neeeyyyy8 mil nasıl yaptın yahu kutlarım valla
günaydın canım ne oldu hayırdır
Âmin canım sanada ve herkese hayırlı kandiller...kandiliniz mübarek olsun canlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaşallha
sağol hayatım seninde kandilin mübarek olsun.
Herkese iyi günler kızlarKandiliniz kutlu olsun.
Canım ben spor yapamıyorum.vaktim olmuyor.beni muaf tut.
kandiliniz mübarek olsun canlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaşallha
bugünde niyetliyim 3. günüm
sahurda tost yedim
çayla
bana evde 1 saat hareket yaz
Oğlum hasta oldu benim mesaim sabah 4 te başladı huysuzlugu uykuszlugu devam ediyor offf anne olmak çok zor yaaaa(
Oğlum hasta oldu benim mesaim sabah 4 te başladı huysuzlugu uykuszlugu devam ediyor offf anne olmak çok zor yaaaa(
İyi Uyardın valla çok teşekkür ederim iyilik ederken kötülük etmeyeyimBen de kendim köpek besleyene kadar neler neler veriyordum sokak köpeklerine, onların mideleri bizimkiler gibi değilmiş sonradan öğrendim. Daha çok şey var verilmemesi gereken aslında
günaydın kızlar güzel birgun olsun herkese ben kötü başladım inşallah gzel biter
makarnam yagsiz ve sossuzdu canım. yuryus yaptkca bildiririm ama bu sıralar ancak hastaneye gidip gelecez sipa gene hasta oldu
Herkese iyi günler kızlarKandiliniz kutlu olsun.
Kızlar benim regl dönemim yaklaştığı için bende şişkinlik oluştu. Ödem atmaya başladım. Tartıya çıktım o kadar spora rağmen aynıydım. bilmiyorum yarın ne kadar olurum. Bugün yine baya bir spor yapıcam ama yarın fazla kilo veremezsem çok üzgünüm
bu gün izmir delindi acaip yağmur yaıyor içim kararadı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?