Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

depremi hissettinizmii arkadaşlarr hepimize geçmiş olsun izmir bursa istanbu adıyamanda olmuşş çevre illerdede hissedillmiş
ben izmirdeyimm burda ege denizi 6.2 olmuşş ama ben hiç anlamadımm ağırımm zaar sallamadı ama insanlarr çokk korkmuşş bayağı sallamışş nasıl anlamadım hala anlamış değilim
allahımm korusunn çoluğumuzu çocuğumuzu bizleri sevenlerimizi sevdiklerimizi tüm insanları ...

bugün yediklerim ;
sabah yarım simit, 1 yumurta.
aralarda olmak üzere toplamda 2 elma, yarım portakal..
öğlen 1 küçük biber dolması ve minik bi tabak yoğurt.
akşam bir dilim ekmek, bir küçük tabak pilav ve küçük bir tabak kuru fasulye...

merhabaaaa
menümü yazayım
sabah=1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen=1 kase yoğurt çorbası
akşam=1 tane karnıyarık salata

su=2.5 litre
spor=koşu bandında 300 cal yürüme ve koşma

dün ödüll günümdüü pizza günü 3 ayda 1 gece kızmasınız umarımm 3 dilim yedimmm... ama ödüll yanii

3 ayda bir yeniyorsa da kızılmaz yahuu :)))

ay evet annem dedi bana da ben de istanbuldayım, asıl egede olmuş deprem zaten, 6.2 imiş, baya var..Allah korusun yaa çok korkarım ama ben hissetmedim sanırım ayaktaydım o arada..

40 dk da yürüdümmmmmmmmmmmmmmm. en az 10 kez merdiven çıktım ve indimmm.

Maşallahhh gayet güzell

Vayy su baya iyiymiş, menüde d epek sıkıntı göremedim ben genelde daha çok yediğim için ...su kaplumbağası fatoş gibi benim en büyük sorunum olan çikolataya dayanmaya çalışma diyeti oluyor benimki genelde buyrun menüm:

Sabah:
1 poğaça
1 şekersiz çay

Ara: 1 çay kaşığı ballı 2 bardak yeşil çay

Öğlen: 1 kase çorba
Biraz yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek

Ara:1 dilim ekmek biraz sucuk

Akşam: 1 tabak tavuk patates haşlama karışımı

1 porsiyon meyve

Su:2 lt

Spor: 1,5 saat (plates-bel diski-dans danss)

Mrb kızlaaar

menümü yazayım
sabah: kbt kut byk peynir, 5 zeytin, domates, yeşillik, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 az şekerli çay

ara: 1 fincan şekersiz çay.

öğle: 1 tane orta boy balık (fırında), salata, 2 dilim tam buğday ekmeği.

ara: 1 parça baklava :26:

akşam: 1 tabak meyve salatası.

spor:
-

yine çok az su içtim

Ben antalyadayım burda hissedilmedi. Allah daha kötülerini göstermesin...

neler yaptınız kızlar

burelli, hoş geldin cicim ya; seni aradı hep gözlerimiz
Dinlenmen gerekiyodu biraz diye düşündüm; umarım iyi gelmiştir bu dinlenme; sen nasıl karar verdiysen, bize sadece saygı duymak düşer cicim bomba gibi döndüğüne eminim aslında kaldığımız yerden devam edelim bizz

su da, spor da çok güzelmiş; sucukların yağa dönüşmesi engellenmiştir, ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…