ikizcim 2010 mayista evlendik iste
cocuk, surekli sorun yasadigimiz icin duzelsin diye bekledik
onsuz yasayabilir miyim, bu sorunun cevabini net olarak bilsem hayat cok daha kolay olacak
ya karari alan ben degilim zaten her zamanki gibi zat-i alileri. tek fark, bu sefer ben de yalvarmadim itiraz etmedim tamam dedim.
cok yoruldum artik. hep ayni seyler. yalvarip ikna ediyorum bu sefer de benim onda memnun olmadigim hususlarda yine hicbirsey degismiyor haliyle. yine sikinti problem tekrar kavga cikiyor vs.
annem gelecegi icin sabah gidip sordum kararli misin diye, evet zaten birazdan cikacagim dedi gidecegim temelli.
ben de dedim ki o zaman bekle annem gelsin onunla konusalim sen gitmeden. hayir ben konusmam sen konus dedi. ben de yani anneme verdigin deger bu kadarmis demek dedim gectim salona.
neyse aradan baya zaman gecti salona geldi daha dogrudu kapisinda dikildi sanki ustune atlicam
dedi ki ben gidecegim sen annene ister soyle ister soyleme, ben onunla muhattap olmak istemiyorum. annem boyle davranilmayi hakketmiyor bir daha da sakin annemin karsisina cikma dedim. annenle konusmuyorum, cunku konusursam onun kalbini kirarim dedi.
bu hafta genel olarak bütün takımlarda artılar vardı anlamadım valla.
gelmene çok sevindim hastalığın geçmiştir umarım. ufaklıklar nasıl. özledim seni valla gel ara sıra canım.
- koyarım artık uyardığın için sağol. bizim başka kardeş takımımız varmı?
Kizlaaarrrr ben inanamiyorum sizde inanamiycaksnzzzzz yaaaa…annem ellerinden ameliyat oluyo carsamba gunu yaniii donmemiz 10 gun ileriye ertelendi… bugunde buraya anca ugrayabildim cnku evde butun gun annemlerle kavga ettm Neden ben tek donemiorum sizemi bagliyim diye bir gozlerm agridi bir sisti anlatamam cnku o kadar kendimi hazrlamistm
Ki 16sna moralim cok bozuldu…ama snra dusundum
Annemi burda yalniz birakmak icime sinmez ztn anliycagnz cok sıkıntidayim
merhaba dostlar,
tam olarak ne yazacagimi bilmiyorum. sorunlu bir evliligim vardi. ve az once bosanmaya karar verdik. su an ne hissedecegimi bilmiyorum sadece kalbim kut kut atiyor. ne olur bilmiyorum ama gelecek hafta ici burada olmazsam beni izinli sayarsiniz. allah hakkimda hayirlisini versin.
günaydın kızlar sağlıklı bir hafta diliyorum.
sağol canım daha iyiyim çok şükür... ama bi tembellik çöktü üstüme hastalıktan sonra...
kolumu kaldırmaya üşenir oldum...
sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl...
Cnm kaptanim o zmn bni izinli yapalim ayin 26snda dönüces allah izin verirse… 27sndede gene tartilirim bildirim yapmaya baslarim yani sadece bu haftalik izinli olucam …
Hayatta en sewmedigim sey planlarin bozulmasi öfff yaniii ama sinirim biraz gecti düne göre
Bu arada sporlarinizi not etmeye devam ederim ama :))
günaydın canım nasılsın aminn
canım ya bana sorsan şimdi evmi iş mi diye ev derim neyi özlüyorsa onu arıyor insan :) ama haklısın ev hayatı gerçekten sıkıyor bir süre sonra sen bebiş için evesin galiba şimdi çalışacakmısın peki sonraçok sıkılıyorum canım. Evde durmaktan sıkıldım. çalışmaya alışkın olunca ev hayatı sıkıyor insanı. Tatili özlemekte güzelmiş. Onu anladım.
slm kızlar evet benım adam yıne evde bu haftada ızınlıyımıs ama ara ara gırer yazarım
sporuma 3 saat eklersen sevınırım ıpocum..
Bademlıkurabıye canım hayırlısı ne ıse o olsun kendını yıpratma sakın
kahvaltım
1 yumurta
peynır
kayıslı form cay
zaytın
kepek ekmek
arada badem
oglen ıspanak yogur ıkılısı
sımdılık bukadar bıde besı bı yerde cayı
kızlar mutlu huzurlu saglıklı gunler dılerım herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?