Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aa, ama olmas ki böyle. tamam az yemişsin ama olmaz kiisana 7 gün boyunca cips yasak ve su da minimum 2 litre olsun bence
berenvildan cezalarını yerine getirdi, kilo verdi, ben cezalarımı yerine getirdim, ben de kilo verdim; uygulama kararı senin cicim

2 kepçe çorba= 2dilim ekmek
akşam 1 kase çorba yediysen, 2 dilim ekmekle birlikte, aslında 4 dilim ekmek yemiş oluosun toplamda. patates de ekmek ürünü yerine sayılıyor. 1patates= 1dilim ekmek, sabah da 2 dilim ekmek var. bazen ben de senin gibi bol karbonhidratlı günler yaşıyorum ama ertesi gün sebze yemeye dikkat etmekte fayda var. ertesi gün sebzelerle dengeleyince sorun olmuyor.

dün mesaj bildirimi yapmamıştım ben, tek tek saymışsındır, üzüldüm bugün haber veririm son mesaj sayımı cicim

doğru düzgün uygulamadım çorba diyetini ama buna rağmen, bugün 65.5'tim

yok ayyildizim ben seni 64 kabul etmemm sen ne kadar düşük o kadar iyi..ben de gaza gelmeliyim artık, benim hedefim de nisan ayına kadar falan gerçekleşmeli sonra belki yeni hedef..bakalımm

su da, spor da çok güzelmiş; sucukların yağa dönüşmesi engellenmiştir, ne güzell

hahah haklısın iyi etmişim o zaman

bıraz abartım 4 aydan beri ılk defa dun akmegı yedım :)
ama akşama kadar 4 dilim idi

Olsun canım hastaya bi şey diyemiyorum hemen toparlan yemekleri de toplarsın zatensen de potansiyel var

bur50 korkuttun bizi,küstün başlığı da terkettin sandık getme kaptanımm diye ağlayacaktık

menü güzel bence

evet arkadaşlar son mesaja int çıkarken kaç mesaj yazdığınızı yazın

mesaj sayılarına da dikkat
2 hafta 30 mesaj altı diskalifiye

Bu arada mesaj saymaya devam ediyoruz kendimiz mesaj başlığımızda o zaman daha kolay olur..

bide bence herkes toplu olarak kendi menülerini de o haftasonuna kadar saklasın, birinci ve sonuncu kendi menülerini yayıynlasın, su miktarı az olana berenvildan ya da fatos ceza versin sporu 3 saatten az olana da başka bi arkadaş Bence tabii...

Son düzenleme:
geldim fıstık
sende yoktun
hoşgeldin
bu haftada iiyiz zaten
haftaya bomba gibi bekliyos senide

Aynen öyle geliyorum kaptan, zaten ben aranıza döndüm de sadece bu hafta bildirimim yok, anca toparlarım ben de kiloları iyi olur

Son düzenleme:

bugn öyle yapıcam artık :)

inşallah bu gun tam gaz yoluma devam :)

organize olup yapalım kelebekcim
böle şeyler işe yarıyoo

berenvildan int sorunu bitince sporları tutsun kabul ederse

selam bayanlar.

sabah
2 küçük parça ev sucuğu
1 dilim kaşar
1 ince parça beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak çay
yarım dilim odun ekmeği

öğle
yarım kase yoğurt
5 kaşık ıspanak yemeği
1 domates

ara
kayısı suyu
ve su

ara
elma

akşam
3 köfte
salata
üzüm suyu

ara
küçük tabak meyve salatası yemeyi düşünüyorum.
su

spor
30 dk hızlı tempoda yürüyüş

mrb
üzüm suyu bayağı kalorili diye biliyorum hazır meyve suları da öyle(hazırsa)

anlasılan ben hariç herkezın işi var bugun...:)
evet ya bugün nie kimse yok

benim menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekm.
öğlen
1 dolma
yoğrt
1 karnıyarık
akşam
1 tabak nohut yemeği
2 dilim ekmek
arada türk kahvesi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…