Merhabalaaaar.
Bugünkü menüm:
sabah: dışarda yemek zorunda kaldım. 1 poğaça.
öğle: 1 porsiyon tavuk sote, salata, 3 dilim tam buğday ekmeği. - ekmek fazla oldu.
akşam: 2 tane muz yedim sadece
su: 2 lt ye yakın
spor: 30 dk tempolu yürüyüş.
Kızlar benim 3-4 gündür kilomda bi değişiklik olmuyor. 60,5- 59,5 arasında gelip gidiyor. reglim yakın olduğundan olabilir mi?:44:
oooo ekmeklerrrcanim 2 adet muz yemektense yemek yeseydin keşke ya da karışık bi meyve yeseydin. 1 muz demek 2 elma demek. 100 kalori var bi tanesinde. 100 demek 20 dk yürüyüş demek. bence muzdan uzak dur. şimdi kivi var elma var portakal mandalina tam zamanı ve düşük kalorili. su'yun çok güzel.
bende en son 3 gun önce baktım bi daha da bakmadım yarın sabah bakacağım ama reglden olduğunu sanmıyorum ya. sabahları yemek yemeden su içmeden tartıl. en doğru odur. gün içinde bi daha tartılma moralın bozulur.
kahvaltıda kepek ekmeğine tost
çay
3 zeytin
marul
arada
1 portakal
öğlen tarhana çorbası
salata
ara
yarış paket eti from karışık meyveli bisküi
akşam
1 kase tavuk çorbası
4 kaşık karnı bahar yemeği
salata
yatmadan öncede 1 muz 1 bardak ılık süt içicemm
bugünkü menümm şekerler
sabahları tartınıyorum da o zaman diyette biraz değişiklik yapmam gerekiyor galiba
sen de benim gibi ana öğününü geçiştirmişsin tatlım. yapmamamız gerekiyor aslındayediklerimmm..
sabah 1 dilim ekmek, yarım yumurta, bir çay kaşığı bal, bir dilim peynir..
akşama kadar leblebi yedim bir avuç falan..
akşam bir tabak çorba, 1 dilim ekmek, 1 kaşık pırasa yemeği..
2 de elma yedim..
bence poğaça tarzı hamurları hiç yememek gerekir hadi bugun yemek zorunda kalmışsın da.. 1 poğaça da 200den fazla kalori var. ufacık ama yaptığına bakekmek de işte en fazla 2 dilim o da ya kepek ya buğday. ara sıra çikolata kaçırıyorsun, onu da unut tatlım benim.
sen de benim gibi ana öğününü geçiştirmişsin tatlım. yapmamamız gerekiyor aslında
aslında akşamları daha azaltsak bence daha iyi olacak. şu yediklerimizi öğlen yesek varya garanti 2 kilo veririz haftada spor da yapıyoruz. baktık veremiyoruz akşamı azaltalım
poğaçayı yedim ama çok pişman oldum. çikolatayı nasıl bırakcam bilmiyorum ya
ben seni cesaretlendireyim. bundan daha önce kaç kilo verdin bilmiyorum tam olarak ama insan bi 7-8 kilo verince şeker isteği düşüyor. şu durumuma kadar yaklaşık 12 kilo verdim ve artık eskisi gibi pastalar beyaz çikolatalar çekmiyor canım. hatta çaya konulan şeker bile fazla geliyor bi zamandan sonra. bu geçici bi durum, biraz kilo kaybı başlasa ve ilerlesen eskisi gibi istemeyeceksin çünkü sonucu görünce daha da kilo vermek istersin. kısacası biraz sabret kilo kaybın başlasın önce. şeker ihtiyacın düşsün ondan sonra zaten eskisi gibi istemeyeceksin. ha şuan istiyorsun diyelim başka bişeyle şekerlen. aklından hemen çıkart. az önce bende düşünüyordum ah bi dondurma olsa ne yerdim diye. ondan sonra dedim olacak ne olacak 5 dk zevki ondan sonrası bana kalacak haydi tekrar başa dön uğraş bu saatte çikolatayı dondurmayı verebilmek için en az 30 dk yürümek lazım. tadını değil sonuçlarını düşünelim
evet bunu aşabilmem için önce bi kaç kilo vermem gerekiyor galiba. daha 1 kilo falan verebildim ve sürekli çikolata, tatlı isteğim var. meyveyle falan geçiştiriyorum ama çikolatanın yerini tutmuyor tabigerçekten de bi kaç dklık zevk sonrasında sıkıntı yapıyor.
çıkarıyorum tatlıyı hayatımdan. kesin kararlıyım şuansağol ipekcim
yarın kilo bildirimlerine başlıoruz, bakalım bu hafta neler olacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?