Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar ya hoplamali ziplamali sporlarda göğüsler sarkiyormus spor atleti kullanin falan diyorlar su yarim atlet gibi olanlardan kullanan var mi ne marka alalım ve sarkmayi engeller mi gercekten acaba

afiyet olsun canım keşke kola yerine başka bişi olsaymış ama biliyosun zaten zararını :)

afiyet olsun canım canınmı çekti krep :)

bugün ki menüm
sabah domates salatalık peynir zeytin
öğle tavuklu bulgur pilavı salata yoğurt
akşam bşi yemedim
su 1,5 lt

yarın itibariyle sporuma devam edebilicem inş
tadım yok pek görüşürüz

afiyet olsun
Menum
sabah yumurtasiz menemen peynir zeytin 2dilim ekmek
oglen cirba salata 1dilin biskuvili pasta
Aksam 2 bardak ayran az salata

2 bardak yesilcay
2 bardak biberiye
3mil leslie
afiyet olsun canım akşamı hafif yaparak kurtarmışsın bence :)

afiyet olsun fıstık ah şu zamansız gelen misafirler

afiyet olsun canım olsun takma regl ol da sağlı önemli :)

afiyet olsun canım

dun aksam esımın canı sehrıyelı tavuksuyuna pılav ıstemıs bende yaptım ama pırın pılavına zaafım var dun aksamkı menum
* ıkı yemek kasıgı pılav ( uzun bır sure yemıcem... )
* salata
*ıkı parca baget tavuk
* bır kase yogurt

bu sabahkı kahvaltım
*2 cevız (buyuktu)
* 1 pembe domates,salatalık
*bır kare peynır
*5 zeytın
*bır yımırta
*ceyrek demet maydonoz
yarım saat de yuruyus

Tünaydın melekleriiiimm
Dün gelemedim kusura bakmayın. Bir aydır misafirlerden dolayı temizlik yapamamıştık. Sevgili kuzenciğimle birlikte evden yıldızlar çıkardık. Akşam 10'da duştan sonra güya kkya girecektim fakat rüya alemine dalmışım

Elbette inşallahı mahşallahı yok nurcum. Sen de bizler gibi adım adım hedefine ulaşacaksın. Ayrıca uslu kız olduğun için teşekkür ederim. Sen kararını verdikten sonra, hiç kimsenin beslenmeni sabote etmesine izin verme. O zaman bu sene kirazlar senden kuzucum.

Bravo nurcum. Ne güzel fuarı da gezmişsin. Dürüm dönerdense porsiyon daha iyi. Fakat aşırı su içip böbreklerini yorma bitanem. Ayrıca her ne kadar kendini tok hissetsen de karatay kahvaltını atlamamaya çalış canım.

Bir gün gecikmeli de olsa tünaydın şirinem

kızlar karatay kıtabını alıcam onunde sarı metre olanı alayım dımı

Ben cevap verene dek almışsın bile nurcum. Hayırlı olsun canım. Özümseyerek okursan çok faydasını göreceksin.

Süper bir menü neslim mahşallah

Bence durum gayet iyi. Şekerin düşmüş, insülin birden 5in altına düşmez. En az üç ay lazım canım. B12 ise ben ilk ay haftada bir yaptırmıştım. Sonra ayda iki, sonra ayda bir. Zamanla yükselir canım sen yaptırmaya devam et. Şayet kaçamak yapmazsan bir sonraki ay değerlerinin daha iyi olacağına eminim

Kayınpederine çok güldüm canım. Hakikaten anlayışsızmış, hayır bir de anneni fitlemesi çok garip. Allah sana sabır versin kuzum.

Öncelikle amiin canım. O ağrına rağmen tek başına mı yaptın? Mahşallahın var sana nazarım değecek diye korkuyorum. Hem üç çocuk hem de 26 kilo Ellerine sağlık canım, Allah afiyetle yemeyi nasip etsin. Misafir öncesi yapmakla iyi yapmışsın. Böbreklerin inşallah bir sorun çıkarmaz.

Tam zıplayacakken son cümleni okudum. O zaman enişteye söyle eve kola almayı yasaklasın. Ya da bu ara alsın kayınpederin bol bol içsin. Çok hain gördüm kendimi

Yeni eğitim yılınız hayırlı olsun kuzucum. Fakat sabah çok az yemişsin. Spor süper.

aaa hangı ıgneden aldın doktor yazıyo mu

Evet yazıyor canım.

Sporunla yakmışsındır kuzum üzülme afiyet olsun

Neslim alinti yapmamisim sqetcim yorumlar o karatayci oldugundan ana degerlerinde gelisme var neguzel.insulin direncinde dusuto ne guzel.sen 5 igneyle 400lere getirebulmisin b12yi ben haplarla hic zorlamiyim ozaman.demekki yavas yavas yukseluyi

Haplar hiç işe yaramıyor, çok geç yükseltiyor bitanem. En güzeli iğne, hızla yükseltiyor.

bugün ki menüm
sabah domates salatalık peynir zeytin
öğle tavuklu bulgur pilavı salata yoğurt
akşam bşi yemedim
su 1,5 lt

yarın itibariyle sporuma devam edebilicem inş
tadım yok pek görüşürüz

Bitanem tamamen toparlanana dek spora ara versen iyi olur bence.

Menum
sabah yumurtasiz menemen peynir zeytin 2dilim ekmek
oglen cirba salata 1dilin biskuvili pasta
Aksam 2 bardak ayran az salata

2 bardak yesilcay
2 bardak biberiye
3mil leslie

Bisküvili pasta

Fasulye bitti mi kuzum Afiyet olsun canım. Mahşallah spor harika

Yaşasın fasulyeee

kizlar ya hoplamali ziplamali sporlarda göğüsler sarkiyormus spor atleti kullanin falan diyorlar su yarim atlet gibi olanlardan kullanan var mi ne marka alalım ve sarkmayi engeller mi gercekten acaba

Hiç duymadım, hep birlikte araştıralım ama bende hiç olmadı.

gunaydın kuzularımm

Günaydın fıstığım

Kızlar dışardayim bu gün hemen dunki menumu yazayım
Sabah kk ve avokado
Ogle etli çorba Yoğurtlu kabak
Aksam etli patates az bulgur pilavı
Sabah akşam yürüme Leslie pilates toplam 1.20dk

Hem patates hem pilav olmuyor neslicim Hem de akşam

slm kızlar nasılsınız umarım hersey herkes ıcın yolundadır

Bugün gelen giden yok. Kuzen de ben de kendimizi nete attık

Pilavı yediğin için zaten pişmansın kuzum fakat yine de aşırı yememişsin. Kahvaltında lütfen cevizi azaltma canım. Ayrıca şayet tatlı krizlerin oluyorsa kuru erik, kuru kayısı ekleyebilirsin.

normalde atlamıcam da reglımın ılk gunu dıye mıde bulantısı hat safhadaydı evet ılk alıskanlık durum dedım de onu esıme verdım kendıme porsıyon aldım lavassız bos bos yedım kıtabı aldıgımda hazıne almısım gıbı sevındım valla.. kaptanım hanı hersene klasıktır artık fuarın tadı yok kalmadı dıye bu sene gercekten de oyleydı bombos saman gıbı allahtan radıo pausenın standı vardıda bıraz eglendık yoksa hııcccc mı hıııccc cekılmezdı

Pilavı yediğin için zaten pişmansın kuzum fakat yine de aşırı yememişsin. Kahvaltında lütfen cevizi azaltma canım. Ayrıca şayet tatlı krizlerin oluyorsa kuru erik, kuru kayısı ekleyebilirsin.
hemde nasıl pısmanım hala bıle vıcdan azabı duyuyorum bı daha cıkkkk yemem... erıgı daha yenı kurutuyorum bızım erıkler gec oluyo ovada kayısı da yanlıs hatırlamıyorsam gun kurusu kayısı olmalı dimi

Evet bitanem gün kurusu kayısı olmalı koyu kahverengi. Mecbur kalmadıkça yemeyeceğine inanıyorum canım çünkü her kaçamak senin hedefine ulaşmanı geciktiriyor. :):)

Son beş yıldır fuarın tadı yok nurcum. Eskiden dört gözle beklerdik. Şimdi normal günlerdekinden bir farkı yok konserler hariç.

377.Etap Haftalık
Listesi

Ayyüzlüm0211 ---79,9----------------->79,5
cemreq ---- 52,6---------------------->52
eylul sıla---- 66---------------------->65.5
lisbeth93----70.4----------------------->izinli
merinetya----78 -------------------------->77,5
miss_wong----71,8---------------------->70,8
morcadıyesilyarasa-----49,9------------>49

35nur35----105,1--------------------------->103,5
neslihank4 ---78,8 ------------------------->78,4
senasevval----53----------------------------->52,5

Son iki gün meleklerim, hedeflerimizi hatırlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…