tamam bebiş göbeğin yoksa yanlara doğru öndür kendini mekik çekerken yanlar erisin hadi bakeeem bahane yookama cicim kabak çorbası yağsız, tuzsuz bi diyet çorbasıydı.alsam alsam 1 kasesinden 20 kalori almışımdır, açlıktan başım ağrıyınca dayanamadım tatlılara:2::2:
nee?? 10 mekik mi? haytaımda yapmadığım spor kalmamıştır, bi ara dağcılığından kayağına, buz pateninden tenisine, basketine.. ama mekik hayatımda toplam 10 kez çekmişimdir. göbişim yok diye, o bölgeyi hiiç çalıştırmadım
bebiş ara yap yoksa meton çalışmaz az az verirsin kilolarıkızlar bugunkü menüm bu haftanın en kötü menüsü, öğlen makarna yedim ondan sonra sağolsun arkadaşlar kilolu değilsin sen diye ağzıma zorla çikolatalı sufle soktularonlardan biri biraz kilo alsın bakim ben ne yapacağım. akşam bişey yemeyeceğim belki bi parça tavuk spor 1 saat yapacağım bugün.
sabah
1 küçük dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı çay
3 tatlı kaşığı kaşar loru
az domates
3 zeytin
öğle
makarna
sufle
kahve
akşam
1 parça tavuk
ara
meyve
2 lt su içeceğim istersem altıma edim
geçmiş olsun bebişim menünde hiç bişey yok dikkat et biraz ara yapmerhaba canlarımm dün hastaydımm yazmıştım bugün iyim şükür ama misafir vardı giremedim..anca yemek ortalık topla..her zaman gelsinler başımla ama ikram oluyoo sende yiyonn bugünkü menüü
sade kahvaltı ettimm1 gibi
3 küçük pişi
domates
marul
beyza peynir
krem peynir 2 çatal
1 çay kaşığı ba
şekersiz çay
dahada bişi yemedim
akşama karnı bahar yiycem yoğurtlu
boşver onları karnım ağrıyo de yemek yedim geldim de en olmadı sadece tadına bak bi parçacık o kadarbu gün bol su içtimm ama meyve hiç yememişimm şimdi yiyim barimmm
ay kızlarr bazen öle sıkılıyorumkii hele arkadaş ortamında olup yiyeymemk zor oluyo yemiyonn beğenmedinmi oluyo kimse kimseninn derdini bilmiyo
tmm canımm yazacaktımm zatiii hesap işini yapamıyomm ben hesaplarsınn kaptancımm bursa nasıll soğukmu hala canımm kar varmıı bittimi annemede sormadımm bugün hiç
olmazsa öyle yaparım canım. bu kayıt defterinde var mı acaba diye sordum.bennde bu şekilde bir veri yok canım.
ben gireli 2 ay falan oluyo sen vardın o zaman.
sayfaları geri yapıp bakabilirsin
bildiricremm kuzumm
kilo çok üzgünümm bu hafta aynıı belliydi zatenn pizza yedimm ya 3 ayda bir yedimm ama demek ömür boyu diyet benim işimm..
101 aynıyımm cnm
oradabenisevenbirivar
sende bildirim yaparken
takıma giriş kilon
şimdiki kilon
hedef kilon yazarmısın
bildirim en son yarın sabah 10
kızçeler bugünden itibaren su ve sporları ben topluyorum ona göre herkes yazsın ki cezalar gelsinnn
kızlar bugunkü menüm bu haftanın en kötü menüsü, öğlen makarna yedim ondan sonra sağolsun arkadaşlar kilolu değilsin sen diye ağzıma zorla çikolatalı sufle soktularonlardan biri biraz kilo alsın bakim ben ne yapacağım. akşam bişey yemeyeceğim belki bi parça tavuk spor 1 saat yapacağım bugün.
sabah
1 küçük dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı çay
3 tatlı kaşığı kaşar loru
az domates
3 zeytin
öğle
makarna
sufle
kahve
akşam
1 parça tavuk
ara
meyve
2 lt su içeceğim istersem altıma edim
bugünki menüm:
sabah: 1 kk peynir, 6 zeytin, yeşillik, domates, 1 çk bal, 2 dilim tambuğday ekmeği.
öğle: 1 kase tarhana çorbası. salata, 2 dilim tambuğday ekmeği.
ara: 1 fincan kahve
akşam: 1 porsiyon fırında az yağlı tavuk. 1 kase yoğurt, 2 dilim tambuğday ekmeği.
su: 1.5 lt falan.
spor: -
gün içinde çok meşgul olduğum zamanlar spora vaktim olmuyor malesef
tamam bebiş göbeğin yoksa yanlara doğru öndür kendini mekik çekerken yanlar erisin hadi bakeeem bahane yook
bebiş ara yap yoksa meton çalışmaz az az verirsin kiloları
geçmiş olsun bebişim menünde hiç bişey yok dikkat et biraz ara yap
boşver onları karnım ağrıyo de yemek yedim geldim de en olmadı sadece tadına bak bi parçacık o kadar
bursada ben varım bebiş. bursa soğuk 3 gün kar yağdı bugün kesti ama yollar jilet gibi kayıyo valla hatta bugün yapışıyodum yere bi kaydım. son anda dengemi sağladım valla
makarna da ne makarnaydı ama haçikolatalı suflenin miktarını merak ettim şimdi, önemli olan o:26: makarna için o kadar üzme kendini cicim, karbonhidrat az almışsın o gün, ekmek ürünü de az yemişsin, makarna dengeli olmuş aslında
nerelerdesinben akşam gelebiliyorum kimse olmuyo sohbet edecek ya
bende ya. spor neyse de yarım lt su içsem 1 saatte 6 kere tuvalete çıkıyorum. bugün yüklendim bayağı gir çık gir çık wc'de yatmayı düşünüyorum artıkeyvahh ben yandım
nerelerdesin
bende ya. spor neyse de yarım lt su içsem 1 saatte 6 kere tuvalete çıkıyorum. bugün yüklendim bayağı gir çık gir çık wc'de yatmayı düşünüyorum artık
sabah: 1 kase yulaf ezmesi, sütle.
ara: 2 meyve
öğle: 1 kepçe çorba, 3 yk pilav, 1 köfte, 1 kepçe ayva kompostosu
ara: 2 mercimekli köfte, 1 meyve
akşam: yoğurtlu haşlama karnıbahar
ara: 1 meyve
su: 2,5 lt
spor: yanlarımı çalıştırdım, cezam vardı da; o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?