Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o kavanozları çok iyi bilirim Allahtan şimdi o kadar değilim benim çıkmam gerekiyor canım iyi geceleer

bencede 2 tane muz fazla 200 kalorilik daha doyurucu birşeyler tüketebilirsin ,

midem çok kazınıyor ,sizler çikolatadan bahsettikçe canım istiyor
bugün hatta kebap vs televizyonda gördükçe cumartesi gününü tatlı günü pazar günü balık günü pek sevmem o yüzden kebap günü yapayım dedim eşime ,
sağolsun eşimde akşam kurabiye filan niye yapmıyorsun diyor ,bende dedim doğru dürüst yaptığım yemekten kaşık hesabı yapıyorum sen bana kurabiyeden bahsediyorsun dedim.
böyle yaşam olur mu diyor tabi bir haftada 2 kg verdi göbeği gitti ,ekmek yemedi lop lop verdi ,ben 1 aydır yırtınıyorum ki vericem vericem diye bu hafta daha çok verdim biliyorum ,sıralamaya girebilirim de

aslında akşamları daha azaltsak bence daha iyi olacak. şu yediklerimizi öğlen yesek varya garanti 2 kilo veririz haftada spor da yapıyoruz. baktık veremiyoruz akşamı azaltalım
bencede çok doğru sölediklerin

inş girersin benimde daha ii bu hafta

başlıyor muyuz? cuma değil miydi ya
normalde cuma günü ama perşembe gününden de bildirenler oluyor.

bencede çok doğru sölediklerin

inş girersin benimde daha ii bu hafta
oruç tutacağım yarın su tutmaz inşallah ,o yüzden cuma tutmayacağım :) net kg bilmek istiyorum kaptanım.

organize olup yapalım kelebekcim
böle şeyler işe yarıyoo

berenvildan int sorunu bitince sporları tutsun kabul ederse

olur bebiş tabi kabul ederim
günaydın fıstıklar dün akşam sanırım internet olayı düzeldi. şimdi spora gidicem gelince tam hız sohbetteyim inşallah. öpüyoruuum siziiii

ben de hemen hemen her gün 1 parça çikolata yiyiyorum; dayanamıyorum. ama eskiden 1 tam paket çikolata yerdim her gün; bazen 2 tane. zayıflayınca azaldı tabi, 1parça, 1 parça yiyince haftada 1 çikolatay denk geliyo; vicdanen rahat ediorum.
sigara mı?? ben de nefret edenlerdenim; mecburen içenlere saygı duyuyorum tabi ama kilo almamak için sigara içen ya da kilo vermek için sigaraya başlayan çok kişi biliorum; çok kötü

olur bebiş tabi kabul ederim
günaydın fıstıklar dün akşam sanırım internet olayı düzeldi. şimdi spora gidicem gelince tam hız sohbetteyim inşallah. öpüyoruuum siziiii

oyy yerim seni hoşgeldin; günaydınlar herkese
çok sevindim internet olayının düzelmesine. spora devamm, ne güzell

dunku menum
sabah ilik suyun içinde elma sırkesı ve lımon
1 saat sonra bı elma
öglen harşlanmış tavuk ve patates toplam bır porsıyom
aksam 5 kaşik pılav salata
1 saat sonra 1 elma yemeklerden sonra yeşil caylarım
ve gırıp oldumdan antıbıyotık agrı kesıcı
2.5 ltreye yakın su ..

dünkü msj sayılarımız
lvy=15 çıkışta mesaj sayısını yaz
fatoş0808=10
obsv(oradabenisevenbirivar)=10
bur50=8
armagansener=6
ayyıldızım=5
dinmeyen=5
destina_88=5
berenvildan=0(int yoktu)

oyy yerim seni hoşgeldin; günaydınlar herkese
çok sevindim internet olayının düzelmesine. spora devamm, ne güzell
hoşbulduk bebiş sporumu da yaptııım geldiiiimmm
sevindim fıstık
gel bekliyoruzz

geldim bebişim burdayım inşallah ama kotam az inşallah bitipte ayrı bırakmaz beni sizden yaaa sizden ayrıyken cıs yedim ama yine de eksiyim yarın vericem bildirimimi canım haberin olsun bugün biraz daha sıkayım kendimi bikaç gram daha vereyim

kızçeler bugünden itibaren su ve sporları ben topluyorum ona göre herkes yazsın ki cezalar gelsinnn

***6. TAKIM 290. ETAP***

fatos0808 (101//)
ayyildizim (63,6//)
bur50 (67,5//)
berenvildan(65,3 //)
destina_88(66,0//)
armagansener(76//)
samimikız(58,5//)Kendi isteği ile ayrıldı.
lvy(72,2//)
oradabenisevenbirivar(//)
dinmeyen(

kızlar listenin yarın sabah 10 a kadar süresi var bildirim yapmak isteyen başlayabilir.
dinmeyen kaçıncı etapta ayrılmıştı ayrılırken ve şimdiki kilo bildirmesi lazım

birde hesabı anlatayım yapabilen yazsın listeyi güncelleyip eklesin
nick(geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/aradaki fark/yüzde)
geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo sonucu geçen haftaki kiloya bölüyoruz ve bulduğumuz sonucu da 100 le çarpıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…