Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar benim 3-4 gündür kilomda bi değişiklik olmuyor. 60,5- 59,5 arasında gelip gidiyor. reglim yakın olduğundan olabilir mi?:44:

Son düzenleme:

oooo ekmeklerrr canim 2 adet muz yemektense yemek yeseydin keşke ya da karışık bi meyve yeseydin. 1 muz demek 2 elma demek. 100 kalori var bi tanesinde. 100 demek 20 dk yürüyüş demek. bence muzdan uzak dur. şimdi kivi var elma var portakal mandalina tam zamanı ve düşük kalorili. su'yun çok güzel.

Kızlar benim 3-4 gündür kilomda bi değişiklik olmuyor. 60,5- 59,5 arasında gelip gidiyor. reglim yakın olduğundan olabilir mi?:44:

bende en son 3 gun önce baktım bi daha da bakmadım yarın sabah bakacağım ama reglden olduğunu sanmıyorum ya. sabahları yemek yemeden su içmeden tartıl. en doğru odur. gün içinde bi daha tartılma moralın bozulur.

akşam yemek yiyesim gelmedi canım ya muz da diyetlerde pek önerilmiyor ama yedim gitti
ekmek çok oldu malesef farkındayım :26:

sabahları tartınıyorum da o zaman diyette biraz değişiklik yapmam gerekiyor galiba

yediklerimmm..

sabah 1 dilim ekmek, yarım yumurta, bir çay kaşığı bal, bir dilim peynir..

akşama kadar leblebi yedim bir avuç falan..

akşam bir tabak çorba, 1 dilim ekmek, 1 kaşık pırasa yemeği..

2 de elma yedim..

sabah da tartıldım 100 gr vermişim. bu hafta ısınmaydı, haftaya çikolata ve tatlıyı çıkarıyorum tamamen :)

Çok beğendiiim

sabahları tartınıyorum da o zaman diyette biraz değişiklik yapmam gerekiyor galiba

bence poğaça tarzı hamurları hiç yememek gerekir hadi bugun yemek zorunda kalmışsın da.. 1 poğaça da 200den fazla kalori var. ufacık ama yaptığına bak ekmek de işte en fazla 2 dilim o da ya kepek ya buğday. ara sıra çikolata kaçırıyorsun, onu da unut tatlım benim.

sen de benim gibi ana öğününü geçiştirmişsin tatlım. yapmamamız gerekiyor aslında

poğaçayı yedim ama çok pişman oldum. çikolatayı nasıl bırakcam bilmiyorum ya

poğaçayı yedim ama çok pişman oldum. çikolatayı nasıl bırakcam bilmiyorum ya

ben seni cesaretlendireyim. bundan daha önce kaç kilo verdin bilmiyorum tam olarak ama insan bi 7-8 kilo verince şeker isteği düşüyor. şu durumuma kadar yaklaşık 12 kilo verdim ve artık eskisi gibi pastalar beyaz çikolatalar çekmiyor canım. hatta çaya konulan şeker bile fazla geliyor bi zamandan sonra. bu geçici bi durum, biraz kilo kaybı başlasa ve ilerlesen eskisi gibi istemeyeceksin çünkü sonucu görünce daha da kilo vermek istersin. kısacası biraz sabret kilo kaybın başlasın önce. şeker ihtiyacın düşsün ondan sonra zaten eskisi gibi istemeyeceksin. ha şuan istiyorsun diyelim başka bişeyle şekerlen. aklından hemen çıkart. az önce bende düşünüyordum ah bi dondurma olsa ne yerdim diye. ondan sonra dedim olacak ne olacak 5 dk zevki ondan sonrası bana kalacak haydi tekrar başa dön uğraş bu saatte çikolatayı dondurmayı verebilmek için en az 30 dk yürümek lazım. tadını değil sonuçlarını düşünelim

evet bunu aşabilmem için önce bi kaç kilo vermem gerekiyor galiba. daha 1 kilo falan verebildim ve sürekli çikolata, tatlı isteğim var. meyveyle falan geçiştiriyorum ama çikolatanın yerini tutmuyor tabi gerçekten de bi kaç dklık zevk sonrasında sıkıntı yapıyor.
çıkarıyorum tatlıyı hayatımdan. kesin kararlıyım şuan sağol ipekcim

ne demek tatlım. kaç kavanoz nutella bitirdim ben 3 ay öncesine kadar bi bana sorsan. sıkıntım vardı bi de kendimi nutellaya vurmuştum. yemeye yemeye insan tadını çok aramıyor ha unutamazsın tabi ama bi parça çikolata bile yeter o zaman. bi de bişeylerin esiri olmak güçlü karakterlerin işi değildir, insanı kör yapıyor. mesela sigara. adı bile ürtüküyor beni ve binlerce insan sağlığını düşünmeden içiyor bu illeti. bırakırken çektikleri zorlukları görünce daha iyi anladım. ağlamalar sinir krizleri.. hiç bişeyin esiri olmamak gerekir bence. felsefe yapasım geldi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…