valla cok guzel bı marıfet tbr ederım ıpocum
rabbim tüm yuvalara sonsuz merhametinden huzur nasip eylesin...AMİN
kızlar bilgisayarıma kavuştumm :)) artık sizinle daha iyi iletşm kurabilicem ya telefondan takip etmekten kör olmak üzereydimfacebook sayfamıda açtım beğenirseniz sevinirim
ipek designer adı
daha yeni açtığm için tabi pek fotograf yok gün geçtikte renklendiricem inşallah :))
merhaba,
arkadaşlar hepiniz iyi niyetle yorum yapıyorsunuz bundan hiç şüphem yok ve dert ortağım olmanıza çok teşekkür ediyorum. daha önce sayısını veremeyeceğim kadar bu durumu yaşadığım için, benim de herşeyi ölçüp tartmak için çok zamanım oldu daha öncesinde. şu an içimde yalnızca yalnızlık endişesi var bu da çok doğal ve bu yüzden evlilik sürdürülmez zaten. o çok alıştığı için şu an kahrolduğumu ve yalvaracağımı sanıyor ama bitti artık. kadınlar öyledir, kanının son damlasına kadar uğraşır ama bitti dedi mi biter artık. ne acaba iyi olur muydu diye bir şüphem var ne de pişmanlığım. eski beni bulmayacak karşısında. ben dediğiniz gibi sadece kendimle ilgileniyorum artık.
canım en güzelini sen bilirsin yaşayan sensin sonuçta. bizde elimizden geldiği ölçüde destekçiniz.
ee biz iyiyiz. sen nasılsın günlükle aran nasıl?
:18: Günlük süper ya.En azından içtiğim suyu hesaplatması bile çok iyi geldi bana. Herkese öneririm. :112:
bamyayı hiç sevmem blde karalahana sarmapeki bu hafta ki ödevimiz.
hiç sevmediğiniz bir yemeğin tarifini verin.
kızlar bilgisayarıma kavuştumm :)) artık sizinle daha iyi iletşm kurabilicem ya telefondan takip etmekten kör olmak üzereydimfacebook sayfamıda açtım beğenirseniz sevinirim
ipek designer adı
daha yeni açtığm için tabi pek fotograf yok gün geçtikte renklendiricem inşallah :))
sen mutlu ol gerisi boş canım herşeyin hayırlısı olsun en güzeli olsunmerhaba,
arkadaşlar hepiniz iyi niyetle yorum yapıyorsunuz bundan hiç şüphem yok ve dert ortağım olmanıza çok teşekkür ediyorum. daha önce sayısını veremeyeceğim kadar bu durumu yaşadığım için, benim de herşeyi ölçüp tartmak için çok zamanım oldu daha öncesinde. şu an içimde yalnızca yalnızlık endişesi var bu da çok doğal ve bu yüzden evlilik sürdürülmez zaten. o çok alıştığı için şu an kahrolduğumu ve yalvaracağımı sanıyor ama bitti artık. kadınlar öyledir, kanının son damlasına kadar uğraşır ama bitti dedi mi biter artık. ne acaba iyi olur muydu diye bir şüphem var ne de pişmanlığım. eski beni bulmayacak karşısında. ben dediğiniz gibi sadece kendimle ilgileniyorum artık.
iyyiz ca nım sen nasılsınSlm bayanlaaarr.Bugün nasılsınız bakalım?
ben daha önce hiç kereviz yememiştim. geçen 1 kök aldm denemeye. onuda karışık çorbanın içine kattım. am olarak ne olduğunu bilmiyorum yani. ama garnitür gibi olmuş bu. yanında neyle servis edilir peki?
ben daha önce hiç kereviz yememiştim. geçen 1 kök aldm denemeye. onuda karışık çorbanın içine kattım. am olarak ne olduğunu bilmiyorum yani. ama garnitür gibi olmuş bu. yanında neyle servis edilir peki?
taaaaam yaa kızma yaa. düşcem düşcem söz.:18:
çok zevkli bir şey tabi bu bnm artık ekmek param hobiden çıkmış durumda ve başka şeylerde yapmaya başladım :)) sayfamda paylaşıcam işte zamanla
neden burda buluştuğumuzun cevabı bu sanırım. sevmediğimiz yemek yok
evet herşeyden yiyoruz,sonrada kilo vermek için uğraşıyoruz
ayy cnmm günlük dedin yaramı deştinnbenim ajandamın ilk 1 ayı bomboşşş
Arıfecım demekkı damak zevkımız aynı bamyayı hıc sevmem
bu arada aksam yemegımı yedım karnıbahar
yogurt
kepek ekmek
yesıl cay
neyse resmimi bulamadım bende oğlumun resimlerini ekleddim:)cnm kaptanımm çok saol bnide düşündüğün için ama normalde ben başka takılara bakıp aynılarını yapmıyorum hiç sevmiyorum olan şeyleri taklit etmeyi kendi bulduğum yada rüyalarımda gördüğüm şeyleri yapıyorum...
boncuklarada gelince eminönünden alıyorum boncukları ve caddebostandaki bijulanddan alıorum...gidip alalım berabberrrrrrrrr
teşekkür ederimmişte elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum ama zevk almasam şu dakika yapmayı bırakırım...
kızlar ekleyiinnnnnn
ipek designer
evet canım galiba aynı bende de bu akşam karnıbahar varafiyet olsun canım
bu arada aksam yemegımı yedım karnıbahar
yogurt
kepek ekmek
yesıl cay
evet canım galiba aynı bende de bu akşam karnıbahar varafiyet olsun canım
valla ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum. işkembeyi kelleyi, filan seviyomusunuz hakkat??
vayy 1-2 eksik dışında tam kadro burdayız maşallah
bademcim (bağdemcik gibi oldu ama kızmasın kimse) sen ne yiyon canım akşama. valla kızma bişi yokmuş gibi davranmamıza. hayat bazı yerlerden devam etmeli. yoksa bunalımda kalırsın. kızma bize iyimi. hadi de bakıyım sen neyi sevmiyon akşamda yemekte ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?