Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah: yağsız, tuzsuz kabak çorbası
ara: 2meyve
öğle: kabak çorbası, 1 tane rulokat
ara: 2meyve, 2 bisküvi
akşam: kabak çorbası, omlet (2 yumurta ve çok az yağ ile)
ara: 1 bardak süt, 7-8 tane kaplamalı fıstık, 1 meyve

su: 2,5 lt
spor: 40 dk eliptik bisiklet

kızlar neler yapıyorsunuz??? ya ben sinemadaydım deprem oldu arkadaşıma diyorum sen mı sallıyorsun koltuğu o diyo hayır sen mi sallıyorsun hahah ondan sonra arada bi baktık depremi konuşuyor herkes. çok fenaydı ya bayağı salladı ama. sizler de hissettiniz galiba

yeni gelen arkadaş, hoşgeldiniz. hep beraber vereceğiz bu kiloları inşallah.

bur50 tatlım hoşgeldin en çok ben merak ettim seni. nasılın iyisin umarım. çekip gitmen olmadı ama diyim neyse sen kendini iyi hissediyorsan bizim için de güzel bu.

destinacım bu çorba yeni tarifmi

bur50 tatlım hoşgeldin en çok ben merak ettim seni. nasılın iyisin umarım. çekip gitmen olmadı ama diyim neyse sen kendini iyi hissediyorsan bizim için de güzel bu.
hoşbulduk teşekkürler
allah korusun hepimizi depremden
iyiyim
en ii şekilde devam edelim

diyetim ii gidiyor devam ettim

sabah
2 tatlı kaşığı labne
1 dilim jambon
1 parça kaşar
1 dilim bugday ekmeği
1 bardak üzüm suyu

öğle
dışarıdaydım
popeyestan küçük tavuk parçacıkları yedim bi tabaktı
icetea
lahana salatası

ara
küçük boy kahve

akşam
1 elma
1 kivi

kahve çok iştahımı kestiği için meyve yedim. bugün çoooooook yürüdüm normal tempoda ondan spora halim kalmadı.

destinacım bu çorba yeni tarifmi

evet cicim, bu yeni tarif. ya görümcecim ani bi kararla evleniyo, 10 gün sonra söz, nişan var; benim de acilen zayıflamam gerekti düğün de mart gibi, acele etme gerek

içinde kabak, zencefil, zerdeçal, az miktarda domates, nane, dereotu ve maydonoz olan yağsız, tuzsuz bi çorba

samimikız diğer günlerde 30 msjı tamamlayabilirsen gitme .sen bilirsin yinede

evet canım çok güzel şeyler duydum inşallah , avm gitttim alışveriş yaptım kaçtı gene biraz ama olsun çok seviyorum birşeyler almayı sen 64 olarak hesaplama bence daha aşağıdayım şuan :)

saat kaçta oldu bilmiyorum ama 1 gibi birşeyler hisssettim ankaradayım. geçmiş olsun

40 dk da yürüdümmmmmmmmmmmmmmm. en az 10 kez merdiven çıktım ve indimmm.
ovv harika spor olmuş

menüz güzel ,hele spora hiçbirşey diyemem aferim bravo alkış

ıı ıı baklava olmamış birincisi ,ikinciside sabah az şekerli çay içmeyebilirdin cünkü yanında bir sürü gıda tüketmişsin ama aradaki çay şekersi 1 çk atsan 20 kalori onu eleyelim , akşam ki meyve salatası ögün olarak sayılmış telafi edilebilir. ve bol su lütfen

çorbalar içilmiş afiyet olsun merakla bende bekliyorum bu haftaki vereceğin kiloyu hadi bakalım

sende düzensiz beslenmişsin ben de böyleyim ilginç beslemne teknikleri yaşıyoruz :)

evet sanırım en saçma menü bende
öğlen uyandım 1 kupa 9 lu hayat çayı içildi
ve 2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynir ve 1 dilim domatesle tost yapıldı yenildi.
dışarıdaydım 6-7 adet ketçaplı cips attım ağzıma
akşam eve geldik ve saat 8 idi yani 5bucuk ve 8 arası yürüdüm yürüdüm cips yiyerek yürüdüm
neyse o saattede 3 dilim kepek ekmeğe ülker çikolata sürdüm yedim , 1 kupa 9 lu hayat çayı ile
ve 8 den beri birşey yemedim .
gördügünüz gibi en ilginç ve saçma menü bende

günaydın fıstıklar
dünkü mesaj sayıları
destina_88=12
kelebek.hill=9
bur50=9
fatoş0808=7
oradabenisevenbirivar=6
ayyıldızım=5
lvy=5
dinmeyen=5
5 msjı geçemeyenler

ayase=4
armagansener=1
berenvildan=1(mazereti var=int problemi)

bıraz abartım 4 aydan beri ılk defa dun akmegı yedım :)
ama akşama kadar 4 dilim idi

dünkü menum
sabah 1,2catal peynır iki dılım ekmek
öglen patatslı et yemegı ama 1 tabagın yarısını ancak yıya bıldım
akşamda corba ile 2 dilim ekmek
1 saat sonra 1 elma 1 bardak çay
yemeklerden sonra yeşil çaylarım bıraz abartım ama gırıpten ekmekleri
2 litre su ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…