- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
dünkü menümü de yazı vereyim
sabah: karatay kahvaltısı
akşam: közlenmiş biber üzeri sarımsaklı yoğurt, 1 tabak barbunya
akşamdan sonra :2 bardak kola
1 saat yürüyüş
kolaya kızmayın sinirli gergin olduğum zaman bişelere saldırıyorum. eşim kola getirdi bardağı uzatınca dayanamadım içtim. getirmese niyetim yoktu aslında
biliyom
ben çok kızdım hemde çok. nasıl karşıyım kolaya sana anlatamam.
aaa hangı ıgneden aldın doktor yazıyo muevet canım 500 üzerinde olmalıymış. hatta ben 800 çok daha iyi biliyorum ama nasıl yaparız bilmem
bu dediklerini yapıcam kaptan ise yarar gibi duruyor:)cemrem yastık kılıfının içine biraz lavanta koy cnmm uyumana yardımcı olur yatmadan önce de bir bardak ayran iç mışlıl mışıl uyursun cnm benim
Ne cins adammus diycem ama ayni benim kaynanam.sweetcum herkesi kendi gibi iyi niyetli saniyo ne bilsin senun kayinpwderle benum kaynanayi:)benimkuler 1 1.5 ay kaliyo oda kayinpeder yeter diyo diye kaynana temelli kalmak istiyo.bide 33 yasinda bekar kaynimvar 3 kisiler dusunkaynanam istemiyo koyu burda kalip kocasiyla ogluna baktircak kendi yaycak bitarafini.kayinpeder yasli 85 yasinda bi olse kaynimla kaynanam miras kalcak.oldu bittiböyle pis ahlaklı bu adam. bana has değil
bir haftamı nerdeeee. kız bu adam yüzsüz. istediğimi yaparım bura benim oğlumun evi modunda. hiç bir şey onu canı istemezse burdan gönderemez. ay bişe anlatacam. bundan önceki evim sobalıydı. ortak bir salonu vardı bütün odalar oraya açılıyordu. ramazan ayında bunlar geldiler. öyle ki sabah saat 8 gibi su kesiliyor akşam iftar zamanı geliyor o zaman da. tekrardan gece 10 da kesiliyor sahurdan hemen sonra geliyor. bazı şeyleri yapmak için fırsatın olmuyor misafir varkenbir akşam saat 9 gibi bunlar tutturdu biz yatacaz diye. iyi geceler dedik ben eşim ve görümcem oturduk film izlemeye devam ettik. anam yarım saat sonra ellerinde havlular odadan çıkıp banyoya gittiler. eşime dedim bir sen bir ben hasretiz miller işini görüyo o rezillikte bir ay kaldılar. şimdiki ev saray kalır onun yanında. korkuyorum bir gün temelli kalacaklar. bide geçen anneme diyormuşk, biz gidip bir ay kalalım sonra siz gidip bir ay kalın geri kalan on ay da gülayın olsun anlayacağınız oğlunu benden kıskanıyor.
Hayirlu olsun canim bende bikacgun oluyo ayni kitabi aldim.insallah utgulariz kusursuz olarakkıtabımı aldddddddddııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
Ben internwtten 8.5 liraya aldim kargo parasida almadilarcnm benım zaten sureklı cantamda bulundurucam artık bu kıtap benım rehberım kıtapcı amcada cok sevındı kıtabı almama 12 tl ıdı 8 tlye verdı
afiyet olsun canım hala hasta misin yahu. cok geçmiş olsun aksam yemegi de yemen lazim bence :/bugün ki menüm
sabah domates salatalık peynir zeytin
öğle tavuklu bulgur pilavı salata yoğurt
akşam bşi yemedim
su 1,5 lt
yarın itibariyle sporuma devam edebilicem inş
tadım yok pek görüşürüz
Bende dün menümü yazamamıştım hemen yazayım
Sabah:
Tereyağda yımırta
Domates salatalık peynir zeytin fındıkk
Ara:
Avuç içi kadar fındık ve 1 domates
Akşam:
Tarhana çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Spor:300 ip atlama(yaparken misafir geldi :)) 50 squat 30 şınav 100 mekik ve yoga
Su:3 litre
afiyet olsun canım hala hasta misin yahu. cok geçmiş olsun aksam yemegi de yemen lazim bence :/
afiyet olsun canım süperiz ahah
bugün ki menüm
sabah domates salatalık peynir zeytin
öğle tavuklu bulgur pilavı salata yoğurt
akşam bşi yemedim
su 1,5 lt
yarın itibariyle sporuma devam edebilicem inş
tadım yok pek görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?