Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beraber zayıflıcaz canım ozaman birbirimizi takip ediyoruz artık :)

kaçamak yaptığında ya da yaptığımda saç baş yolmak serbest

ecz Naber kıs :)

Gece gece bi tek sen varsın muhabbet edelim :)

Bayramlar da neler yedin

önceki mesajlarını okumadım sanma

ah ahhhh o kadar da dedim lüpletmeyin diyeee !!!!1

bak ben bayramda kilo veripte geldim !!!

yürüyüşümüde yaptım bugün allaha şükür...
akşiam yemeğindede lahana çorbası yedim anacığımın ellerine sağlık

maşallah canım ne kadar güzel yürüyüşlerini hiç aksatmıyorum ah bende bir böyle aksatmasam gidicek kilolarım ama paffff çok üşengecim

bu arada kızlar ben dukanı uygulayamadım akşama doğru çok kötü oldum ishal oldum ve midem bulandı istifra etme noktasındaydım su bile içemiyordum ,yulaf kepeği çok yemeye bağladım ama bünyem mi kaldırmadı acaba sabahki aç karnına tek yumurta beyazı midemi fesata çevirdide diyebilirim , işte böyle hüsranla sonuçlanan bir diyet çalışması yaşadım.
en uyguna miktarda azaltma ,abur cuburu kesme ve sporu yapma kaldı geriye,

okul başladığından beri spor yapamıyorumm o kadar yoğun ki

kaç tane yağlı boya var bitirmem gereken vize haftasına giricez önümüzdeki hafta :S

Ay bende de var onlardan napcaksam. :18:

Gider inş. (Ben aldım diye başkasına da kızamayacak değilim ya. )

tm cnm lısteyı genel olarak paylascm yenı katılan arkadslarımız lıstede yok ama sn ztn onları bılıosundur. kuralları da tekrar paylasım okumayan kalmasın

Cnm püsküüt konu sahibi olduğu takımların ilk mesajlarını yenileyebiliyor. Yani istersek ilk mesajımıza kurallarımızı ekleyebilecektir. Bizler için de yeni gelen üyeler için de kolaylık olacaktır. :112: Ben kurallarımızın biraz daha oturmasını bekliyordum ama sen tmm diyorsan. :112:

ALVER FORM zayiflama ÇAYI kullanan varmı çok merak ediyorum iyi diyolar ama ne kadar doğru

İlk defa duydum. :44:

yok cnm ztn bayramda bıldırıım yapılmıodu tatıldı

Onu biliyorum kaptanım. Ben uzun zamandır girmeyince çok uzun günler yorum yapamadım gibi hissettim. Kaç günü bayramdı hesaplamamıştım açıkçası. :112:

Ayy pırasa mevsimi geldii!! Yaşşasınnn.

Cnm hakkaten ya, çok geçmiş olsun.

Yani gün boyunca 1 paket kremalı bisküvi yedin. Hatta 1 de elmalı tart. Kuzum yok mu sizin oralarda simit ayran falan? İtiraf edeyim, menün benm diyet öncesi menülerime benzemiş. Tabii birebir aynı olması için bir de akşam yemeğinden sonra tatlı yemen lazımdı. Gerçi elmalı tartla birazcık yaklaşmışın ama.

Yarınki sonucnu bekliyoruz o zaman.
ama alçını dr önerisiyle çıkarttın di mi? :44:

Tabii ben geçmişi cevaplamayı yeni bitirince anca geldim bu mesaja.
Çok imrendim zaten sana. Ama ben de sınav haftası kilo vericem göreceksin. Gerçi değişmez bir kaide olarak yine sınav haftamla regl haftam birleşti. Ama olsun. Verip de gelcem işte.

maşallah canım ne kadar güzel yürüyüşlerini hiç aksatmıyorum ah bende bir böyle aksatmasam gidicek kilolarım ama paffff çok üşengecim

Napcez biz üşengeçliklerimizi yahu. Şekil A Ben şu an yatağa bile gitmeye üşeniyorum.

Yine de sormadan edemicem. Bunlar akşam yemeğini yemeden önce oldu di mi cnm? Bir de şimdi aklıma geldi. İçtiğin sütün bozulmuş olma ihtimali var mı? :44:
Geçmiş olsun cnm. Yarınlar başarılı diyet çalışmalarıyla bizi bekliyor. Merak etme sen.

Son düzenleme:
Bu arada unutmadan bunu da söyleyeyim. :112:

....

O zaman arkadaşlar, bölmeyiniz. 2 Kasım etap bildirimlerini, diğer etaplarda yaptığınız gibi normal yayımlayınız.

.....

İster istemez insanın aklında bu haftaki kiloları 2'ye bölecek miyiz sorusu uyanıyor. Cvp: Bölmicez. Sanki tek haftanın bildirimini yapıyormuş gibi hesaplicakmışız yüzdeleri.

Beraber zayıflıcaz canım ozaman birbirimizi takip ediyoruz artık :)

kaçamak yaptığında ya da yaptığımda saç baş yolmak serbest

serbest serbest herşeyi yazabilir çizebilir saçımı başımı yolabilirsin ::) yalnız dünden bu güne 900 gr farkım var 72.7 den 71.8 e

Cnm hakkaten ya, çok geçmiş olsun.

Yarınki sonucnu bekliyoruz o zaman.
ama alçını dr önerisiyle çıkarttın di mi? :44:

yok cnm benm daha önce çok başıma geldi alçı olayları v.s. o yüzden kendim çıakrttım :) ama rahatım hafif bir sızı var o kadar. ayak bileğimdeki çatlak depreşti sanırım bakayım bugn idmana gitmiycem olmazsa :) bu arada dünden bugüne 900 gr. fark ettim 72.7 den 71.8 e düşmüşüm bu aralar kilo verip sonra geri aldığım için bayramda kilom tam oturmamış oluyor birde sıkı tutarsam eğer yılbaşına kadar mühlet verdim kendime daha önceden hazirana kadardı ama vermiycem o kadar uzun süre millet baharda kısacık etekleri giyip gezerken ben neden diyet yapmakla uğraşayımki mezuniyete kadar demiştim demiyorum yılbaşına kadar en azından 60 fln olsam on numara çıtır kız olacağımda hedefimde 55 50 arası zaten yılbaşından sonrada kalan 5 kiloyu rahat rahat veririm artık

kaptanımm kilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta cuma bildirim yapmadık ya hatırlamıyorum kaç kg olduğumu o yüzden bir önceki bildirimimi esas alıyorum

geçen hafta: 70.6
bu hafta: 71.8
gelen: 1.2

(70.6/71.8/-1.2/%1.67)

kilomu aldın ben almamışım ama vermemişimde

yaaaaaaaaa birsürü şey yazdm silindi yaaaaaaaa çok sinir oldummmmmm

neyse kilo bildirimi yapıorm canmlar

66/67/-1/-1.52

bende kilo bildirimi yapıyorum

başlangıç-69.7
şimdi-69.4

az ama napalım bu kadar oldu
bayram dolayısıyla

kilomu aldın ben almamışım ama vermemişimde

evet canım kilo aldım alçım vrdı ya oturup durdum evde paso ye iç otur ye iç otur çok fena aldım hemde :S ama vericemmm .D hemen toparladım kendimi dün dikkat etim biraz bu sabah 900 gram - gördüm yerleşmeden üstünden zaman geçmeden vericem o kiloları

verelim kızlar kiloları
ben sabah
1 haşlanmış yumurta
domates
1 kibrit kutusu peynir

öğlen
haşlanmış tavuklu haşlanmış mercimekli salata

slm

69 dum bende bu hafta 68 olmuşum :))

69/68 /1.44928

Bu arada bugünkü menümüde yazayım 10 gibi bir kepek ekmekle tost yedim yanında şekersiz çay
saat 12 gibi 1 tane petito çikolata küçük olan var ya ayıcıklı

saat 1buçuk gibi mandalina

saat 4 de makarna yedim sossuz

5 e kadar yürüyüş yaptık geldim 50 dk.fln

saat 7 de elma yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…