Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rahat Evet :) ama sen kulandığında etkisini gördünmü canım

Bu gün sabah çok erken kalktım bugün 2 tane hapım vardı içmedim bulantılarımın sebebiymiş içini okudum sonra oturdum kavaltıya

Sabah : Annem köy ekmeyi almış 40 gr
Ezine Peyniri 40 gr
Domates 1/2
K. Kayısı 3 Adet
Ceviz 1 adet
Form Çay
Sabah için toplam 273.75 kal. almışım

Bu Gün Fazla Kaçırdım Galiba

Son düzenleme:
Rahat Evet :) ama sen kulandığında etkisini gördünmü canım

çok kullanamadım canım ama az da olsa gördüm etkisini diyebilirim.. mutlaka düzenli olarak yapman gerekiyor bir de pilates videolarından doğru nefes almakla ilgili kısımlara bak.. doğru nefes alıp düzenli çalışırsan etkisini görürsün

iste bu çok sağlıklı kutluyorum.. tek önerim var: ceviz ve kayısıyı önce ye diğerlerini sonra

köy ekmeği doğru seçim :128:

sana kesinlikle katılıyorum . spor olmadan diyet boşuna çaba. kendimden biliyorum bu hafta hiç yürümedim ve zor hedefimi tutturmam. bu işi sıkı takip edersek düzene biner bence

Süper bi menü .tebrikederim.
teşekkür ederim hayatım . tek eksiğim spor onu da düzene bindirmem lazım

zubus cüm senin tarifi dün yapamadım bugün alıcam malzemeleri inşallah (dün unutmuşumda)

Herkeze merhabalar , iyi akşamlar

Beni aranıza aldığınız için size çok minettarım

Kilom : 55
Boy :162
Hedef Kilom :52-51
hoş geldin aramıza

hayatım menü güzelde arkadaşlarında dediği gibi kahvaltıyı değiştirmende fayda var . ayrıca günün en önemli ve en atlanmaması gereken öğünü kahvaltı. ihmal etme olur mu ve kesinlikle geçiştirme

haklısın hayatım çocuk olunca zor düzenli spor yapmak. ayrıca sen bebişinle ilgilenerek zaten yeterince spor yapıyorsundur kanımca.
Ay bugün ben buraya girmeyi unutmuşum oruçluydum kafam 1500 kusura kalmayın
allah kabul etsin hayatım

Kızlar mübarerk 3 aylara girdik hayırlı olsun bu gün niyetliyidm 3 gün tutucam
hepimizle hayırlı olur inşallah

olsun lor peyniriyle geçiştirmenden iyidir. akşam yemeğini azaltırsın o onu dengeler

kızlar geldi bugünün menüsüne:
sabah:
1 dilim ekmeğe domates ve peynirden koyup yedim
bi küçük kase de meyveli nesfit şu saat oldu hala acıkmadım
ve yine 1,5 lt su bitti darısı öğleden sonra diğer 1,5 devirmede

öğlen:
1 kepçe ana yemek
yeşil salata
yoğurt

dün öğlen nohut vardı

akşam:
kabak yapıcam yumurtalı "neden yumurtalı" der gibisiniz. ben şimdiden söyleyeyim evde kabağı ancak bu şekilde tüketebiliyoruz.kızım ve eşim başka türlü sevmiyo :)
salata
unutmassamda zubusun yoğurdun dan yapıcam yemekten önce yemekte fayda vardı değil mi zubus yanlış kalmamış aklımda

kızlar sabah sabah canım çok sıkıldı;
kızım aradı okuldan 3.sınıf öğrencisi. bugün grev dolayısıyla öğretmenimiz derse gelmedi beni alırmısın diye tamam etütü yönlendireceğimi söyledim ve etütü aradım. neyse gitti etüt sağolsun. ama müdür yardımcısı bırakmamış annesi gelsin ancak ona teslim ederim diye.
ben gelebilecek durumda olsam etütü neden göndereyim. ayrıca aradım kızımı etüt almaya geldi gönderin diye yok . kızımda hasta velilerden biride aradı kızınız bahçede oynuyor haberiniz olsun diye gelde sinir olma.
tamam iyi hoş güzelde ben çalışan biriyim ha deyince gelemem ki üstelik aramışım daha neyi tartışıyoruz sorumluluk bende diyorum. sabah sabah gerildin anlayacağınız. estetiğe gerek yok hayat kendi geriyo zaten

slm kızlar yine niyetliyim bugün
akşam
sarma
salata
et kavurması yedim

sahurdada
çay kahvaltılık yedim

Bugün böyle burda hava kapalı kava kapandıkça depresyonlara giriyorum valla

Annem sırf bana inat masanın ortasına çikolata bırakmış ben yiyim diye ama
verdim bizim Köpeğe O Afiyetle yedi valla

Öğlen bişey yemedim yine midem bulanıyor
çay içtim

nerdesiniz kuzular acıkmıdam ama accık sussadım hele sigara kafama vurdu

Biraz daha dayan canım Allah sabır versin. Açlığa dayanmak kolayda susuzluk gerçekten çok zor.

Canım iyi etmişsin. Öğlenleyin birşey niye yemedin ki ? Bizdede kandil simidi var ben çok severim ama yemiyorum birtane yedim gözüm kutuda ama kendimi tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…