ne demek tatlım. kaç kavanoz nutella bitirdim ben 3 ay öncesine kadar bi bana sorsan. sıkıntım vardı bi de kendimi nutellaya vurmuştum. yemeye yemeye insan tadını çok aramıyor ha unutamazsın tabi ama bi parça çikolata bile yeter o zaman. bi de bişeylerin esiri olmak güçlü karakterlerin işi değildir, insanı kör yapıyor. mesela sigara. adı bile ürtüküyor beni ve binlerce insan sağlığını düşünmeden içiyor bu illeti. bırakırken çektikleri zorlukları görünce daha iyi anladım. ağlamalar sinir krizleri.. hiç bişeyin esiri olmamak gerekir bence. felsefe yapasım geldi birden
iyi gecelero kavanozları çok iyi bilirim Allahtan şimdi o kadar değilimbenim çıkmam gerekiyor canım iyi geceleer
bencede 2 tane muz fazla 200 kalorilik daha doyurucu birşeyler tüketebilirsin ,Merhabalaaaar.
Bugünkü menüm:
sabah: dışarda yemek zorunda kaldım. 1 poğaça.
öğle: 1 porsiyon tavuk sote, salata, 3 dilim tam buğday ekmeği. - ekmek fazla oldu.
akşam: 2 tane muz yedim sadece
su: 2 lt ye yakın
spor: 30 dk tempolu yürüyüş.
bencede çok doğru sölediklerinaslında akşamları daha azaltsak bence daha iyi olacak. şu yediklerimizi öğlen yesek varya garanti 2 kilo veririz haftada spor da yapıyoruz. baktık veremiyoruz akşamı azaltalım
inş girersin benimde daha ii bu haftamidem çok kazınıyor ,sizler çikolatadan bahsettikçe canım istiyor
bugün hatta kebap vs televizyonda gördükçe cumartesi gününü tatlı günü pazar günü balık günü pek sevmem o yüzden kebap günü yapayım dedim eşime ,
sağolsun eşimde akşam kurabiye filan niye yapmıyorsun diyor ,bende dedim doğru dürüst yaptığım yemekten kaşık hesabı yapıyorum sen bana kurabiyeden bahsediyorsun dedim.
böyle yaşam olur mu diyor tabi bir haftada 2 kg verdi göbeği gitti ,ekmek yemedi lop lop verdi ,ben 1 aydır yırtınıyorum ki vericem vericem diye bu hafta daha çok verdim biliyorum ,sıralamaya girebilirim de
normalde cuma günü ama perşembe gününden de bildirenler oluyor.başlıyor muyuz? cuma değil miydi ya
oruç tutacağım yarın su tutmaz inşallah ,o yüzden cuma tutmayacağım :) net kg bilmek istiyorum kaptanım.bencede çok doğru sölediklerin
inş girersin benimde daha ii bu hafta
başlıyor muyuz? cuma değil miydi ya
organize olup yapalım kelebekcim
böle şeyler işe yarıyoo
berenvildan int sorunu bitince sporları tutsun kabul ederse
ne demek tatlım. kaç kavanoz nutella bitirdim ben 3 ay öncesine kadar bi bana sorsan. sıkıntım vardı bi de kendimi nutellaya vurmuştum. yemeye yemeye insan tadını çok aramıyor ha unutamazsın tabi ama bi parça çikolata bile yeter o zaman. bi de bişeylerin esiri olmak güçlü karakterlerin işi değildir, insanı kör yapıyor. mesela sigara. adı bile ürtüküyor beni ve binlerce insan sağlığını düşünmeden içiyor bu illeti. bırakırken çektikleri zorlukları görünce daha iyi anladım. ağlamalar sinir krizleri.. hiç bişeyin esiri olmamak gerekir bence. felsefe yapasım geldi birden
olur bebiş tabi kabul ederim
günaydın fıstıklar dün akşam sanırım internet olayı düzeldi. şimdi spora gidicem gelince tam hız sohbetteyim inşallah. öpüyoruuum siziiii
olur bebiş tabi kabul ederim
günaydın fıstıklar dün akşam sanırım internet olayı düzeldi. şimdi spora gidicem gelince tam hız sohbetteyim inşallah. öpüyoruuum siziiii
günaydın fıstıklaaar
nasılsınız
hoşbulduk bebiş sporumu da yaptııım geldiiiimmmoyy yerim seni hoşgeldin; günaydınlar herkese
çok sevindim internet olayının düzelmesine. spora devamm, ne güzell
sevindim fıstık
gel bekliyoruzz
ben geçen hafta da perşembeden bildirmiştim, kendimi öyle ayarladım, bugün de bildirim yapıcam. isteyen cuma sabah erkenden, isteyen perşembeden bildirim yapıo cicim .
kızçeler bugünden itibaren su ve sporları ben topluyorum ona göre herkes yazsın ki cezalar gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?