kızlar bilgisayarıma kavuştumm :)) artık sizinle daha iyi iletşm kurabilicem ya telefondan takip etmekten kör olmak üzereydimfacebook sayfamıda açtım beğenirseniz sevinirim
ipek designer adı
daha yeni açtığm için tabi pek fotograf yok gün geçtikte renklendiricem inşallah :))
canım en güzelini sen bilirsin yaşayan sensin sonuçta. bizde elimizden geldiği ölçüde destekçiniz.merhaba,
arkadaşlar hepiniz iyi niyetle yorum yapıyorsunuz bundan hiç şüphem yok ve dert ortağım olmanıza çok teşekkür ediyorum. daha önce sayısını veremeyeceğim kadar bu durumu yaşadığım için, benim de herşeyi ölçüp tartmak için çok zamanım oldu daha öncesinde. şu an içimde yalnızca yalnızlık endişesi var bu da çok doğal ve bu yüzden evlilik sürdürülmez zaten. o çok alıştığı için şu an kahrolduğumu ve yalvaracağımı sanıyor ama bitti artık. kadınlar öyledir, kanının son damlasına kadar uğraşır ama bitti dedi mi biter artık. ne acaba iyi olur muydu diye bir şüphem var ne de pişmanlığım. eski beni bulmayacak karşısında. ben dediğiniz gibi sadece kendimle ilgileniyorum artık.
bende sevmem. ayrıca işkembeyide sevmem. resim eklemesende netten filan bak. tarif yaz bakalım.resım eklemeyı bılmıyorum ama bamyayı agzıma surmem ben ama tarıfınıde bılmıyorum...
ekliyorum ama en kısa zamanda resimde bekliyorum.kızlar bilgisayarıma kavuştumm :)) artık sizinle daha iyi iletşm kurabilicem ya telefondan takip etmekten kör olmak üzereydimfacebook sayfamıda açtım beğenirseniz sevinirim
ipek designer adı
daha yeni açtığm için tabi pek fotograf yok gün geçtikte renklendiricem inşallah :))
Slm bayanlaaarr.Bugün nasılsınız bakalım?
peki bu hafta ki ödevimiz.
hiç sevmediğiniz bir yemeğin tarifini verin.
günaydın kızlar. 4 gündür tartılmadım korkudn ama korkunun ecele faydası yok. 90 ı gördüm yine
cumaya kadar 88 olmam gerek of off.
vallla gecekileride okudumda bugün yorum kabiliyetimi kaybettim. yazacak bişi bulamıyorum.
sağ gözümde şişlik var dünden beri. it dirseği galiba. şu soğukta doktora gitmek yemiyor
gunaydin kizlar,
sagolun destekleriniz icin. size birsey soyleyecegim, annem harika bir insan.
aglamadim sizlamadim, annemle konustuk. ben anneme tek bir sey anlatmamistim simdiye kadar, ama o sadece gozlemleriyle aynen cozmus zaten kocami. ama benden dolayi araniz kotu olmasin diye birsey demedi. benim coktandir ayrilmam gerekiyordu bu adamdan, o gidince o duygusal bagimliligim da ortadan kalkti zaten. annemin destegi arkamda artik onu aramiyorum, ben de inanamiyorum bu kadar kolay olduguna. salak sey bi de anneme mesaj atmis siz biraz kiziniza nasihat verin. cunku ciddi ciddi kendisinin %100 hakli olduguna ve benim tarafimdan magdur edildigine inaniyor.
bugün itibariyle şu meşhur zayıflama çayına başladım.
2 adet yeşil elma, 1 limon, tarçın, karanfil, karabiber 3lt su. bakalım ne çıkıcak cumaya.
bu arada yarın 10.30 da doktor radevum var. eşim 11 gibi gelebiliyor. bebek var ne yapıcağımı bilmiyorum
kahvaltımı yazıyım bari kimsecikler yok...
1 elma,2 dilim ekmek, çok az acılı sos(ev yapımı), 1 yumurta, 4-5 zeytin, 3 parça kaşar, 2 çatallık peynir, 2 parça marul çay
azcık ondan biraz bundan derken oo baya yemişim.
gidip yeşil çay alarım. bu arada 5 bardakta su içtim. 1 bardakta hazırladığım kürden içtim. afiyet olsun bana
Malzeme :
3 kg. orta büyüklükte kereviz
2,5 desilitre zeytinyağı
250 gr. arpacık soğan
150 gr. havuç
150 gr. iç bezelye
30 gr. şeker
250 gr. patates
Bir adet limon.
Yapılışı:
Kerevizler boyuna iki parçaya bölünür. Yuvarlak şekilVirüsde kabuğu soyulur. Birer parça içlerinden çıkarılır. YıkaVirüsnır. Bir limon sıkılır, ve kabuğu içine atılır. Üç litre kadar Kaynar su içine atılır. Kapağı açık olarak yumuşayıncaya kadar haşlanır. Soğuk su ile soğutulur. Havuçlar kazınır. Boyuna olarak dört parçaya bölünerek fındık büyüklüğünVirüsde olmak üzere verev doğranır. Kabuğu soyulmuş arpacık soğanı ile beraber zeytinyağında hafif bir şekilde kavrulur. 1-1,5 litre su konarak 30 dakika kadar kaynatılır. Önce haşlanmış kerevizler demet halinde bağlanmış dereotu sapları, tuz ve şeker ilâvş edilir. Kerevizlerin üzerine bir yağ kâğıdı kapatılır. Yarı pişlnce, sarımsak dışı şeklinde cıoğranmış patates ilâve edilir. Patatesler de pişince kâfi miktarda suyu ile ateşten alınır. Kapında soğutulur. KereVirüsvizlerin kesilen tarafları altı gelmek üzere servis tabağıVirüsnın kenarına sıralanır. Ortasına garnetürler küme halinde konur. Üzerine bezelye atılır. Kıyılmış dereotu serpilir.
Eki Görüntüle 328269
taaaaam yaa kızma yaa. düşcem düşcem söz.Kaptanııımm.
Geçmiş olsun. Çok gıcık bir şey o ya.
Evt, anneler harikadır. Özellikle de hiç beklemediğimiz yerde beklediğimizden çok daha iyi tepkiler verdikleri zaman.
İnş tekrar 88 e inersin kaptanım.
Afiyet olsun kaptanım.
ipo benimde annem takı tasarımla uğraşır. hatta ben onları bazen kolye bazen taç olarak kulanırım.
Kaptanim sonunda normal blgsyrdan internete girebilicem cok mutluyum o yuzdenn :)))) hemen gitmem lazim vodafone a :))))) birde bugun kendime facede tasarimlarim icin sayfa hazrlicam cok heyecanliyim o yuzden
canım göz yaşı kanallarımda da sorun olabilir. tam ordaki deliğin orda bir batma gibi ağrı gibi bir his var. çocukla çıkmak istemiyorum. yarın belki giderim.
bu haftada yürüyormusun....
bakalım kim daha çok yürüyecek
seni gaza getiriyorum...
peki bu hafta ki ödevimiz.
hiç sevmediğiniz bir yemeğin tarifini verin.
ben daha önce hiç kereviz yememiştim. geçen 1 kök aldm denemeye. onuda karışık çorbanın içine kattım. am olarak ne olduğunu bilmiyorum yani. ama garnitür gibi olmuş bu. yanında neyle servis edilir peki?
çok zevkli bir şey tabi bu bnm artık ekmek param hobiden çıkmış durumda ve başka şeylerde yapmaya başladım :)) sayfamda paylaşıcam işte zamanla
dur bakayım albüm yapabilirsem birkaç resim ekleyim. beğendiklerindenyaparsın. belide yapmışındır. istanbulda boncukları nerden buldun. anneme alalım gidip. o benim için yapıyor sağolsun. hamaarttır annem
neden burda buluştuğumuzun cevabı bu sanırım. sevmediğimiz yemek yok
cnm kaptanımm çok saol bnide düşündüğün için ama normalde ben başka takılara bakıp aynılarını yapmıyorum hiç sevmiyorum olan şeyleri taklit etmeyi kendi bulduğum yada rüyalarımda gördüğüm şeyleri yapıyorum...
Boncuklarada gelince eminönünden alıyorum boncukları ve caddebostandaki bijulanddan alıorum...gidip alalım berabberrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?