Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim internetim yoktu anca geldi sinir etti beni nasılsınız
ipocum annene geçmiş olsun acil şifalar dilerim
bademli kurabiye eşin evi niye terk ediyo ayrılıyomusunuz canım

sabah
sucuklu yumurta yedim 2 çatal
çay
2 dilişm ekmek

arada
1 elma
öğlen konşular geldi
patates salatası yaptım bol yeşillikli ondan yeidim 5 kaşık
akşama
ıspanak yaptım ondan yiycem

gel canım arada bırakma bizi...
nasılsınız iyimi aranız saçını boyadınmı kız kaçırmışım

selam.........
sabah:2 yumurtadan omlet
peyn,r
8 zeytin
ara:1 greyfurt suyu(posalarınıda karıştırıp içtim)
akşam:kaşarlı mantar
ayran
3 gün kurusu
3 ceviz

spor:45 dakika yürüyüş..

kız arıfe adam basından kalkmıyokı yazıyım sınır oldum valla
fatosum adam sacımı erkek couguna benzettı bu ne kız kırmızı adam gıbısın aynı dedı
hatıcecım dedıgını yaptım gıydım gecelık hıc yakısıyomu sana evlı barklı kadınsın dedı ben bu adamdan bısey anladıysam namerd olayım
bademlıkurabıyem bırak gıtsın kendısı bılır hayat senın hayatın onun bunu sana zından etmesıne ızın verme ayakların ustunde dur hepımız ıcın...

canım ben devlet memuruyum. mart sonunda göreve başlıycam. allahtan bir mani olmazsa
selam kizlar,
kocam evi terk ediyor((

canım ne git de ne kal. biraz kendi haline bırak. git desen kötü olcan kal desen farlı olcak. o çok kararsız bence. istese dün giderdi.

yeminle kahkalarla güldüm. komik senin eşin valla. gidipte başkasına giydin sanki ay hiç gülcem yoktu. allah sabır versin ne diyim canım. 2 çocukla ancak sabır istenir.

evet ayriliyoruz
kardan dolayi taksi bulamadi oturuyoruz annem ben o
aglamamak icin kendimi tutuyorum
aglamayacagim

annenle konuşabildinmi canım?
onun ailesinden kimse yokmu?
ay sorsan elle tutulur bişeyde yok ama içini siz bilirsiniz tabi. ama oyuncak olmuş valla gittim kaldım vs. allah sabır versin canım. ağlamıycam deme. bırak ağla. sadece onun içinmi ağlıyorsun emek vermişin gençliğini vermişin geleceğini vermişin ağla canım içinde tutma.

ipo canım yaz 40dk oraya.
bende öğlen patatesliyumurta yedim. 3-4 parça marulla,
akşam geçengün yaptığım karışık sebze çorbasından yedim 1.5 kase. 2 yk kadar kurufasulye yedim.
çapraz komşum aşure getirdi. adam eşinden ayrılmış başka biriyle evlenmiş. o eşindende ayrılmıştı aşure zamanı. sonra tekrar birleşmişler. heralde kızların içine dert olduki aşure yaptırmışlar. onlara aşure getiren komşulara aşure dağıtıyolardı. amaaan allah yuvalara huzur versin ne diyim.

peki geceliği kim giyermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…