Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın canım. iyiyim de bugün okuldan arkadaşlarla çıkacağız, ne yiyeceğim dışarıda bilmiyorum onun kaygısındayım :26:
ton balıklı salata falan yiyebilirsin varsa öneri

valla bebişim sıkı tutmamız lazım yoksa gitmiyo kilolar su ve sporla destekleyince hem sağlıklı hemde güzel gidiyo dikkat edeceğiz artıkk
evt cnm gitmiyo yoksa
en az yarım saat spora+ diyebiliriz mesela

ton balıklı salata falan yiyebilirsin varsa öneri

evt cnm gitmiyo yoksa
en az yarım saat spora+ diyebiliriz mesela

evet canım günlük enaz yarım saat olsa haftada 3.5 saat spor oluyo yani bi haftada toplamda 3.5- 4 saat spor ve günde 2.5- 3 litre su kriter olsun

Son düzenleme:
kızlar bugün oğlan kardeşimin doğumgünü benim evde kutluycaz şimdi çıkmak zorundayım. ara ara gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi görüşürüz...

kızlar bugün oğlan kardeşimin doğumgünü benim evde kutluycaz şimdi çıkmak zorundayım. ara ara gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi görüşürüz...
DOĞUM günü kutlu olsun kardeşinin canım. aramızda görmek iyi seni, bu hafta pek spor yapamadım ama haftaya düzenli yapacagım inşallah

günaydın kızlar şimdi uyandık kızımla. midem fena ağrıyor, gece acılı pırasa yedim oructa tutuyorum ,çok kasılıyor (

evet canım günlük enaz yarım saat olsa haftada 3.5 saat spor oluyo yani bi haftada toplamda 3.5- 4 saat spor ve günde 2.5- 3 litre su kriter olsun
spor müdürüm ben 45 dk yürüdüm bildiriyim

doğum günü kutlu olsun kardesinin

günaydın kızlar şimdi uyandık kızımla. midem fena ağrıyor, gece acılı pırasa yedim oructa tutuyorum ,çok kasılıyor (
allah kabul etsin acı yemeseydin keşke

bilemedim lahana çorbası diyetini inceliyordum acı metabolizma çalışıtırıyormuş madem öyle bunada katayım dedim bol acılı ekşili yaptım sahursuz tuttuğum içinde kasılıyor midem.
akşama az kaldı neyseki :) çokta susadım ara verince vücut oruca tepki verdi sanırım .

gayet güzel bi menüymüş cicim, tebrikler

kızçeler bugünden itibaren su ve sporları ben topluyorum ona göre herkes yazsın ki cezalar gelsinnn

kriterleri çok yükseltmeyin yaa, korkuyorum :26::26:günde 3 saat gezmelerimi, her öğlen 45 dk sahil yürüyüşlerimi, sabah yürüyerek eve gidiş-gelişlerimi (toplam 1 saat) saymayınca spor çok az yapmış gibi görünücem. eşofmansız spor, spor değildir

destina_88(66,0/65,5/0,5/0,758)
doğru mu hesapladım bilmiorum, bi kontrol et istersen İremcim

sabah: kabak çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 2meyve
öğle: kabak çorbası, 1 yk erişte,1minicik profiterol
ara: 2 meyve
akşam: kabak çorbası, 2yumurtadan çok az yağlı omlet, 1 çay bardağı leblebi
ara: yarım kurabiye, 1meyveli soda

su: 3 litre
spor:-
hiç güzel bi menü olmadı, cıslar yaptım:18::18:; biliorum ama bu hafta yarım kg verdim

Son düzenleme:
evet baya bir karışık olmuş canım ama yürüyüşlerin flan harika .

DOĞUM günü kutlu olsun kardeşinin canım. aramızda görmek iyi seni, bu hafta pek spor yapamadım ama haftaya düzenli yapacagım inşallah
sağl canım ayrı kalamıyorum sizden yahuu ev işleri beni bekliyo yine oturdum valla

sağol bebişim. canım spor ve su bildirimlerini günlük yayınladığın diyet listelerinin altına yaz ki diyeti de yorumlayalım ayrı ayrı olmasın.daha rahat görebileyim
ahh bebişim oruç öncesi aşırı acı tatlı tuzlu ekşi mideye çok rahatsızlık verir artı susatır naptttııınnn seeen yat dinlen biraz canım yoksa zorlanırsın bugün

evvveeet bencede çok iyi olmamış bende sana ceza olarak az az başlıyayım birden gözün korkmasın 10 mekik veriyorum hadi bakalım hemen yap marş marşşşşş

iremim kaptanım bu mmiş vardı yaa ne katılıyo ne kilo bildiriyo diskalifiye bildirelim ne dersin. başka var mı böyle olan bilmiyorum ama yine kaptan sensin ne dersen o

***6. TAKIM 290. ETAP***

fatos0808 (101//)
ayyildizim (63,6//)
bur50 (67,5//)
berenvildan(65,3 //)
destina_88(66,0/65,5/0,5/%0,758)
armagansener(76//)
samimikız(58,5//)Kendi isteği ile ayrıldı.
lvy(72,2//)
oradabenisevenbirivar(//)Yeni üye.Hedef Kilo.
dinmeyen(///)29 . Etapta ayrılmıştı.Hedef kilo

*oradabenisevenbirivar se takıma katılış kilosu şimdiki kilo hedef kilo bildirmesi lazım
*dinmeyen kaçıncı etapta ayrılmıştı ayrılırken ve şimdiki kilo bildirmesi lazım

birde hesabı anlatayım yapabilen yazsın listeyi güncelleyip eklesin
nick(geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/aradaki fark/yüzde)
geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo sonucu geçen haftaki kiloya bölüyoruz ve bulduğumuz sonucu da 100 le çarpıyoruz

iremim kaptanım bu mmiş vardı yaa ne katılıyo ne kilo bildiriyo diskalifiye bildirelim ne dersin. başka var mı böyle olan bilmiyorum ama yine kaptan sensin ne dersen o
cnm mmis hiç listeye giremedi zaten. katılamadı doğru düzgün katılım yapmıyordu eklemedim. Zaten sonrada yok oldu.

arada olması gerekıyor kacamaklar yoksa vucut vermıyo kılo :) gayet iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…