Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım herkes paylaşsın ama haftaya değil yarından itibaren Haftaya ertelersek çok zaman kaybederiz. Biz sonuçta zayıflamak için burdayız ve bence ertelememeliyiz de. Kocaman bir yazayım da herkes görsün:

Arkadaşlar yarından itibaren herkes yaptığı sporu paylaşacak. Spor kaptanımız Buseryem. Herkesin yaptığı sporu kaydedecek ve hafta bittiğinde gelsin ödüler, gelsin cezalar, ödevler... Vay benim haberim yoktu, okumadım, görmedim demeyin

kuzum biliyorum yememem gereken ne varsa yedin dün, nöbetteydim iş yerinde bulduklarımı götürdüm Yenmemesi gereken örnek menü olsun benimkisi de Ama bak bugün daha derli toplu menüm:

sabah
1 poğaça
1 çay (nöbet çıkışı iş yerinde yedim )

öğlen
4 bisküvi
1 meyve suyu (manisaya giderken yedim)

akşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 tabak salata

en azından akşam adam gibi yemek yedim yarın menüler tekrar düzene girecek, tahmini kahvaltı:
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 biber
1 haşlanmış yumurta
1 brdk çay

Yok canım hala bildirimler cuma günü yapılıyor Hayırlısı olsun canım, inş. dilediğin gibi sonuçlanır ve olması gereken zamanda olur...

Herkeze merhabalar , iyi akşamlar

Beni aranıza aldığınız için size çok minettarım

Kilom : 55
Boy :162
Hedef Kilom :52-51

Sabah : 40 Gr Tuzsuz Lor Peyniri ( Tadını Hiç Beyenmiyorum Kavaltıdan Soğutur Adama Ama Ne Yapalım)

Ara : 10 Adet Yeşil Erik ( Tabiki Tuz Ekmeden )

Öğle : Brokoli salatası ( biraz yoğurt ve az tuz ile soslandırıyorum) 100 gr
Tahana Çorba Bir Kase

Ara : Kiraz 50 gr
türk kahvesi
Akşam : Öylenin aynısı ama
ek olarak ( 3 köfte)
Ara : Soda

Buna rağmen kilo vermem acağip durdu

Son düzenleme:

yaa sorma canım ne desen haklısın. ne zaman nöbetçi olsam yağ depolayıp dönüyorum eve sabah poğaça yedim ama öğlen yemek listesine bakmamıştım, nohut / pilav varmış 3-4 kaşık yedim ama akşama da talaş böreği koymuşlar menüye... tamamen iş yerinin yemekleri onlar. ama suçu iş yerine atmakta yersiz. 1gün önce baksaydım menüye, yanıma da ona göre şeyler alıp götürürdüm. tek yapabildiğim az yemek oldu yenmemesi gereken örnek menüye dönüştü resmen

Herkeze merhabalar , iyi akşamlar

Beni aranıza aldığınız için size çok minettarım

Kilom : 55
Boy :162
Hedef Kilom :52-51

Hoş geldin canım. Kilon 55, ben hayal bile edemiyorum Ama sonuçta senin de bir hedefin var, sen de zayıflamak istiyorsun. Yarışmaya katılım sayfasında "beni kimse istemiyor" filan yazmıştın ama az da olsa anlattım yarışmayı. 2 haftalık deneme süresi var. İnş o süre bile sana yeterli gelir, bir an evvel zayıflarsın... Olmasa da biz burdayız, herkes sana elinden geldiğince yardımcı olur Hergün yediğimiz yemekleri menü şeklinde paylaşıyoruz. Yemememiz gerekenleri birbirimize hatırlatıyorum. Mesela benim dünkü menüm gibi Her akşam da yaptığımız sporu paylaşıyoruz. Yürüyüş, ip atlama, koşu... ne geliyorsa aklına.

Çok Teşekkür Ederim :) kış boyunca o diyet bu diyet bir türlü olmuyor o 3-4 kilo gitmiyor bel çevrem o kalın hiç bi şekile eritemiyorum ama sizin destekleriniz sayesinde inşalllah veriririm
Dukan diyetine kalkıştım olmadı et seven biri deyildim o yüzden protein protein evet çabuk ibre düşüyor ama mağlesef dayanamadım bıraktım hooop kilolar geri geldi
Diyet yaparken tek sorununm çikolata oluyor hep o yicek yüzünden bozuluyor diyetlerim yani tatlı kurbanıyım

İnşallah canım birinci olurum.Sen zerdeçalı nasıl kullanıyordun.

Havalar soğuyunca nette bulduğum bir tarif var, zerdeçallı soğan çorbası, adına aldanma tadı gayet güzel Onu yapıyorum. İyice gripsem de balla zerdeçalı karıştırıp 1 çay kaşığı yiyorum. Etkisi süper Çorbanın tarifi bu sitede var:
Mintinin Mutfağı: Zerdeçallı Soğan Çorbası

Yalnız ben soğanı 1 tane koyuyorum. Bir de pilav ve tavukla da zerdeçal çok yakışıyor Bir de sebze çorbasına ekleyebilirsin...

Menüde fazla gözüken bir şey göremedim ama benim kendi kilom ve benim bakış açımdan dolayı da böyle olabilir. Arkadaşlar da yarın gelince bakarlar. Sadece sabah kahvaltısına çok takıldım, sadece tuzsuz lor mu yiyorsun? Bence kalorisi çok çok düşük ama inanılmaz tok tutan domates salatalık biber gibi sebzeleri, maydanoz dereotu marul gibi yeşillikleri de ekle. Metabolizman için faydasını göreceksin.

Valla Aslında çok iyi olur ama sabah için hiç almıyor öğürücek gibi oluyorum hep Ama kulandığım ilaçlarda buna etki eder bilir
Hergün Balık Yağı Hapı yutuyorum balık yemediğim için(balık hiç sevmem )
Belki kilo verememde balık yağı hapıda etkilidir

2 ay önce .... marka mekik aleti aldım ama işe yarıcakmı bilmiyorum 1,2 kulandım sıkıldım bıraktım acaba incelmede etkilimidir nederisiniz

Balık yağının bilinenin aksine kilo aldırmadığı da söyleniyor, sanırım 1gr 9 kaloriye denk geliyormuş. Hatta çok da faydalıdır özellikle unutkanlığa iyi gelir ve vücut için gerekli olan yağı içerir.

İyi geceler kızlar niye kaçtınız ya anca okudum gecmisi :)
öncelikle makarnayı huplettim bı tabak yagsiz yanında salatayla
sonracima spor olayında ben sürekli olamam kızlar yapmaya vaktim yok sipadan kalan zamanda ya ev temizliyorum yada yemek yapıyorum suan bile o kucagimdayken telefondan yaziyorum hava güzel olduğu herzaman bir saat yürürüz onun dısında yapabildiğim tek sporum cocuk sallamak yada pesinde koşmak .

Günaydııın kızlar .akşam benden sonra bayağı döktürmüşsünüz.
Canım eleştiriyoruz diye kusura bakma.Bende çok işe yarıyor.Hemen toparlıyorum.
Ay bugün ben buraya girmeyi unutmuşum oruçluydum kafam 1500 kusura kalmayın

Allah kabul etsin.Yaaa ben ramazanda çok kilo alıyorum.Şimdi yaklaştıda nasıl yapcaz,ne yiycez bilmiyorum.

Günaydın kızlar aydodugul ilede anlaştığımıza göre bundan sonra herkes her akşam gün içinde yaptığı sporu paylaşsın. Bende ona göre liste hazırlarım

canım kahvaltıda sadece 1 dilim tam buğday ekmeği ve domates falan yiyemiyorsan yeşil salata yap peynirine katık et.. onun dışında menün güzel :128:

Dukan yapabileydin iyiydi ama.. neyse iki tane zerdeçallı tarif var yağları eritiyormuş onu vereyim.. aydogdugul sen de dinle

1. 1çay k. zerdeçal+1çay k. zencefil+ 1 çay k. çörekotu yağı 1 çay k. bala karıştırıp sabah aç karnına ye.. zaten 1-2 çay k bişey oluyo yapılamayacak bişey değil.. ben de aydogdugul gibi bal+zencefili çok sevdiğim için bunu rahat yiyorum

2. zencefil+zerdeçal+tarçın bunlardan göz kararı light yoğurda koyup öğünlerden hemen önce bir kase yiyorsun

3. SPOR YAP muhakkak

yukarıdaki mesaj sana da gelsin

canım balık yağı hapını doktor vermediyse eğer onun yerine ceviz ve badem yiyebilirsin 30 gr kadar

2 ay önce .... marka mekik aleti aldım ama işe yarıcakmı bilmiyorum 1,2 kulandım sıkıldım bıraktım acaba incelmede etkilimidir nederisiniz

Eki Görüntüle 425365

ben de vardı canım bu gerçekten güzel bişey rahat :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…