Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

buseryem
bana
pazartesi 1 saat
salı
1 saat
çarşamba
1 saat yürüuüşyaz canım

Canım önceki günlerden kimsenin haberi olmadığı için bugünden itibaren başlıyoruz. Yani çarşamba gününü tek not alıyorum. Ayrıca oruç oruç yürüyüş yaptıysan helal olsun sana. İnş. oruç tutucam derken kilo almazsın ben Ramazan'da hep kilo alıyorum maalesef

Kızlar herkes bugün yaptığı sporu yavaş yavaş yazsın sonra işiniz filan çıkar giremezsiniz belki . Ben bugün 1 saat yürüyüş leslie ilede 8 mil yaptım

Demi yha o sana bakar sen ona :) en acı bakışma dır

Akşam 10-15 tane erik yedim sulu sulu

Mekik aletiyle 15 dk mekik çektim
Bugün böyle mutsuzluk ,umutsuzluk ne varsa üstümdeydi bir bulantı
bugünümden bişey anlamadım valla

Bizimkilere dünden öğretmen sölemiş.bizimkiler gitmedi bu gün okula.Bu yöneticiler bazen abartıyorlar.Başka zaman olsa ölesine verirler çocuğu şimdide sahiplenmişler.Ama birde bahçede bırakmışlar pes yani.

Evet canım yemekten önce yeniliyor. bende sabah yiyorum.akşam unutuyorum.

Dukan'la çok güzel kilo veriliyor. Bizim iş yerindeki doktor inanılmaz zayıfladı. Hatta 1 adam çıktı resmen içinden Düzenli kan tahlillerini de yaptırıyordu, hiç bir sorun da yaşamadı. Ama dediğin gibi et sevmen şart. Bir de herkeste değişiyor ama ilk birkaç gün sırf proteinle besleniyorsun. Adam üşenmeden evde yapıp işe getiriyordu etleri. Emeğinin karşılığını da aldı.

Makarnanın asıl sosu kilo aldırıyormuş zaten. Yağsız olunca sorun yok Sporda seni muaf tutarız canım, haklısın çocukla olacak iş değil. Buseryem'e söyleyelim, seni listeye dahil etmesin Ama yürüyüş yapınca da paylaşırsın

Ay bugün ben buraya girmeyi unutmuşum oruçluydum kafam 1500 kusura kalmayın

Yok canım eleştireceksin tabi ki Bugün mesela daha dikkatliydim, efendi efendi yaptım kahvaltımı. Börekler çöreklerden uzak bir şekilde

Günaydın kızlar aydodugul ilede anlaştığımıza göre bundan sonra herkes her akşam gün içinde yaptığı sporu paylaşsın. Bende ona göre liste hazırlarım

Bugün eşimle birlikte (dün o kadar börek poğaça yemenin vicdan azabıyla) 3 saat yürüyüş yaptık. Aslında 4 saat dışşardaydık ama 3 saat kesintisiz yürüdüğümüz için sen 3 saati yaz canım. Artık ayak bileklerim ağrıyor resmen Yarın bu kadar çok yürüyemem en fazla 1 saat ancak yürürüm diye tahmin ediyorum.

Zerdeçal ve zencefil + bal olsa yetmez mi, ben çörekotu yağını pek sevmiyorum nedense Ama zencefil+zerdeçal+tarçın+yoğurt'u mutlaka deneyeceğim güzele benziyor

Onlar da bir acayip davranmışlar, sen zaten velisi olarak sorumluluğu alıyorsun, daha ne olsun :44: Bir yazı fakslasaydın keşke sorumluluk bendedir diye. Madem greve gidecek, dün deselerdi ya yarın okula gelmeyin diye :44:

şimdi yeni kaptanımız aydoğdugül mü

hayırlı olsun

sağol canım

buseryem
bana
pazartesi 1 saat
salı
1 saat
çarşamba
1 saat yürüuüşyaz canım

nerdesiniz kuzular acıkmıdam ama accık sussadım hele sigara kafama vurdu

Hem oruç hem spor valla tebrik ederim İnsan açlığa dayanıyor ama susuzluk ve sigarasızlık çok zor oluyor oruç tutarken...

Ne yaptın ne yaptın? Çikolatayı köpeğe mi verdin? Canım sakın ha verme bir daha. Çikolata köpekler için çok zararlı ve zehirliyor köpeği. İnş. küçük bir parçadır.

bu gün yediklerim
sabah
yoğurt,zencefil,tarçın
azcık peynir,2 tane zeytin,dereotu,nane
arada
1 galeta,çengelköy salatalığı,2 tane altınbaşak,
öğle
ufak bir tavuk,tarhana çorbası,salata,yarım paket3ü1 arada
arada
çengelköy salatalık,2 tane altınbaşak
akşam
şehriye çorbası,3 dilim karpuz
arada
1 avuç kuru üzüm,1 avuç yulaf ezmesi,halley:26:
2,5 lt su,yeşil çay

Her şey çok güzel gidiyormuş, sanki halley işi bozmuş Kaçamakçı seni Bugün senden korkumdan kola içecektim de menü bildirirken "kola" yazarsam zubus saçımı başımı yolar diyip vazgeçtim Bir dahaki halley'de beni hatırla

Bu arada canım senin yarışmadan mezuniyetin geldi, ne düşünüyorsun? Bir ara hedefi aşağı çekeceğim demiştin. Eğer hedefi düşüreceksen bu hafta bildirelim

hiiiiii ((( eyvah eyvah şu çikolatalı gofretlerdendi bir adet öyle verdim yedi gitti valla söylediğin iyi oldu bi daha asla vermem sağol canım

hiiiiii ((( eyvah eyvah şu çikolatalı gofretlerdendi bir adet öyle verdim yedi gitti valla söylediğin iyi oldu bi daha asla vermem sağol canım

Ben de kendim köpek besleyene kadar neler neler veriyordum sokak köpeklerine, onların mideleri bizimkiler gibi değilmiş sonradan öğrendim. Daha çok şey var verilmemesi gereken aslında

makarnam yagsiz ve sossuzdu canım. yuryus yaptkca bildiririm ama bu sıralar ancak hastaneye gidip gelecez sipa gene hasta oldu

Akşam 10-15 tane erik yedim sulu sulu

Mekik aletiyle 15 dk mekik çektim
Bugün böyle mutsuzluk ,umutsuzluk ne varsa üstümdeydi bir bulantı
bugünümden bişey anlamadım valla

biraz geç olacak ama hosgeldin..
Hicbirsey yemezsen tabi mutsuz olursun hapları icmek yerine yemeklerden vitaminini alsan senin yararına olur canım

Gecmis olsun canım cokhaklisn grilmekte ve baya sabirlisn ben napar ne eder izin alır okulu basar bulduğum yetkilinin canına okurdum :)
su memurlarada uyuz oluyorum da neyse ben kaçayım hoscakalin arkadaslar

canım bana çarşamba için 45 dkk yürüyüş yazarmısın

peski ne pes hayatım gelde sinir olma

canım senin boyun kaç :26: anladığım kadarıyla annen daha çok zayıflamanı istemiyor çok mu zayıfsın acaba sen :44:

Kızlar herkes bugün yaptığı sporu yavaş yavaş yazsın sonra işiniz filan çıkar giremezsiniz belki . Ben bugün 1 saat yürüyüş leslie ilede 8 mil yaptım

neeeyyyy 8 mil nasıl yaptın yahu kutlarım valla

Zerdeçal ve zencefil + bal olsa yetmez mi, ben çörekotu yağını pek sevmiyorum nedense Ama zencefil+zerdeçal+tarçın+yoğurt'u mutlaka deneyeceğim güzele benziyor

canım 3-4 damla sadece yani çok faydası var.. zaten anlaşılmıyor bile lezzeti, sen bilirsin ama ne olacak yani 3-4 damladan :130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…