Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menümü de yazı vereyim
sabah: karatay kahvaltısı
akşam: közlenmiş biber üzeri sarımsaklı yoğurt, 1 tabak barbunya
akşamdan sonra :2 bardak kola
1 saat yürüyüş
kolaya kızmayın sinirli gergin olduğum zaman bişelere saldırıyorum. eşim kola getirdi bardağı uzatınca dayanamadım içtim. getirmese niyetim yoktu aslında

ben çok kızdım hemde çok. nasıl karşıyım kolaya sana anlatamam.

ha bu arada neden kilo veremediğimi buldum. stres. hatırlıyorsanız ramazan bayramından önce 82 olacam diye yırtındım da olmadı. o zamanda stresliydim. verebilecekmiyim veremeyecekmiyim diye. tabi veremedim. ama eve geldikten sonra 1 er kilo verdim her hafta. sonra bunların ha geldik ha gelecez söylemleri yüzünden kasıldım yine ve durdu kilo vermem. inşallah kasılmam geçerde veririm şu kiloları

selam kızlar
dün gelemedim çok yoğun bir gündü okul kayıt işlemleri filan her sene aynı terane

dünkü ve bugünkü menümü yazayım:

Dünkü menüm:

Sabah
menemen,zeytin,peynir,4 kuru erik

Akşam
Izgara köfte,salata,ayran

spor:1.5 saat yürüyüş

Bugün
Sabah
Elma,1 avuç fındık,yoğurt

Akşam
Tavuk,salata, ayran

spor:1 saat yürüyüş, 1 saat te dışarda gezinme

bugunku menum

sabah
yarım krep
peynir
10 zeytin
2 gun kurusu
2 ceviz
maydanoz
domates
salatalik

öğle
2 bardak ayran
2 parça kavun

aksam
1 tabak tavuklu kabak yemegi
1 bardak ayran

2 litre civarı su, 1 saat tempolu yuruyus, 100 squat

Ne cins adammus diycem ama ayni benim kaynanam.sweetcum herkesi kendi gibi iyi niyetli saniyo ne bilsin senun kayinpwderle benum kaynanayi:)benimkuler 1 1.5 ay kaliyo oda kayinpeder yeter diyo diye kaynana temelli kalmak istiyo.bide 33 yasinda bekar kaynimvar 3 kisiler dusunkaynanam istemiyo koyu burda kalip kocasiyla ogluna baktircak kendi yaycak bitarafini.kayinpeder yasli 85 yasinda bi olse kaynimla kaynanam miras kalcak.kaynanami tanisaniz hak verirdiniz bana.yoksa duskun muhtac olsalar omur boyu bakarim ama kaynanam 56 yasinda keyif duskunu bencil hep kenduni dusunuyo malesef.o yuzden seni en iyi ben anlarim gulaycim

Bende dün menümü yazamamıştım hemen yazayım

Sabah:
Tereyağda yımırta
Domates salatalık peynir zeytin fındıkk

Ara:
Avuç içi kadar fındık ve 1 domates

Akşam:
Tarhana çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt

Spor:300 ip atlama(yaparken misafir geldi :)) 50 squat 30 şınav 100 mekik ve yoga
Su:3 litre

bugün ki menüm
sabah domates salatalık peynir zeytin
öğle tavuklu bulgur pilavı salata yoğurt
akşam bşi yemedim
su 1,5 lt

yarın itibariyle sporuma devam edebilicem inş
tadım yok pek görüşürüz
afiyet olsun canım hala hasta misin yahu. cok geçmiş olsun aksam yemegi de yemen lazim bence :/

afiyet olsun canım süperiz ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…