gel canım arada bırakma bizi...slm kızlar evet benım adam yıne evde bu haftada ızınlıyımıs ama ara ara gırer yazarım
sporuma 3 saat eklersen sevınırım ıpocum..
bademlıkurabıye canım hayırlısı ne ıse o olsun kendını yıpratma sakın
kahvaltım
1 yumurta
peynır
kayıslı form cay
zaytın
kepek ekmek
arada badem
oglen ıspanak yogur ıkılısı
sımdılık bukadar bıde besı bı yerde cayı
kızlar mutlu huzurlu saglıklı gunler dılerım herkese...
selam.........
sabah:2 yumurtadan omlet
peyn,r
8 zeytin
ara:1 greyfurt suyu(posalarınıda karıştırıp içtim)
akşam:kaşarlı mantar
ayran
3 gün kurusu
3 ceviz
spor:45 dakika yürüyüş..
menün güzel canım nasılsın bakalım
evet ayriliyoruz
kardan dolayi taksi bulamadi oturuyoruz annem ben o
aglamamak icin kendimi tutuyorum
aglamayacagim
canım ben devlet memuruyum. mart sonunda göreve başlıycam. allahtan bir mani olmazsacanım ya bana sorsan şimdi evmi iş mi diye ev derim neyi özlüyorsa onu arıyor insan :) ama haklısın ev hayatı gerçekten sıkıyor bir süre sonra sen bebiş için evesin galiba şimdi çalışacakmısın peki sonra
tuğbacım nasılsın ay sende bi ce deyip kaçtın ya bugün kimsecikler yok burda sıkıldım ben giderim şimdi sizler gelirsiniz
selam kizlar,
kocam evi terk ediyor((
kız arıfe adam basından kalkmıyokı yazıyım sınır oldum valla
fatosum adam sacımı erkek couguna benzettı bu ne kız kırmızı adam gıbısın aynı dedı
hatıcecım dedıgını yaptım gıydım gecelık hıc yakısıyomu sana evlı barklı kadınsın dedı ben bu adamdan bısey anladıysam namerd olayım
bademlıkurabıyem bırak gıtsın kendısı bılır hayat senın hayatın onun bunu sana zından etmesıne ızın verme ayakların ustunde dur hepımız ıcın...
evet ayriliyoruz
kardan dolayi taksi bulamadi oturuyoruz annem ben o
aglamamak icin kendimi tutuyorum
aglamayacagim
kız arıfe adam basından kalkmıyokı yazıyım sınır oldum valla
fatosum adam sacımı erkek couguna benzettı bu ne kız kırmızı adam gıbısın aynı dedı
hatıcecım dedıgını yaptım gıydım gecelık hıc yakısıyomu sana evlı barklı kadınsın dedı ben bu adamdan bısey anladıysam namerd olayım
bademlıkurabıyem bırak gıtsın kendısı bılır hayat senın hayatın onun bunu sana zından etmesıne ızın verme ayakların ustunde dur hepımız ıcın...
peki geceliği kim giyermiş...
taksi bulsa da cekse gitse artik
kalbim dayanmiyor
o gidince aglarim
demekkı onun gozunde o bıcım kadınlar gıyıyo ama bana bakımı ol kadın gıbı kadın ol dıyende o kız bacım kafayı yemesem ıyı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?