iyyiz caniim sen nasılsın :) bu eslesme olayi grup icinde grup yaptı karsi çıkıyorum!Selam kızlar nasılsınız?
Cemre ve mor cadıyla eşleşmişiz bakalım kim kazanıcak
evet uyku duzeenı sart bu ara uykum bozulduKacamaklarin zamani ve miktari cok onemli fakattt bunun yaninda duzenli uyku da sart degilmi saati gorunce hatirlatmak istedim cnm ozellikle kk kahvaltisi oldumu kacamaklar engelleniyor katiliyorum cnm
merhaba canımiyi aksamlar herkesemenumu yaziyim
Sabah
lorlu omlet 8 zeytin 4 ceviz peynir domates salatalik
ara
turk kahvesi 1 kuru erik
aksam
1 tabak sulu hedik 2 salatalik
spor 45 dk yuruyus
cok gecmis olsun bir doktora gorun bence ya ihmale gelmez boyle seylerkizlar ya bana bisey oldu cok çarpıntim var acaba yine panik atak mi bilmiyorum ama sadece yemekten sonra oluyor yani. ne yediğim de ortada agir yesem neyse. cayi kahveyi de biraktim neden oluyor cok kotu
evet uyku duzeenı sart bu ara uykum bozuldu
hemn kendıme cekıduzen verıcem :)
evet canim biz eslesmisiz yeni gordum ben de izinliyim ama menulerimi paylasacam yalnizca tartilmiycammerhaba canımkaptanımız bizi eşleştirmiş galiba 2 haftalığına izne çıktın dönmeni bekliyoruuummm
sulu hedik nasıl bir yemek merak ettim doğrusu
bugün hiç kaçamak yok aferim sana
afiyet olsun menu gayet iyi bence :) karbonatli suyu ben de duydum tam olarak ne ise yariyor suyu alkali yapiyorsun sanirim?bende menümü paylaşıyorum
kahvaltı:
1yumurtalı biberli omlet
avuç içi kadar peynir
7 zeytin
bol domates salatalık
1çay bardağı şekersiz çay
öğlen:
1 kase yoğurt
1 tabak bulgur pilavı
1/4 şeftali
akşam:
1 tabak güveç
2lt karbonatlı su
1lt normal su
allah sifa versin sen nasilsin ameliyattan sonra bir sorun kalmamistir insallahSlm kizlar yine sakin birgun pek sayfalar ilerlemeemus.annem amelitar olnustu 6gundur hastanedeydi bugun cikti oyuzden yogunum biraz
geçmiş olsun canım umarım iyidir anneciğinSlm kizlar yine sakin birgun pek sayfalar ilerlemeemus.annem amelitar olnustu 6gundur hastanedeydi bugun cikti oyuzden yogunum biraz
evet canım dün öyle gezinirken okudum denemekte fayda vardır dıye düşündüm:)
afiyet olsun menu gayet iyi bence :) karbonatli suyu ben de duydum tam olarak ne ise yariyor suyu alkali yapiyorsun sanirim?
Sagol canim iyuyim cok sukur baya gecti sikintilarim cok sukurallah sifa versin sen nasilsin ameliyattan sonra bir sorun kalmamistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?