Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah yatıp öğlen uyandım canım. şimdi oğluşum gelicek kızı banyo yaptrdım beşiğe koydum 4 te gelince de yemeğini yedir vs derken 5 olur ezan okunur GENE pırasa yiyeceğim ama yarın oruç tutup tutmaya konusunda çok kararsızım 69 borcum var tutarım sanırım ama başka yemekte yok tavuk haşlama ve pilav var yayla çorbası yapacagım canım onları istemiyor hiç

neden sadece pırasa bı dıyet ceşidimi ?

neden sadece pırasa bı dıyet ceşidimi ?

yok canım diyet değil ,ben çok severim pırasayı ve eşim yemez ben yapıncada 2-3 gün yerim :) cöpe gitmesin diye.
dün 2-3 kaşık yedim bugün 3 kepçe yicem çok seviyorum. acılıda yaptım ki metabolizmam çalışsın diye ,yoksa bir özelliği yok

kaptanım birşey rica etsem. benim bu gruba katıldığm tarihi ve kg tam olarak bildirmisin bana canım.

oradabenisevenbirivar
sende bildirim yaparken
takıma giriş kilon
şimdiki kilon
hedef kilon yazarmısın
bildirim en son yarın sabah 10

ama cicim kabak çorbası yağsız, tuzsuz bi diyet çorbasıydı.alsam alsam 1 kasesinden 20 kalori almışımdır, açlıktan başım ağrıyınca dayanamadım tatlılara:2::2:
nee?? 10 mekik mi? haytaımda yapmadığım spor kalmamıştır, bi ara dağcılığından kayağına, buz pateninden tenisine, basketine.. ama mekik hayatımda toplam 10 kez çekmişimdir. göbişim yok diye, o bölgeyi hiiç çalıştırmadım

kızlar bugunkü menüm bu haftanın en kötü menüsü, öğlen makarna yedim ondan sonra sağolsun arkadaşlar kilolu değilsin sen diye ağzıma zorla çikolatalı sufle soktular onlardan biri biraz kilo alsın bakim ben ne yapacağım. akşam bişey yemeyeceğim belki bi parça tavuk spor 1 saat yapacağım bugün.
sabah
1 küçük dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı çay
3 tatlı kaşığı kaşar loru
az domates
3 zeytin

öğle
makarna
sufle
kahve

akşam
1 parça tavuk

ara
meyve
2 lt su içeceğim istersem altıma edim

Son düzenleme:
merhaba canlarımm dün hastaydımm yazmıştım bugün iyim şükür ama misafir vardı giremedim..anca yemek ortalık topla..her zaman gelsinler başımla ama ikram oluyoo sende yiyonn bugünkü menüü
sade kahvaltı ettimm1 gibi
3 küçük pişi
domates
marul
beyza peynir
krem peynir 2 çatal
1 çay kaşığı ba
şekersiz çay

dahada bişi yemedim
akşama karnı bahar yiycem yoğurtlu

bu gün bol su içtimm ama meyve hiç yememişimm şimdi yiyim barimmm
ay kızlarr bazen öle sıkılıyorumkii hele arkadaş ortamında olup yiyeymemk zor oluyo yemiyonn beğenmedinmi oluyo kimse kimseninn derdini bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…