kelebekçiğim çabuk gel yaaageçen hafta ne güzeldi takımımız,bu hafta nazar değdi..
merhaba kızlar başladım dıyete devam edemıyorum agır bı gırıp gecırıyorum ilac kulanmam gerkıyor onun ıcın ona gore devam edemıyorum dun yaptım ama
pazartesı
yıne lahana meyve ve sebze gunumdu
sabah lahana corbası
öğlen lahana ve ıspanak
aksamda 1 elma 1 mandalına lahana ve fırın fasulyesı idi
2,5 litre su
bu arada normal dıyete devam ama lahana dıyetıne devam edemıyorum
çok geçmiş olsun canımmerhaba kızlar başladım dıyete devam edemıyorum agır bı gırıp gecırıyorum ilac kulanmam gerkıyor onun ıcın ona gore devam edemıyorum dun yaptım ama
pazartesı
yıne lahana meyve ve sebze gunumdu
sabah lahana corbası
öğlen lahana ve ıspanak
aksamda 1 elma 1 mandalına lahana ve fırın fasulyesı idi
2,5 litre su
bu arada normal dıyete devam ama lahana dıyetıne devam edemıyorum
ev hanımıyım bol mesaj yazıp paylaşım yapabilirim
canım grubumuza katılmanı bekleriz o haldee... adını boyunu kilonu ve hedef kilonu yazarak işe başlayabilirsinher gün akşam o günkü menü spor ve içtiğimiz su miktarını paylaşıyoruz, ilk sayfada forumun diğer kuralları yazıyor,,
bn hilal, yaş 23, boy 165, kilo 65 civarı sanırım su an izinliyim tartılmadım..yeni katılan üyenin 2 hafta deneme süresi oluyor ancak paylaşıma göre 1 haftaya çekebiliyoruzbaşarılarrr
tamam o zaman. Adım yasemin. Boyum 1.65. Kilom 86. Hedef kilom 65. Olabildiğince paylaşım yapmaya çalışacağım.
inşallah düzelir canım nette problem varsa bildirim yap bencede.günaydın kızlar. yaa benim internetimde bi sorun var. giremiyorum nete herhalde süresi bitti. kaptan nerde o da gitmiş kaçmış ne yapıcam beeennn. kızlar forumda bulunamıyorum ama eğer kabul ederseniz bildirim yapayım ki takım oranımız yükselsin. ya da bur50 gelince beni izinli göstersin ne yapayım bilemedim. siz yorumlayın ben bakmaya çalışıcam artık
başla bakalım canım inşallah faydasını görürsün bende bir karışım yapıacagım göbek yağı eritiyormuş 3 haftalık bir kürmüşben bugün kabak çorbası içmeye başladım, metabolizmamı şaşırtıp kilo vermek için elimden gelen her şeyi yapıorum
gayet güzel beslenmişsin canım afiyet olsun.o zaman evleneli bi müddet oldu. ben şimdi düşünmüyorum bebiş (çünkü henüz ben büyüdüğümü hissetmiorum) ama kadınlar kulubü'nde gömrüorum ki, hamile kalmak için çırpınan çok kişi var. Allah hepsinin yardımcısı olsun, snein de öyle. ama evde olmak zor olmalı, hele ki okumuş birisi için.
ben dünkü menümü de yazayım
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 2meyve, 1 lokum, 1bisküvi
öğle: 5 kaşık kara lahana
ara: 2 meyve
akşam: 2 kaşık pilav, 7-8 hamsi, 1 tanecik minicik patlıcan dolması, bol salata
ara:1 bardak süt, 1 meyve.
spor:-
su:2,5 lt
akşam yememe çok etkiliyor gerçekten ,bende akşam 8 e kadar hertürlü yeme işlemini bitirsem güzel olucakmemnun oldum canım. sabahları nesfit yiyordum, GDOlu diye bıraktım. klasik kahvaltıya geçtim. spor yapmadım. hatta gayet hareketsizdim. onun haricinde ekmek çok az tükettim. beyaz ekmek hiç yemedim. bazen sütlü tatlılar yedim. bazen de ağır yedim ama akşam yemedim hiç birini. öğle yedim ne yiyeceksem. genelde yoğurt ve elma tükettim. çok salata yemedim, bitkileri yemeyi pek sevmiyorum. genelde etcilim ama mecburen sebze yemekleri yedim-yiyorum. başkaaaa...ve azim-sabır. aslında tek çözüm bu. kilo vermeyi kafada bitirmek. ha bi de sabah ilk kalktığımda ılık su içtim. böyle işte. inşallah devamı gelecek
ayyildizim nabersinnn ??
Tamam canım haftaya listeye adın yazılır güzel paylaşımların olması durumunda
sen yediklerini yaz istersen bu hafta da cicim, listeye girmesen bile kaçamak yapmamış olursun böylece
iyiyim canım birazdan oğlumun okuluna gidicez yarı dönem değerlendirmesi için çağırdılar
ordan da avm gidicem , sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?