Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya ben menümü yazmasam çok rezil bir gündü şimdi topa tutarsınız beni
sabah 1 ıspanaklı börek
öğlen 1 elma 1 kurabiye 2 kadınbudu köfte
akşam bezelye yemeği yoğurt 1 dilim ekmek(tam buğday)
buraya kadar dayanamadım sütlü çikolata yedim spora öyle gittim onu yakamamışımdır 300 kalori yazıyordu üzerinde

yaptıııım

hay maşallh

sabah
1 bardak süt
1 adet simit

öğle
3 yk ciğer (yemez olaydım hala midem bulanıyor)
2 dilim ekmek

akşam
3 adet dolma
1 kase cacık

su 3ltye kadar saydım sonrasını saymaz oldum

spor 2 saat salondaydım
30 dk hızlı tempo koşu bandı
15 dk normal bisiklet 15 dk eliptik
1 saatte ağırlık çalıştım
su+ spor+ menü+
1 saatte ağırlık çalıştım

o magnum yenmelıydı!

Ay bence deee

İyi geceler yavrum kolay gelsinn, inşallah istediğin gibi elbise bulursunnn

Maşallah kızz

canım evlendikten sonra biribirinize ayak uydurursunuz muhakkak bir taraf mecburen alttan alıyor..

Şimdiden yapmaya başladık bile zaten yoksa çekilmiyoruz inşallah evlenince dha da uyumlu oluruzzz

ahhhh onu birde bana sor ahhhhh

Sınav dönemi oluyor böyle şeylerr yavrucumm...az dayan ama Alanya'da ne kilolar vercen bakk

bu arada menümü hazırlayıp gelicem canlar. nasılsınız iyisinizdir inşallh ben morondan halliceyim işte

Ben de iyim canı başarılar sana

suyum +
sporum + 30 dakika yürüyüş + tenis kursu
herkese iyi geceler

İyi gecelerr tubişşş....birazcık kalori almışın ama ben de yaptım gene bugün..yiyim yiyim güpletiyim başka türlü olmuyo

mesajım 6 gitmek zorundayım canlar. ii gecelr bana sabahlar olmasın haydeee

Anam yazık kız sana + yazalım bence

leslie programlarini indirdim. yarin 3 mil yapicam. kizlar kac kalori yaktiriyor 3 mil ve 5 mil bilen var mi?

bu arada ben sade ve sekersiz nescafeye dadandim bu aralar. onu icmeden baslayamiyorum spora bir turlu. kahve su tutar vucutta diye biliyorum. listelere bakiyorum da cok az kisi iciyor kahve. sizin bu konuyla ilgili gorusleriniz neler merak ettim.

Menüm: (doymadıysan gel beni ye menüsü ben en son kaçamak yapmıcam mı demiştim:26:)
1.00 x 1 Adet Patatesli Poğaça (Ev Yapımı) (162 kcal)162 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)248 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal)131 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
2.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (50 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 Çiğköfteli) (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Ülker Albeni Çikolata (194 kcal)194 kcal
Alınan Kalori Toplamı1490 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Saat Tae-Bo Yapmak (700 kcal)700 kcal
Yakılan Kalori Toplamı1000 kcal

Kaloriyi çok fena harika yakmışım gibi görünüyor ama sıkı yedim neden bilmem..sebebim de bahanem de yok, canım çekti yedim, bugün kendimi kısıtlayasım yoktuu bakalım cuma neler olcakkk....

Ben ünide çok kahve içerdim amaaa çok faydalı bi şey olmadığı malum, fatoş da hatta baya bas bas bağırdıı burdaa nescafe yasakkk diye, Türk kahvesi şekersiz iç istediğin zaman, şekerli olursa günde 1 tane iç, ama nescafe içmemeye çalış tatlış, ben de bıraktım bayadır, çok canım çekince günde 1 içiyorum

Leslie 5 ile 450 gibi kalori falan yaktırıyormuş sanırım, 3 mile de 300 e yakın yaktırıyordur, hatta daha faza bile mümkün çünkü temposu çok iyi gerçekten ben de çok severim Leslie'yi,salona kaydolmadan hepp yapardımm

Gercekten de bayag zorlu bir donem senin icin ama Allah dagina gore kar verirmis derler. nezaman tayin isteyebileceksin?

aminn, daha iyisi sizlerin olsun canim.Nasipse temmuz gibi basliycam tekrar calismaya ama bu sefer bankacilik olmayacak. o agir kosullarda kendime ve aileme eziyet etmekten vazgectim artik.kizi krese vericem kurtardi kendini diye dusunuyorum.

Oh oh masallah! Allah nazarlardan saklasin. 6 sene cikmak da her babayigidin harci degil hani. kac kavga sigar o yillara sayilamaz bile.

Özlemmm agresif tavırlar sergilemeyin bana bak alınıyom kırılıyom he, hiç gülücüksüz mesaj yazmışsın şahsıma alışık değilimmm....kapatalım şu konuyu hepimiz günlük dikkat edip düzeltmeye çalışalım ve listeleri de sırayla yapalım...

tae-bo'yu da beğendim hareketli güzel bi spor, ama tae-bo'ya katılımcıları çok sevmedm nedense, ben zumba ve spinningden devam edebilirim gene de, bi de ben müzik ritmine uygun dansı çoookk seviyorum, ama tae-bo'da çok ritm tutmuyor, rhatsız oldum bu durumdan, ya da belki hoca becerememiştir bilemiycem öyle yanii..

Şimdiii herkese iyi gecelerrr

bu gun kizin cadiligi ustundeydi, temizlik ve spor derken canim cikmis. gozlerim kapaniyor. gideyim misil misil uyuyayim bari. iyi geceler guzeller opuldunuz.

şimdiki köşeler çok portatif her yola geliyorlar, ister ayır ister birleştir:)

hilacim menünü gördüm ve kanım dondu

benim tek kaçamağım kayısı erik ceviz filan yani:18:

hasretinle yandı gönlüm eti bitter çikolata keyfim,al artık koynuna beni karam, ah can karam canım karammmm bitter çikolatam....
neyse ben cozutmadan gidip yatayım, uyku fena bastı. hepinizi öptümmmmmmmmmmmm

Resmen bayagı fırca yemıs bır cocuk gıbıyım suan.
Kızla beraber uyudum-uyuyakaldım.
Ya hasatım cıkıyor..e uyudugumu bıle anlamıyorum.
Guzel uykumun derınlerınden benı alan bır "kapı zılı" ıle bı fırladım.
Kapıda bır agac(!)
yyaaaaa anahtarı da kapıda bıramısım.. gırememıs
"nereye gıtsem" dye bıle dusunmus...
Dusunun yedıgım fırcayı.
E kızı uyutuyordum telf sessızde ıdı

Neyse boyle mahmurr mahmurr yasayım menumu.
"Ama cok tatlıydı uykum" dıye zeytınyagına da bagladım:))

menu
sabah-(evden cıkmadan) yogurt+frambuaz+ruseym
ıkıncı kahvaltı-ıkı dılım beyaz peynır, kıvırcık, 5-6 zeytın, 1tatlı kasıgı fıstık ezmesı.
ogle- 4porsıyon kuzu sıs, salata
aksam- zeytınyaglı pırasa.

su-3.1lt
spor-16km farklı hızlarda kosu dıgerlerı bana kalsın

Ps: kızlar ıyı geceler sıze... yazdıklarınıza bakamadım -hala uyuyorum- yarın gorusuruz..
yarına kadar ıyı davranın kendınıze.

çok uykum var maçta bitti Galatasaray yenildi eşim sinirden ağlamak üzere sesimi bi le çıkarmadan usulca yatağa gidip yatağım hepinize iyi geceler canlar

alanyada yapacağım sıkı diyet ve spor programım şayet 4 kiloyu o hafta veremessem yuh benim metobolizmama yaa şimdiden yazayımkı feragat olmasın !!

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal
3.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)453 kcal
Alınan Kalori Toplamı604 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)1200 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı1400 kcal

hafif tempolu yürüyüş spor aletlerinde yapacağım aktive. onu bulamadığım için böyle yazdım
gitsin kilolar hobaaaaa

saolfıstığım beni bi siz anlıyosunuz zaten . derbeder sytlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…