki en mutlu çift olduğumuzu ilan edecek. çünkü sanki bekarmış gibi istediğini yapiyor, istedigi sekilde yasiyor + birbirimizi de seviyoruz oh ne güzel. yani ben dirdir yapmasam sorun kalmayacak budur yani anlayisi. ayrica diledigi yerde beni kisitliyor da.
ama ben ne istedigimi yapabiliyorum ne de ondan beklediklerimi yapiyor, ne de herhangi bir kisitlama hakkim var.
buna ragmen susarsam ve opersem o da beni opecek oh mutlu olacagiz!
boyle yani aynen boyle.
bu durumu anlatmak icin yaptigim her turlu girisimde de sonuc su:

1) yine dirdir yapiyorsun, sorun cikarmadan duramiyorsun

2) hep boyle oluyor, sen bunu hep yapiyorsun

3) bosanalim en iyisi

okuz ya okuz

sağol canım daha iyiyim çok şükür... ama bi tembellik çöktü üstüme hastalıktan sonra...
kolumu kaldırmaya üşenir oldum...
sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl...

ah be guzelim ayni sorunlari yasadim ve yasiyorum sana tek tavsiyem benim hatama dusme. kaptanim sen bitanesin. ben ank yasiyorum ama benim adam kendibulmadigi ise koymaz ki beni

geçmiş olsun canım ..Annenin sana herzamankinden daha çok ihtiyacı var.. annemle kavga ettim demişsin, üzüldüm ...bence hemen gidip kocaman bir öpücük ve sıcacık bir kucaklamayla annenden özür dilemelisin... yanındayken kıymetini bil...

tam da ne denir bilmiyorum ama çok üzüldüm canım. rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. evlendiğinizden beri sorunlarınız varmış, evlilik danışmanlarına başvurmadınız yada psikolojik yardım falan... gerçi günümüzde erkekler böyle şeyleri kabul etmiyor (başta benim eşim kaç oldu diyorum destek alalım diye -bazı konularda bizde anlaşamıyoruz- hiç oralı olmuyor)

selamlar,
ben gittim birkac kez psikologa ama aynen esim yanasmiyor.
kizlar soyle bir durum var, dun aksam bisi belli etmedik anneme. gece yine bilg basinda sabahladi esim fakat sabaha karsida olsa yataga gelir diye dusunuyordum. birsey olacagindan degil, sadece annem evde oldugu icin, normalde salonda yatiyor zaten.
ama kucuk odada yorgani alip uyumus, annem de uyandi onu gordu odada. simdi ben yatak odasindayim ve cikmak istemiyorum kesin soracak annem bana ne diyecegim?
bu erkekler gercekten pis yaratiklar ya guya annemi de severdi allahin belasi soguyorum artik iyice

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorum herpinize

ecz canım sınavların için üzüldüm inşallah daha iyi çaılışıp büt.kurtarırsın canım bol şans

ipocum canım çok geçmiş olsun anneciğine allah şifaler versin

bademli kurabiye hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım ama daha yeni evlisiniz bence biraz zaman tanıyın kendinize
ilk zamanlar bu tarz anlaşmazlıklar oluyor malesef yuva kurmak kolayda devam ettirmesi gerçekten çok zor sabır ve dikkat istiyor
üzülme canım benim

bana gelince hafta sonu yoğun geçti diyeti bozmadım ama koşturmadan spor yapmaya vakit bulamadım

menüm

sabah
1bardak t.meyve suyu
2 yumurta haşlanmış
1dilim light peynir

ara
1 ayva

öğle
1kase çorba
1bardak light yoğurt
haşlama
gelirse salata

ara
4 adet eti form
yeşilçay

akşam
2 adet biber dolma
yoğurt
salata

ipocuım bu sabah 45 dk spor yaptım bilgine

sağol canım daha iyiyim çok şükür... ama bi tembellik çöktü üstüme hastalıktan sonra...
kolumu kaldırmaya üşenir oldum...
sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl...

aman mai dikkat et canım. valla gel böyle özlüyoruz seni. oğluş yaşını doldurdu canım. iyiyiz şükür. tayin durumlarımız var bakalım zamana bıraktık zaman ne getircek görceğiz

canım süresiz olarak izne ayırdım seni merak etme.

slm kızlar evet benım adam yıne evde bu haftada ızınlıyımıs ama ara ara gırer yazarım
sporuma 3 saat eklersen sevınırım ıpocum..
bademlıkurabıye canım hayırlısı ne ıse o olsun kendını yıpratma sakın
kahvaltım
1 yumurta
peynır
kayıslı form cay
zaytın
kepek ekmek

arada badem

oglen ıspanak yogur ıkılısı

sımdılık bukadar bıde besı bı yerde cayı

kızlar mutlu huzurlu saglıklı gunler dılerım herkese...

çok sıkılıyorum canım. Evde durmaktan sıkıldım. çalışmaya alışkın olunca ev hayatı sıkıyor insanı. Tatili özlemekte güzelmiş. Onu anladım.
canım ya bana sorsan şimdi evmi iş mi diye ev derim neyi özlüyorsa onu arıyor insan :) ama haklısın ev hayatı gerçekten sıkıyor bir süre sonra sen bebiş için evesin galiba şimdi çalışacakmısın peki sonra

tuğbacım nasılsın ay sende bi ce deyip kaçtın ya bugün kimsecikler yok burda sıkıldım ben giderim şimdi sizler gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…