spordan değil de sudan korkuyorum ben
ton balıklı salata falan yiyebilirsin varsa önerigünaydın canım. iyiyim de bugün okuldan arkadaşlarla çıkacağız, ne yiyeceğim dışarıda bilmiyorum onun kaygısındayım :26:
evt cnm gitmiyo yoksamesaj:4
valla bebişim sıkı tutmamız lazım yoksa gitmiyo kilolar su ve sporla destekleyince hem sağlıklı hemde güzel gidiyo dikkat edeceğiz artıkk
ton balıklı salata falan yiyebilirsin varsa öneri
evt cnm gitmiyo yoksa
en az yarım saat spora+ diyebiliriz mesela
DOĞUM günü kutlu olsun kardeşinin canım. aramızda görmek iyi seni, bu hafta pek spor yapamadım ama haftaya düzenli yapacagım inşallahmesaj:6
kızlar bugün oğlan kardeşimin doğumgünü benim evde kutluycaz şimdi çıkmak zorundayım. ara ara gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi görüşürüz...
spor müdürüm ben 45 dk yürüdüm bildiriyimevet canım günlük enaz yarım saat olsa haftada 3.5 saat spor oluyo yani bi haftada toplamda 3.5- 4 saat spor ve günde 2.5- 3 litre su kriter olsun
doğum günü kutlu olsun kardesininmesaj:6
kızlar bugün oğlan kardeşimin doğumgünü benim evde kutluycaz şimdi çıkmak zorundayım. ara ara gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi görüşürüz...
allah kabul etsin acı yemeseydin keşkegünaydın kızlar şimdi uyandık kızımla. midem fena ağrıyor, gece acılı pırasa yedim oructa tutuyorum ,çok kasılıyor(
bilemedim lahana çorbası diyetini inceliyordum acı metabolizma çalışıtırıyormuş madem öyle bunada katayım dedim bol acılı ekşili yaptım sahursuz tuttuğum içinde kasılıyor midem.spor müdürüm ben 45 dk yürüdüm bildiriyim
doğum günü kutlu olsun kardesinin
allah kabul etsin acı yemeseydin keşke
dünkü menum
sabah 1,2catal peynır iki dılım ekmek
öglen patatslı et yemegı ama 1 tabagın yarısını ancak yıya bıldım
akşamda corba ile 2 dilim ekmek
1 saat sonra 1 elma 1 bardak çay
yemeklerden sonra yeşil çaylarım bıraz abartım ama gırıptenekmekleri
2 litre su ..
kızçeler bugünden itibaren su ve sporları ben topluyorum ona göre herkes yazsın ki cezalar gelsinnn
***6. TAKIM 290. ETAP***
fatos0808 (101//)
ayyildizim (63,6//)
bur50 (67,5//)
berenvildan(65,3 //)
destina_88(66,0/65,5/0,5/0,758)
armagansener(76//)
samimikız(58,5//)Kendi isteği ile ayrıldı.
lvy(72,2//)
oradabenisevenbirivar(//)
dinmeyen(
kızlar listenin yarın sabah 10 a kadar süresi var bildirim yapmak isteyen başlayabilir.
dinmeyen kaçıncı etapta ayrılmıştı ayrılırken ve şimdiki kilo bildirmesi lazım
birde hesabı anlatayım yapabilen yazsın listeyi güncelleyip eklesin
nick(geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/aradaki fark/yüzde)
geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo sonucu geçen haftaki kiloya bölüyoruz ve bulduğumuz sonucu da 100 le çarpıyoruz
evet baya bir karışık olmuş canım ama yürüyüşlerin flan harika .sabah: kabak çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 2meyve
öğle: kabak çorbası, 1 yk erişte,1minicik profiterol
ara: 2 meyve
akşam: kabak çorbası, 2yumurtadan çok az yağlı omlet, 1 çay bardağı leblebi
ara: yarım kurabiye, 1meyveli soda
su: 3 litre
spor:-
hiç güzel bi menü olmadı, cıslar yaptım:18::18:; biliorum ama bu hafta yarım kg verdim
mrbbende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum ne yapmam lazım acaba
sağl canım ayrı kalamıyorum sizden yahuu ev işleri beni bekliyo yine oturdum vallaDOĞUM günü kutlu olsun kardeşinin canım. aramızda görmek iyi seni, bu hafta pek spor yapamadım ama haftaya düzenli yapacagım inşallah
sağol bebişim. canım spor ve su bildirimlerini günlük yayınladığın diyet listelerinin altına yaz ki diyeti de yorumlayalım ayrı ayrı olmasın.daha rahat görebileyimspor müdürüm ben 45 dk yürüdüm bildiriyim
doğum günü kutlu olsun kardesinin
allah kabul etsin acı yemeseydin keşke
ahh bebişim oruç öncesi aşırı acı tatlı tuzlu ekşi mideye çok rahatsızlık verir artı susatır naptttııınnn seeenbilemedim lahana çorbası diyetini inceliyordum acı metabolizma çalışıtırıyormuş madem öyle bunada katayım dedim bol acılı ekşili yaptım sahursuz tuttuğum içinde kasılıyor midem.
akşama az kaldı neyseki :) çokta susadım ara verince vücut oruca tepki verdi sanırım .
sabah: kabak çorbası, 1 dilim ekmek
hiç güzel bi menü olmadı, cıslar yaptım:18::18:; biliorum ama bu hafta yarım kg verdim
cnm mmis hiç listeye giremedi zaten. katılamadı doğru düzgün katılım yapmıyordu eklemedim. Zaten sonrada yok oldu.iremim kaptanım bu mmiş vardı yaa ne katılıyo ne kilo bildiriyo diskalifiye bildirelim ne dersin. başka var mı böyle olan bilmiyorum ama yine kaptan sensin ne dersen o
gayet güzel bi menüymüş cicim, tebrikler
sabah: kabak çorbası, 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?