Ben antalyadayım burda hissedilmedi. Allah daha kötülerini göstermesin...
allah korusun kötü bişeyben balıkesir'deyim; biz baya baya hissettik. Allah daha beterinden saklasın hepimizi
destinacım bu çorba yeni tarifmisabah: yağsız, tuzsuz kabak çorbası
ara: 2meyve
öğle: kabak çorbası, 1 tane rulokat
ara: 2meyve, 2 bisküvi
akşam: kabak çorbası, omlet (2 yumurta ve çok az yağ ile)
ara: 1 bardak süt, 7-8 tane kaplamalı fıstık, 1 meyve
su: 2,5 lt
spor: 40 dk eliptik bisiklet
hoşbulduk teşekkürlerbur50 tatlım hoşgeldin en çok ben merak ettim seni. nasılın iyisin umarım. çekip gitmen olmadı ama diyim neyse sen kendini iyi hissediyorsan bizim için de güzel bu.
destinacım bu çorba yeni tarifmi
evet bomba gibi döndüm
siz de ölesiniz değil mi
samimikız diğer günlerde 30 msjı tamamlayabilirsen gitme .sen bilirsin yinedekızlar merhaba.herkes iyi gördüğüm kadarı ile.bende haftasonu epey bir kaçamak yaptım.sanırım ben takıma dahil olamayıp sizi uzaktan takip edeceğim.çalışınca haftasonu ev işleri,misafir,çocuk ile geçiyor.hiç giremedim 2 gün.haftaiçi sorun yok ama haftasonu şartları sağlayamıyorum.neyse ben sizi okuyarak da motive olurum
evet canım çok güzel şeyler duydum inşallah , avm gitttim alışveriş yaptım kaçtı gene biraz ama olsun çok seviyorum birşeyler almayı
Anladımm inşallah güzel bi şeyler söylerler annesi sanaohh alışveriş zamanı yani hee hadi bakalımm valla 64 lerdesın bak gelcem fena yarıscaz yarıscaz kı ben de gaza geleyim, dikkat etmeye ve platesime başladım geri ama az daha gaza gelsem iyi olurr
saat kaçta oldu bilmiyorum ama 1 gibi birşeyler hisssettim ankaradayım. geçmiş olsundepremi hissettinizmii arkadaşlarr hepimize geçmiş olsun izmir bursa istanbu adıyamanda olmuşş çevre illerdede hissedillmiş
ben izmirdeyimm burda ege denizi 6.2 olmuşş ama ben hiç anlamadımm ağırımm zaar sallamadı ama insanlarr çokk korkmuşş bayağı sallamışş nasıl anlamadım hala anlamış değilim
allahımm korusunn çoluğumuzu çocuğumuzu bizleri sevenlerimizi sevdiklerimizi tüm insanları ...
ovv harika spor olmuş40 dk da yürüdümmmmmmmmmmmmmmm. en az 10 kez merdiven çıktım ve indimmm.
menüz güzel ,hele spora hiçbirşey diyemem aferim bravo alkış
Vayy su baya iyiymiş, menüde d epek sıkıntı göremedim ben genelde daha çok yediğim için...su kaplumbağası fatoş gibi benim en büyük sorunum olan çikolataya dayanmaya çalışma diyeti oluyor benimki genelde buyrun menüm:
Sabah:
1 poğaça
1 şekersiz çay
Ara: 1 çay kaşığı ballı 2 bardak yeşil çay
Öğlen: 1 kase çorba
Biraz yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek
Ara:1 dilim ekmekbiraz sucuk
Akşam: 1 tabak tavuk patates haşlama karışımı
1 porsiyon meyve
Su:2 lt
Spor: 1,5 saat (plates-bel diski-dans danss)
ıı ıı baklava olmamış birincisi ,ikinciside sabah az şekerli çay içmeyebilirdin cünkü yanında bir sürü gıda tüketmişsin ama aradaki çay şekersi 1 çk atsan 20 kalori onu eleyelim , akşam ki meyve salatası ögün olarak sayılmış telafi edilebilir. ve bol su lütfenMrb kızlaaar
menümü yazayım
sabah: kbt kut byk peynir, 5 zeytin, domates, yeşillik, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 az şekerli çay
ara: 1 fincan şekersiz çay.
öğle: 1 tane orta boy balık (fırında), salata, 2 dilim tam buğday ekmeği.
ara: 1 parça baklava :26:
akşam: 1 tabak meyve salatası.
spor: -
yine çok az su içtim
çorbalar içilmiş afiyet olsun merakla bende bekliyorum bu haftaki vereceğin kiloyu hadi bakalımsabah: yağsız, tuzsuz kabak çorbası
ara: 2meyve
öğle: kabak çorbası, 1 tane rulokat
ara: 2meyve, 2 bisküvi
akşam: kabak çorbası, omlet (2 yumurta ve çok az yağ ile)
ara: 1 bardak süt, 7-8 tane kaplamalı fıstık, 1 meyve
su: 2,5 lt
spor: 40 dk eliptik bisiklet
sende düzensiz beslenmişsin ben de böyleyim ilginç beslemne teknikleri yaşıyoruz :)sabah
2 tatlı kaşığı labne
1 dilim jambon
1 parça kaşar
1 dilim bugday ekmeği
1 bardak üzüm suyu
öğle
dışarıdaydım
popeyestan küçük tavuk parçacıkları yedim bi tabaktı
icetea
lahana salatası
ara
küçük boy kahve
akşam
1 elma
1 kivi
kahve çok iştahımı kestiği için meyve yedim. bugün çoooooook yürüdüm normal tempoda ondan spora halim kalmadı.
canım burdayım zaten hep buralardayım,en az 2 hafta izin alınıyormus o nedenle bu hafta da bağımzsızım sadece yoksa zor haftam geçen haftaydı geçti gittiiii
cok gecmıs olsun canım, saglık her seyden önemli:2: , besinlerini eksik koyma ama abartma da tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?