Yazdm ikizcum ve tukaycim sporlarinizi masallah :)) ama haftaya sizi gecicem :)
Yalniz annemin ellerinde cok temizlik yapmaktm sinir sıkısmasi varms ameliyat dediler umarim acil deildir yoksa dönüşmz ertelenicek((
yok canım hedefim 58ama ticker 57 daha gaza gelmek için öyle yaptım...
canım sınavlarına üzüldüm inş. kurtarırsın.
yazıııkkkk
canım özlemişiz senin hoş sohbetinihoşgeldin
Spor saatlerini şimdiden söylüyor muyuz? O zaman sıkı durun bugün 70 dk spor salonundaydım artı 4 saat de kesintisit yürüdümYani 5 saat 10dk sporu not edelim lütfeeen
bu arada adım hatice kızlar. ebeyim kocaelindeyim. 1 yaşında oğlum var.
geçen tanıtım yapmamışım.
canım sende niye kötü ettin diyete başlamadan bitirseydin adam haklı.
dün bende kocacığım istedi diye kek yaptım sonra onu yaşpastaya dönüştürdüm
yanına birde katmer puaça yaptım.
oh miss. tek başımıza yemeyelim diye arkadaşları çağırdık
bugünde karşı komşumu çağırdım birlikte yiyelim diye. yaş pasta bitti şükür. darısı katmerlere. yarın çorba diyeti yapcam.
Yazdm ikizcum ve tukaycim sporlarinizi masallah :)) ama haftaya sizi gecicem :)
Yalniz annemin ellerinde cok temizlik yapmaktm sinir sıkısmasi varms ameliyat dediler umarim acil deildir yoksa dönüşmz ertelenicek((
Vayy, 1 kg kaldı yani hedefine. 1001 kere maşş cnm benim o zaman. :)
selam kızlar nasılsınız...
dünkü dereceniz baya düşmüş kilo alma yarışına mı girdiniz bakim...
yst cim canım kilo alanların aldıkları kilo ve yüzdelerinin önüne eksi işareti koyacaksın canım...
sonra toplam yüzdeyi hesaplarken de onlarda çıkarma işlemi yapacaksın...
sen dün + koymuşsun da dikkatimi çekti...
Kizlaaarrrr ben inanamiyorum sizde inanamiycaksnzzzzz yaaaa annem ellerinden ameliyat oluyo carsamba gunu yaniii donmemiz 10 gun ileriye ertelendi bugunde buraya anca ugrayabildim cnku evde butun gun annemlerle kavga ettm Neden ben tek donemiorum sizemi bagliyim diye bir gozlerm agridi bir sisti anlatamam cnku o kadar kendimi hazrlamistm
Ki 16sna moralim cok bozuldu ama snra dusundum
Annemi burda yalniz birakmak icime sinmez ztn anliycagnz cok sıkıntidayim
valla bana kalsa versinde o istiyormu vermeyi???
bu siteden almıştım da kim vermişti hatırlamıyorum...
diyet pizza
Malzemeler :
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Çok az sıvı yağ1 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 kahva fincanı kepekli veya çavdar unu
Üzeri için istenilen malzemeler
1 tatlı kaşığı domates salçası / kekik
Hazırlanışı :
Malzemeleri çırpma teliyle iyice karıştırıyoruz, çok yapışık bir hamur elde ediyoruz. Bu hamuru büyük teflon tavanın içerisine yayıyoruz. Tava soğuk olacak, hamuru koyduktan sonra tavanın altı açılır iyice ısındıktan sonra hafif ateşte altı kontrol edilerek pişirilir. İsteyen tavanın tabanına çok az yaz damlatabilir. Hamuru yaydıktan sonra önce salça sosunu ( salça ve kekik ) ardından dilediğiniz malzemeleri koyabilirsiniz. Ben beyaz peynir, ince kıyılmış ıspanak , maydanoz ve ince kıyılmış domates kullanıyorum genelde. siz istediklerinizi kullanabilirsiniz .Afiyet olsun.
şekersiz kek
Malzemeler:
3 yumurta
1 bardak süt
½ çay bardağı zeytinyağ
½ su bardağı un
kuru meyve
1'er çay kaşığı tarçın+zencefil+mahlep
2 yemek kaşığı kakao
ceviz/fındık
normal kek gibi yapıyorsun.istediğin kuru meyveleri biraz sıcak suda bekletip,minik minik doğruyorsunuz.cevizi iri dövülmüş olrak kullanıyorsun.ben hurma+kuru kayısı+biraz da üzüm kullandım.bir de ceviz tercih ettim.siz zevkinize göre değiştirebilirsiniz.kuru incir,yaban mersini,kuru erik de kullanabilirsiniz.180 derecelik fırında pişiriyorsunuz.ben muffin kaplarına 3'er yemek kaşığı koyarak 15 ad. muffin elde ettim
ikizin verdiği trufta güzel olur. dur onuda bulayım senin için.
kuru meyveleri minik minik doğra,kuru yemişleri de iri olarak öğüt.1 dolu çay kaşığı tarçın koy.biraz süt ekleye ekleye yoğur.sonra ufak toplar yap.hindistan cevizine,kakaoya vs.. bula,nefisss oluyor.bir daha başka tatlı yemek istemezsin hatta misafirlerine bile çok rahatlıkla yapabilirsin.
buda başka bir tarif.
evde yufkan varsa güzel gözleme yapabilirsin. pratikte olur. hemde geriye çok bişi kalmaz. yani gözüne batmaz
şimdilik bu kadaaar. yada katmer yap oh mis gibi
merhaba dostlar,
tam olarak ne yazacagimi bilmiyorum. sorunlu bir evliligim vardi. ve az once bosanmaya karar verdik. su an ne hissedecegimi bilmiyorum sadece kalbim kut kut atiyor. ne olur bilmiyorum ama gelecek hafta ici burada olmazsam beni izinli sayarsiniz. allah hakkimda hayirlisini versin.
kaptancim aynen öyle, çocuk ötesi. benim beklentim ve şikayetim olmasa kendisi bizim dünyadaki en mutlu çift olduğumuzu ilan edecek. çünkü sanki bekarmış gibi istediğini yapiyor, istedigi sekilde yasiyor + birbirimizi de seviyoruz oh ne güzel. yani ben dirdir yapmasam sorun kalmayacak budur yani anlayisi. ayrica diledigi yerde beni kisitliyor da.
ama ben ne istedigimi yapabiliyorum ne de ondan beklediklerimi yapiyor, ne de herhangi bir kisitlama hakkim var.
buna ragmen susarsam ve opersem o da beni opecek oh mutlu olacagiz!
boyle yani aynen boyle.
bu durumu anlatmak icin yaptigim her turlu girisimde de sonuc su:
1) yine dirdir yapiyorsun, sorun cikarmadan duramiyorsun
2) hep boyle oluyor, sen bunu hep yapiyorsun
3) bosanalim en iyisi
okuz ya okuz
selam kizlar,
kocam evi terk ediyor((
1.5 lt canım.15 lt nasıl içilir.havuzmuyum kız ben.
hay allahım ya ne diyim bilemedm bence senin kocan ne istediğini bilmiyo kuzum ne demek evli barklı kadınsın be adam senin için iştekız arıfe adam basından kalkmıyokı yazıyım sınır oldum valla
fatosum adam sacımı erkek couguna benzettı bu ne kız kırmızı adam gıbısın aynı dedı
hatıcecım dedıgını yaptım gıydım gecelık hıc yakısıyomu sana evlı barklı kadınsın dedı ben bu adamdan bısey anladıysam namerd olayım
bademlıkurabıyem bırak gıtsın kendısı bılır hayat senın hayatın onun bunu sana zından etmesıne ızın verme ayakların ustunde dur hepımız ıcın...
canım benim üzülmedim desem yalan olur allah hakkında en hayırlısını versin inşallah bundan sonraki hayatında herşey çok daha güzel olur ağlamamak için tutma kendini ama hırpalamadaevet ayriliyoruz
kardan dolayi taksi bulamadi oturuyoruz annem ben o
aglamamak icin kendimi tutuyorum
aglamayacagim
çok güzel hadi bakalım hayırlısı sayılı gün çabukl geçer canım tadını çıkarmaya bak sonra çok ararsın evini:))canım ben devlet memuruyum. mart sonunda göreve başlıycam. allahtan bir mani olmazsa
canım ne git de ne kal. biraz kendi haline bırak. git desen kötü olcan kal desen farlı olcak. o çok kararsız bence. istese dün giderdi.
aminnn aminnnipo canım yaz 40dk oraya.
bende öğlen patatesliyumurta yedim. 3-4 parça marulla,
akşam geçengün yaptığım karışık sebze çorbasından yedim 1.5 kase. 2 yk kadar kurufasulye yedim.
çapraz komşum aşure getirdi. adam eşinden ayrılmış başka biriyle evlenmiş. o eşindende ayrılmıştı aşure zamanı. sonra tekrar birleşmişler. heralde kızların içine dert olduki aşure yaptırmışlar. onlara aşure getiren komşulara aşure dağıtıyolardı. amaaan allah yuvalara huzur versin ne diyim.
çok teşekkür ederim canımmm çok güzelEki Görüntüle 327643
tacımızı hak eden ikiz ama onların fazladan 5 puanı olması göz önünde bulundurulunca bence beyazzambakta bu tacı hak ediyor. ama yorumu size bırakıyorum kızlar
sağol tuğbacımmıkınızede tebrık bacılar ...
aynen öyle canım bize anlaşılmaz diyorlar ama kendilerine hiç bakmıyorlarkadınlara diyolarda erkekler gerçekten farklı canlılar
gunaydin kizlar,
sagolun destekleriniz icin. size birsey soyleyecegim, annem harika bir insan.
aglamadim sizlamadim, annemle konustuk. ben anneme tek bir sey anlatmamistim simdiye kadar, ama o sadece gozlemleriyle aynen cozmus zaten kocami. ama benden dolayi araniz kotu olmasin diye birsey demedi. benim coktandir ayrilmam gerekiyordu bu adamdan, o gidince o duygusal bagimliligim da ortadan kalkti zaten. annemin destegi arkamda artik onu aramiyorum, ben de inanamiyorum bu kadar kolay olduguna. salak sey bi de anneme mesaj atmis siz biraz kiziniza nasihat verin. cunku ciddi ciddi kendisinin %100 hakli olduguna ve benim tarafimdan magdur edildigine inaniyor.
Kizlarrr gunaydin birazdan internet faturami yatirmaya gdiorum simdilik kisa yaziorum o yuzden
günaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?