Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım göz yaşı kanallarımda da sorun olabilir. tam ordaki deliğin orda bir batma gibi ağrı gibi bir his var. çocukla çıkmak istemiyorum. yarın belki giderim.

günaydın kızlar. 4 gündür tartılmadım korkudn ama korkunun ecele faydası yok. 90 ı gördüm yine
cumaya kadar 88 olmam gerek of off.
aman deyim kaptanım sen yapma bu hafta hep birlikte eksilerde oluruz inşallahh
günaydın............
Sabah:2 yumurtadan omlet
peynir
6 zeytin
tarçınlı süt
3 gün kurusu kayısı
ceviz
günaydın canım nasılsın kahvaltın güzelmiş afiyet olsun
vallla gecekileride okudumda bugün yorum kabiliyetimi kaybettim. Yazacak bişi bulamıyorum.
Sağ gözümde şişlik var dünden beri. It dirseği galiba. şu soğukta doktora gitmek yemiyor
geçmiş olsun canım allah şifa versin it dirseği de ne kız
canım benim hakkında hayırlısı olsun bak anneciğinde seninle hiç birşey düşünme yeni bir sayfa aç tertemiz
herşey olacağına varır üzülme kafasına dank edince iş işten geçmiş olucak
ohhh süper afiyet olsun canımm
kizlarrr gunaydin birazdan internet faturami yatirmaya gdiorum simdilik kisa yaziorum o yuzden
günaydın canım nasılsın
tuğbacım günaydın eşine dicek bişi bulamıyorum sana bolll sabır versin rabbim
patates cısss hemde kızartma bu seferlik afiyet olsun
Eki Görüntüle 328131

bugünün anlam ve önemi adına

süpermiş

Bende yazıyım menümü
bu sabah 45 dk spor ıpocum not edersin

sabah
1bardak t.meyve suyu
2 yumurta
5zeytin
1dilim light peynir
yeşilçay

ara
3k.kayısı

öğle
1kepçe çorba
1bardak light yoğurt
1kepçe bezelye

ara
1bardak yoğurt
3 kaysı

akşam
karnıbahar
havuç salata
1 dilim ekmek

bu haftada yürüyormusun....
bakalım kim daha çok yürüyecek
seni gaza getiriyorum...

bende iyyim canım iş güç koşturmaca işte

yurumez olurmuyum ben bandda yuruyorum bıde oyun havası oynuyorum bıde bolgesel hareketler yanı gunde 2 saat yapmaya calısıyorum saol arkadasım gazın ıcın...
amanın sana yetişilmez ozaman....
sen anlatta biz gaza gelelim ozaman...ben açık havada yürüyorum..havada soğudu çok yürüyemiyorum..

amanın sana yetişilmez ozaman....
sen anlatta biz gaza gelelim ozaman...ben açık havada yürüyorum..havada soğudu çok yürüyemiyorum..

ben de haftasonu dıkmen vadısını bastan sona yurudum karda hemde cok zevklı oluyo..
bacım acıyorum mezdeke oyun havası cocuklarada oyun oluyo delı gıbı oynuyorum
bıde mekık cok cekerım oda gobek var bende bacaklarım zayıf zaten ha bıde oklava sporu yaparım
bırde bunları yaparken poset sarıyorum belıme ter attrıyor suyu cok ıcıyorum...

peki bu hafta ki ödevimiz.
hiç sevmediğiniz bir yemeğin tarifini verin.

canım bırak gıtsın aglamak ıstıyosanda agla tutma kendını ama unutma Rabbım hayatı ınsana bıdefa verıyo sadece ayakların ustunde ve sadece kendın ıcın durmayı ogreneceksın....

canım, kurabiye şimdi zor bir dönem geçiriyor tabiiki kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz ama yıkıcıdan çok yapıcı yorumlar yazsak kendini daha iyi hissedebilir belki..

geri dönüşü olmayan adımlar atmadan önce iyice düşünüp öyle karar vermeliyiz..
belki bir müddet ayrı durup ikiside birbirini özler:) hayatlarında kalıcı onarımlar yaparlar

rabbim tüm yuvalara sonsuz merhametinden huzur nasip eylesin...AMİN

ıyıde hayatım yazılanların hepsını okuduysan eger adam zaten gıtmıs bende sadece hakkında hayırlı olmasını ıstedım .. sadece hayatını kendı ıcın guzel sekıllendırmesı gerektıgını yazdım adam cocuk oyuncagı yapmıs evlılıgı benım yaptıgım hataları yapmaması ıcın bazı seyler soyledım... ve kız daha once cok yalvarmıs ama adam bunu hep yapıyomus nereye kadar bu kızcagız ona yalvaracak kendısı bılır gıderse gıtsın demekten baska .. donerse zaten sevıyokı doner yanlısmıyım...

kı yorumumda yıkıcı bıseyden cok onun ayakları uztunde durmasını ısteyen bır yorum hataysa ne dıyım ben daha... kımse hayatını bırısı ıcın endeklemesın ısterım ben bu hatayı yaptıgım ıcın kendımden bıldıgım ıcın bazı yorumları yaptım... tabıkı kendısı bılır benım dememle adam gelmıcek gerı veya gerı donmıcek degılmı tahamcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…