dünkü menümü de yazı vereyim
sabah: karatay kahvaltısı
akşam: közlenmiş biber üzeri sarımsaklı yoğurt, 1 tabak barbunya
akşamdan sonra :2 bardak kola
1 saat yürüyüş
kolaya kızmayın sinirli gergin olduğum zaman bişelere saldırıyorum. eşim kola getirdi bardağı uzatınca dayanamadım içtim. getirmese niyetim yoktu aslında
bugunku menum
sabah
yarım krep
peynir
10 zeytin
2 gun kurusu
2 ceviz
maydanoz
domates
salatalik
öğle
2 bardak ayran
2 parça kavun
aksam
1 tabak tavuklu kabak yemegi
1 bardak ayran
2 litre civarı su, 1 saat tempolu yuruyus, 100 squat
bugün ki menüm
sabah domates salatalık peynir zeytin
öğle tavuklu bulgur pilavı salata yoğurt
akşam bşi yemedim
su 1,5 lt
yarın itibariyle sporuma devam edebilicem inş
tadım yok pek görüşürüz
afiyet olsun canım akşamı hafif yaparak kurtarmışsın bence :)Menum
sabah yumurtasiz menemen peynir zeytin 2dilim ekmek
oglen cirba salata 1dilin biskuvili pasta
Aksam 2 bardak ayran az salata
2 bardak yesilcay
2 bardak biberiye
3mil leslie
afiyet olsun fıstık ah şu zamansız gelen misafirlerBende dün menümü yazamamıştım hemen yazayım
Sabah:
Tereyağda yımırta
Domates salatalık peynir zeytin fındıkk
Ara:
Avuç içi kadar fındık ve 1 domates
Akşam:
Tarhana çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Spor:300 ip atlama(yaparken misafir geldi :)) 50 squat 30 şınav 100 mekik ve yoga
Su:3 litre
afiyet olsun canım olsun takma regl ol da sağlı önemli :)Bugün regl olmuşum ya tartı gününe 2 ay kala olacak şey mi bu. Neyse bugünkü menümü de yazayım.
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
1 şişe maden suyu
Akşam:
Fasulye yemeği
Salata
Yoğurt
Spor:1 saat yürüyüş ve yoga
afiyet olsun canımslm kizlar. benim esim hic ugramaz oldu. hepten tayil modunda. neyse menumu yazayim
sabah iki yumurta, 10 kadar zeytim, peynir ceviz
aksam ustu bir dilim armut. kucuk bir tabak tazecik topraktan yeni cekilmis sutlu yer fistigi
aksam guvec, 4 kasik kadar bulgur pilavi , 1 kase cacik
iyiyiz cnm sen nasılsınslm kızlar nasılsınız umarım hersey herkes ıcın yolundadır
valla iyi kaynastık hedefdasımla ıns bende onun gıbı zayıflarım.. kaptanım haftasonu kacamak yapmadıysam yapmam herhalde odun atesınde pısen organık lezzetlı yemekler ekmekler hamurıslerını elımın tersıyle ıttım kayınpederım aaaahhh yavrum hastamısın gucten kuvvetten dusme ye dedıben yermıyım yemem hem uslu kızım ben lafda dınlerım hemen sımdı kostuuummmm yesılcay aldım hemide darçınlı... bız bostanlıda oturuyorduk da esım bayındırlı orda bag bahce cok sureklı gıt gel olmuyordu bızde ordakı evı satıp kemalpasa merkezde ev aldık bırkac aydır ordayız
gunaydın kızçelerim;
dun guya ben gezmıcektım fuar benım neyımeymıs bu sancıyla spor hıııccccc yapamazmısım (bunları ben demıstım)ısten cıktım beste cıkıyorum 7 ye kadar bır yurumusum ayaklarımdan duman cıktı resmen hırs ıste tabı ılk once gıttım ıgne vuruldum yoksam sancım gecıcek gıbı degıldı.. sonracıma aradım enıstenızı dedımkı gıdıyoruz tam yedıde fuarın orda bulusalım abımler annemler cumbur cemaat gıttık gez gez gez 1e kadar hıc durmadık bırsey yememıstım ya esım kendısıne durum yaptıracaktı sanada yaptırıyım dedı yok dedım ıstemem azmımı kıramam oda porsıyon almıs doner porsıyon yanına salata ayran sonrada soda ıctım fazla geldı de dun kendımı astım 4 lıtre su ıctım bu sabahta yuruyusumu yaptım dunden okadar doymusum kı daha karnım acıkmadı bende mıdemı uyandırayım dıye ıkı cevız yedım sımdıde yesıl cay ıcıyorum kahvaltımı 12 gıbı yaparım herhalde
Günaydın Günaydın GünaydınEki Görüntüle 1232655
kızlar karatay kıtabını alıcam onunde sarı metre olanı alayım dımı
kızlar günaydın
bu gün yine yoğun bi gün olacak çok uğrayamıcam çok pardon
dün menu yazamadım bildiriyorum
sabah kk sına ek avakado
öğle ızgara köfte+patlıcan salata
akşam etli yarma çorbası+kabak yemeği+yoğurt
spor: sabah 30dk +akşam 45dk yurume
banucum
dün sağlıkocağı yeni tahlil sonuçları aldım.
glukoz açlık: 90 aynı hemen hemen 87 idi
insülin: 8,9 ( özelde yaklaşık 2 ay öncekinde 14 çıkmıştı) düşmüş ama 5 in alı olacak sanırım dimi
b12 imde 5 iğneden sonra 414 olmuş hala 500 e bile ulaşamadım
sence nasıl durum bilgin dahilinde
oldu bittiböyle pis ahlaklı bu adam. bana has değil
bir haftamı nerdeeee. kız bu adam yüzsüz. istediğimi yaparım bura benim oğlumun evi modunda. hiç bir şey onu canı istemezse burdan gönderemez. ay bişe anlatacam. bundan önceki evim sobalıydı. ortak bir salonu vardı bütün odalar oraya açılıyordu. ramazan ayında bunlar geldiler. öyle ki sabah saat 8 gibi su kesiliyor akşam iftar zamanı geliyor o zaman da. tekrardan gece 10 da kesiliyor sahurdan hemen sonra geliyor. bazı şeyleri yapmak için fırsatın olmuyor misafir varkenbir akşam saat 9 gibi bunlar tutturdu biz yatacaz diye. iyi geceler dedik ben eşim ve görümcem oturduk film izlemeye devam ettik. anam yarım saat sonra ellerinde havlular odadan çıkıp banyoya gittiler. eşime dedim bir sen bir ben hasretiz miller işini görüyo o rezillikte bir ay kaldılar. şimdiki ev saray kalır onun yanında. korkuyorum bir gün temelli kalacaklar. bide geçen anneme diyormuşk, biz gidip bir ay kalalım sonra siz gidip bir ay kalın geri kalan on ay da gülayın olsun anlayacağınız oğlunu benden kıskanıyor.
slm kızlar özgürlüğümün son saatlerini yaşıyorum saat 3 te gelecek kp ler. dün öldüm yorgunluktan. eşim kışlık hazırlayayım diye domates almıştı 26 kilo. misafir gelmeden oonları konserve yapayım dedim. saat on ikiyi geçiyordu işim bittiğinde. geçen kaplıcaya gittik ya sanırım onun etkisi nasıl sancı girdi böbreklerime bir türlü geçmedi. bütün mutfak alt üst vaziyette mecbur ilaç alıp yattım. sabah kalktığımda yine ağrı vardı ama aldım buskopanı yaptım bütün işlerimi yarım saat falan oldu oturalı. çok yoruldum. ama çekeceğim sıkıntının gerisi geride. bu arada allah herkese misafir öncesi temizlik azmini her gün versin
dünkü menümü de yazı vereyim
sabah: karatay kahvaltısı
akşam: közlenmiş biber üzeri sarımsaklı yoğurt, 1 tabak barbunya
akşamdan sonra :2 bardak kola
1 saat yürüyüş
kolaya kızmayın sinirli gergin olduğum zaman bişelere saldırıyorum. eşim kola getirdi bardağı uzatınca dayanamadım içtim. getirmese niyetim yoktu aslında
selam kızlar
dün gelemedim çok yoğun bir gündü okul kayıt işlemleri filan her sene aynı terane
dünkü ve bugünkü menümü yazayım:
Dünkü menüm:
Sabah
menemen,zeytin,peynir,4 kuru erik
Akşam
Izgara köfte,salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
Bugün
Sabah
Elma,1 avuç fındık,yoğurt
Akşam
Tavuk,salata, ayran
spor:1 saat yürüyüş, 1 saat te dışarda gezinme
aaa hangı ıgneden aldın doktor yazıyo mu
bugunku menum
sabah
yarım krep
peynir
10 zeytin
2 gun kurusu
2 ceviz
maydanoz
domates
salatalik
öğle
2 bardak ayran
2 parça kavun
aksam
1 tabak tavuklu kabak yemegi
1 bardak ayran
2 litre civarı su, 1 saat tempolu yuruyus, 100 squat
Neslim alinti yapmamisim sqetcim yorumlar o karatayci oldugundan ana degerlerinde gelisme var neguzel.insulin direncinde dusuto ne guzel.sen 5 igneyle 400lere getirebulmisin b12yi ben haplarla hic zorlamiyim ozaman.demekki yavas yavas yukseluyi
bugün ki menüm
sabah domates salatalık peynir zeytin
öğle tavuklu bulgur pilavı salata yoğurt
akşam bşi yemedim
su 1,5 lt
yarın itibariyle sporuma devam edebilicem inş
tadım yok pek görüşürüz
Menum
sabah yumurtasiz menemen peynir zeytin 2dilim ekmek
oglen cirba salata 1dilin biskuvili pasta
Aksam 2 bardak ayran az salata
2 bardak yesilcay
2 bardak biberiye
3mil leslie
Bende dün menümü yazamamıştım hemen yazayım
Sabah:
Tereyağda yımırta
Domates salatalık peynir zeytin fındıkk
Ara:
Avuç içi kadar fındık ve 1 domates
Akşam:
Tarhana çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Spor:300 ip atlama(yaparken misafir geldi :)) 50 squat 30 şınav 100 mekik ve yoga
Bugün regl olmuşum ya tartı gününe 2 ay kala olacak şey mi bu. Neyse bugünkü menümü de yazayım.
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
1 şişe maden suyu
Akşam:
Fasulye yemeği
Salata
Yoğurt
Spor:1 saat yürüyüş ve yoga
kizlar ya hoplamali ziplamali sporlarda göğüsler sarkiyormus spor atleti kullanin falan diyorlar su yarim atlet gibi olanlardan kullanan var mi ne marka alalım ve sarkmayi engeller mi gercekten acaba
gunaydın kuzularımm
Kızlar dışardayim bu gün hemen dunki menumu yazayım
Sabah kk ve avokado
Ogle etli çorba Yoğurtlu kabak
Aksam etli patates az bulgur pilavı
Sabah akşam yürüme Leslie pilates toplam 1.20dk
slm kızlar nasılsınız umarım hersey herkes ıcın yolundadır
dun aksam esımın canı sehrıyelı tavuksuyuna pılav ıstemıs bende yaptım ama pırın pılavına zaafım var dun aksamkı menum
* ıkı yemek kasıgı pılav ( uzun bır sure yemıcem... )
* salata
*ıkı parca baget tavuk
* bır kase yogurt
bu sabahkı kahvaltım
*2 cevız (buyuktu)
* 1 pembe domates,salatalık
*bır kare peynır
*5 zeytın
*bır yımırta
*ceyrek demet maydonoz
yarım saat de yuruyus
normalde atlamıcam da reglımın ılk gunu dıye mıde bulantısı hat safhadaydıTünaydın melekleriiiimm
Dün gelemedim kusura bakmayın. Bir aydır misafirlerden dolayı temizlik yapamamıştık. Sevgili kuzenciğimle birlikte evden yıldızlar çıkardık. Akşam 10'da duştan sonra güya kkya girecektim fakat rüya alemine dalmışım
Elbette inşallahı mahşallahı yok nurcum. Sen de bizler gibi adım adım hedefine ulaşacaksın. Ayrıca uslu kız olduğun için teşekkür ederim. Sen kararını verdikten sonra, hiç kimsenin beslenmeni sabote etmesine izin verme.O zaman bu sene kirazlar senden kuzucum.
Bravo nurcum. Ne güzel fuarı da gezmişsin. Dürüm dönerdense porsiyon daha iyi. Fakat aşırı su içip böbreklerini yorma bitanem. Ayrıca her ne kadar kendini tok hissetsen de karatay kahvaltını atlamamaya çalış canım.
Bir gün gecikmeli de olsa tünaydın şirinem
Ben cevap verene dek almışsın bile nurcum. Hayırlı olsun canım. Özümseyerek okursan çok faydasını göreceksin.
Süper bir menü neslim mahşallah
Bence durum gayet iyi. Şekerin düşmüş, insülin birden 5in altına düşmez. En az üç ay lazım canım. B12 ise ben ilk ay haftada bir yaptırmıştım. Sonra ayda iki, sonra ayda bir. Zamanla yükselir canım sen yaptırmaya devam et. Şayet kaçamak yapmazsan bir sonraki ay değerlerinin daha iyi olacağına eminim
Kayınpederine çok güldüm canım. Hakikaten anlayışsızmış, hayır bir de anneni fitlemesi çok garip. Allah sana sabır versin kuzum.
Öncelikle amiin canım. O ağrına rağmen tek başına mı yaptın? Mahşallahın var sana nazarım değecek diye korkuyorum. Hem üç çocuk hem de 26 kiloEllerine sağlık canım, Allah afiyetle yemeyi nasip etsin. Misafir öncesi yapmakla iyi yapmışsın. Böbreklerin inşallah bir sorun çıkarmaz.
Tam zıplayacakken son cümleni okudum. O zaman enişteye söyle eve kola almayı yasaklasın. Ya da bu ara alsın kayınpederin bol bol içsin. Çok hain gördüm kendimi
Yeni eğitim yılınız hayırlı olsun kuzucum. Fakat sabah çok az yemişsin.Spor süper.
Evet yazıyor canım.
Sporunla yakmışsındır kuzum üzülme afiyet olsun
Haplar hiç işe yaramıyor, çok geç yükseltiyor bitanem. En güzeli iğne, hızla yükseltiyor.
Bitanem tamamen toparlanana dek spora ara versen iyi olur bence.
Bisküvili pasta
Fasulye bitti mi kuzumAfiyet olsun canım. Mahşallah spor harika
Yaşasın fasulyeee
Hiç duymadım, hep birlikte araştıralım ama bende hiç olmadı.
Günaydın fıstığım
Hem patates hem pilav olmuyor neslicimHem de akşam
Bugün gelen giden yok. Kuzen de ben de kendimizi nete attık
hemde nasıl pısmanım hala bıle vıcdan azabı duyuyorum bı daha cıkkkk yemem... erıgı daha yenı kurutuyorum bızım erıkler gec oluyo ovada kayısı da yanlıs hatırlamıyorsam gun kurusu kayısı olmalı dimi
Pilavı yediğin için zaten pişmansın kuzum fakat yine de aşırı yememişsin. Kahvaltında lütfen cevizi azaltma canım. Ayrıca şayet tatlı krizlerin oluyorsa kuru erik, kuru kayısı ekleyebilirsin.
hemde nasıl pısmanım hala bıle vıcdan azabı duyuyorum bı daha cıkkkk yemem... erıgı daha yenı kurutuyorum bızım erıkler gec oluyo ovada kayısı da yanlıs hatırlamıyorsam gun kurusu kayısı olmalı dimi
normalde atlamıcam da reglımın ılk gunu dıye mıde bulantısı hat safhadaydıevet ılk alıskanlık durum dedım de onu esıme verdım kendıme porsıyon aldım lavassız bos bos yedım kıtabı aldıgımda hazıne almısım gıbı sevındım valla.. kaptanım hanı hersene klasıktır artık fuarın tadı yok kalmadı dıye bu sene gercekten de oyleydı bombos saman gıbı allahtan radıo pausenın standı vardıda bıraz eglendık yoksa hııcccc mı hıııccc cekılmezdı
suan hıssetmıyorum seker ıhtıyacı bakalım olursa sayet onları yerım
Evet bitanem gün kurusu kayısı olmalı koyu kahverengi. Mecbur kalmadıkça yemeyeceğine inanıyorum canım çünkü her kaçamak senin hedefine ulaşmanı geciktiriyor. :):)
aynen aynen bu sene dahada bı tatsız esım bıraksaydı radyonun standında sarkı soylıcektım karaoke pis bırakmadı
Son beş yıldır fuarın tadı yok nurcum. Eskiden dört gözle beklerdik. Şimdi normal günlerdekinden bir farkı yok konserler hariç.
aynen aynen bu sene dahada bı tatsız esım bıraksaydı radyonun standında sarkı soylıcektım karaoke pis bırakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?