Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zubuscüm sen bu kiloları ne zamandan beri veriyorsun ? Neredeyse hedefine ulaşmışsın çok zorlandın mı kendini ne kadar spor yaptın bir anlatsan bize hazır hedefine ulaşmak üzereyken

Kızlar benim regl dönemim yaklaştığı için bende şişkinlik oluştu. Ödem atmaya başladım. Tartıya çıktım o kadar spora rağmen aynıydım. bilmiyorum yarın ne kadar olurum. Bugün yine baya bir spor yapıcam ama yarın fazla kilo veremezsem çok üzgünüm

bugün ki menüm kızlar
sabah:
1 dilim süzme beyaz peynir
yarım domates
yarım sivri biber
dereotu, maydonoz
iki dilim kepek ekmek

öğlen:
bugün gün içinde hep dışardaydım hava sıcaktı o yüzden bişey canım istemedi.geçiştirdim yemedim bişeyler su içtim sadece

ara öğün:
nesfit yedim

akşam:
köfte
yeşil salata
yoğurt

kızlar bugün hep dışardaydım arabayla o sebepten su içemedim. 1 lt anca içebilmişimdir.

Canım ben spor yapamıyorum.vaktim olmuyor.beni muaf tut.

Tamam canım .

kandiliniz mübarek olsun canlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaşallha

Seninde mübarek olsun canım. İnş. hepimiz bu kilolarımızdan kurtuluruz.

bugünde niyetliyim 3. günüm
sahurda tost yedim
çayla

Allah kabul etsin canım. Peki acıkmıyormusun tüm gün bir tostla akşamleyin yemeğe saldırma sakın.

bana evde 1 saat hareket yaz

Valla oruçlu oruçlu spor yapıyorsun ya helal olsun sana

Oğlum hasta oldu benim mesaim sabah 4 te başladı huysuzlugu uykuszlugu devam ediyor offf anne olmak çok zor yaaaa (

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

kızlar bugün ne güzel öğlen yemek yemedim diye seviniyorum.işe bi geldim masam da iki adet çikolata, sonra patronum annesinin damla çikolatalı kurabiyesinden verdi bide üzerine bol susamlı kandil simiti.offf nerde kaldı benim yemediğim öyle yemeği ..buseryem yaz bacım bana 2 saat spor yaz ceza hakettim ben bunu

sabah : ezine peyniri 40 gr
Köy ekmeği 40 gr
zeytin 3 adet
3 kayısı ( çok küçükler normalden)
Bir ceviz
Ara: koca bir fincan kahve
Ara : Bol Bol meyva ( 3 adet çilek ,4-5 kiraz ,5 tane erik)
Öğle : yemek yok
Spor : m. aleti ile mekik yarım saat

günaydın kızlar güzel birgun olsun herkese ben kötü başladım inşallah gzel biter

makarnam yagsiz ve sossuzdu canım. yuryus yaptkca bildiririm ama bu sıralar ancak hastaneye gidip gelecez sipa gene hasta oldu

canım geçmiş olsun, inş çabucak iyileşir

Herkese iyi günler kızlar Kandiliniz kutlu olsun.

Teşekkürler canım senin de kandilin mübarek olsun Ben de regl dönemindeyim, bilmez miyiz ahh bu kadınların çilesi... Ne kadar spor da yapsan o şişkinlik gitmiyor. Bugün tartıldım ben de hafta başı 139 olmuştum (yarım kilo verdim) şuan da aynıyım. Ama benim kabahatim de var, hep karbonhidrat vardı menülerimde

Canım bugün için bana da 30dk yürüyüş yazar mısın...

bu gün izmir delindi acaip yağmur yaıyor içim kararadı yav

Evet ya çok kötüydü hava, dolu yağdı sürekli... Yürüyüşe çıktım 30dk yürüyebildim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…