- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
Bencede sana katılıyorum sağlıklı yaşam için her zaman spor gerekli birde biz diyetteyiz. Sporsuz kilo mu verilir. Hergün yavaş yavaş başlarız yapmaya sonrada artırırız tempoyuHayır eğer herkes akşamları gün içinde ne kadar spor yaptığını belirtirse bende cuma günleri toplam olarak listeyi sana atarım beraber dereceleri filan kararlaştırız olurmu . Peki ne zaman başlayalım haftaya mı ?
aferim sana arkandayım bak çok canın tatlı çekiyosa kuruerik kayısı ye bebem ben öle yapıyorum tavsiye ederim bebem
pogaçamıpilavmi talaş böregimi allahım bu ney kız çabuk söyle yazık degilmi bedenine bbirdaha görmiyim yoksa döverim seni he bittin kızım sen yakın olsaydık varya neyse bak diyorum sana birdaha görmiyim saglıklı beslen o sana yag şeker olarak geri dönüyo ben ne çok yemek istiyorum börek pilav ama irademe yenilmek istemiyorum ablama gittim mis gibi pilav ,yapmış o yedi ben ucundan bile almadım bagırıyodu ben krabon hidratım diye kafayı kalorilerle bozdum vallahi ablam muz verdi bugün çok severim kendilerini ama kalorisi çok diye yemedim sende az irade ol bebem yoksa geldigin yere dönersin kızma böyle olurmu :18::18:kırmadım işşallah
örnek menü aferim sanaböyle görüyüm seni aydogdugül örnek al kardeşini bakıyım
amin işşallah bebem rabbim herleze tattırsın anneligi işşallah
makarna ve patateste hem şeker hemde karbonhidrat var yeme bakıyımben kaç zamandır elme dilimleri istiyorum hani patatesi baharatlayım yapıyosunuzya fırında ay olsada yesek yaw
kız tartı günleri cuma değilmiyydi perşembemi oldu benmi kaçırdım???
bu aralar midemi çöp torbası gibi kullanıyorum elektirik süpürgesi gibi önüme geleni çekiyorum içime. neyse işte halim kötü. hem adet olamamak hem eşimin gidiyor olması bu aralar istemsiz bir stres halindeyim. bugün kan tahlili verdim. yarın sonuçları çıkacak çok meraklardayım. hamilelik güzel ama hem bebeğim küçük. hem benim kilom hala çok. eşim yokken hamilelik yaşamak istemiyorum. rabbim isteyenlere versin. ama varsada keşke olmasaymış demem.
Ooooohhhhoooo olmaz cık cık cık.olmaz hayatım.Bu nasıl bi liste.Sabah poğaça yiyeceğine ufak ekmek arası yapsan daha iyiydi,öğlen pirinç pilavı şeker deposu yanında nohut birbirini tutar kilo yapar,akşam talaş böreği yağ deposu,üstüne üstlük meyve suyu şekerini fırlatır.Canım sakın lütfen hep birlikte zayıflıycaz.Hadi biraz daha gayret et.kaloride düşük ama geç hazmedilen tok tutan şeyler ye.
Ben hedefimi düşürmeyi düşünüyorum.Daha istediğim yerde değilim.
Herkeze merhabalar , iyi akşamlar
Beni aranıza aldığınız için size çok minettarım
Kilom : 55
Boy :162
Hedef Kilom :52-51
yaa sorma canım ne desen haklısın. ne zaman nöbetçi olsam yağ depolayıp dönüyorum evesabah poğaça yedim ama öğlen yemek listesine bakmamıştım, nohut / pilav varmış 3-4 kaşık yedim ama akşama da talaş böreği koymuşlar menüye... tamamen iş yerinin yemekleri onlar. ama suçu iş yerine atmakta yersiz. 1gün önce baksaydım menüye, yanıma da ona göre şeyler alıp götürürdüm. tek yapabildiğim az yemek oldu yenmemesi gereken örnek menüye dönüştü resmen
Hoş geldin canım. Kilon 55, ben hayal bile edemiyorumAma sonuçta senin de bir hedefin var, sen de zayıflamak istiyorsun. Yarışmaya katılım sayfasında "beni kimse istemiyor" filan yazmıştın ama az da olsa anlattım yarışmayı. 2 haftalık deneme süresi var. İnş o süre bile sana yeterli gelir, bir an evvel zayıflarsın... Olmasa da biz burdayız, herkes sana elinden geldiğince yardımcı olur Hergün yediğimiz yemekleri menü şeklinde paylaşıyoruz. Yemememiz gerekenleri birbirimize hatırlatıyorum. Mesela benim dünkü menüm gibi Her akşam da yaptığımız sporu paylaşıyoruz. Yürüyüş, ip atlama, koşu... ne geliyorsa aklına.
İnşallah canım birinci olurum.Sen zerdeçalı nasıl kullanıyordun.
Sabah : 40 Gr Tuzsuz Lor Peyniri ( Tadını Hiç Beyenmiyorum Kavaltıdan Soğutur Adama Ama Ne Yapalım)
Ara : 10 Adet Yeşil Erik ( Tabiki Tuz Ekmeden )
Öğle : Brokoli salatası ( biraz yoğurt ve az tuz ile soslandırıyorum) 100 gr
Tahana Çorba Bir Kase
Ara : Kiraz 50 gr
türk kahvesi
Akşam : Öylenin aynısı ama
ek olarak ( 3 köfte)
Ara : Soda
Buna rağmen kilo vermem acağip durdu
Menüde fazla gözüken bir şey göremedim ama benim kendi kilom ve benim bakış açımdan dolayı da böyle olabilir. Arkadaşlar da yarın gelince bakarlar. Sadece sabah kahvaltısına çok takıldım, sadece tuzsuz lor mu yiyorsun? Bence kalorisi çok çok düşük ama inanılmaz tok tutan domates salatalık biber gibi sebzeleri, maydanoz dereotu marul gibi yeşillikleri de ekle. Metabolizman için faydasını göreceksin.
Valla Aslında çok iyi olur ama sabah için hiç almıyor öğürücek gibi oluyorum hep Ama kulandığım ilaçlarda buna etki eder bilir
Hergün Balık Yağı Hapı yutuyorum balık yemediğim için(balık hiç sevmem )
Belki kilo verememde balık yağı hapıda etkilidir
Canım eleştiriyoruz diye kusura bakma.Bende çok işe yarıyor.Hemen toparlıyorum.yaa sorma canım ne desen haklısın. ne zaman nöbetçi olsam yağ depolayıp dönüyorum evesabah poğaça yedim ama öğlen yemek listesine bakmamıştım, nohut / pilav varmış 3-4 kaşık yedim ama akşama da talaş böreği koymuşlar menüye... tamamen iş yerinin yemekleri onlar. ama suçu iş yerine atmakta yersiz. 1gün önce baksaydım menüye, yanıma da ona göre şeyler alıp götürürdüm. tek yapabildiğim az yemek oldu yenmemesi gereken örnek menüye dönüştü resmen
Hoş geldin canım. Kilon 55, ben hayal bile edemiyorumAma sonuçta senin de bir hedefin var, sen de zayıflamak istiyorsun. Yarışmaya katılım sayfasında "beni kimse istemiyor" filan yazmıştın ama az da olsa anlattım yarışmayı. 2 haftalık deneme süresi var. İnş o süre bile sana yeterli gelir, bir an evvel zayıflarsın... Olmasa da biz burdayız, herkes sana elinden geldiğince yardımcı olur Hergün yediğimiz yemekleri menü şeklinde paylaşıyoruz. Yemememiz gerekenleri birbirimize hatırlatıyorum. Mesela benim dünkü menüm gibi Her akşam da yaptığımız sporu paylaşıyoruz. Yürüyüş, ip atlama, koşu... ne geliyorsa aklına.
Ay bugün ben buraya girmeyi unutmuşum oruçluydum kafam 1500 kusura kalmayın
Sabah : 40 Gr Tuzsuz Lor Peyniri ( Tadını Hiç Beyenmiyorum Kavaltıdan Soğutur Adama Ama Ne Yapalım)
Ara : 10 Adet Yeşil Erik ( Tabiki Tuz Ekmeden )
Öğle : Brokoli salatası ( biraz yoğurt ve az tuz ile soslandırıyorum) 100 gr
Tahana Çorba Bir Kase
Ara : Kiraz 50 gr
türk kahvesi
Akşam : Öylenin aynısı ama
ek olarak ( 3 köfte)
Ara : Soda
Buna rağmen kilo vermem acağip durdu
Çok Teşekkür Ederim :) kış boyunca o diyet bu diyet bir türlü olmuyor o 3-4 kilo gitmiyor bel çevrem o kalın hiç bi şekile eritemiyorum ama sizin destekleriniz sayesinde inşalllah veriririm
Dukan diyetine kalkıştım olmadı et seven biri deyildim o yüzden protein protein evet çabuk ibre düşüyor amamağlesef dayanamadım bıraktım hooop kilolar geri geldi
Diyet yaparken tek sorununm çikolata oluyor hep o yicek yüzünden bozuluyor diyetlerim yani tatlı kurbanıyım
Havalar soğuyunca nette bulduğum bir tarif var, zerdeçallı soğan çorbası, adına aldanma tadı gayet güzelOnu yapıyorum. İyice gripsem de balla zerdeçalı karıştırıp 1 çay kaşığı yiyorum. Etkisi süper Çorbanın tarifi bu sitede var:
Mintinin Mutfağı: Zerdeçallı Soğan Çorbası
Yalnız ben soğanı 1 tane koyuyorum. Bir de pilav ve tavukla da zerdeçal çok yakışıyorBir de sebze çorbasına ekleyebilirsin...
Valla Aslında çok iyi olur ama sabah için hiç almıyor öğürücek gibi oluyorum hep Ama kulandığım ilaçlarda buna etki eder bilir
Hergün Balık Yağı Hapı yutuyorum balık yemediğim için(balık hiç sevmem )
Belki kilo verememde balık yağı hapıda etkilidir
2 ay önce .... marka mekik aleti aldım ama işe yarıcakmı bilmiyorum 1,2 kulandım sıkıldım bıraktım acaba incelmede etkilimidir nederisiniz
Eki Görüntüle 425365
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?