Balık yağının bilinenin aksine kilo aldırmadığı da söyleniyor, sanırım 1gr 9 kaloriye denk geliyormuş. Hatta çok da faydalıdır özellikle unutkanlığa iyi gelir ve vücut için gerekli olan yağı içerir.
canım kahvaltıda sadece 1 dilim tam buğday ekmeği ve domates falan yiyemiyorsan yeşil salata yap peynirine katık et.. onun dışında menün güzel :128:
Dukan yapabileydin iyiydi ama.. neyse iki tane zerdeçallı tarif var yağları eritiyormuş onu vereyim.. aydogdugul sen de dinle
1. 1çay k. zerdeçal+1çay k. zencefil+ 1 çay k. çörekotu yağı 1 çay k. bala karıştırıp sabah aç karnına ye.. zaten 1-2 çay k bişey oluyo yapılamayacak bişey değil.. ben de aydogdugul gibi bal+zencefili çok sevdiğim için bunu rahat yiyorum
2. zencefil+zerdeçal+tarçın bunlardan göz kararı light yoğurda koyup öğünlerden hemen önce bir kase yiyorsun
3. SPOR YAP muhakkak
yukarıdaki mesaj sana da gelsin
canım balık yağı hapını doktor vermediyse eğer onun yerine ceviz ve badem yiyebilirsin 30 gr kadar
ben de vardı canım bu gerçekten güzel bişey rahat :106:
Rahat Evet :) ama sen kulandığında etkisini gördünmü canım
Bu gün sabah çok erken kalktım bugün 2 tane hapım vardı içmedim bulantılarımın sebebiymiş içini okudum sonra oturdum kavaltıya
Sabah : Annem köy ekmeyi almış 40 gr
Ezine Peyniri 40 gr
Domates 1/2
K. Kayısı 3 Adet
Ceviz 1 adet
iste bu çok sağlıklıkutluyorum.. tek önerim var: ceviz ve kayısıyı önce ye diğerlerini sonra
köy ekmeğidoğru seçim :128:
sana kesinlikle katılıyorum . spor olmadan diyet boşuna çaba. kendimden biliyorum bu hafta hiç yürümedim ve zor hedefimi tutturmam. bu işi sıkı takip edersek düzene biner benceneeeeeeee makarna mı, eymennnnnnnkuzum bak daha yeni mesaj cezasından kurtuldun şimdi de sana makarna cezası geliyor kız yapsana ne güzel işte patates fırında
ayyy zerdeçala bayılıyorum, ne zaman grip olacakmış gibi hissetsem imdadıma yetişir, dipçik gibi olurum
yaa ben de deniycem ne kadar sağıklı ve az kalorili olmuş dondurmalar. satılanların yarısı yağdan oluşuyor. evde yapmak en mantıklısı
canım ya kıyafetlerin bol gelmesi kadar güzel bir şey var mıdarısı başımıza mesaj konusunda da nette çok zaman harcıyorum ondan sayı çok oluyor, bir de ben çok az uykuyla yaşıyorum. az dediysem yine 5-6 saat uyuyorum. o nedenle cvp yazabiliyorum, geceleri özellikle bir de ben işten eve 6da geliyorum, eşim 9 da; arada 3 saat boşluk var, çocuk da yok...
inş. canım bir dahakine kilo verdiğin için 1.olursunaaa bak aklıma geldi, bu hafta yapmayı planlıyoordum unuttum artık takım içi de yarışalım arkadaşlar, yüzde olarak en çok zayıflayan 1. olsun; mesela geçtiğimiz cuma için 1. ankaran % 1,05 zayıflamış. 1.olan da genel toplamda yaptığımız gibi, kiloyu vermesinde temel etkenlerin neler olduğunu anlatsın, biz de bilgilenelim. mesela sporu bu hafta arttırdım, kaçamak yapmadım...gibi ne dersiniz? bu arada ankaran tebrik ediyorum hayatım seni
teşekkür ederim hayatım . tek eksiğim spor onu da düzene bindirmem lazımSüper bi menü .tebrikederim.
zubus cüm senin tarifi dün yapamadım bugün alıcam malzemeleri inşallah (dün unutmuşumda)Bu gün yediklerim
sabah zerdeçal,zencefil,tarçınlı yoğurt, azcık peynir,1 tane haşlanmış yumurta,3 zeytin,2 dilim kepek ekmeği
arada bebe havucu,2 tane altınbaşak
öğle şehriye çorbası,ıspanak,azcık yoğurt,türk kahvesi
arada soda,çengelköy salatalık,15 tane kiraz
akşam salata,1 dilim tavuk gögsü eti
arada 15-20 tane kiraz
yeşil çay,2,5 lt su
hoş geldin aramızaHerkeze merhabalar , iyi akşamlar
Beni aranıza aldığınız için size çok minettarım
Kilom : 55
Boy :162
Hedef Kilom :52-51
hayatım menü güzelde arkadaşlarında dediği gibi kahvaltıyı değiştirmende fayda var . ayrıca günün en önemli ve en atlanmaması gereken öğünü kahvaltı. ihmal etme olur mu ve kesinlikle geçiştirmeSabah : 40 Gr Tuzsuz Lor Peyniri ( Tadını Hiç Beyenmiyorum Kavaltıdan Soğutur Adama Ama Ne Yapalım)
Ara : 10 Adet Yeşil Erik ( Tabiki Tuz Ekmeden )
Öğle : Brokoli salatası ( biraz yoğurt ve az tuz ile soslandırıyorum) 100 gr
Tahana Çorba Bir Kase
Ara : Kiraz 50 gr
türk kahvesi
Akşam : Öylenin aynısı ama
ek olarak ( 3 köfte)
Ara : Soda
Buna rağmen kilo vermem acağip durdu
haklısın hayatım çocuk olunca zor düzenli spor yapmak. ayrıca sen bebişinle ilgilenerek zaten yeterince spor yapıyorsundur kanımca.İyi geceler kızlar niye kaçtınız ya anca okudum gecmisi :)
öncelikle makarnayı huplettim bı tabak yagsiz yanında salatayla
sonracima spor olayında ben sürekli olamam kızlar yapmaya vaktim yok sipadan kalan zamanda ya ev temizliyorum yada yemek yapıyorum suan bile o kucagimdayken telefondan yaziyorum hava güzel olduğu herzaman bir saat yürürüz onun dısında yapabildiğim tek sporum cocuk sallamak yada pesinde koşmak .
allah kabul etsin hayatımAy bugün ben buraya girmeyi unutmuşum oruçluydum kafam 1500 kusura kalmayın
hepimizle hayırlı olur inşallahKızlar mübarerk 3 aylara girdik hayırlı olsun bu gün niyetliyidm 3 gün tutucam
olsun lor peyniriyle geçiştirmenden iyidir. akşam yemeğini azaltırsın o onu dengelerBu gün sabah çok erken kalktım bugün 2 tane hapım vardı içmedim bulantılarımın sebebiymiş içini okudum sonra oturdum kavaltıya
Sabah : Annem köy ekmeyi almış 40 gr
Ezine Peyniri 40 gr
Domates 1/2
K. Kayısı 3 Adet
Ceviz 1 adet
Form Çay
Sabah için toplam 273.75 kal. almışım
Bu Gün Fazla Kaçırdım Galiba
Kızlar mübarerk 3 aylara girdik hayırlı olsun bu gün niyetliyidm 3 gün tutucam
buseryem
bana
pazartesi 1 saat
salı
1 saat
çarşamba
1 saat yürüuüşyaz canım
hem oruçsun hem de spor mu yaptın helal olsun. ben niyetli olduğumda elim kolum tutmaz enerjim biter
nerdesiniz kuzular acıkmıdam ama accık sussadım hele sigara kafama vurdu
Bugün böyle burda hava kapalı kava kapandıkça depresyonlara giriyorum valla
Annem sırf bana inat masanın ortasına çikolata bırakmış ben yiyim diye ama
verdim bizim Köpeğe O Afiyetle yedi valla
Öğlen bişey yemedim yine midem bulanıyor
çay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?