Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim sormayın doktorlar bişey demedi serumu yedirdiler sonra kapı dışarı

sabahtan beri bakıyorum etkili bir diyet yok
var olanda hep pahalı hazırlanan yiyecekler yaada et

Diyetisyene gitsen vay anam vay pahalı
Araştırmaya devam
şu form çayları nasıl etikilimi deneyen varmı

Araştırmaya devam

canım yeşil çay 5 biryede 7 biryede iç bol bol ben öle yapıyorum mesala eşimin halası dediki 5 biryerdeye yeşil çay sallıyorum dedi yatmadan içiyorum dedi kadın şeker hastası düşün kilo vermiş diyette yapmıyorumuşbirde birşey paylaşayım bilmeyenlere günde 3 bardak yeşil çay kalp dostı ve pıhtılaşma sorunu olanlarada öneriliyo kanı inceltici özelligi varmış ben 3 bardak olmasada 2 tüketiyorum ama bitti çaylarım biri hayrına alıp getirsin bana ben et yemiyorum tatlım balık ve tavık yüyoprum tavuga 7 tl veriyorum gögüs tarafını eşim inceccik ayırıyo yagsız tavada pişiriyorum yanıanada salata yapıyorum yavukları üstüne didiyorum yanınada koca bir ayran tama bu iş bu aralar nazara geldim nerde yask şekler var yedin adetimya şekrim maffetti beni yarın temiz bir güne başlıcak kaçamakta yapmıcem işşallah eşime okutturuyum kendimi en iyisi

Merhabaaaa
Bugün 2 dilim kepek ekmeğinde peynir domatesle kahvaltı yaptım yanında da şekersiz çay
Arada form bisküvi yedim ve bitki çayları içtim
Öğlen Tavuk ızgara ve salata yedim
arada 1elma yedim
akşam annem sote yapmş ondan birazcıkkkk yedim :26: 2 yemek kaşığı da pilav yedim..
Birazdan meyva yiyeceğim..
Gün içerisinde en az 3 litre su içiyorum uzun zamandır bu alışkanlığı kazandım devam ettirmeye çalışıyorum..
Spor olarak da dün forumdaki mesajlarda gördüğüm videoyu denemek istedim çokta sevdimm..
Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 - YouTube

Araştırmaya devam

Canım ben Mest Form içiyorum ama çok sık değil. Sinameki içerdiği için bağırsakları çalıştırıyor.. Sürekli kullanımda vücudun gereksinim duyduğu şeylerin atılmasına sebep olabiliyor diye duymuştum. Ben 2-3 günde 1 içiyorum faydası oluyor gerçekten. A101 lerde satılıyor sadece.

menü gayet iyi, leslie de tüm vücudu çalıştırıyor, hem evde yapıldığı için de hava kötü dışarı çıkamam, spor merkezine gidemem...gibi bahanelere de gerek kalmıyor

sabah kahvaltımı paylaşayım:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
bol domates

Kızlar herkese marhabalar Bu sıralar o kadar yoğunum ki çok az girebiliyorum. Herkese bir selam diyip çıkmak istedim. Akşam girip nesajları okuyup cevap verebilirim ancak. Bu hafta kilo veremediğim için çok üzgünüm ama haftaya gerçekten çok kilo vericem görün bak.

Kızlar bu gün sabah,peynir,2 tane yeşil zeytin,3 dilim ekmek,3 tatlı kaşığı nutella
arada 7tane yeşil erik,1-2 tane altınbaşak
öğle yarım tavuk gögsünü teflonda kızarttım,domates salatalık yedim
arada sinameke çayı içtim

bana evde 1 saat hareket yaz

Yazdım canım

Öğle yemeği yemezsen dayanamayıp saldırırsın abur cubura ama biraz sporla verirsin . Birdaha olmasın ama

Sorma kaptanım artık şu regl geçsin birdahaki haftaya inş. Yazdım

Hedefine yaklaşmışsın boğazını biraz daha tutup kilo verebilirsin. Ne kadar verirsek o kadar iyi İnş. bende senin gibi hedefime ulaşabilirim.

Canım bir buçuk ay önceki kilomla aynısın. Hedeflerimizde birbirine çok yakın Ben şuan 68 oldum inş. hep beraber hedefleirmiz ulaşırız. Ama fast food'u kesmen gerek zaten ne geliyorsa onlardan geliyor

Kızarmıyız hiç bende bir süredir uğrayamıyorum doğru düzgün. şifreleri kaydediyor derken geçmişi mi yani ? o zaman geçmişi silersen düzelir belki . Bendede ödem var Geçmiş olsun.

Sonuçlar açıklandı arkadaşlar 9. olmuşuz Sondan 2. Kardeş takımımız da sonuncu olmuş Bu hafta sıkı çalışalım, gitgide daha az kilo vermeye başladık

Kardeş takımımız sonuncu bizde sondan bir önceki mi olmuşuz Çok üzüldüm bu hafta bende kilo verememiştim. Haftaya iki haftanın acısını çıkarıcam inş.

Bu arada eymen_b (88,7 / 88 / 0,7 / 0,79%) tebrik ediyoruz seni, takımda % olarak en çok kilo veren sen oldun

Tebrikler Ama koca takımda en fazla verilen kilo 0,70 grammı . Daha fazla çalışmalıyız.

Bugün tartı parçaladım 56. çıkttım
kahvaltı
40 gr ezine peyniri
3 siyah zeytin
3 kayısı
1 ceviz
bir dilim köy ekmeği

Ara : BİR ADET ÇİKOLATA

20 DK YÜRÜYÜŞ

AKŞAM ERİK 10 TANE

BU GÜN MORALMEN BOZUĞUM ÇÖKTÜM YANİ

kızlar kan grubuna göre kitap aldı eşim adam çok veren var dedi aktarlarda satılıyo tavsiye ederim bebeler 20 tl di 10 tl verdi alın okuyun bana yogurt yasakmış kızımızı etteiyi hafta sonları diliyorum

kızlar kan grubuna göre kitap aldı eşim adam çok veren var dedi aktarlarda satılıyo tavsiye ederim bebeler 20 tl di 10 tl verdi alın okuyun bana yogurt yasakmış kızımızı etteiyi hafta sonları diliyorum

ben onu takip ettim di bir aralık. nette çok ayrıntılı anlatımlarda bulabilirsin. ama bana kırmızı et yasakmış. ot oburmuşum ben. pek emin değilim yani

Kızlar karnım bi şiş bir şiş anlatamam.Sanırım yine wc problemi yaşıyorum.Nolcak böle yaaa. şiştim nefes alamıyorum.

haziranın 28 de görümcemin düğünü var. onun için gittim abiye baktım. boyundan bağlamalı çok güzel bir abiye beğendim. göğüs altı ve boynu inci işlemeli. (bu arada pendikte harika mağazalar var bayıldım) daha önce hiç abiye almadığım ve denemediğim için hazır bedenlerede girerken birkaç model daha bakalım hemde abiye piyasasının fiyatlarını öğrenelim dedik. neyse son girdiğimiz mağazada eşimle bir elbise beğendik. eşim kırmızısını ben grisini beğendim. ama çok özel bir elbise değil. 3-5. derece akrabaların düğününe özel gününe bile giyilebilecek bişey. eşim kırmızısını al daha güzel olur düğün için dedi. bende 1 defaya mahsus olmasın devamlı giyebileceğim dolap beklemeyecek bişey olsun istedim. ama incili elbisede de aklım kaldı doğrusu. birde bu elbise 250 diğeri 300 fiyatı. e bunun bide ayakkabısı var. neyse işte. gri elbiseyi aldık. ama askılarında kısaltma yapılıp üstüne saten bolero dikilecekti. neyse bugün gittik elbiseyi aldık. göğüs kısmı çok çirkin durdu. sanki üstüme giydiğim elbise bu değilmiş gibi. o gün iç çamaşırıyla denedim kız dediki çamaşırıyla kullanmayacaksınız. kendi pedi var zaten dedi. bugünde tam tersini diyorlar. çirkin duran kısmı toplayıcı sütyenle düzelt dediler. zaten içim atmamıştı elbiseye böylede olunca çok üzüldüm. iki öfledim pöfledim haliyle yüzüm düştü. eşim içine sinmediyse gidip öbür elbiseyi alalım dedi. yok artık gerek yok dedim. birkaç yerde ayakkabı baktık birde. ayakkabıda içime sinen bir model bulamadım. siyah ve grili bir ayakkabı istiyorum hem çantama hem elbiseme uysun hemde her kıyafetle giyebileyim diye. yani uzun ömürlü olsun 1 gecelik olmasın istiyorum. ordan çıktıkeyüp sultana gittik. epeyce gezdik. orda da bir elbise baktım o da fena değildi. ama sesimi çıkartmadım eşime bişeyde demedim. zayıfladığım için 1 tane kumaş pantolondan başka üstüme düzgün duran kıyafetim yok. çok fazla dışarıyla işim olmadığı içinde çok kıyafet almadım. eskilerimle idare ediyorum. ama şimdi memlekete gideceğiz insanlar hem gelin olarak hem çalışan kadın olarak görecekler. hemde zayıfladığımın fark edilmesini istiyorum. torba gibi kıyafetlerle gezmek istemiyorum. (çok başınızı ağrıttım sanırım)

yeni bir sıkıntımı anlatayım bide. biz gurbette olduğumuz için hem kendi aileme hem eşimin ailesine uzağım. kendi ailem hergün arar sorar. arada eşimide ararlar. ama eşimin ailesi hastalık olmadığı sürece arayıp sormazlar. bende haliyle gönül küskünü oluyorum. şaka yollu ifade ediyorum bunuda. şimdi eşimin tayini çıktı. onlarla iç içe olucaz. bugün eyüp sultanda dua ettim allahım kabul eder inşallah. allahım benim kalbimden fesatlığı al dedim. kötü düşüncelere boğma beni. evimin dirliğini huzurunu bozacak davranış ve düşüncelereden koru beni dedim. nasıl benim ailemse onunda ailesi. ama şöyle bişey varkı ben eşimi kardeşlerinden bile kıskanıyorum. diyeceksinizki bu sapıkça bir düşünce. elimde olarak değilki. böyle olmasına onlar sebeb oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…