yaptıııımfulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 15
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:7
destina_88 su:+ Spor: - menü:+ mesaj:5
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:7
yliss Su: spor : mesaj: menü:
Mahurbeste Su:+ sporsiz karar verin 10 dk mekik) mesaj: menü:+
fatos0808 Su: spor : mesaj: menü:
succesfull: Su: spor : mesaj: menü:
kelebek.hill: Su: spor : mesaj: menü:
concept: Su: spor : mesaj: menü:
melikea: Su: spor : mesaj: menü:
az_uz_: Su: spor : mesaj: menü:
tubish13 Su: spor : mesaj: menü:
şu saate kadar bildirilmiş su sporları yazdım kızlar. Siz ekledikçe bende buraya eklerim artık.
hay maşallhya ben menümü yazmasam çok rezil bir gündü şimdi topa tutarsınız beni
sabah 1 ıspanaklı börek
öğlen 1 elma 1 kurabiye 2 kadınbudu köfte
akşam bezelye yemeği yoğurt 1 dilim ekmek(tam buğday)
buraya kadar dayanamadım sütlü çikolata yedim spora öyle gittim onu yakamamışımdır 300 kalori yazıyordu üzerinde
o magnum yenmelıydı!
menü+
su+
spor+ (yarım saat yürüyüş)
yarın nöbet varr, öğleden sonra da nişan elbisemi almaya gidicezzzz heyecanlıyımm inş aradığım gibi birşey bulurumm
akşam anca girerim nete bilginize.
herkese iyi gecelerr
Birisi bana eşimle kaç yıldır tanıştığımı sormuştu unuttum cevaplamayı
6 senedir beraberiz
10 aydır evliyiz
geçen gün onu konuştuk ya 6 sene nasıl geçmiş diye. En güzel yıllarıma onun da dahil olmuş olması.. güzel yani :127:
canım evlendikten sonra biribirinize ayak uydurursunuz muhakkak bir taraf mecburen alttan alıyor..
ahhhh onu birde bana sor ahhhhh
bu arada menümü hazırlayıp gelicem canlar. nasılsınız iyisinizdir inşallh ben morondan halliceyim işte
ya ben menümü yazmasam çok rezil bir gündü şimdi topa tutarsınız beni
sabah 1 ıspanaklı börek
öğlen 1 elma 1 kurabiye 2 kadınbudu köfte
akşam bezelye yemeği yoğurt 1 dilim ekmek(tam buğday)
buraya kadar dayanamadım sütlü çikolata yedim spora öyle gittim onu yakamamışımdır 300 kalori yazıyordu üzerinde
suyum +
sporum + 30 dakika yürüyüş + tenis kursu
herkese iyi geceler
yaptıııım
mesajım 6 gitmek zorundayım canlar. ii gecelr bana sabahlar olmasın haydeee
leslie programlarini indirdim. yarin 3 mil yapicam. kizlar kac kalori yaktiriyor 3 mil ve 5 mil bilen var mi?
bu arada ben sade ve sekersiz nescafeye dadandim bu aralar. onu icmeden baslayamiyorum spora bir turlu. kahve su tutar vucutta diye biliyorum. listelere bakiyorum da cok az kisi iciyor kahve. sizin bu konuyla ilgili gorusleriniz neler merak ettim.
öğretmenevinde kalıorum cicim, sabah 5'te kalkıyorum, yollara düşüyorum. hasat olmuşum tabi o soğukta, yollarda. kader herkesi farklı sınıyor işte Fatoşum, beni de 2 yıldır şark göreviyle sınıyor
Amiinn. bebişinizle mutlu mesut yaşarsınız inşallah. tekrar çalışmayı düşünmüor musun cicim? ne güzel, eşin y.lisans yapıomuş; artık gittikçe zorlaşıyor her şey; pazar günkü yds sınavında daha iyi anladım bunu.
Birisi bana eşimle kaç yıldır tanıştığımı sormuştu unuttum cevaplamayı
6 senedir beraberiz
10 aydır evliyiz
geçen gün onu konuştuk ya 6 sene nasıl geçmiş diye. En güzel yıllarıma onun da dahil olmuş olması.. güzel yani :127:
canım evlendikten sonra biribirinize ayak uydurursunuz muhakkak bir taraf mecburen alttan alıyor..
bende eşya almayı düşünüyorum eğer yazın tayinimiz çıkarda ev alırsak evlenirken yatak odası yemek odası salon takımı .... herşey aldık ama ben yatak odamdan çok sıkıldım yenilemek istiyorum eşimde bişey demezse tabi
Yaa ben de istiyorum salonumu yenilemek ama mobilyalar tas gibi daha, bizimki daha gideri var diyor mecbur 2/3 sene daha kullancaz.
canım ben eskileri sattım. salonu baştan aşağı yeni alıcam tülüne halısına kadar. yatak odam yepisyeni 3 yıl kullandık sadece,depoda bekliyor şuan sardık sarmaladık. oturma odamda da sadece çekyat var 1 tane, biraz borcumuz hafiflesin köşe takımı alcam oturma odasına da:) araba almayı düşünüyoruz, ondan sadece salonu yenilicem şimdilik:) bi de beyaz eşyamı:)
bastan asagi yenilemek evin enerjisini de olumlu etkiliyor bence. yeni mobilyalar da spor sik modeller benim cok hosuma gidiyor. kose ben de isterdim ama biz tayinci tipler oldugumuz icin her yere uyduramam diye dusunup vazgecmistim.
mesajım 6 gitmek zorundayım canlar. ii gecelr bana sabahlar olmasın haydeee
Allah zihin acikligi, bol enerji ve sans versin tatlim. Basarilar.
saolfıstığım beni bi siz anlıyosunuz zaten . derbeder sytlaa
Ay bence deee
İyi geceler yavrum kolay gelsinn, inşallah istediğin gibi elbise bulursunnn
Maşallah kızz
Şimdiden yapmaya başladık bile zaten yoksa çekilmiyoruzinşallah evlenince dha da uyumlu oluruzzz
Sınav dönemi oluyor böyle şeylerr yavrucumm...az dayan ama Alanya'da ne kilolar vercen bakk
Ben de iyim canı başarılar sana
İyi gecelerr tubişşş....birazcık kalori almışın ama ben de yaptım gene bugün..yiyim yiyim güpletiyim başka türlü olmuyo
Anam yazık kız sana + yazalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?