Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar ya bana bisey oldu cok çarpıntim var acaba yine panik atak mi bilmiyorum ama sadece yemekten sonra oluyor yani. ne yediğim de ortada agir yesem neyse. cayi kahveyi de biraktim neden oluyor cok kotu

Kacamaklarin zamani ve miktari cok onemli fakattt bunun yaninda duzenli uyku da sart degilmi saati gorunce hatirlatmak istedim cnm ozellikle kk kahvaltisi oldumu kacamaklar engelleniyor katiliyorum cnm
evet uyku duzeenı sart bu ara uykum bozuldu
hemn kendıme cekıduzen verıcem :)

iyi aksamlar herkese menumu yaziyim

Sabah
lorlu omlet 8 zeytin 4 ceviz peynir domates salatalik

ara
turk kahvesi 1 kuru erik

aksam
1 tabak sulu hedik 2 salatalik

spor 45 dk yuruyus
merhaba canım kaptanımız bizi eşleştirmiş galiba 2 haftalığına izne çıktın dönmeni bekliyoruuummm
sulu hedik nasıl bir yemek merak ettim doğrusu
bugün hiç kaçamak yok aferim sana

kizlar ya bana bisey oldu cok çarpıntim var acaba yine panik atak mi bilmiyorum ama sadece yemekten sonra oluyor yani. ne yediğim de ortada agir yesem neyse. cayi kahveyi de biraktim neden oluyor cok kotu
cok gecmis olsun bir doktora gorun bence ya ihmale gelmez boyle seyler
evet uyku duzeenı sart bu ara uykum bozuldu
hemn kendıme cekıduzen verıcem :)

selamlar yeni geldin sanirim takima hosgeldin :)

Gulaycim takmamaya calus kocanla kavga ettine degmez.kiz bu adam enisten bide senin dimi siz evlenmedendemi boyleydi sanami giciklik yapiyo.gerci karisinada kotuydu galiba

bende menümü paylaşıyorum
kahvaltı:
1yumurtalı biberli omlet
avuç içi kadar peynir
7 zeytin
bol domates salatalık
1çay bardağı şekersiz çay

öğlen:
1 kase yoğurt
1 tabak bulgur pilavı
1/4 şeftali

akşam:
1 tabak güveç

2lt karbonatlı su
1lt normal su

merhaba canım kaptanımız bizi eşleştirmiş galiba 2 haftalığına izne çıktın dönmeni bekliyoruuummm
sulu hedik nasıl bir yemek merak ettim doğrusu
bugün hiç kaçamak yok aferim sana
evet canim biz eslesmisiz yeni gordum ben de izinliyim ama menulerimi paylasacam yalnizca tartilmiycam
sulu hedik iste haslanmis bugday ve nohuttan yapilan corbamsi bir sey icinde salcali bir sos var bir de

:) afiyet olsun menu gayet iyi bence :) karbonatli suyu ben de duydum tam olarak ne ise yariyor suyu alkali yapiyorsun sanirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…