sağol canım Allah kimseye Şifasız dermansız hastalık vermesinGecmis olsun canım duzgun bir diyet bul ac kalmak diyet yapmak değildir unutma sakın
Hoş geldin canım, kısaca takımdan bahsedeyim. Takımlar 12 kişi, kaptan ve yardımcıları var. Kaptan benim, yard. Ecz.imiş, spordan sorumu Buseryem arkadaşımız. Hergün menümüzü payaşıyoruz ve her akşam da yaptığımız sporları. Amaç belli zaten zayıflamak :)) Her cuma kilomuzu bildiriyoruz, en geç 16.30da yayınlamamız lazım o yüzden ne kadar çabuk bildirirsen o kadar iyi. Bireysel ve takım dereceleri belirleniyor 1.,2.,3. Kilo alsan da bildiriyorsun. Bol bol paylaşım esasına dayalı takım olmak. İlk hafta deneme süren, eğer gerekli paylaşımda bulunmaz, hatta hiç uğramazsan takıma ne yazık ki dahil olamıyorsun... Üst üste bildirimde buunmazsan da diskalifiye ouyorsun ve bir daha yarışmaya katılamıyorsun. Kara defterini de mutlaka oku
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-9.html#post24687497
veee fast food'a hayırrrrrrr
Çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi, umarım iyisindir :44: Hayırdır neden hastalandın ki, üşüttün mü, mide problemi filan mı?
ooooyarın çıkar acısı
Canım ben yeni değilim.Hatta buranın bayağı eskilerindenim.başkasıyla karıştırdın sanırım.Aramıza Hoş geldin cnım bende çok yeniyim umarım kısa sürede sağlıklı bir biçimde istediğin kiloya kavuşursun
sabahtan beri bakıyorum etkili bir diyet yok
var olanda hep pahalı hazırlanan yiyecekler yaada et
Diyetisyene gitsen vay anam vay pahalı
Araştırmaya devam
şu form çayları nasıl etikilimi deneyen varmı
Araştırmaya devam
Araştırmaya devam
Merhabaaaa
Bugün 2 dilim kepek ekmeğinde peynir domatesle kahvaltı yaptım yanında da şekersiz çay
Arada form bisküvi yedim ve bitki çayları içtim
Öğlen Tavuk ızgara ve salata yedim
arada 1elma yedim
akşam annem sote yapmş ondan birazcıkkkk yedim :26: 2 yemek kaşığı da pilav yedim..
Birazdan meyva yiyeceğim..
Gün içerisinde en az 3 litre su içiyorum uzun zamandır bu alışkanlığı kazandım devam ettirmeye çalışıyorum..
Spor olarak da dün forumdaki mesajlarda gördüğüm videoyu denemek istedim çokta sevdimm..
Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 - YouTube
bana evde 1 saat hareket yaz
kızlar bugün ne güzel öğlen yemek yemedim diye seviniyorum.işe bi geldim masam da iki adet çikolata, sonra patronum annesinin damla çikolatalı kurabiyesinden verdi bide üzerine bol susamlı kandil simiti.offf nerde kaldı benim yemediğim öyle yemeği ..buseryem yaz bacım bana 2 saat spor yaz ceza hakettim ben bunu
Teşekkürler canım senin de kandilin mübarek olsunBen de regl dönemindeyim, bilmez miyiz ahh bu kadınların çilesi... Ne kadar spor da yapsan o şişkinlik gitmiyor. Bugün tartıldım ben de hafta başı 139 olmuştum (yarım kilo verdim) şuan da aynıyım. Ama benim kabahatim de var, hep karbonhidrat vardı menülerimde
Canım bugün için bana da 30dk yürüyüş yazar mısın...
Canım geçen kış kasım23 gibi başladım.şubat sonuna kadar aslında bu kiloyu verdim.2,5 aydırda aynı kiloda kalmaya çalışıyorum.Kilo veremiyorum.Çünkü boğazımı tutamıyorum.Ama almıyorumda.
Merhabaa :80: bende aranıza yeni katıldımm.. kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim 3.sınıftayımm. 170 boyum kilom 76 ve hedeflediğim kilomda 60.. düzenli sporum yok ama vakit buldukça koşu bandında yürüyorum ve arada zumba yapıyorumm. öğle yemeklerimi haftasonları dışında hep dışarda yemek zorunda kaldığım için çok sık fast food tüketiyorum.. Ama dönemim bitmek üzere ve daha sağlıklı yemeklerle bir düzen oluşturmaya çalışacağımm.. Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırız.. Herkese iyi geceleeer
günaydın kızlar bir süredir uğrayamiyorum bana kızıyorsunuz belki ama kızmayın lütfen. Doktorun bilgisayarından siteye girmeyi düşündüm ama tesadüfen şifreleri filan kaydettiğini öğrendim. O yüzden girmeye çekindim. Kaç gündür vücudumda yoğun ödem var. Pazartesiden beri 86 da geziyorum. 2gündür ödem gidiyor. Bugünkü kilom 84.3 isterseniz listeye almayın. Ortalamayı düşürmeyim. 2gündür boyun tutulması yaşıyorum umarım bugün sorun yaşamam. Size daha anlatacaklarım var yine yazmaya çalışacağım görüşürüz
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar 9. olmuşuzSondan 2. Kardeş takımımız da sonuncu olmuş Bu hafta sıkı çalışalım, gitgide daha az kilo vermeye başladık
Bu arada eymen_b (88,7 / 88 / 0,7 / 0,79%) tebrik ediyoruz seni, takımda % olarak en çok kilo veren sen oldun
kızlar kan grubuna göre kitap aldı eşim adam çok veren var dedi aktarlarda satılıyo tavsiye ederim bebeler 20 tl di 10 tl verdi alın okuyun bana yogurt yasakmış kızımızı etteiyi hafta sonları diliyorum
kızlar kan grubuna göre kitap aldı eşim adam çok veren var dedi aktarlarda satılıyo tavsiye ederim bebeler 20 tl di 10 tl verdi alın okuyun bana yogurt yasakmış kızımızı etteiyi hafta sonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?