sabah yatıp öğlen uyandım canım. şimdi oğluşum gelicek kızı banyo yaptrdım beşiğe koydum 4 te gelince de yemeğini yedir vs derken 5 olur ezan okunursağl canım ayrı kalamıyorum sizden yahuu ev işleri beni bekliyo yine oturdum valla
sağol bebişim. canım spor ve su bildirimlerini günlük yayınladığın diyet listelerinin altına yaz ki diyeti de yorumlayalım ayrı ayrı olmasın.daha rahat görebileyim
ahh bebişim oruç öncesi aşırı acı tatlı tuzlu ekşi mideye çok rahatsızlık verir artı susatır naptttııınnn seeenyat dinlen biraz canım yoksa zorlanırsın bugün
evvveeet bencede çok iyi olmamış bende sana ceza olarak az az başlıyayım birden gözün korkmasın 10 mekik veriyorum hadi bakalım hemen yap marş marşşşşş
kızçeler bugünden itibaren su ve sporları ben topluyorum ona göre herkes yazsın ki cezalar gelsinnn
sabah yatıp öğlen uyandım canım. şimdi oğluşum gelicek kızı banyo yaptrdım beşiğe koydum 4 te gelince de yemeğini yedir vs derken 5 olur ezan okunurGENE pırasa yiyeceğim ama yarın oruç tutup tutmaya konusunda çok kararsızım 69 borcum var tutarım sanırım ama başka yemekte yok tavuk haşlama ve pilav var yayla çorbası yapacagım canım onları istemiyor hiç
neden sadece pırasa bı dıyet ceşidimi ?
bennde bu şekilde bir veri yok canım.kaptanım birşey rica etsem. benim bu gruba katıldığm tarihi ve kg tam olarak bildirmisin bana canım.
sağl canım ayrı kalamıyorum sizden yahuu ev işleri beni bekliyo yine oturdum valla
sağol bebişim. canım spor ve su bildirimlerini günlük yayınladığın diyet listelerinin altına yaz ki diyeti de yorumlayalım ayrı ayrı olmasın.daha rahat görebileyim
ahh bebişim oruç öncesi aşırı acı tatlı tuzlu ekşi mideye çok rahatsızlık verir artı susatır naptttııınnn seeenyat dinlen biraz canım yoksa zorlanırsın bugün
evvveeet bencede çok iyi olmamış bende sana ceza olarak az az başlıyayım birden gözün korkmasın 10 mekik veriyorum hadi bakalım hemen yap marş marşşşşş
bende hazır içmem içeceksem evede kendimede sıkarım öle tüketirizhazır meyve suyu içmiyorum zaten canım..
Herkesin işi varr
inşiallah canımmsaol canım. Inşallah bu hafta bişeyler başarırız
bravoo ben 3 lt içemedim hiç ya.
bildiricremm kuzummfatoşcum sabah girmiceksen kiloyu da bildir
------------------------------fatoşcum sabah girmiceksen kiloyu da bildir
tmm cnm msjı görmemiştim o yüzden tekrar yazdım------------------------------
tmm cnm msjı görmemiştim o yüzden tekrar yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?