Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bilgisayarıma kavuştumm :)) artık sizinle daha iyi iletşm kurabilicem ya telefondan takip etmekten kör olmak üzereydim facebook sayfamıda açtım beğenirseniz sevinirim

ipek designer adı

daha yeni açtığm için tabi pek fotograf yok gün geçtikte renklendiricem inşallah :))

hayırlı olsun canım begenırız tabı nedemek

merhaba,
arkadaşlar hepiniz iyi niyetle yorum yapıyorsunuz bundan hiç şüphem yok ve dert ortağım olmanıza çok teşekkür ediyorum. daha önce sayısını veremeyeceğim kadar bu durumu yaşadığım için, benim de herşeyi ölçüp tartmak için çok zamanım oldu daha öncesinde. şu an içimde yalnızca yalnızlık endişesi var bu da çok doğal ve bu yüzden evlilik sürdürülmez zaten. o çok alıştığı için şu an kahrolduğumu ve yalvaracağımı sanıyor ama bitti artık. kadınlar öyledir, kanının son damlasına kadar uğraşır ama bitti dedi mi biter artık. ne acaba iyi olur muydu diye bir şüphem var ne de pişmanlığım. eski beni bulmayacak karşısında. ben dediğiniz gibi sadece kendimle ilgileniyorum artık.

canım en güzelini sen bilirsin yaşayan sensin sonuçta. bizde elimizden geldiği ölçüde destekçiniz.
resım eklemeyı bılmıyorum ama bamyayı agzıma surmem ben ama tarıfınıde bılmıyorum...
bende sevmem. ayrıca işkembeyide sevmem. resim eklemesende netten filan bak. tarif yaz bakalım.
ekliyorum ama en kısa zamanda resimde bekliyorum.
Slm bayanlaaarr. Bugün nasılsınız bakalım?

ee biz iyiyiz. sen nasılsın günlükle aran nasıl?

peki bu hafta ki ödevimiz.
hiç sevmediğiniz bir yemeğin tarifini verin.

Malzeme :

3 kg. orta büyüklükte kereviz
2,5 desilitre zeytinyağı
250 gr. arpacık soğan
150 gr. havuç
150 gr. iç bezelye
30 gr. şeker
250 gr. patates
Bir adet limon.

Yapılışı:

Kerevizler boyuna iki parçaya bölünür. Yuvarlak şekilVirüsde kabuğu soyulur. Birer parça içlerinden çıkarılır. YıkaVirüsnır. Bir limon sıkılır, ve kabuğu içine atılır. Üç litre kadar Kaynar su içine atılır. Kapağı açık olarak yumuşayıncaya kadar haşlanır. Soğuk su ile soğutulur. Havuçlar kazınır. Boyuna olarak dört parçaya bölünerek fındık büyüklüğünVirüsde olmak üzere verev doğranır. Kabuğu soyulmuş arpacık soğanı ile beraber zeytinyağında hafif bir şekilde kavrulur. 1-1,5 litre su konarak 30 dakika kadar kaynatılır. Önce haşlanmış kerevizler demet halinde bağlanmış dereotu sapları, tuz ve şeker ilâvş edilir. Kerevizlerin üzerine bir yağ kâğıdı kapatılır. Yarı pişlnce, sarımsak dışı şeklinde cıoğranmış patates ilâve edilir. Patatesler de pişince kâfi miktarda suyu ile ateşten alınır. Kapında soğutulur. KereVirüsvizlerin kesilen tarafları altı gelmek üzere servis tabağıVirüsnın kenarına sıralanır. Ortasına garnetürler küme halinde konur. Üzerine bezelye atılır. Kıyılmış dereotu serpilir.

günaydın kızlar. 4 gündür tartılmadım korkudn ama korkunun ecele faydası yok. 90 ı gördüm yine
cumaya kadar 88 olmam gerek of off.

Kaptanııımm.

vallla gecekileride okudumda bugün yorum kabiliyetimi kaybettim. yazacak bişi bulamıyorum.
sağ gözümde şişlik var dünden beri. it dirseği galiba. şu soğukta doktora gitmek yemiyor

Geçmiş olsun. Çok gıcık bir şey o ya.

Evt, anneler harikadır. Özellikle de hiç beklemediğimiz yerde beklediğimizden çok daha iyi tepkiler verdikleri zaman.

İnş tekrar 88 e inersin kaptanım.

Afiyet olsun kaptanım.

ben daha önce hiç kereviz yememiştim. geçen 1 kök aldm denemeye. onuda karışık çorbanın içine kattım. am olarak ne olduğunu bilmiyorum yani. ama garnitür gibi olmuş bu. yanında neyle servis edilir peki?

ipo benimde annem takı tasarımla uğraşır. hatta ben onları bazen kolye bazen taç olarak kulanırım.

taaaaam yaa kızma yaa. düşcem düşcem söz. :18:

ipo benimde annem takı tasarımla uğraşır. hatta ben onları bazen kolye bazen taç olarak kulanırım.

çok zevkli bir şey tabi bu bnm artık ekmek param hobiden çıkmış durumda ve başka şeylerde yapmaya başladım :)) sayfamda paylaşıcam işte zamanla

Kaptanim sonunda normal blgsyrdan internete girebilicem cok mutluyum o yuzdenn :)))) hemen gitmem lazim vodafone a :))))) birde bugun kendime facede tasarimlarim icin sayfa hazrlicam cok heyecanliyim o yuzden

Gözünaydın cnmcm.

Eki Görüntüle 328131

bugünün anlam ve önemi adına

Kaptanım harikasınn ya. O kaddar uygun olmuş ki.

canım göz yaşı kanallarımda da sorun olabilir. tam ordaki deliğin orda bir batma gibi ağrı gibi bir his var. çocukla çıkmak istemiyorum. yarın belki giderim.

Kaptanım çok erteleme. Tedaviyi erteledikçe iyileşmeyi de ertelemiş olursun. Hem haklısın belki ama yarın hava daha sıcak olmayacak. Kış mevsimindeyiz sonuçta. :112:

bu haftada yürüyormusun....
bakalım kim daha çok yürüyecek
seni gaza getiriyorum...

peki bu hafta ki ödevimiz.
hiç sevmediğiniz bir yemeğin tarifini verin.

İyi de kaptanım, benim sevmediğim yemek yoktur ki. Yani bir brokoliden fazla hoşlanmam. Onun da tarifini vereyim hemen, peki.
Kızlar brokoliyi istediğiniz boyutta parçalayıp yıkayıp haşlayın. İsterseniz üzerine limon sıkarak yiyin ki kendisi en dayanamadığım formudur. İstersniz yoğurtlayın. Ki bu kısmen biraz daha yenilebilir olan şeklidir benim için. :112:

ben daha önce hiç kereviz yememiştim. geçen 1 kök aldm denemeye. onuda karışık çorbanın içine kattım. am olarak ne olduğunu bilmiyorum yani. ama garnitür gibi olmuş bu. yanında neyle servis edilir peki?

ama bu benim sevmediğim yemek....
bende kerevizi hiç sevmiyorum.....bu şekilde hayatta yemem; yoğurtlu falan olsa belki..
pilavla olabilir..:44:

sevmediğim yemek bnm yok ama maydonoz,roka,tere falan aslaaaaa ama aslaaaaaa yemem ıyyyyyyyyy o yüzden hangi yemeğin tarifini vericem bilemedim

çok zevkli bir şey tabi bu bnm artık ekmek param hobiden çıkmış durumda ve başka şeylerde yapmaya başladım :)) sayfamda paylaşıcam işte zamanla

dur bakayım albüm yapabilirsem birkaç resim ekleyim. beğendiklerindenyaparsın. belide yapmışındır. istanbulda boncukları nerden buldun. anneme alalım gidip. o benim için yapıyor sağolsun. hamaarttır annem

neden burda buluştuğumuzun cevabı bu sanırım. sevmediğimiz yemek yok

dur bakayım albüm yapabilirsem birkaç resim ekleyim. beğendiklerindenyaparsın. belide yapmışındır. istanbulda boncukları nerden buldun. anneme alalım gidip. o benim için yapıyor sağolsun. hamaarttır annem

cnm kaptanımm çok saol bnide düşündüğün için ama normalde ben başka takılara bakıp aynılarını yapmıyorum hiç sevmiyorum olan şeyleri taklit etmeyi kendi bulduğum yada rüyalarımda gördüğüm şeyleri yapıyorum...

boncuklarada gelince eminönünden alıyorum boncukları ve caddebostandaki bijulanddan alıorum...gidip alalım berabberrrrrrrrr

Malzemesi
½ kg bamya (taze veya turşu bamya)
150 gr. kuşbaşı kuzu eti
2 domates
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı tereyağ
2 orta boy soğan
1 limon suyu
Tuz, karabiber
4 su bardağı su
Tarifi
Taze bamyadan yapılacaksa, bamyalar yıkanır, kurutulur, bai kısımları fazla derin olmadan ayıklanır. Turşu bamyadan yapılacaksa yarım saat önce suda ıslatılır, fazla tuzu atılır. Soğanlar yemeklik (küçük küçük) doğranır. Tencereye yağ konur, soğanlar ilave edilir, soğanlar kavrulduktan sonra et ilave edilir, küçük küçük doğranan domatesler ve salça ilave edilir. Hepsi karıştırılarak kavrulur. Sonra 4 su bardağı su ilave edilir, tencerenin ağzı kapatılarak su kaynatılır. Sonra 1 limon suyu dökülür ve bamyalar ilave edilir. Hiç karıştırılmadan et ve bamya pişene kadar kısık ateşte pişirilir.
Afiyet olsun :)

AHANDA BU KAPTANIM AMA ISTE SEVMIYORUM GERI KALAN HER YEMEGI YER VE SEVERIM...

valla cok guzel bı marıfet tbr ederım ıpocum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…