Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neyse kızlar, ben kaçar. Öpüyorum hepinizi.
Menümü de yazayım hemen.
Sabah: 2 kk peynir, 1,5 dilim ekmek, 5 zeytin, domates, salatalık, yeşillik, form çayı
Sonrasında toplamda 2 dilim kabak tatlısı (Merak etmeyin, zaten şekeri az olmuş.)
Akşama yoğurtlu karnıbahar haşlaması.
Sonrasında belki 1 dilim daha kabak tatlısı yerim. Bugün kabak tatlısı günüm. Ama onun haricinde nerdeyse hiç kalori almıyorum kaptanım baak. :18:

ay ne guzel bırbırımıze gormesekde gonullerımız bır. ya bısey dıcem ben ıkıdebır tartılıyorum komsuya verdım tartıyı kosa kosa gerı aldım kafayı yıcem ya....sızdede boyle mı

aynen öyle canım. valla şu komşu meselesi iyiymiş
ama ben vermeyede istemeyede utanırım

neyse resmimi bulamadım bende oğlumun resimlerini ekleddim:)

ekledim canım.

valla ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum. işkembeyi kelleyi, filan seviyomusunuz hakkat??

ayy vallahi ben kelle paça,tuzlama,işkembe,kokoreç,midye hepsine bayılırımmmmmmmmmmmmmm :))

ay ne guzel bırbırımıze gormesekde gonullerımız bır. ya bısey dıcem ben ıkıdebır tartılıyorum komsuya verdım tartıyı kosa kosa gerı aldım kafayı yıcem ya....sızdede boyle mı

Evt, aynen öyle. Artık wc ye gittiğimde ne kadar düşüş oluyo, sabah kalktığımda kaç kg çıkıcam ezbere biliyorum.

Hmm, iyiymiş. İtina ile denenir.

aaa bugün karnıbahar günü galiba afiyet olsun canımm
bende çok tartılıyodum geçen hafta ama bıraktım cumdan cumaya şimdi
aaa neka güzel bişimiş o öyle nerden bulcaz haticecim

menün güzelmiş canım ama tatlılarda aşırıya kaçma derim hadi iyi akşamlar canım

aynen öyle canım. valla şu komşu meselesi iyiymiş
ama ben vermeyede istemeyede utanırım

yok canım al senın olsun demedım zaten al senın olsun dedıgım seyıde olsem almam..
ben gerı aldım cunku ıkıdebır tartılmaya cıkıyodum rahatsızlık vermek ıstemedım...

yok canım al senın olsun demedım zaten al senın olsun dedıgım seyıde olsem almam..
ben gerı aldım cunku ıkıdebır tartılmaya cıkıyodum rahatsızlık vermek ıstemedım...

bende eski gurubumda yarışırken hergün tartılıyorum diye tartımın pilini çıkarıp anneme veriodum annemede tembihlemiştim sdce cuma sbhları vericeksin pili bana diye

hayırlı olsun canım bol kazançlar diliyorum
rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah kararından ileriki zamanlarda pişmanlık duymazsın.. bu arada eşin eşyalarını alarak mı terketti evi merak ettim:26:
Slm bayanlaaarr. Bugün nasılsınız bakalım?

slm canım hoşgeldinnnnnn iyiyiz ne yapalım işte...

hani ben bu hafta 5 günde 5 kilo diyetine başlayacaktım yaaa
yarın otelde kahvaltı var diye başlayamadım yarın 1 kilo alırsam şaşırmam:44:

allahıııııııııımmmmmmmmm allak bullak oldu kafam yaaa 20 gün ertelenmişti ya gidişimizzz annem korkudan vazgeçti ameliyattan bu cuma sabahı saat 8de bodrumdayımm yrn bilet alıyoruz annemle hele şükürr ama genede kesin konuşmiim çünkü günlerdir ne istesem olmadı yani...

birde ajandamı 1 ayı boşa gitmiş olmıycak sadece 20 günü boşa gitmiş olucak

aa mesajı yazdıktan sonra aklıma geldii düzenleme yapıorum

cuma sabahı eve vardığımda tartılıp bildirsem acaba yetişebilirmiyim kendi tartımda tartılmış olurdum olmassada artık geçen haftaki kilom geçerli olucak

Son düzenleme:

çok güzelde nerden bulabiliriz?

hayırlısı olsun canım?inşallah erken zamanda gidersinde sitresten kurtulursun?bu arada annen vazgeçtiyse ameliyattan bi sorun olmayacak heralde dimi?

hayırlısı olsun canım?inşallah erken zamanda gidersinde sitresten kurtulursun?bu arada annen vazgeçtiyse ameliyattan bi sorun olmayacak heralde dimi?

eline bileklik takıcak ... birde ilaç tedavisine giricek umarım iyi gelir kendi kafasına göre vazgeçti bnide o gün boşu boşuna ağlattı yani boş yere geç dönüyoruz

Eki Görüntüle 328131
Süper bi söz.
bugünün anlam ve önemi adına

Canım hakkında hayırlısı olsun.çocuğunun olmaması büyük avantaj.Bence evliliğin ilk yılları daha kolay.gençsin,enerjiksin,çocuk yok,sorumluluk az.bu şekilde bile sorun oluyorsa artık düşün yani.ilerde herşey daha zor olacak.
Ben kerevizi eskiden yemiyordum.ama şimdi bayılıyorum.
Bu tarifler çok güzel.

Canım gogleda aradım unonunmu var.
eline bileklik takıcak ... birde ilaç tedavisine giricek umarım iyi gelir kendi kafasına göre vazgeçti bnide o gün boşu boşuna ağlattı yani boş yere geç dönüyoruz

benim annemede bilekliktaktılar.iyi geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…