- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Artik eslestiniz kuzum partnerinizden sorumlusunuz her konuda birbirinize yardimci olacaksiniz mezun olana dekaa ne ki bu napiyoruz kaptan
slm kızlar. bu gün çok güzeldi ya. eşim kendine tatil ilan etti uzun bir aradan sonra. çocuklar tutturdu tatvana gidelim diye. orda baya eğlendiler. sonra göl kenarında ayaklarını suya tıktılarahlat ilçesinde harabe şehir denilen çok güzel tarihi bir alanı gezdik. dönüşte kaplıca tarzı bir yer vardı iki saat kadar da orda coştuk. tan eve geliyorduk ki kp aradı evinizdeyiz hadi gelin diye. tabi benim oğlan coştu dedem geldi diye ama ben aynen bu konumdayım neyse şaka yaptım dedi ama olan eşimle bana oldu o kadar güzel geçen günün arkasından kavga ettik. aslında o da haklı bende haklıyım. yani o ne yapayım ailem onlar gelmeyinmi diyeyim adam hasta idare et diyor. bende biliyorum hasta olduğunu teavi olsun çünkü bende hastayım hem de onun yüzünden dedim. evet farkındayım ağır konuştum. ve ne dersem diyeyim yine de gelecekler onun da farkındayım ama içimi de boşaltmam lazımdı. gerçi daha neler geldi dilime de söyleyemedim ama neyse. sonuç olarak yarın olmasa da öbür gün burdalar
menü mü de yazı vereyim
sabah: melemen, peynir, zeytin, ceviz
öğlen: iskender
akşam: yoğurtlu makarna
iki saat havuz da egzersiz yaptım. ve sanırım yine dizim ağrıyor
ama benım arada kucuk kacamaklarım var gece yemelerım ama telafı edıyorum sonrasında
bu arada kahvaltıyı atlamam en onemlı ogun :)
kaptanım bu haftada 2 kılo vereyım ıstıyorum sen ne dusunuyorsun? 103 hedefım377.Etap HaftalıkListesi
Ayyüzlüm0211 ---79,9----------------->79,5
cemreq ---- 52,6---------------------->52
eylul sıla---- 66---------------------->65.5
lisbeth93----70.4----------------------->izinli
merinetya----78 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->70,8
morcadıyesilyarasa-----49,9------------>49
35nur35----105,1--------------------------->
neslihank4 ---78,8 ------------------------->78,4
senasevval----53----------------------------->52,5
merinetya nur haydi hedeflerimizi yazalım meleklerimmm
bizim tartismalarimizin tek sebebi o adam zaten. evlendik evleneli kendimiz icin kavga etmemiz parmakla sayilir. ama o adam yuxunden evden ayrilmaya kadar gwldim vakti zamaninda.Off gulayim korkulN oluyo desene allah yardimcin olsun.encokta baskasi yuzunden tartismak koyuyo insana
canim biliyorum kotu bir secim ama esim istedi yogurtlu makarnayi. bazen el mahkum yapiyoruz. kiz sudanmidir nedir idrar yollarim yaniyo sanki. gerci esim demisti bobreklerde ne varsa doker diye ama. misafir ustu goruyonmu aksiligi. ay cok uzuldum simddi onlar burdayken ya yatip kalirsam. ya istedikleri trabzon gezisine gidemeyip rezil olmazsam hahahaha yirttim mi ne. gerci sevinmek icin cok erkensefan olsun tatlim boyle guzel bir gune ihtiyacin vardi keske sonunda tartisma olmasaydi
Ne desen haklisin bitanem ama yapilacak bir sey yok esinin hatirina dayanmalisin ama tum duzenin degisecek zaten uc minigin var birde kp gicik bir tip ins fazla kalmazlar cnm sabret
Aksam hem yogurt hem makarna yemiyoruz biliyosun sanirim gezmeden gelince cabuk olsun diye yaptin pazar Kacamagimi desek
havuzda egzersiz iki kat efor harcatiyor cnm ins misafir ustu bir aksilik cikmaz
cadıcım geçmiş olsun.istirahatini iyi yap, sıvıyı bol tüket ve nekaat döneminde katı gıda fazla tüketme çorbalardan yapıp içmeye çalış ki bünyen hazım yerine hastalıkla savaşsın hemen ayağa kalkarsın okeykızlar ben bugün hiç iyi değilim az önce acilden geldik
bi serum yedim yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum
salgına yakalanışım
mide bulantısı, mide ağrısı, baş ağrısı ,halsizlik, ishal
çok kötüydüm..
bugünün menüsü çok boş
sabah 1 parça peynir yedim
az önce yoğurt yedim
cancağzım bitanecik eşim yemek yapıo
ne yapıo bilmiorum ama patlıcanlı tavuklu yemek var dedi
su sadece 1 bardak içebildim okadar
dikkat edin kızlar
hoş geldiniz aramızaama benım arada kucuk kacamaklarım var gece yemelerım ama telafı edıyorum sonrasında
bu arada kahvaltıyı atlamam en onemlı ogun :)
kaptan emar sonucunu bildirirsin ne çıkacak bakalımGunaydin meleklerimmmm mr maceram devam ediyor erkenden geldik ben de uyumamak icin direniyorum
sevgili rakibem hedef süper olmuş. aslında ben düşük tuttum ama asıl hedefim 77 yi görmek bakalım ucundan görecekmiyimkaptanım bu haftada 2 kılo vereyım ıstıyorum sen ne dusunuyorsun? 103 hedefım
kocaman günaydın güzel bi hafta başı olsun bu p.tesi. bu hafta takıma başarılar dilerim
cadıcım geçmiş olsun.istirahatini iyi yap, sıvıyı bol tüket ve nekaat döneminde katı gıda fazla tüketme çorbalardan yapıp içmeye çalış ki bünyen hazım yerine hastalıkla savaşsın hemen ayağa kalkarsın okey
hoş geldiniz aramıza
kaptan emar sonucunu bildirirsin ne çıkacak bakalım
sevgili rakibem hedef süper olmuş. aslında ben düşük tuttum ama asıl hedefim 77 yi görmek bakalım ucundan görecekmiyim
ben sporuma başladım sayılır bu sabah yine çay kenarında 40 dk yürüdüm bakalım[/QUOTEbenım bu hafta ıkıncı haftam ılk hafta hedefı tutturdum 100 gr fazlam varıd sadecehergun sabahları yarım saat yuruyorum aksamlarıda yıne yarım saat spor yapıyorum genellıkle kardıyo agırlıklı ıns ana hedefe ulasırız
nur bende aynı durumdayım az bi sancımda var klimada mahvediyor ağrımı tetikliyor. rakibemle aynı durumda olmamızda enteresanaaaaaa adet oldum yaaaa sancıdan oluyorum mahvoldum
gercekten keske suankı kılolarımızda aynı olaydı iyiydinur bende aynı durumdayım az bi sancımda var klimada mahvediyor ağrımı tetikliyor. rakibemle aynı durumda olmamızda enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?