Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam bebiş göbeğin yoksa yanlara doğru öndür kendini mekik çekerken yanlar erisin hadi bakeeem bahane yook
bebiş ara yap yoksa meton çalışmaz az az verirsin kiloları
geçmiş olsun bebişim menünde hiç bişey yok dikkat et biraz ara yap
boşver onları karnım ağrıyo de yemek yedim geldim de en olmadı sadece tadına bak bi parçacık o kadar
tmm canımm yazacaktımm zatiii hesap işini yapamıyomm ben hesaplarsınn kaptancımm bursa nasıll soğukmu hala canımm kar varmıı bittimi annemede sormadımm bugün hiç

bursada ben varım bebiş. bursa soğuk 3 gün kar yağdı bugün kesti ama yollar jilet gibi kayıyo valla hatta bugün yapışıyodum yere bi kaydım. son anda dengemi sağladım valla

bildiricremm kuzumm
kilo çok üzgünümm bu hafta aynıı belliydi zatenn pizza yedimm ya 3 ayda bir yedimm ama demek ömür boyu diyet benim işimm..
101 aynıyımm cnm

fatoşcum ben sormuştum sana yanlış giden birşeyler var senin normalde düzenli bir kg vermen gerekiyor demiştim sonuçta kg fazlan çok olduğu için 40 dk yürüyüş yapıyorsun bu çok harika birşey ama bazı haftalar hiç veremeiyorsun ya da yarım kg veriyorsun ,sen daha iyi bilirsin tabi ama böyle kendini haftadan haftaya denesen mesela bu hafta içindeki yaptığın hataları veya diğer hafta en çok verdiğin haftayla kıyaslasan cünkü ben burası hariç çok farklı paylaşımlarıda takip ediyorum gayet güzel vermen lazım bu sporlarla, umarım bu dostane fikrimi yanlış anlamazsın ben de herkes gibi hep beraber bu kilocuklardan kurtulalım istiyorum ama biriniz verdiğinde kendim vermiş gibi seviniyorum vermeyincede üzülüyorum.

bugünki menüm
sabah oruçluydum
iftar 1 büyük kupa 9 lu hayat çayı
3 kepçe pırasa yemeği+1 kepek ekmek
2 saat sonrası 1 tavuk kanat+1 kepek ekmek 1 yk bezelye
bol su
1 lt içtim geceye kadar da 2 lt daha içicegim

bugünki menüm:
sabah: 1 kk peynir, 6 zeytin, yeşillik, domates, 1 çk bal, 2 dilim tambuğday ekmeği.

öğle: 1 kase tarhana çorbası. salata, 2 dilim tambuğday ekmeği.

ara: 1 fincan kahve

akşam: 1 porsiyon fırında az yağlı tavuk. 1 kase yoğurt, 2 dilim tambuğday ekmeği.

su: 1.5 lt falan.
spor: -

gün içinde çok meşgul olduğum zamanlar spora vaktim olmuyor malesef

çikolatalı suflenin miktarını merak ettim şimdi, önemli olan o:26: makarna için o kadar üzme kendini cicim, karbonhidrat az almışsın o gün, ekmek ürünü de az yemişsin, makarna dengeli olmuş aslında

menün çook güzelmişşş

yazıyı okudum, kalktım yan kısımları çalıştırdım; ben de mekik dışında bi ceza istiycektim, isabet oldu
karda düşene çok gülerim ben yaaa

sabah: 1 kase yulaf ezmesi, sütle.
ara: 2 meyve
öğle: 1 kepçe çorba, 3 yk pilav, 1 köfte, 1 kepçe ayva kompostosu
ara: 2 mercimekli köfte, 1 meyve
akşam: yoğurtlu haşlama karnıbahar
ara: 1 meyve

su: 2,5 lt
spor: yanlarımı çalıştırdım, cezam vardı da; o kadar

makarna da ne makarnaydı ama ha sufle orta boydu ya. uzun zamandır öyle ağır tamamen çikolata bişey yememiştim. uzun zaman da yemem herhalde.

dershanede sürünüyorum malesef

bende ya. spor neyse de yarım lt su içsem 1 saatte 6 kere tuvalete çıkıyorum. bugün yüklendim bayağı gir çık gir çık wc'de yatmayı düşünüyorum artık

evet wc sorunu olmasa 3 lt bile içerim ama evde de olmayınca sorun oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…