Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ricaa ederim kaptanım. Burdan Esraya Da teşekkürler sabah o da yardımcı olmuş sağolsun
Len benide faceden takiplesene yaaaa. Ben sen feys kullanmıyosun sanıyorum

ricaa ederim kaptanım. Burdan Esraya Da teşekkürler sabah o da yardımcı olmuş sağolsun
Len benide faceden takiplesene yaaaa. Ben sen feys kullanmıyosun sanıyorum

Evet farkettim esraya da teşekkürlerimi sunarım, genel teşekkür de ettim zaten,, herkes yüzdesini de kendi hesaplamaya çalışmış güzel olmuşş Yeni açtım yavrummm...eklicem zatennn de fatoşu önceden görmüştüm hatırlayıp ekledim özelden mesaj atayım sana da hemmeeaannn

valla hiç konuşmadık daha, sabah işe giderken öptü ben gidiyorum dedi, uyuyordum uyandım. güle güle dedim:) bi daha aramadı bilmiyorum akşama gelince artık hiç bişi yok gibi davranır heralde:)

valla hiç konuşmadık daha, sabah işe giderken öptü ben gidiyorum dedi, uyuyordum uyandım. güle güle dedim:) bi daha aramadı bilmiyorum akşama gelince artık hiç bişi yok gibi davranır heralde:)

Önemli bi mevzuu değilse yok gibi davranmak en güzeli yaa,hem regl gerginliği dediğine göre ani patlama
Gerginliklere hiç gelememmmm haaa kızarım kız bak

vercem bundan sonra kaptanım bu hafta sporumu arttırıcam dahada ok dikkat edicem hataya o listenin yüzdesini değiştircem sözz

***6. TAKIM 304. ETAP***

fatos0808 ( 81,4 / 80,2 /1,2 / %1,47 )
destina_88 ( 64,3 / 64 / 0,3 / %0,47 )
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 46,3 /46,3 / 0 / %0 ) Kilosu Aynı
tubish ( 74,1 / 73,6 / 0,5 / %0.67 )
degua ( 72 /71.4 /0.6 /%0.83)
mahurbeste ( 79,2/80/-0.8/%-1.01)
fulias ( 55,3 / 54,9 / 0,4 /%0,72 )
melikea123 ( 91 / 91 / 0 / %0 ) Kilosu aynı
concept ( 86,5 / 82,1 / 4,4 / %5.08 )
yliss ( 57,4 / 56,7 / 0,7 / %1,22 )
successfull ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / %1.76 )
az_uz_( 88 / 86,2 / 1,8 / %0,68 )Yeni üye. Kilosu 3'e bölündü. Hedef:67

6. TAKIM ORTALAMASI: 0,95

7. Takım (kardeş takım) bizi hiç duymuyor ya her hafta aynı aksaklık.
Neyse bekleyelim bakalım.
Bide yayınlananlar arasında şu anda bizden yüksek yok. yine dereceye giricez herhalde.
Belkide 1. oluruz :82: hadi bakalım ağzımı hayra açtım

selamlarr
anammm 10 birim fark olacaksa benim 41 kilo olmam lazım.

bugünkü menüm iğrenç:/ daha şimdiden

sabah:
1 karper peynir, 1 simit, çay
ara yok

öğle
yarım paket biskrem (okulda kaldım çalışmam vardı, psikolojik galiba çikolata yersem enerjiğim :2:
eve gelince de kepek ekmeği arası 1 domates, peynir.
ara yok artık

akşam:
dışarda olacam sanırım döner.

yemeği yiyip odamda asılı duran elbiseye baktım, keşke az yeseydim dedim. walla billa açken gözüm görmemişti elbiseyi. hep tokken aklıma geliyor

oncelikle hastanede olanlara kolay gelsin nefret ediyorum oralara allsh dusurmesin benim annem hemsireydi i koku varya uzerine sinerdi esimimin oyle ben zorda kalmadan son hattinde giderim hastaneye

Saol canim cok tesekkurler. ben de aynen. son raddeye gelince gidiyorum ama ozaman da tedavi normalden daha uzun surebiliyor.hastaneye gidince hasta olup geliyor insan sanki.

benim troid calismiyor. bir de sut hormonu olan prolaktin yukselip duruyor o da adet olmami engelliyor. bu ikisi birlesince bana muthis kilo alldiriyor. doktor hipofiz mr i istedi hipofizde sanirim iyi huylu olan timor var. ismi can sikici gibi dursa da tedavisi olan ve kuculebilen bir adenom. 2 hafta sonra mr cekilince teshis netlesecek.

Tahlillerinin guzel cikmasina sevindim. ben de ayni senin gibiyim. biz yaptigimiz bu isi diyet olarak algilamayip yeni yasam tarzi olarak benimsemeli ve bundan sonraki hayatimiza da bu sekilde yon vermeliyiz. benim yasim da senin gibi 31. metabolizma hizimiz da bu saatten sonra cok yukselmeyecegine gore biz yeme aliskanliklarimizi hep duzende tutacagiz.

ama senin bizzat uyguladigin gibi azimin elinden hic bir sey kurtulamaz. o kilocuklar misafir ve her misafir gibi eninde sonunda hepicigini gonderecegiz Fatoscum.

heyecanla bekliyoruz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…