Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6. TAKIM 258. ETAP***

fatos0808 (115,5 / 115,5 / 0 / 0%)
yst38 (83,3 / 84,3 / -1 / -1,2 %)
ipo 84,9 geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (72,1 / 71,6 / 0,5 / 0,69 %)
eymen_b (88,7 /88 / 0.7/ 0.79 %)
Buseryem (69,2 / 69,2 / 0 / 0 %)
ankaran (56,4 / 56,2 / 0,2 / 0,35 %)
aydogdugul (139,5 / 139 / 0,5 / 0,36 %)
lafebesi 77,6 2 kez bildirimde bulunmadı

6. TAKIM ORTALAMASI: 0.11 %

kızlar ortalamanızı yaptım..doğrudur sanıyorum ama bir de sizler bakın

Son düzenleme:
Dün akşam çok rahatszılandım en yakına acilde buldum kendimi
bir kaç gündür midem bulanıyordu
serum yedim geldim:)

Sabah beyaz peynir ve domates tükettim
Şİmdi : Diyet kola içtim
oturuyorum öyle şimdi
benim kilomda değişiklik yok aynı
Kilom :55

Site site dolaşıp diyet arıyorum kendime

Kızlar Ben hedefimi değiştirmek istiyorum

Mümkünmü?

almeda gibi olmak istiyorum gerçi 162 boyla almeda olmaz ama kısa almeda olur bendende

50 olmak istiyorum mümkünmü acep

***6. TAKIM 258. ETAP***

fatos0808 (115,5 / 115,5 / 0 / 0%)
yst38 (83,3 / 84,3 / -1 / -1,2 %)
ipo 84,9 geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (72,1 / 71,6 / 0,5 / 0,69 %)
eymen_b (88,7 / 88 / 0,7 / 0,79%)
Buseryem (69,2 / 69,2 / 0 / 0 %)
ankaran (56,4 / 56,2 / 0,2 / 0,35 %)
aydogdugul (139,5 / 138,5 / 1 / 0,72 %)
lafebesi 77,6 2 kez bildirimde bulunmadı

6. TAKIM ORTALAMASI: 0,15 %

çok geç kaldım kusura bakma, eline sağlık canım ancak ben bugün tartıldım tekrar 138,5 çıktı, yeniden yaptım listeyi :))

zaten yayınlamışsın geç kaldım ama doğrudur

Kızlar Ben hedefimi değiştirmek istiyorum

Mümkünmü?

almeda gibi olmak istiyorum gerçi 162 boyla almeda olmaz ama kısa almeda olur bendende

50 olmak istiyorum mümkünmü acep

olur canım mümkün

Selam kızlar nerdesiniz ya hu huuu :) bugün cok yoruldum hastaneydi alisveristi ev temizliği vs.. enazindan 3km yurumusumdur yarın hiçbiyerim tutmayacak off ooff

Gecmis olsun canım duzgun bir diyet bul ac kalmak diyet yapmak değildir unutma sakın

Hosgeldin canım fast foodu bırakmazsan kiloların hayatta gitmez hatta cogalabilir cogalma kısmını bizzat uygulayip onayladım

Hoş geldin canım, kısaca takımdan bahsedeyim. Takımlar 12 kişi, kaptan ve yardımcıları var. Kaptan benim, yard. Ecz.imiş, spordan sorumu Buseryem arkadaşımız. Hergün menümüzü payaşıyoruz ve her akşam da yaptığımız sporları. Amaç belli zaten zayıflamak :)) Her cuma kilomuzu bildiriyoruz, en geç 16.30da yayınlamamız lazım o yüzden ne kadar çabuk bildirirsen o kadar iyi. Bireysel ve takım dereceleri belirleniyor 1.,2.,3. Kilo alsan da bildiriyorsun. Bol bol paylaşım esasına dayalı takım olmak. İlk hafta deneme süren, eğer gerekli paylaşımda bulunmaz, hatta hiç uğramazsan takıma ne yazık ki dahil olamıyorsun... Üst üste bildirimde buunmazsan da diskalifiye ouyorsun ve bir daha yarışmaya katılamıyorsun. Kara defterini de mutlaka oku

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-9.html#post24687497

veee fast food'a hayırrrrrrr

Çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi, umarım iyisindir :44: Hayırdır neden hastalandın ki, üşüttün mü, mide problemi filan mı?

Selam kızlar nerdesiniz ya hu huuu :) bugün cok yoruldum hastaneydi alisveristi ev temizliği vs.. enazindan 3km yurumusumdur yarın hiçbiyerim tutmayacak off ooff

oooo yarın çıkar acısı

Sabah
1 yumurta
5 zeytin
salatalık domates
2 dilim ekemk
ara
1 elma
öğlen yoğurt
2 dilim ekmek
akşam
semiz otu salata
tarhana çorba

Sonuçlar açıklandı arkadaşlar 9. olmuşuz Sondan 2. Kardeş takımımız da sonuncu olmuş Bu hafta sıkı çalışalım, gitgide daha az kilo vermeye başladık

Bu arada eymen_b (88,7 / 88 / 0,7 / 0,79%) tebrik ediyoruz seni, takımda % olarak en çok kilo veren sen oldun

selam kızlar ben geldim öğlenden beri ara ara girdim ama okumam gereken 10 sayfa vardı ve be bu 10 sayfayı bitiremedim. neyse. takımımı tebrik ederim en azından sonuncu olmamışız. spor olayındaki uygulama nedir tam bilmiyorum sayfaların hepsini okumadım ama hergün en az 30dk yürüyüş yapıyorum. sanırım ödemim ufak ufak çözülüyor. onun dışında bu boyun tutulmam olmasa süperim.

dün hazirandaki düğün için abiye baktım. ilkkez hazır abiye almak için mağazaya girdim. sanırım 50 bedenim dedim. 46-44 beden arası giyindim genelde. ah bir 42 bedene düşseydim çok güzel olacaktı. neyse epeyce bir mağaza gezdik. eşimde gık demedi benimle gezdi maşallah. en son bir mağazaya girdik. kırmızı ve gri renkte aynı model 2 elbise baktık. fena değildi ama çokta içime sinmedi. ilk girdiğimiz yerdeki abiye daha çok hoşuma gitmişti. eşimde bunlardan birini al dedi. bende griyi aldım artık. işte böyle kızlar. hazirana kadar formumu korumam gerek yada 1-2 beden küçülüp yeni bir abiye almam gerek :)
işte böyle eskiyi ok,u,yup gelirim yine

Ozaman Balık Yağına Devam :) Teşekkür ederimm:)

çalışan anne olmak zor heleki yanında yakınında güvenebileceğin kimse yoksa daha zor allah sabır ve kolaylık versin canım.
valla bende 3 gündür dukan başlamayı düşünüyorum ama birtürlü başlayamıyorum. yanında çalıştığım doktorun eltisi hamileyken çok kiloluymuş kadın doğumcusu bu diyeti yaptırmış hamilelikte. hem kilolarından kurtulmuş hem sağlıklı bir hamilelik geçirmiş.
Oğlum hasta oldu benim mesaim sabah 4 te başladı huysuzlugu uykuszlugu devam ediyor offf anne olmak çok zor yaaaa (
ayy çok geçmiş olsun

yani öncelikle çok beğendim ama
hoşgeldiiiinnnn
canım allahtan bir mani olmazsa haftaya perşembe yada cuma aranıza geri döncem. bu arada önümüzdeki hafta oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlısı
valla ben saçmalama moduna girdim. şu 1 ayda 8 kilo verdiren diyeti yaptım. elimde olmayan ufak kaçamaklarıma rağmen 1 kilo vermiştim. ama bu aralar saçmalıyorum. 1 gün diyet bir gün bozuk atıyorum. aslında açlıktan değilde ağzım boş kalıyor gibi devamlı bişey yeme isteğim var. diyete sıkı başlıyorum. en ufak bir şey bile beni diyetten uzaklaştıracak diye tedirgin oluyorum. ufacık bir eksiklik kaçamakla bütün diyeti satıyorum.

şu stresli hallerimi atlatsaydım. doğurcammı hastamı olcam anlasaydık bir. bu arada kandan baktırdım hamile değilmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…