teşekkür ederim canım benim :) alçımı kendim çıkarttımdoktorlar değil sıkıldım daral geldi oturmaktan
valla birinin ateşlemesine ihtiyacım var çok saldım o yüzden varım :):) bugün başladım akşamda olsa 1 saat sporumu yaptım güzelcene 3 mile yürüdüm leslie sansone ilebirde bugn erken kalktım normalde 11 de kalkarken bugn 10 gibi kahvaltıdaydım:) ve akşam 8 den sonra hiç birşey yemedim 9 u bir yerde çay içtim sadece. annemle bi karar aldık tabak küçültücez. şöyleki normal yemek tabaklarından değilde pasta tabaklarında yiycez artık dedim annemi ikna ettim baştan yanaşmadı ama sonradan anne bak hem bulaşık az çıkmış olur hemde az yemiş oluruz dedim ikna oldu bakalım ne olacak bu sabah 72.7 gelmiştim yarın sabah kaç çıkıcam merak ediyorum :) dikkatli olduğumda hemen gidiyorda işte salıyorum bazen kendimi kontrol altına al beni çiğdemmm :) yol böyle saçımı başımı
yürüyüşümüde yaptım bugün allaha şükür...
akşiam yemeğindede lahana çorbası yedim anacığımın ellerine sağlık
okul başladığından beri spor yapamıyorumm o kadar yoğun ki
kaç tane yağlı boya var bitirmem gereken vize haftasına giricez önümüzdeki hafta :S
sn bır kılo bn 2.5 kılo aldm ama bnm ayramlaılgısı yok bu ay regl olmadıgım ıcın ustumde sıslık oldu karnım davul gıbıbıtkı cayları fln derken 1.5 kılo gtmıs bır kılo daha kaldı ustumde umrm oda gıder
tm cnm lısteyı genel olarak paylascm yenı katılan arkadslarımız lıstede yok ama sn ztn onları bılıosundur. kuralları da tekrar paylasım okumayan kalmasın
ALVER FORM zayiflama ÇAYI kullanan varmı çok merak ediyorum iyi diyolar ama ne kadar doğru
yok cnm ztn bayramda bıldırıım yapılmıodu tatıldı
30.10.2012 menum:)
sabah :
2 adet yagsız mınık kepeklı kasarlı tost
öglen : yarım porsıyon tavuk
yarım porsıyon kofte
ayran yarım sade soda
ara : yarım lımonlu soda
aksam:yogurt bolca
2 porsıyona yakın pırasa yemegı
selam kızlar nasılsınız bakalım? ben döndüm haberler pekte iyi değil. bayramda düşmüştüm zaten gördüm bir kaç arkadaş yazmış geçmiş olsun diye çok çok teşekkür ederim alıntı yapamadımarada sırada telden ama yazamıyorum nedense programsal bir problem var saırım. vel hasıl kelam bira et ağırlıklı daha doğrusu protein agırlıklı diyete başladım hazır bayramdan kalma evde bir sürü et varkene :) bugün erken kalktım kahvaltı yaptım 1 tabağın yarısı kadar yağsız kavurma ile öğlen sebzeli kavurma yedim akşam 3 4 mandalina bir avuçtan daha az fındık yedim. yarında idman var alçım daha yeni çıktı spor için zorlamak istemedim çok fazla. ye iç yat ye iç yat alçıyla hareket kısıtlandı... 72 ile döndüm bakalım artık yine aldım kiloları üstüne düşmem lazım bolcana kilo vermeliyim çok moralim bozuk çoook
Kızlar bende yazayım bugünümü amaa düzenli olmuyor bayram sonrası erken kalkamıyoruum geç kalıyorum kahvaltı öğlen yemeği fln okuldan yiorum malesef ya
Saat 10 gibi 1 tane elmalı tart yedim,yanında da 1 paketten 4 tane sütlü kremalı yedim (yulaflı)
saat 1 buçuk gibi pakedin geri kalan 5 tanesinden yedim
ara:Elma koymuştum onu yedm
akşam:makarna yedim biraz fazlaydıı çok acıkmıştım ama saat 4 gibiydi
4 den sonra da 2 tane mandalina ve 1 tane salatalık yedim
spor salonuna gittim 10 dk epliktik bindim yarım saat zumba+yarım saat minderde hareket yaptık
teşekkür ederim canım benim :) alçımı kendim çıkarttımdoktorlar değil sıkıldım daral geldi oturmaktan
valla birinin ateşlemesine ihtiyacım var çok saldım o yüzden varım :):) bugün başladım akşamda olsa 1 saat sporumu yaptım güzelcene 3 mile yürüdüm leslie sansone ilebirde bugn erken kalktım normalde 11 de kalkarken bugn 10 gibi kahvaltıdaydım:) ve akşam 8 den sonra hiç birşey yemedim 9 u bir yerde çay içtim sadece. annemle bi karar aldık tabak küçültücez. şöyleki normal yemek tabaklarından değilde pasta tabaklarında yiycez artık dedim annemi ikna ettim baştan yanaşmadı ama sonradan anne bak hem bulaşık az çıkmış olur hemde az yemiş oluruz dedim ikna oldu bakalım ne olacak bu sabah 72.7 gelmiştim yarın sabah kaç çıkıcam merak ediyorum :) dikkatli olduğumda hemen gidiyorda işte salıyorum bazen kendimi kontrol altına al beni çiğdemmm :) yol böyle saçımı başımı
ecz Naber kıs :)
Gece gece bi tek sen varsın muhabbet edelim :)
Bayramlar da neler yedin
önceki mesajlarını okumadım sanma
ah ahhhh o kadar da dedim lüpletmeyin diyeee !!!!1
bak ben bayramda kilo veripte geldim !!!
maşallah canım ne kadar güzel yürüyüşlerini hiç aksatmıyorum ah bende bir böyle aksatmasam gidicek kilolarım ama paffff çok üşengecim
bu arada kızlar ben dukanı uygulayamadım akşama doğru çok kötü oldum ishal oldum ve midem bulandı istifra etme noktasındaydım su bile içemiyordum ,yulaf kepeği çok yemeye bağladım ama bünyem mi kaldırmadı acaba sabahki aç karnına tek yumurta beyazı midemi fesata çevirdide diyebilirim , işte böyle hüsranla sonuçlanan bir diyet çalışması yaşadım.
en uyguna miktarda azaltma ,abur cuburu kesme ve sporu yapma kaldı geriye,
....
O zaman arkadaşlar, bölmeyiniz. 2 Kasım etap bildirimlerini, diğer etaplarda yaptığınız gibi normal yayımlayınız.
.....
Beraber zayıflıcaz canım ozaman birbirimizi takip ediyoruz artık :)
kaçamak yaptığında ya da yaptığımda saç baş yolmak serbest
Cnm hakkaten ya, çok geçmiş olsun.
Yarınki sonucnu bekliyoruz o zaman.
ama alçını dr önerisiyle çıkarttın di mi? :44:
kaptanımm kilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta cuma bildirim yapmadık ya hatırlamıyorum kaç kg olduğumu o yüzden bir önceki bildirimimi esas alıyorum
geçen hafta: 70.6
bu hafta: 71.8
gelen: 1.2
(70.6/71.8/-1.2/%1.67)
kilomu aldın ben almamışım ama vermemişimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?