- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
gunaydın kızlar sızlere yazabılmek ıcın ıse baya bır erken geldım... gelelım ben neler yaptım
c.tesı aksam koye gıttık esımın koyune toplu arkadas grubumuzla 10 kısıydık kayınvalıdemlerle 12 kısıydık... cok guzel ve organık bır haftasonu gecırdık... gıdergıtmez kendımı attım dısarı mıs gıbı havada yuruyus yaptım... c.tesı 10 da kalktık guzel bır kahvaltı yaptım kayınvalıdem 7 cesıt recel ev yapımı peynır ev yapımı zeytın eksı maya ekmek pısı ve daha bırsuru seyler yapmıstı bense kahvaltımda;
*domates salatalık
*semız otu roka ve maydonoz
*peynır
*zeytın
*ev yapımı (sucuk)lu yumurta
*5 badem 2 cevız
yedım... oglen
* bır kocan mısır yemıcektım ama bahceden koparınca dayanamadım
*bırkactane domates ve acur
* karpuz bır dılım
aksam
*kuru fasulye
*salata
*semız otu yemegı
bence 1-1,5 kilo iyi nurcum hızlı kilo vermek sağlıklı değil kalıcı olarak gitsin bitanemm fazlası olursa ne alakaptanım bu haftada 2 kılo vereyım ıstıyorum sen ne dusunuyorsun? 103 hedefım
bizim tartismalarimizin tek sebebi o adam zaten. evlendik evleneli kendimiz icin kavga etmemiz parmakla sayilir. ama o adam yuxunden evden ayrilmaya kadar gwldim vakti zamaninda.
canim biliyorum kotu bir secim ama esim istedi yogurtlu makarnayi. bazen el mahkum yapiyoruz. kiz sudanmidir nedir idrar yollarim yaniyo sanki. gerci esim demisti bobreklerde ne varsa doker diye ama. misafir ustu goruyonmu aksiligi. ay cok uzuldum simddi onlar burdayken ya yatip kalirsam. ya istedikleri trabzon gezisine gidemeyip rezil olmazsam hahahaha yirttim mi ne. gerci sevinmek icin cok erken
şükür bitanemmmm zafer benimmmsweetcim gosterebildin mi mr sonuclarini. ay ne cektin be gulum
kocaman günaydın güzel bi hafta başı olsun bu p.tesi. bu hafta takıma başarılar dilerim
cadıcım geçmiş olsun.istirahatini iyi yap, sıvıyı bol tüket ve nekaat döneminde katı gıda fazla tüketme çorbalardan yapıp içmeye çalış ki bünyen hazım yerine hastalıkla savaşsın hemen ayağa kalkarsın okey
hoş geldiniz aramıza
kaptan emar sonucunu bildirirsin ne çıkacak bakalım
sevgili rakibem hedef süper olmuş. aslında ben düşük tuttum ama asıl hedefim 77 yi görmek bakalım ucundan görecekmiyim
ben sporuma başladım sayılır bu sabah yine çay kenarında 40 dk yürüdüm bakalım
kahvaltıda ekmek ve patates nedir öyleMenümümüde yazayım dunki
Sabah kk kahvaltı sına ek avokado+1dlm ekmek+azcık biber patates domatesli kavurmalı sos
Aksam ızgara köfte ve pirzola+patlıcan salata+1 su bardağı bira
Spor yürüme 35dk
nur bende aynı durumdayım az bi sancımda var klimada mahvediyor ağrımı tetikliyor. rakibemle aynı durumda olmamızda enteresan
gercekten keske suankı kılolarımızda aynı olaydı iyiydibugun spor falan yapamıcam hatta bugun esım benı fuara goturecektı gıdebılecegımı de hıc sanmıyorum nedır bu ya evlen gecer dedıler yok sımdıde dogur gecer dıyorlar amma dogurabılene ask olsun
Selam kızlar nasılsınız?
Cemre ve mor cadıyla eşleşmişiz bakalım kim kazanıcak
ben sadece alıntı kısmını sevmedim cnmm in çık başım dönüyor çok zaman kaybı oluyor bir de bir sayfada yaptığın alıntı diğer sayfaya geçince yok oluyor sürekli kopyala yapıştırÖncelikle merhabalar ; ) ben bu sitenin yeni duzeninden hiiiiiccccccc hoslanmadim ; (
eskiden ne zevkli okurdum şimdi aradığım hicbirsey bulamıyorum.
hemen hedef kilomu yazayim 77.5 yarim kili diyelim ; )
iyyiz caniim sen nasılsın :) bu eslesme olayi grup icinde grup yaptı karsi çıkıyorum!
kizlar ya bana bisey oldu cok çarpıntim var acaba yine panik atak mi bilmiyorum ama sadece yemekten sonra oluyor yani. ne yediğim de ortada agir yesem neyse. cayi kahveyi de biraktim neden oluyor cok kotu
leptinin en iyi salgılandığı saatler de ayakata olmamak lazım cnmcımmm düzenli erken yatıp erken kalkmak şartevet uyku duzeenı sart bu ara uykum bozuldu
hemn kendıme cekıduzen verıcem :)
afiyetolsun bızdıkımmmm hedik tam diyet yemeği aslında bizim yörede de kölle dediğimiz bir yemek var çok severim bende hemen hemen hedikle aynıiyi aksamlar herkesemenumu yaziyim
Sabah
lorlu omlet 8 zeytin 4 ceviz peynir domates salatalik
ara
turk kahvesi 1 kuru erik
aksam
1 tabak sulu hedik 2 salatalik
spor 45 dk yuruyus
evet bugün herkes arazi olmuşSlm kizlar yine sakin birgun pek sayfalar ilerlemeemus.annem amelitar olnustu 6gundur hastanedeydi bugun cikti oyuzden yogunum biraz
bende menümü paylaşıyorum
kahvaltı:
1yumurtalı biberli omlet
avuç içi kadar peynir
7 zeytin
bol domates salatalık
1çay bardağı şekersiz çay
öğlen:
1 kase yoğurt
1 tabak bulgur pilavı
1/4 şeftali
akşam:
1 tabak güveç
2lt karbonatlı su
1lt normal su
Ya ben dun girdim ama menu yazmaui unutmusum hemen yazayim swet kizmasin:)
bir an önce iyileşirsin inş cadıcımmm seni enerjik görmeye alışmışız böyle mahsun olunca garip oldumkızlar meraba
halsizliğim bi hayli devam etmekte yinede menümü yazayım
SABAH
1 kare peynir
8 zeytin
domates
salatalık
ÖĞLE
çorba
patlıcanlı tavuk
AKŞAM
tavuklu bulgur pilavı
salata
SU : 1,5 lt
Dunki menum.
Sabah peynir zeytin kirmizu biberli peynirlli omlet ama yumurtasiz:)
Oglen
mercimek koftesi ayran
aksam
1tabak makarna ayran
bugunki menum
sabah zeytin peynir domates salatalik 2dilim ekmek
oglen
karpuz turlu
aksam tarhana barbunya
bugunki menum
sabah
1 haslanmis yumurta
10 siyah zeytin
peynir, domates, maydanoz
3-4 ceviz
1 gunkurusu
aksam
yarım porsiyon patlıcanlı kebap
ayran
1 avuc yesil uzum
1 saat yürüyüş, 2bucuk litre su
GeldimkiiiiYine kimsecikler yoook benbde uyumaya calisayim herkese iyi geceler
herzamanki gibi cok haklisin kaptancim hic uyuyamiyorum ben cozmem lazım bu durumuSlm meleklerimmmmsabah 5 ten bu yana ayaktayım şükür yılan hikayesine dönen mr sonucunu gösterdim neyseki korktuğum gibi fıtık değilmiş 2, ameliyat olurum diye çok korkuyordum açıkçası
disk kayması olmuş istirahat etmem lazımmış ki bu mümkün değil ağrıkesici iğne ve jel verdi bir de ortopediye sevk etti 1 gibi eve geldim çeşmeden misafir gelmiş geççmiş olsuna ev fulll 8 kişi az önce onları yolcu ettik ama öldüm yorgunluktansizlerne yaptınız uslu durmuşsunuzdur inşş
haftasonun ne güzel geçmiş nurcummm allah içine sindirsin cnm kayınvalidenin cıslarına rağmen kahvaltını bozmamışsın tşkler cnmmm menün süper gün içinde veya akşamlaru yeşilçayda eklersen iyi olur bitanemm
bence 1-1,5 kilo iyi nurcum hızlı kilo vermek sağlıklı değil kalıcı olarak gitsin bitanemm fazlası olursa ne ala
tahmin etmiştim cnmmm eşin ya da çocuklar istemiştir diye düşünmüştüm aman allah korusun sen yatma cnm benim sen çok yaşa emiiii yarın geliyorlar sanırımmm sen gönlünü ferah tut inan bana 1 haftadan fazla kalmazlar anneannemden biliyorum dayıma gidiyor uc gun sonra kaçıyo bebişlerin gürültüsünü kaldıramıyor
şükür bitanemmmm zafer benimmmhakikaten 4. haftaya girdimmmm
inş bitanem güzel bir hafta olsun bizim için şükür neslimm korktuğum gibi çıkmadı cnmm
yürüyüş ayağını zorlamıyorsa başlaman iyi olmuş kuzummm
kahvaltıda ekmek ve patates nedir öyleve bira minicik kaçamaklar etkiliyor neslim bira az da olsa şekerini fırlatır
oh ne güzel kaynaşmışsınız neslim seninle nuru özellikle eşleştirdimm beslenme konusunda bilgin çok iyi nuru çok iyi yönlendireceğine eminim cnm bu yönlendirmeler esnasında da kaçamaklarından vazgeçersin diye düşündümmmklima hakikaten ağrıyı artırıyor cnm neyseki ikinizinde regli cumaya dek bitmiş olacak zamanlama süper olmuş
fuarda açıldı değilmi kuzumm çok ayakta durabileceğime kanaat getirebilsem perşembe gecesi gitmek isterdim nasip bakalım nurcum sen izmirin neresindendin söyledin de ben mi atladım acaba
evettt haftaya bir arkadaşımız gelecek takıma o zamana dek üçünüz yakın kilolarda olduğunuz için birbirinizden sorumlusunuz
ben sadece alıntı kısmını sevmedim cnmm in çık başım dönüyor çok zaman kaybı oluyor bir de bir sayfada yaptığın alıntı diğer sayfaya geçince yok oluyor sürekli kopyala yapıştır
fakat cepten kullanımı daha kullanışlı olmuş reklamlar hariç ekleyeyim cnm hedefini
uslu dur bakim yaramazlık yokkk
menülerinde çarpıntı yapacak birşey yok cemrem geçmiş olsun fakat bu ara çok uykusuz kalıyorsun sanırım
bedenein yeterince dinlenemiyor ama sen yine de bir dr a görün istersen
leptinin en iyi salgılandığı saatler de ayakata olmamak lazım cnmcımmm düzenli erken yatıp erken kalkmak şart
afiyetolsun bızdıkımmmm hedik tam diyet yemeği aslında bizim yörede de kölle dediğimiz bir yemek var çok severim bende hemen hemen hedikle aynı
Kölle Tarifi
Buğday, kuru fasulye, kuru nohut, kuru bakl(ben sevmem kölle içinde)a, kuru mısır, kaynatılır. Kırmızıbiber, karabiber, tuz eklenir. Üzerine dövülmüş ceviz ve badem, nar ekşisi, limon suyu ve isteğe göre pulbiber, karabiber gibi baharatlar eklenerek yenir.
evet bugün herkes arazi olmuşanneciğine geçmiş olsun Eylülcümm
afiyetolsun cnm 1 tabak bulgur pilavı çok bitanemmm bu alkali işine nedense hiç ısınamadım suya limon sıkarak alkali hale getiriyoruz zaten dene bklım canım fark olacakmı
menüler önemli bebişimmm
bir an önce iyileşirsin inş cadıcımmm seni enerjik görmeye alışmışız böyle mahsun olunca garip oldum
yumurta yasağın kalksa da özlemin bitse artık cnmm ama akşam 1 tabak makarna da nedir
afiyetolsun cemremmm 1 avuçta olsa 15,00 ten sonra meyve yemiyoruz cnmcım :):) spor süper yine
Sen geldiginde ben kacmisim swetcim.annem icin cook sagol yavas yavas toparlancak insallah.makarna konusunda haklusin
Geldimkiiii
valla iyi kaynastık hedefdasımla ıns bende onun gıbı zayıflarım.. kaptanım haftasonu kacamak yapmadıysam yapmam herhalde odun atesınde pısen organık lezzetlı yemekler ekmekler hamurıslerını elımın tersıyle ıttım kayınpederım aaaahhh yavrum hastamısın gucten kuvvetten dusme ye dedıSlm meleklerimmmmsabah 5 ten bu yana ayaktayım şükür yılan hikayesine dönen mr sonucunu gösterdim neyseki korktuğum gibi fıtık değilmiş 2, ameliyat olurum diye çok korkuyordum açıkçası
disk kayması olmuş istirahat etmem lazımmış ki bu mümkün değil ağrıkesici iğne ve jel verdi bir de ortopediye sevk etti 1 gibi eve geldim çeşmeden misafir gelmiş geççmiş olsuna ev fulll 8 kişi az önce onları yolcu ettik ama öldüm yorgunluktansizlerne yaptınız uslu durmuşsunuzdur inşş
haftasonun ne güzel geçmiş nurcummm allah içine sindirsin cnm kayınvalidenin cıslarına rağmen kahvaltını bozmamışsın tşkler cnmmm menün süper gün içinde veya akşamlaru yeşilçayda eklersen iyi olur bitanemm
bence 1-1,5 kilo iyi nurcum hızlı kilo vermek sağlıklı değil kalıcı olarak gitsin bitanemm fazlası olursa ne ala
tahmin etmiştim cnmmm eşin ya da çocuklar istemiştir diye düşünmüştüm aman allah korusun sen yatma cnm benim sen çok yaşa emiiii yarın geliyorlar sanırımmm sen gönlünü ferah tut inan bana 1 haftadan fazla kalmazlar anneannemden biliyorum dayıma gidiyor uc gun sonra kaçıyo bebişlerin gürültüsünü kaldıramıyor
inş bitanem güzel bir hafta olsun bizim için şükür neslimm korktuğum gibi çıkmadı cnmm
kahvaltıda ekmek ve patates nedir öyleve bira minicik kaçamaklar etkiliyor neslim bira az da olsa şekerini fırlatır
oh ne güzel kaynaşmışsınız neslim seninle nuru özellikle eşleştirdimm beslenme konusunda bilgin çok iyi nuru çok iyi yönlendireceğine eminim cnm bu yönlendirmeler esnasında da kaçamaklarından vazgeçersin diye düşündümmmklima hakikaten ağrıyı artırıyor cnm neyseki ikinizinde regli cumaya dek bitmiş olacak zamanlama süper olmuş
fuarda açıldı değilmi kuzumm çok ayakta durabileceğime kanaat getirebilsem perşembe gecesi gitmek isterdim nasip bakalım nurcum sen izmirin neresindendin söyledin de ben mi atladım acaba
evettt haftaya bir arkadaşımız gelecek takıma o zamana dek üçünüz yakın kilolarda olduğunuz için birbirinizden sorumlusunuz
ben sadece alıntı kısmını sevmedim cnmm in çık başım dönüyor çok zaman kaybı oluyor bir de bir sayfada yaptığın alıntı diğer sayfaya geçince yok oluyor sürekli kopyala yapıştır
fakat cepten kullanımı daha kullanışlı olmuş reklamlar hariç ekleyeyim cnm hedefini
menülerinde çarpıntı yapacak birşey yok cemrem geçmiş olsun fakat bu ara çok uykusuz kalıyorsun sanırım
leptinin en iyi salgılandığı saatler de ayakata olmamak lazım cnmcımmm düzenli erken yatıp erken kalkmak şart
afiyetolsun bızdıkımmmm hedik tam diyet yemeği aslında bizim yörede de kölle dediğimiz bir yemek var çok severim bende hemen hemen hedikle aynı
Kölle Tarifi
Buğday, kuru fasulye, kuru nohut, kuru bakl(ben sevmem kölle içinde)a, kuru mısır, kaynatılır. Kırmızıbiber, karabiber, tuz eklenir. Üzerine dövülmüş ceviz ve badem, nar ekşisi, limon suyu ve isteğe göre pulbiber, karabiber gibi baharatlar eklenerek yenir.
afiyetolsun cnm 1 tabak bulgur pilavı çok bitanemmm bu alkali işine nedense hiç ısınamadım suya limon sıkarak alkali hale getiriyoruz zaten dene bklım canım fark olacakmı
menüler önemli bebişimmm
bir an önce iyileşirsin inş cadıcımmm seni enerjik görmeye alışmışız böyle mahsun olunca garip oldum
yumurta yasağın kalksa da özlemin bitse artık cnmm ama akşam 1 tabak makarna da nedir
afiyetolsun cemremmm 1 avuçta olsa 15,00 ten sonra meyve yemiyoruz cnmcım :):) spor süper yine
hayırlı olsun o kitaptan neler öğreneceksin neler nur. çok değerli bi kitap tüm beslenme gerçeklerini anlatıyor. tekrar tekrar okumanı sıkışınca bidaha okumanı gerektiren bilgiler var.kıtabımı aldddddddddııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
cnm benım zaten sureklı cantamda bulundurucam artık bu kıtap benım rehberım kıtapcı amcada cok sevındı kıtabı almama 12 tl ıdı 8 tlye verdıhayırlı olsun o kitaptan neler öğreneceksin neler nur. çok değerli bi kitap tüm beslenme gerçeklerini anlatıyor. tekrar tekrar okumanı sıkışınca bidaha okumanı gerektiren bilgiler var.
hadi hayırlısı sağlığına canım öptüm rakibemmmm
oldu bittiböyle pis ahlaklı bu adam. bana has değilGulaycim takmamaya calus kocanla kavga ettine degmez.kiz bu adam enisten bide senin dimi siz evlenmedendemi boyleydi sanami giciklik yapiyo.gerci karisinada kotuydu galiba
bir haftamı nerdeeee. kız bu adam yüzsüz. istediğimi yaparım bura benim oğlumun evi modunda. hiç bir şey onu canı istemezse burdan gönderemez. ay bişe anlatacam. bundan önceki evim sobalıydı. ortak bir salonu vardı bütün odalar oraya açılıyordu. ramazan ayında bunlar geldiler. öyle ki sabah saat 8 gibi su kesiliyor akşam iftar zamanı geliyor o zaman da. tekrardan gece 10 da kesiliyor sahurdan hemen sonra geliyor. bazı şeyleri yapmak için fırsatın olmuyor misafir varkenSlm meleklerimmmmsabah 5 ten bu yana ayaktayım şükür yılan hikayesine dönen mr sonucunu gösterdim neyseki korktuğum gibi fıtık değilmiş 2, ameliyat olurum diye çok korkuyordum açıkçası
Kölle Tarifi
menüler önemli bebişimmm
karatayın dedıgı ıgne demı cnm su b12banucum
dün sağlıkocağı yeni tahlil sonuçları aldım.
glukoz açlık: 90 aynı hemen hemen 87 idi
insülin: 8,9 ( özelde yaklaşık 2 ay öncekinde 14 çıkmıştı) düşmüş ama 5 in alı olacak sanırım dimi
b12 imde 5 iğneden sonra 414 olmuş hala 500 e bile ulaşamadım
sence nasıl durum bilgin dahilinde
evet canım 500 üzerinde olmalıymış. hatta ben 800 çok daha iyi biliyorum ama nasıl yaparız bilmemkaratayın dedıgı ıgne demı cnm su b12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?