- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
buseryem
bana
pazartesi 1 saat
salı
1 saat
çarşamba
1 saat yürüuüşyaz canım
Biraz daha dayan canım Allah sabır versin. Açlığa dayanmak kolayda susuzluk gerçekten çok zor.
Canım iyi etmişsin. Öğlenleyin birşey niye yemedin ki ? Bizdede kandil simidi var ben çok severim ama yemiyorum birtane yedim gözüm kutuda ama kendimi tutuyorum
kızlar sabah sabah canım çok sıkıldı;
kızım aradı okuldan 3.sınıf öğrencisi. bugün grev dolayısıyla öğretmenimiz derse gelmedi beni alırmısın diye tamam etütü yönlendireceğimi söyledim ve etütü aradım. neyse gitti etüt sağolsun. ama müdür yardımcısı bırakmamış annesi gelsin ancak ona teslim ederim diye.
ben gelebilecek durumda olsam etütü neden göndereyim. ayrıca aradım kızımı etüt almaya geldi gönderin diye yok . kızımda hasta velilerden biride aradı kızınız bahçede oynuyor haberiniz olsun diye gelde sinir olma.
tamam iyi hoş güzelde ben çalışan biriyim ha deyince gelemem ki üstelik aramışım daha neyi tartışıyoruz sorumluluk bende diyorum. sabah sabah gerildin anlayacağınız. estetiğe gerek yok hayat kendi geriyo zaten
Evet canım yemekten önce yeniliyor. bende sabah yiyorum.akşam unutuyorum.kızlar geldi bugünün menüsüne:
sabah:
1 dilim ekmeğe domates ve peynirden koyup yedim
bi küçük kase de meyveli nesfit şu saat oldu hala acıkmadım
ve yine 1,5 lt su bitti darısı öğleden sonra diğer 1,5 devirmede
öğlen:
1 kepçe ana yemek
yeşil salata
yoğurt
dün öğlen nohut vardı
akşam:
kabak yapıcam yumurtalı "neden yumurtalı" der gibisiniz. ben şimdiden söyleyeyim evde kabağı ancak bu şekilde tüketebiliyoruz.kızım ve eşim başka türlü sevmiyo :)
salata
unutmassamda zubusun yoğurdun dan yapıcam yemekten önce yemekte fayda vardı değil mi zubus yanlış kalmamış aklımda
Canım ben spor yapamıyorum.vaktim olmuyor.beni muaf tut.Günaydın kızlaraydodugul ilede anlaştığımıza göre bundan sonra herkes her akşam gün içinde yaptığı sporu paylaşsın. Bende ona göre liste hazırlarım
Çok Teşekkür Ederim :) kış boyunca o diyet bu diyet bir türlü olmuyor o 3-4 kilo gitmiyor bel çevrem o kalın hiç bi şekile eritemiyorum ama sizin destekleriniz sayesinde inşalllah veriririm
Dukan diyetine kalkıştım olmadı et seven biri deyildim o yüzden protein protein evet çabuk ibre düşüyor amamağlesef dayanamadım bıraktım hooop kilolar geri geldi
Diyet yaparken tek sorununm çikolata oluyor hep o yicek yüzünden bozuluyor diyetlerim yani tatlı kurbanıyım
İyi geceler kızlar niye kaçtınız ya anca okudum gecmisi :)
öncelikle makarnayı huplettim bı tabak yagsiz yanında salatayla
sonracima spor olayında ben sürekli olamam kızlar yapmaya vaktim yok sipadan kalan zamanda ya ev temizliyorum yada yemek yapıyorum suan bile o kucagimdayken telefondan yaziyorum hava güzel olduğu herzaman bir saat yürürüz onun dısında yapabildiğim tek sporum cocuk sallamak yada pesinde koşmak .
Ay bugün ben buraya girmeyi unutmuşum oruçluydum kafam 1500 kusura kalmayın
Günaydııın kızlar .akşam benden sonra bayağı döktürmüşsünüz.
Canım eleştiriyoruz diye kusura bakma.Bende çok işe yarıyor.Hemen toparlıyorum.
Allah kabul etsin.Yaaa ben ramazanda çok kilo alıyorum.Şimdi yaklaştıda nasıl yapcaz,ne yiycez bilmiyorum.
Günaydın kızlaraydodugul ilede anlaştığımıza göre bundan sonra herkes her akşam gün içinde yaptığı sporu paylaşsın. Bende ona göre liste hazırlarım
canım kahvaltıda sadece 1 dilim tam buğday ekmeği ve domates falan yiyemiyorsan yeşil salata yap peynirine katık et.. onun dışında menün güzel :128:
Dukan yapabileydin iyiydi ama.. neyse iki tane zerdeçallı tarif var yağları eritiyormuş onu vereyim.. aydogdugul sen de dinle
1. 1çay k. zerdeçal+1çay k. zencefil+ 1 çay k. çörekotu yağı 1 çay k. bala karıştırıp sabah aç karnına ye.. zaten 1-2 çay k bişey oluyo yapılamayacak bişey değil.. ben de aydogdugul gibi bal+zencefili çok sevdiğim için bunu rahat yiyorum
2. zencefil+zerdeçal+tarçın bunlardan göz kararı light yoğurda koyup öğünlerden hemen önce bir kase yiyorsun
3. SPOR YAP muhakkak
yukarıdaki mesaj sana da gelsin
kızım aradı okuldan 3.sınıf öğrencisi. bugün grev dolayısıyla öğretmenimiz derse gelmedi beni alırmısın diye tamam etütü yönlendireceğimi söyledim ve etütü aradım. neyse gitti etüt sağolsun. ama müdür yardımcısı bırakmamış annesi gelsin ancak ona teslim ederim diye.
ben gelebilecek durumda olsam etütü neden göndereyim. ayrıca aradım kızımı etüt almaya geldi gönderin diye yok . kızımda hasta velilerden biride aradı kızınız bahçede oynuyor haberiniz olsun diye gelde sinir olma.
tamam iyi hoş güzelde ben çalışan biriyim ha deyince gelemem ki üstelik aramışım daha neyi tartışıyoruz sorumluluk bende diyorum. sabah sabah gerildin anlayacağınız. estetiğe gerek yok hayat kendi geriyo zaten
şimdi yeni kaptanımız aydoğdugül mü
hayırlı olsun
buseryem
bana
pazartesi 1 saat
salı
1 saat
çarşamba
1 saat yürüuüşyaz canım
nerdesiniz kuzular acıkmıdam ama accık sussadım hele sigara kafama vurdu
Bugün böyle burda hava kapalı kava kapandıkça depresyonlara giriyorum valla
Annem sırf bana inat masanın ortasına çikolata bırakmış ben yiyim diye ama
verdim bizim Köpeğe O Afiyetle yedi valla
Öğlen bişey yemedim yine midem bulanıyor
çay içtim
bu gün yediklerim
sabah
yoğurt,zencefil,tarçın
azcık peynir,2 tane zeytin,dereotu,nane
arada
1 galeta,çengelköy salatalığı,2 tane altınbaşak,
öğle
ufak bir tavuk,tarhana çorbası,salata,yarım paket3ü1 arada
arada
çengelköy salatalık,2 tane altınbaşak
akşam
şehriye çorbası,3 dilim karpuz
arada
1 avuç kuru üzüm,1 avuç yulaf ezmesi,halley:26:
2,5 lt su,yeşil çay
Dukan'la çok güzel kilo veriliyor. Bizim iş yerindeki doktor inanılmaz zayıfladı. Hatta 1 adam çıktı resmen içindenDüzenli kan tahlillerini de yaptırıyordu, hiç bir sorun da yaşamadı. Ama dediğin gibi et sevmen şart. Bir de herkeste değişiyor ama ilk birkaç gün sırf proteinle besleniyorsun. Adam üşenmeden evde yapıp işe getiriyordu etleri. Emeğinin karşılığını da aldı.
Makarnanın asıl sosu kilo aldırıyormuş zaten. Yağsız olunca sorun yokSporda seni muaf tutarız canım, haklısın çocukla olacak iş değil. Buseryem'e söyleyelim, seni listeye dahil etmesin Ama yürüyüş yapınca da paylaşırsın
Yok canım eleştireceksin tabi kiBugün mesela daha dikkatliydim, efendi efendi yaptım kahvaltımı. Börekler çöreklerden uzak bir şekilde
Bugün eşimle birlikte (dün o kadar börek poğaça yemenin vicdan azabıyla) 3 saat yürüyüş yaptık. Aslında 4 saat dışşardaydık ama 3 saat kesintisiz yürüdüğümüz için sen 3 saati yaz canım. Artık ayak bileklerim ağrıyor resmenYarın bu kadar çok yürüyemem en fazla 1 saat ancak yürürüm diye tahmin ediyorum.
Zerdeçal ve zencefil + bal olsa yetmez mi, ben çörekotu yağını pek sevmiyorum nedenseAma zencefil+zerdeçal+tarçın+yoğurt'u mutlaka deneyeceğim güzele benziyor
Onlar da bir acayip davranmışlar, sen zaten velisi olarak sorumluluğu alıyorsun, daha ne olsun :44: Bir yazı fakslasaydın keşke sorumluluk bendedir diye. Madem greve gidecek, dün deselerdi ya yarın okula gelmeyin diye :44:
sağol canım
Hem oruç hem spor valla tebrik ederimİnsan açlığa dayanıyor ama susuzluk ve sigarasızlık çok zor oluyor oruç tutarken...
Ne yaptın ne yaptın? Çikolatayı köpeğe mi verdin? Canım sakın ha verme bir daha. Çikolata köpekler için çok zararlı ve zehirliyor köpeği. İnş. küçük bir parçadır.
hiiiiii((( eyvah eyvah şu çikolatalı gofretlerdendi bir adet öyle verdim yedi gitti valla söylediğin iyi oldu bi daha asla vermem sağol canım
makarnam yagsiz ve sossuzdu canım. yuryus yaptkca bildiririm ama bu sıralar ancak hastaneye gidip gelecez sipa gene hasta olduMakarnanın asıl sosu kilo aldırıyormuş zaten. Yağsız olunca sorun yokSporda seni muaf tutarız canım, haklısın çocukla olacak iş değil. Buseryem'e söyleyelim, seni listeye dahil etmesin Ama yürüyüş yapınca da paylaşırsın
.
Akşam 10-15 tane erik yedim sulu sulu
Mekik aletiyle 15 dk mekik çektim
Bugün böyle mutsuzluk ,umutsuzluk ne varsa üstümdeydi bir bulantı
bugünümden bişey anlamadım valla
canım bana çarşamba için 45 dkk yürüyüş yazarmısınCanım önceki günlerden kimsenin haberi olmadığı için bugünden itibaren başlıyoruz. Yani çarşamba gününü tek not alıyorum. Ayrıca oruç oruç yürüyüş yaptıysan helal olsun sana. İnş. oruç tutucam derken kilo almazsın ben Ramazan'da hep kilo alıyorum maalesef
peski ne pes hayatım gelde sinir olmaBizimkilere dünden öğretmen sölemiş.bizimkiler gitmedi bu gün okula.Bu yöneticiler bazen abartıyorlar.Başka zaman olsa ölesine verirler çocuğu şimdide sahiplenmişler.Ama birde bahçede bırakmışlar pes yani.
Dukan'la çok güzel kilo veriliyor. Bizim iş yerindeki doktor inanılmaz zayıfladı. Hatta 1 adam çıktı resmen içindenDüzenli kan tahlillerini de yaptırıyordu, hiç bir sorun da yaşamadı. Ama dediğin gibi et sevmen şart. Bir de herkeste değişiyor ama ilk birkaç gün sırf proteinle besleniyorsun. Adam üşenmeden evde yapıp işe getiriyordu etleri. Emeğinin karşılığını da aldı.
Dukan diyeti evet çok başarılı sonuçlar veriyor. Keşke uygulayabilsek .benimde sorunlarımdan birisi bu programlı yapamıyorum. bide kolayına kaçmak varken kendimi yormak gelmiyo içimden
Onlar da bir acayip davranmışlar, sen zaten velisi olarak sorumluluğu alıyorsun, daha ne olsun :44: Bir yazı fakslasaydın keşke sorumluluk bendedir diye. Madem greve gidecek, dün deselerdi ya yarın okula gelmeyin diye :44:
o sinirle aklıma gelmedi canım ya,
hayatım çok istedim gitmeyi ama iş yerim kızımın okuluna çok uzak. aksi gibi şirket arabası da yoktu giderdim yoksa. eşimi aradım o da uygun değildi. senin anlayacağın olan kızıma oldu bende sinirlendiğimle kaldımGecmis olsun canım cokhaklisn grilmekte ve baya sabirlisn ben napar ne eder izin alır okulu basar bulduğum yetkilinin canına okurdum :)
su memurlarada uyuz oluyorum da neyse ben kaçayım hoscakalin arkadaslar
günaydın kızlar güzel birgun olsun herkese ben kötü başladım inşallah gzel biter
Bugün böyle burda hava kapalı kava kapandıkça depresyonlara giriyorum valla
Annem sırf bana inat masanın ortasına çikolata bırakmış ben yiyim diye ama
verdim bizim Köpeğe O Afiyetle yedi valla
Öğlen bişey yemedim yine midem bulanıyor
çay içtim
Kızlar herkes bugün yaptığı sporu yavaş yavaş yazsın sonra işiniz filan çıkar giremezsiniz belki . Ben bugün 1 saat yürüyüş leslie ilede 8 mil yaptım
Zerdeçal ve zencefil + bal olsa yetmez mi, ben çörekotu yağını pek sevmiyorum nedenseAma zencefil+zerdeçal+tarçın+yoğurt'u mutlaka deneyeceğim güzele benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?