Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BENDE DIYETTEYIM
BENIMKI SADECE BU 8 DEN SONRA YEMEK YEMIYORUM
EKMEGI AZALTTIM HERSEYI YIYORUM AMA ABARTMADAN AC KALMIYORUM
BI AYDA 5 KILOYU BU SEKLDE VERDIM
AYRICA YUZUYORUM :)

Hoşgeldiniz en doğrusunu yapıyorsunuz bir ayda 5 kilo en ideal oran tbrk ederimYüzmek tüm kasları çalıştıran en güzel sporlardan
hoşbuldum kaptanımm

teşekkürler

kaptan bu haftanın hedeflerini yazdınız mı ben 70.8 olarak koyuyorum hedefimi

bi kilo veririm heralde

yazdık tatlım hemen ekleyelim senin hedefini de 1 kilo yeter ki iste tutturabilirsin cnmm

HOSBULDUKK :)
NASIL HAZIMLISINIZ BOYLE MASALLAH :)

377.Etap Haftalık
Listesi

Ayyüzlüm0211 ---79,9----------------->79,5
cemreq ---- 52,6---------------------->52
eylul sıla---- 66---------------------->65.5
lisbeth93----70.4----------------------->izinli
merinetya----78 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->70,8
morcadıyesilyarasa-----49,9------------>49

35nur35----105,1--------------------------->
neslihank4 ---78,8 ------------------------->78,4
senasevval----53----------------------------->52,5

merinetya nur haydi hedeflerimizi yazalım meleklerimmm

kaptanim ben izinliyim ya belli bir sure tartilmayacagim sadece saglikli beslenmeye calisacagim
bu 2-3 haftada listede izinli olup menu paylasimi yapabilir miyim yoksa yine kendimi yemege vericem

Hoşgeldin bızdıkım yaparsan çok sevinirim kontrol elinden gitmez böylece sadece tartılmazsın

Hoşgeldin bızdıkım yaparsan çok sevinirim kontrol elinden gitmez böylece sadece tartılmazsın
aynen oyle kaptanm bugun dunyalari yedim simdi asiri pismanim
ben menulerimi paylasiyim yarindan itibaren ama tartilmiyim :)

simdilik ben de gidiyorum arkadasimin yegeni oldu gidip onu mincikliyim biraz hadi herkese iyi geceler

aa ne ki bu napiyoruz kaptan

eşleşme mi yaptııııık. hemide sindi gelmiş bana wuuuuu. hadi bakalım

slm kızlar. bu gün çok güzeldi ya. eşim kendine tatil ilan etti uzun bir aradan sonra. çocuklar tutturdu tatvana gidelim diye. orda baya eğlendiler. sonra göl kenarında ayaklarını suya tıktılar ahlat ilçesinde harabe şehir denilen çok güzel tarihi bir alanı gezdik. dönüşte kaplıca tarzı bir yer vardı iki saat kadar da orda coştuk. tan eve geliyorduk ki kp aradı evinizdeyiz hadi gelin diye. tabi benim oğlan coştu dedem geldi diye ama ben aynen bu konumdayım neyse şaka yaptım dedi ama olan eşimle bana oldu o kadar güzel geçen günün arkasından kavga ettik. aslında o da haklı bende haklıyım. yani o ne yapayım ailem onlar gelmeyinmi diyeyim adam hasta idare et diyor. bende biliyorum hasta olduğunu teavi olsun çünkü bende hastayım hem de onun yüzünden dedim. evet farkındayım ağır konuştum. ve ne dersem diyeyim yine de gelecekler onun da farkındayım ama içimi de boşaltmam lazımdı. gerçi daha neler geldi dilime de söyleyemedim ama neyse. sonuç olarak yarın olmasa da öbür gün burdalar

ayyyy bu gün face e biraz foto attım. arkadaşım hemen msj çekti kız nasıl kilo verdin bende istiyorum sırrını diyedaha önce de baksetmiştim karataydan ama yine anlattım biraz. hemen alacam kitaplarını dedi. sonra sordu kaç kilosun diye. 80 diyince daha çok şaşırdı. 70 gibi görünüyorsun diye nasıl mutlu olduğumu anlatamam. bu tarz iltifatları çokça almaya başladım sanki bu günlerdde

Off gulayim korkulN oluyo desene allah yardimcin olsun.encokta baskasi yuzunden tartismak koyuyo insana

Ooo sefan olsun bugun baya guzel gecmis.baj kimse farketmiyo zayifladimi diyodun gordunmu iltifatlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…