Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sefan olsun tatlim boyle guzel bir gune ihtiyacin vardi keske sonunda tartisma olmasaydi

Ne desen haklisin bitanem ama yapilacak bir sey yok esinin hatirina dayanmalisin ama tum duzenin degisecek zaten uc minigin var birde kp gicik bir tip ins fazla kalmazlar cnm sabret

menü mü de yazı vereyim
sabah: melemen, peynir, zeytin, ceviz
öğlen: iskender
akşam: yoğurtlu makarna
iki saat havuz da egzersiz yaptım. ve sanırım yine dizim ağrıyor

Aksam hem yogurt hem makarna yemiyoruz biliyosun sanirim gezmeden gelince cabuk olsun diye yaptin pazar Kacamagimi desek

havuzda egzersiz iki kat efor harcatiyor cnm ins misafir ustu bir aksilik cikmaz

ama benım arada kucuk kacamaklarım var gece yemelerım ama telafı edıyorum sonrasında
bu arada kahvaltıyı atlamam en onemlı ogun :)

Kacamaklarin zamani ve miktari cok onemli fakattt bunun yaninda duzenli uyku da sart degilmi saati gorunce hatirlatmak istedim cnm ozellikle kk kahvaltisi oldumu kacamaklar engelleniyor katiliyorum cnm

gunaydın kızlar sızlere yazabılmek ıcın ıse baya bır erken geldım... gelelım ben neler yaptım
c.tesı aksam koye gıttık esımın koyune toplu arkadas grubumuzla 10 kısıydık kayınvalıdemlerle 12 kısıydık... cok guzel ve organık bır haftasonu gecırdık... gıdergıtmez kendımı attım dısarı mıs gıbı havada yuruyus yaptım... c.tesı 10 da kalktık guzel bır kahvaltı yaptım kayınvalıdem 7 cesıt recel ev yapımı peynır ev yapımı zeytın eksı maya ekmek pısı ve daha bırsuru seyler yapmıstı bense kahvaltımda;
*domates salatalık
*semız otu roka ve maydonoz
*peynır
*zeytın
*ev yapımı (sucuk)lu yumurta
*5 badem 2 cevız
yedım... oglen
* bır kocan mısır yemıcektım ama bahceden koparınca dayanamadım
*bırkactane domates ve acur
* karpuz bır dılım
aksam
*kuru fasulye
*salata
*semız otu yemegı

kaptanım bu haftada 2 kılo vereyım ıstıyorum sen ne dusunuyorsun? 103 hedefım

Off gulayim korkulN oluyo desene allah yardimcin olsun.encokta baskasi yuzunden tartismak koyuyo insana
bizim tartismalarimizin tek sebebi o adam zaten. evlendik evleneli kendimiz icin kavga etmemiz parmakla sayilir. ama o adam yuxunden evden ayrilmaya kadar gwldim vakti zamaninda.

canim biliyorum kotu bir secim ama esim istedi yogurtlu makarnayi. bazen el mahkum yapiyoruz. kiz sudanmidir nedir idrar yollarim yaniyo sanki. gerci esim demisti bobreklerde ne varsa doker diye ama. misafir ustu goruyonmu aksiligi. ay cok uzuldum simddi onlar burdayken ya yatip kalirsam. ya istedikleri trabzon gezisine gidemeyip rezil olmazsam hahahaha yirttim mi ne. gerci sevinmek icin cok erken

kocaman günaydın güzel bi hafta başı olsun bu p.tesi. bu hafta takıma başarılar dilerim
cadıcım geçmiş olsun.istirahatini iyi yap, sıvıyı bol tüket ve nekaat döneminde katı gıda fazla tüketme çorbalardan yapıp içmeye çalış ki bünyen hazım yerine hastalıkla savaşsın hemen ayağa kalkarsın okey

ama benım arada kucuk kacamaklarım var gece yemelerım ama telafı edıyorum sonrasında
bu arada kahvaltıyı atlamam en onemlı ogun :)
hoş geldiniz aramıza
Gunaydin meleklerimmmm mr maceram devam ediyor erkenden geldik ben de uyumamak icin direniyorum
kaptan emar sonucunu bildirirsin ne çıkacak bakalım

kaptanım bu haftada 2 kılo vereyım ıstıyorum sen ne dusunuyorsun? 103 hedefım
sevgili rakibem hedef süper olmuş. aslında ben düşük tuttum ama asıl hedefim 77 yi görmek bakalım ucundan görecekmiyim
ben sporuma başladım sayılır bu sabah yine çay kenarında 40 dk yürüdüm bakalım

nur bende aynı durumdayım az bi sancımda var klimada mahvediyor ağrımı tetikliyor. rakibemle aynı durumda olmamızda enteresan
gercekten keske suankı kılolarımızda aynı olaydı iyiydi bugun spor falan yapamıcam hatta bugun esım benı fuara goturecektı gıdebılecegımı de hıc sanmıyorum nedır bu ya evlen gecer dedıler yok sımdıde dogur gecer dıyorlar amma dogurabılene ask olsun

malum gunun ılk gunu mıdem cok bulanıyor hıcbırsey yemek ıstemedı cnm kahvaltıda bır domates zorla yedım azıcıkda peynır okadar aksamda yıyebılecegımı sanmıyorum

Öncelikle merhabalar ; ) ben bu sitenin yeni duzeninden hiiiiiccccccc hoslanmadim ; (
eskiden ne zevkli okurdum şimdi aradığım hicbirsey bulamıyorum.
hemen hedef kilomu yazayim 77.5 yarim kili diyelim ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…