Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlar başladım dıyete devam edemıyorum agır bı gırıp gecırıyorum ilac kulanmam gerkıyor onun ıcın ona gore devam edemıyorum dun yaptım ama
pazartesı
yıne lahana meyve ve sebze gunumdu
sabah lahana corbası
öğlen lahana ve ıspanak
aksamda 1 elma 1 mandalına lahana ve fırın fasulyesı idi
2,5 litre su
bu arada normal dıyete devam ama lahana dıyetıne devam edemıyorum

merhaba arkadaşlar
ben yasemin aranıza katılabilir miyim
91 kiloydum bir ay önce şuanda 86 kiloyum azimli ve kararlıyım beraber kiloları verelimmi

kelebekçiğim çabuk gel yaaa geçen hafta ne güzeldi takımımız,bu hafta nazar değdi..

canım burdayım zaten hep buralardayım,en az 2 hafta izin alınıyormus o nedenle bu hafta da bağımzsızım sadece yoksa zor haftam geçen haftaydı geçti gittiiii

cok gecmıs olsun canım, saglık her seyden önemli:2: , besinlerini eksik koyma ama abartma da tabi

çok geçmiş olsun canım

ev hanımıyım bol mesaj yazıp paylaşım yapabilirim

canım grubumuza katılmanı bekleriz o haldee... adını boyunu kilonu ve hedef kilonu yazarak işe başlayabilirsin her gün akşam o günkü menü spor ve içtiğimiz su miktarını paylaşıyoruz, ilk sayfada forumun diğer kuralları yazıyor,,

bn hilal, yaş 23, boy 165, kilo 65 civarı sanırım su an izinliyim tartılmadım..yeni katılan üyenin 2 hafta deneme süresi oluyor ancak paylaşıma göre 1 haftaya çekebiliyoruz başarılarrr

tamam o zaman. Adım yasemin. Boyum 1.65. Kilom 86. Hedef kilom 65. Olabildiğince paylaşım yapmaya çalışacağım.

inşallah düzelir canım nette problem varsa bildirim yap bencede.

ben bugün kabak çorbası içmeye başladım, metabolizmamı şaşırtıp kilo vermek için elimden gelen her şeyi yapıorum
başla bakalım canım inşallah faydasını görürsün bende bir karışım yapıacagım göbek yağı eritiyormuş 3 haftalık bir kürmüş

gayet güzel beslenmişsin canım afiyet olsun.

akşam yememe çok etkiliyor gerçekten ,bende akşam 8 e kadar hertürlü yeme işlemini bitirsem güzel olucak

iyiyim canım birazdan oğlumun okuluna gidicez yarı dönem değerlendirmesi için çağırdılar
ordan da avm gidicem , sen nasılsın

Anladımm inşallah güzel bi şeyler söylerler annesi sana ohh alışveriş zamanı yani hee hadi bakalımm valla 64 lerdesın bak gelcem fena yarıscaz yarıscaz kı ben de gaza geleyim, dikkat etmeye ve platesime başladım geri ama az daha gaza gelsem iyi olurr

tam girdimm muhabbete yazcam sizee arkadaş geldii kahve içmeye kaldımm dünkü muhabbet güzelldiii

dün ödüll günümdüü pizza günü 3 ayda 1 gece kızmasınız umarımm 3 dilim yedimmm... ama ödüll yanii

sabah
1 kk peynir
çay
zetin 3 tane
bol yeşillikkk
2 dilim ekmek
kahvaltı
daha da bişi yemedimmm

dünkü 20 dkk yürüşümüde yaptımm akşam
bugünde 40 dakika az önce bitti dünkü 40 dakika bugünkü 40 dakika tamamdır :)

akşam yemeği koyacamm şimdii oıff bıuktımm ya yemek derdinndennn napçamm şimdiiii sizde ne var yemekte

ha kızlar r ben menülerde suyu hiç belirtmemişimm ben suyu çok severimm en az 2 buçuk litre içerimm hergünn bana kısaca su kurbağasıda diyebilirsinizz ama biraz toplu kurbağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…