Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sende alıştırmamışsın arkadaşım...neyse sende hepsini birden yapma yavaş yavaş..

bacım iki ucu... kız ne yapsa yaranamıyor ama tuğkay canım alt yapıyı hazırladınmı kocacğım falan modlarına girdinmi???

HAFTALIK PUAN TABLOSU
1.HFT -2.HFT- 3.HFT
fatos0808 10 -6- 9
Ecz.imis 10 -10- 10
tugkay2000 10 -10- 9
yst38 10 -7- 6
ipo 10 -9- 5
nil2908 10 -9- 9
tahamm 10- 9- 5
bademlikurabiye 15- 15- 14
zubus 10- 9- 9
İkiz81 15- 15- 16
ivrin 10- 8- 7
beyazzmbak 10- 10- 11

tacımızı hak eden ikiz ama onların fazladan 5 puanı olması göz önünde bulundurulunca bence beyazzambakta bu tacı hak ediyor. ama yorumu size bırakıyorum kızlar

bu arada baktımda hep eksiler var. yarım kilodan fazla verenlere 1 puan daha vercem. önümüzdeki haftadan itibaren.

Biliyor musunuz, dün kayamadık. Yani gittik ama, hava kötüydü, öğrenmek için ideal değil dediler biz de geri döndük. Aah ahh. Şu anda en az 3 saatlik sporum olur sanırken ben sadece ve sadece 20 dk. sporum var. Kaydedersin ipocm..

Bademlikurabiye sanki yeniden eski günleri yaşar gibi oldum.anlattıklarından sonra.canım hiç üzülme.giden gider kalan senindir.önemli olan sensin.ben çok ağladım.haklı olduğum halde gitme diye yalvardım.inan pişmanım.kalıncada bi şeye benzemiyo.benim çocuklarım vardı.senin bişeyin yok neyseki.ayaklarının üzerinde dur.çok konuşma onla.biraz hayatı oluruna bırak.bakarsın kendisi pişman olur gelir.

Bu günki menüm
sabah 1 dilim çavdar,kk lor ,3 zeytin
arada 1 elma
öğle 2 tabak tavuksuyu çorba,1 dilim beyaz ekmek,türk kahvesi
arada 1 paket altınbaşak
akşam tonbalıklı salata
arada light puding ufak kase
2 lt su
5i 1 yerde

15 lt su mu?:44:

canım baştan sona yazılarını okudum.senin adına çok üzüldüm.ama bence acele karar veriyorsun.biraz sabret.ben 10 senelik evli biri olarak sana tavsiyede bulunacağım yanlış anlayıp kabalık ettiğimi düşünmessen.eşimle severek hattaaylemide karşıma alarak evlendim.çok sıkıntılar çektim.evliliğin ilk yılları bal ayıymış ya bana cehennem gibi geldi.çünkü sorumluluk başkasına bağımlı olma(emir alma olarak algıladım)erkeklerde biraz bayağı geç olgunlaşıyor.her fırsatta ayrılacağımı ondan kurtulacağımı söylerdim.ama iyikide eşim bana çok aldırış etmemeiş ve şu an evliyiz.inan akşam gelmesini iple çekiyorum nasıl onsuz yaşarım.ve şu an daha anlayışlı daha düşünceli,olgunlaştı ,çocuklukları gitti.evliliğin ilk 4 yılı çok zor geçiyor,7 yıla kadar sorunlar yine devam ediyor ama 7 yıldan sonra herşey toz pempe.bençok boşanmalar ilk 7 yılda oluyormuş biyerde okumuştum.iyi düşün bence neler hissettiğini anlıyorum ama erkekler bizim gibi değil.kabullen ve onu olduğu gibi sevmeye alış çünkü seviyorsan pişman olursun.inşallah herşey senin için daha güzel olur.çok gevezelik ettim offff.

ipocum annene çoook geçmiş olsun canım.sağlık olsun ha 10 gün önce ha 10gün sonra geç olsun güç olmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…