Hopaaa
aman çok kaçırmayalım da bu sevinçleee...
Aaa hemen bakıyorum inceliyorum esracım çok sağoll evet soğuttular beni orda yaa...
bir de menüleri yorumlamıycam falan yazdın ya çok üzüldüm, geçti de mi o yok öyle bi şey bana kızıp mı dedin :26:
Teşekkür ederiizzz
sana kızmıştım ama geçtii
menulere gene sataşcam haberin olsun
ınsan sevdiğine kızıyor ama hemen de yumuşuyor haydin gel öpüümm güzel bi pazar olması dileği ile
alemsin fıstık yaya ben bugün naptımmmm... sabah kendime yine yulaf kepekli pizza yaptım ve tıka basa doydum. sonra ara öğün saatlerinde oğlumla markete gittik. ona birşeyler aldım,ordan parka gidecektik. antep fıstığını gördüm, dayanamadım aldım. parka gittik, benim oğluş oyuncaklara binerken ben de antep fıstıklarımdan yemeye başladım, saymadım ama 30 a yakın yedim zaten minnacık dişimin kovuğuna değmiyor:) paketin tamamı kabuklu 130 gr, yarısından az yemişim. eve gelince kalorisine bakayım dedim, tanesi 12 kalori diyoramanın bittim ben dedim. şimdi yarısını yemiş olsam 65 gr yarısı kabuk 30 gr falan yemişim demektir. 100 gramında 600 kalori varmış abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv naptım ben dedim ama sonra bir tokluk geldi bana hala da acıkmadım:) internetim gitti, daha yeni geldi, biraz araştırdım antep fıstığı ne menem birşeymiş diye, bir sürü çalışma yapılmış ve başka şeyler verilen ve antep fısıtığı yiyenler arasında aynı kaloriyi alsalar bile antep fısıtığı yiyen daha çok kilo vermiş:) biraz rahatladım ama baya korktum yaaaa
Basen eritmek çok kolay, sizinde bildiğiniz gibi vücudumuz da en büyük kas içeren yerlerden birisi kalçalarımız. Bunun yanı sıra en kolay kilo almaya müsait bölgemiz de kalçamız. Çünkü bu bölgemizde yağ dokusu daha fazla olduğundan, kan dolaşımımız daha yavaş kaslarımızda
daha yumuşak ve oldukça gevşemeye müsaittir.Tabi bunun yanı sıra, bizim vücudumuz da pek çok diğer oranla kalçalarımızı çalıştırıp, geliştirip, basenlerimi eritmenin yolu daha kolay.
Sadece ama Sadece Haftada 3 gün veya 4 gün 5-6 dakikamızı kalça hareketlerimize ayırarak çok kısa bir süre zarfında istediğimiz kalça demiyelim de basenlerimizin kalçalarımızın düzene şekle girdiğini görebiliriz. Fakat bahsettiğimiz gibi, eğer bu hareketleri düzenli olarak uygularsanız kalçanıza yoğunlaşırsanız haftada 3 gün, 5-6 dakika 6-7 ay bir sürede güzel kalçalarınızın olduğunu, ve basenlerinizin kalmadığını fark edeceksiniz.
Resim 1 Açıklama ( Yararları ) : Kalça kısmımızın iç ve dış yüzeyini kuvvetlendirirsarkık bir bacağımız olmasını önlemiş olur. Bacağımızda bir sıkılık hissederiz. Atletik bir bacağa sahip oluruz.
Resim 1 Uygulama ( Faaliyet ) : Bacaklarınızı resimdeki gibi yanlamasına uzatın. Altta kalan bacağınızı yüzünüzün baktığı yere doğru 90 derece bükün. Üstte kalan bacağımızıyere dönük olarak kaldırın. Parmak uçlarımız yere baksın. Her seans sonunda bacak değiştirin.
Resim 1 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Bu Egzersizi yaparkenkalça kaslarınızı kuvvetle sıkı tutmaya çalışın. bacağımızı zemine indirirken parmak uçlarımız ve ayağımızın yere değmemesine özen gösterin. Her Hamlede bacağımızı yukarı aşağı yaptığımızda
düzenli nefes alın.
Resim 2
Resim 2 Açıklama ( Yararları ) : Kalça bölgemizi sıkılaştırırselülit’e önlem almış oluruz.
Resim 2 Uygulama ( Faaliyet ) : Apalamaemekleme pozisyonunda durmamız gerekiyor daha sonra bir bacağımızı
sabit olarak zemine dizimizi koyuyoruz. öteki bacağımızı yukarı aşağı kaldırıyoruz.
Resim 2 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Bu Egzersizi yaparken ayak topuklarımız gökyüzüneyukarıya doğru bakmalıdır. Belimizi sırtımızı tamamen
düz tutmaya özen göstermeliyiz. Kalçalarımızı mümkün olduğu kadar sıkı tutmalıBacağınızı da zorlamayacak
şekilde kaldırınellerimizle değil kol dirseklerimizle destek almalıyız.Her Hamlede bacağımızı yukarı aşağı yaptığımızda düzenli nefes alın.
Resim 3 Açıklama ( Yararları ) : Kalçalarımızı ve bacaklarımızı sıkılaştırırgüçlendirir daha fazla kalori tüketmemizi
sağlar. Vücudumuz biraz daha fazla kalori yakar.
Resim 3 Uygulama ( Faaliyet ) : iki bacağımız arasında 1 metre ( 100 cm ) aralık bırakın. Bir adım ileriye yürüyecek
gibi durun. Arkada duran bacağı bükerek dizinizi yere doğru götürürkenkalça ve önde duran bacağınız arasında
dik bir açı oluşturmaya çalışın.
Resim 3 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Karın Kaslarımızı bu harekette kasmalıarkada kalan bacağınız üzerinde yaylanın. Arkada kalan ayağımızın
topuğunun kalkık olmasına özen gösterelim. Dizimizi zemine değdirmeyelim mümkünse 4-5 cm kala tekrar
yukarı aşağıya şeklinde devam edelim.
Resim 4 Açıklama ( Yararları ) : Bu hareket yoğun olarak kalçamızı çalıştırır olabildiğince sıkılaştırır.
Resim 4 Uygulama ( Faaliyet ) : Bulunduğunuz yere sırt üstü uzanınbacaklarınızı yukarıya doğru diz şeklinde
bükünayaklarımızın altı tabanı yerde olmalıdır kaldırmamalıyız. Kalçamıza da yakın tutmalıyız.
Topuklarımızla iterekkalçamızı ve sırtımızı kaldırıp indiriyoruz.
Resim 4 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Bu egzersizi uygularkenSırtımızın üst kısmı ve omuzlarımızı yerde tutmalı Yukarı aşağı egzersiz yaparken de
kalça kaslarımızı ve karın kaslarımızı sıkmalıyız. Yukarı çıkmaya çalışırken dizlerimiz birleşik olmalıaralarını
açmamalıyız. Her tekrardan Sonra değil Seansı tamamladıktan Sonra dinlenin. Düzenli nefes alın.
Resim 5 Açıklama ( Yararları ) : Kalçamızı sıkılaştırırkuvvetlendirir.
Resim 5 Uygulama ( Faaliyet ) : Emeklemeapalama pozisyonu alın Bir bacağınızı gergin olarak arkaya uzatın ve
yukarı doğru kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Resim 5 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Sırtımızı olabildiğince yerde tutmalıbacağımızı yukarı kaldırırken kalçamızı elimizden geldiği kadar
sıkmalıyız. Bacağımızı çok yükseğe çıkarmaya gayret etmeyin. Ellerimizle destek değil de dirseklerimizle
destek almalı dayanmalıyız. Güç harcarken nefes alın verin.
Kadınların korkulu rüyas? olan basen, kalça etrafında bulunan ya?lanmaya müsait bir alandır. Bu bölgede ya? birikmesini önlemek için bazı egzersiz hareketleri yapmanız gerekmektedir. En etkili yöntem ise bacakları içe ve yanlara doğru hareket ettirmektir. Burada amaç, bacakların iç ve d?? kısmındaki hareketlenmeyi artırarak bu bölgedeki fazla ya?? yakmaktır. Bisiklete binmekte bu bölgeyi hareketlendirebilir ancak asıl yapılması gereken yukarıda belirtti?imiz gibi bacakların içe ve d??a doğru hareket ettirmektir.
Daha güzel bir kalça sizinde hak kı nız.
- CIHAN Dediki:
Mart 24th, 2010 at 13:03güzel kalcalar gercekten !!!
- Cem Dediki:
Ocak 24th, 2011 at 21:21Kalça dedi?in biraz ele avuca gelir olacak kadınlardaki nedir bu bencillik ve özentilik duygusu anlayabilmi? de?iliz hangi erke?e sorarsanız alaca??nız cevap ayn?dır
“kalça dedi?in ele avuca gelir olacak”
En ideal ölçü erkeklerin gözünde 95 tir ama s?rf kendi egolarını tatmin etmek için s?rf özentilikleri için bir türlü popo larından memnun kalamayan sürekli küçülten sürekli küçülten sonunda deri ve kemik parçasından ibaret kalan popolara ma?ruz kalıyoruz.
Bu yüzden avrupal? kadın her zaman gözümüzde on numara oluyor erke?i nasıl istiyorsa o şekilde koruyor formunu 100 kilo isteyene 100 kilo 40 kilo isteyene 40 kilo ve bu hiç ?a?mıyor çünkü erke?ini nasıl ellerinde tutacaklarını feth edeceklerini çok iyi biliyorlar.
- Alper Dediki:
Şubat 20th, 2011 at 13:56Resimde görülen hangi kalça daha sexy ve çekici derseniz “önceki” derim.Bayanlarda basen kısm? belki önemli onlar için ama bir erkek için kalça ya ele oturacak yada jöle etkisi yaratacak
- esma Dediki:
Haziran 26th, 2011 at 19:06beyler bence atıyosunuz evet tamam birazı hoş durabilir belki ama abartmışsınız 100 kilo isteyene 100 kilo tabi tabi:))100 kilo eşiniz olsun da göriyim ben sizi direk gözleriniz fıldır fıldır etrafı taramaya başlar erkek kadın meselesi değil bir erkeğinde görünümüne özen göstermesi gerekir.
- İlayda Dediki:
Ağustos 8th, 2011 at 15:44Cem msin nesin git avrupaya zaten iskandinav erkeği dururken sizin gibi eciş bücüş türk erkeğine ihtiyacımız yok
Yaw sabahtan berı "Emıne mera edıyordu hayret nerede?" dıyen cıkmadı mı:)
1.olduk yanı oylemı
soyle ayakustı bı baktım yazdıklarınıza..
Telefondan gırmek ne kelıme agzıma gram su bıle gırmedı gun ıcınde...
Aman yaRabbım ne kosturmaydı...
Gırdım eve mutfaka falan derken aldım suyumu da oturdum ama anlamadım olduk sımdı he bırıncı...
Sportıe'ye de tesekkur edelım.. Haftaya sız olun... ne dıyım.
E o zaman tebrıkleerrr bızeeee
Benimde 47 olmam lazım demekki çok zor. Benim boyuma göre 54 olmam gerekiyomuş öyle çıkıyo sonuçlarda ama 54 fazla.
Bende göz kararı zayıflıyorum heh
1.miyiz gerçekten
Yaw sabahtan berı "Emıne mera edıyordu hayret nerede?" dıyen cıkmadı mı:)
1.olduk yanı oylemı
soyle ayakustı bı baktım yazdıklarınıza..
Telefondan gırmek ne kelıme agzıma gram su bıle gırmedı gun ıcınde...
Aman yaRabbım ne kosturmaydı...
Gırdım eve mutfaka falan derken aldım suyumu da oturdum ama anlamadım olduk sımdı he bırıncı...
Sportıe'ye de tesekkur edelım.. Haftaya sız olun... ne dıyım.
E o zaman tebrıkleerrr bızeeee
Yelız..Fulyaaaa ve dıgerlerı..Bırıncı olduk dıye kadeh tokusturup ındırmeyın mıdelerınıze...
Mesela ben az once (aksam ıcın) 1.5kg cıgkofteyı cıkardım buzluktan...
N'apımmm ılk kez buzluga cıgkofte attım.
Gecen gun az yemıstım.. (her zamankı porsıyonumuz 2kg olunca arttı.)
Ben de buzluga koymustum.
Bugun yıyelım artık onu.
Bı de buzluktan ısırgan cıkardım... Yemegını yapamam ama hamur yogurup sacı da actım mı gozleme yaparım dıyorum.
Yarın abıme (Ankara) gıdecegız yolda yerler...(ben degıl tabı!!! A AaAAa)
Dualarınızı ıstesem...
Abım ıle donor kardesım ılık naklı ıcın operasyon gecırecekler pazt gunu.
çok sevindim yaa. cidden . + çıktım diye çok üzülmüştüm 1. olmamıza çok sevindim cidden.herkesi canı gönülden tebrik ediyorum özellikle Emineciğimi maşallah hatun içinden bie bebek çıkarmış resmen 4 kilo nedir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?