KİLO BİLDİRİMİM
başlangıç 86
geçen hafta 72
Şu anki kilom 71.6
giden 0.4
boyum 165cm
spor yapmıyorum
***6. TAKIM 258. ETAP***
fatos0808 (115,5 / 115,5 / 0 / 0%)
yst38 (83,3 / 84,3 / -1 / -1,2 %)
ipo 84,9 geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (72,1 / 71,6 / 0,5 / 0,69 %)
eymen_b (88,7 /88 / 0.7/ 0.79 %)
Buseryem (69,2 / 69,2 / 0 / 0 %)
ankaran (56,4 / 56,2 / 0,2 / 0,35 %)
aydogdugul (139,5 / 139 / 0,5 / 0,36 %)
lafebesi 77,6 2 kez bildirimde bulunmadı
6. TAKIM ORTALAMASI: 0.11 %
kızlar ortalamanızı yaptım..doğrudur sanıyorum ama bir de sizler bakın
**7. TAKIM 258. ETAP***
SAPHIRA (84.2/85.1/-0.9/-%1.07)
saferan (117/Geri dönmek üzere ayrıldı
Shopaholic (76.9/izinli
Saliss(98.5/98.5/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(83.5/ hamilelik sebebiyle ayrılıyor
gerbera1987 (89.9/88,1/1,8/%1) geçen hafta izinli sayıldı..bu hafta kilosu 2 ye bölündü
senarist (113,2/112,9/0,3/%0,26)
Ecemavi(72.5/izinli
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.02
onay alabilir miyim güzeller
Kızlar Ben hedefimi değiştirmek istiyorum
Mümkünmü?
almeda gibi olmak istiyorum gerçi 162 boyla almeda olmaz ama kısa almeda olur bendende
50 olmak istiyorum mümkünmü acep
Dün akşam çok rahatszılandım en yakına acilde buldum kendimi
bir kaç gündür midem bulanıyordu
serum yedim geldim:)
Sabah beyaz peynir ve domates tükettim
Şİmdi : Diyet kola içtim
oturuyorum öyle şimdi
benim kilomda değişiklik yok aynı
Kilom :55
Site site dolaşıp diyet arıyorum kendime
Merhabaa :80: bende aranıza yeni katıldımm.. kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim 3.sınıftayımm. 170 boyum kilom 76 ve hedeflediğim kilomda 60.. düzenli sporum yok ama vakit buldukça koşu bandında yürüyorum ve arada zumba yapıyorumm. öğle yemeklerimi haftasonları dışında hep dışarda yemek zorunda kaldığım için çok sık fast food tüketiyorum.. Ama dönemim bitmek üzere ve daha sağlıklı yemeklerle bir düzen oluşturmaya çalışacağımm.. Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırız.. Herkese iyi geceleeer
Merhabaa :80: bende aranıza yeni katıldımm.. kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim 3.sınıftayımm. 170 boyum kilom 76 ve hedeflediğim kilomda 60.. düzenli sporum yok ama vakit buldukça koşu bandında yürüyorum ve arada zumba yapıyorumm. öğle yemeklerimi haftasonları dışında hep dışarda yemek zorunda kaldığım için çok sık fast food tüketiyorum.. Ama dönemim bitmek üzere ve daha sağlıklı yemeklerle bir düzen oluşturmaya çalışacağımm.. Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırız.. Herkese iyi geceleeer
Dün akşam çok rahatszılandım en yakına acilde buldum kendimi
oturuyorum öyle şimdi
Selam kızlar nerdesiniz ya hu huuu :) bugün cok yoruldum hastaneydi alisveristi ev temizliği vs.. enazindan 3km yurumusumdur yarın hiçbiyerim tutmayacak off ooff
Kilo verirmim duruyomu ne hızlandırmak için napmalıyım
Ozaman Balık Yağına Devam :) Teşekkür ederimm:)
çalışan anne olmak zor heleki yanında yakınında güvenebileceğin kimse yoksa daha zor allah sabır ve kolaylık versin canım.kızlar sabah sabah canım çok sıkıldı;
kızım aradı okuldan 3.sınıf öğrencisi. bugün grev dolayısıyla öğretmenimiz derse gelmedi beni alırmısın diye tamam etütü yönlendireceğimi söyledim ve etütü aradım. neyse gitti etüt sağolsun. ama müdür yardımcısı bırakmamış annesi gelsin ancak ona teslim ederim diye.
ben gelebilecek durumda olsam etütü neden göndereyim. ayrıca aradım kızımı etüt almaya geldi gönderin diye yok . kızımda hasta velilerden biride aradı kızınız bahçede oynuyor haberiniz olsun diye gelde sinir olma.
tamam iyi hoş güzelde ben çalışan biriyim ha deyince gelemem ki üstelik aramışım daha neyi tartışıyoruz sorumluluk bende diyorum. sabah sabah gerildin anlayacağınız. estetiğe gerek yok hayat kendi geriyo zaten
valla bende 3 gündür dukan başlamayı düşünüyorum ama birtürlü başlayamıyorum. yanında çalıştığım doktorun eltisi hamileyken çok kiloluymuş kadın doğumcusu bu diyeti yaptırmış hamilelikte. hem kilolarından kurtulmuş hem sağlıklı bir hamilelik geçirmiş.Dukan'la çok güzel kilo veriliyor. Bizim iş yerindeki doktor inanılmaz zayıfladı. Hatta 1 adam çıktı resmen içindenDüzenli kan tahlillerini de yaptırıyordu, hiç bir sorun da yaşamadı. Ama dediğin gibi et sevmen şart. Bir de herkeste değişiyor ama ilk birkaç gün sırf proteinle besleniyorsun. Adam üşenmeden evde yapıp işe getiriyordu etleri. Emeğinin karşılığını da aldı.
Makarnanın asıl sosu kilo aldırıyormuş zaten. Yağsız olunca sorun yokSporda seni muaf tutarız canım, haklısın çocukla olacak iş değil. Buseryem'e söyleyelim, seni listeye dahil etmesin Ama yürüyüş yapınca da paylaşırsın
Yok canım eleştireceksin tabi kiBugün mesela daha dikkatliydim, efendi efendi yaptım kahvaltımı. Börekler çöreklerden uzak bir şekilde
Bugün eşimle birlikte (dün o kadar börek poğaça yemenin vicdan azabıyla) 3 saat yürüyüş yaptık. Aslında 4 saat dışşardaydık ama 3 saat kesintisiz yürüdüğümüz için sen 3 saati yaz canım. Artık ayak bileklerim ağrıyor resmenYarın bu kadar çok yürüyemem en fazla 1 saat ancak yürürüm diye tahmin ediyorum.
Zerdeçal ve zencefil + bal olsa yetmez mi, ben çörekotu yağını pek sevmiyorum nedenseAma zencefil+zerdeçal+tarçın+yoğurt'u mutlaka deneyeceğim güzele benziyor
Onlar da bir acayip davranmışlar, sen zaten velisi olarak sorumluluğu alıyorsun, daha ne olsun :44: Bir yazı fakslasaydın keşke sorumluluk bendedir diye. Madem greve gidecek, dün deselerdi ya yarın okula gelmeyin diye :44:
sağol canım
Hem oruç hem spor valla tebrik ederimİnsan açlığa dayanıyor ama susuzluk ve sigarasızlık çok zor oluyor oruç tutarken...
Ne yaptın ne yaptın? Çikolatayı köpeğe mi verdin? Canım sakın ha verme bir daha. Çikolata köpekler için çok zararlı ve zehirliyor köpeği. İnş. küçük bir parçadır.
ayy çok geçmiş olsunOğlum hasta oldu benim mesaim sabah 4 te başladı huysuzlugu uykuszlugu devam ediyor offf anne olmak çok zor yaaaa(
bugün ki menüm kızlar
sabah:
1 dilim süzme beyaz peynir
yarım domates
yarım sivri biber
dereotu, maydonoz
iki dilim kepek ekmek
öğlen:
bugün gün içinde hep dışardaydım hava sıcaktı o yüzden bişey canım istemedi.geçiştirdim yemedim bişeyler su içtim sadece
ara öğün:
nesfit yedim
akşam:
köfte
yeşil salata
yoğurt
kızlar bugün hep dışardaydım arabayla o sebepten su içemedim. 1 lt anca içebilmişimdir.
yani öncelikle çok beğendim amakızlar bugün ne güzel öğlen yemek yemedim diye seviniyorum.işe bi geldim masam da iki adet çikolata, sonra patronum annesinin damla çikolatalı kurabiyesinden verdi bide üzerine bol susamlı kandil simiti.offf nerde kaldı benim yemediğim öyle yemeği ..buseryem yaz bacım bana 2 saat spor yaz ceza hakettim ben bunu
hoşgeldiiiinnnnMerhabaa :80: bende aranıza yeni katıldımm.. kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim 3.sınıftayımm. 170 boyum kilom 76 ve hedeflediğim kilomda 60.. düzenli sporum yok ama vakit buldukça koşu bandında yürüyorum ve arada zumba yapıyorumm. öğle yemeklerimi haftasonları dışında hep dışarda yemek zorunda kaldığım için çok sık fast food tüketiyorum.. Ama dönemim bitmek üzere ve daha sağlıklı yemeklerle bir düzen oluşturmaya çalışacağımm.. Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırız.. Herkese iyi geceleeer
canım allahtan bir mani olmazsa haftaya perşembe yada cuma aranıza geri döncem. bu arada önümüzdeki hafta oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlısıtamam hayatım mesaj alındı
hoşgeldin bebişim amaç hep birlikte hedefimize ulaşmak, başarılar
kocaman alkış,
ödem sorunu geçtiğimiz haftalarda bende de vardı. arayı soğutma lütfen , bekliyoruz bak
valla ben saçmalama moduna girdim. şu 1 ayda 8 kilo verdiren diyeti yaptım. elimde olmayan ufak kaçamaklarıma rağmen 1 kilo vermiştim. ama bu aralar saçmalıyorum. 1 gün diyet bir gün bozuk atıyorum. aslında açlıktan değilde ağzım boş kalıyor gibi devamlı bişey yeme isteğim var. diyete sıkı başlıyorum. en ufak bir şey bile beni diyetten uzaklaştıracak diye tedirgin oluyorum. ufacık bir eksiklik kaçamakla bütün diyeti satıyorum.Dün akşam çok rahatszılandım en yakına acilde buldum kendimi
oturuyorum öyle şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?