Takım İçi İlk 3
1- lisbeth93(66,8/ 66,1/ 0,7/% 0,52
2- eylul sıla(64,4/ 64/ 0,4/% 0,31
3- senasevval(52/51,7 / 0,3/% 0,29
Eylülcüm sarı kartın biri silindi kuzumm
kızlar öğle yemeğimde ayran,1 kivi,1 muz , birazda badem yedim nası doydum anlatamam oh missss
kızlar öğle yemeğimde ayran,1 kivi,1 muz , birazda badem yedim nası doydum anlatamam oh missss
bende merak ediyordum
bu arada mericim kilom senle aynı oldu sanırım 76 lardayım bende bu hafta senide sollayayımmı yoksa gülayla nura gibi heeeeee :)
ay bende 7 ekimde +600 düm ve üsteli akşamı dondurma,pide patlamış mısır yedim sinemada arkasından 8 ekim d.günümdü minik 1dlm pasta dışında iyiydim, 9 ekim perşembe süperdim, 10 ekim cuma +600de gitti -300 gördüm çok şaştım. kilo verme işine aklım sırım ermedi benim adam gibi 1 gün dikkat ettim indim, 1 hafta dikkat etsem hiç veremediğimde olmuştu.kısacası anlamıyorum kilo vermekten o yuzden kilo değil sağlıklı yaşamı seçtim bende
bu hafta ilk 3 te ben varım kızlar söleyim
Selam kızlar dünkü menümü yazıp kaçıyorum yoldayım.
Sabah yarım simit bir dlm peynir domates salatalik 3 zeytin
Ara meyve ve bir çay bardağı süt
Aksam ızgara balık salata
Merhaba kızlar dün geldim topiğe ama alıntıları cevaplayamadan kalkmak zorunda kaldım malesefHerkesin keyfi yerindedir inşallah. Biraz moraller düşmüş ama hemen kalkıyoruz yerimizden bugün hava çok güzel bol bol yürüyüş yapın
Aaa 3. olmuşum aferin bana
Ohh süpersin neslim benim de canım kivi istedi bakneyse annem elma toplayacaktı bugün yarın bende onunla idare ederim
çok hain gördüm kuzum sseniBu arada 15 ekim ablamın doğum günü ama yarın eskişehire gidicek annemler o gitmeden doğum gününü kutlayalım diyorlar inşallah kutlamayız da bu doğum gününü böylece atlatmış oluruzondan sonra en yakın doğum günü 15 nisan da ama okulda herkesin doğum gününü kutluyoruz diren şevval
harika egzersizler kızlar bayıldım
menumu yazayım diskoya kacacaz komsularla hazirlanayim bende kizlar yaza veda edecekmisiz sezonu kapayalim kurtlar birikti valla.
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
2 yumurta yagda peynir +ceviz avakado ezmesi yesillik
öğle ayran muz kivi badem
Aksam kiyma kavurdum biber soganla
Yesillik ve çiğ karnibaharla yedim 1/2 ekmek
spor sabah lesli ve plates 35 dk + gün ici 45dk yurudum
kızlar hedef belirleyecez herhalde .ben çok iyi yaptım verdiğim kilonun da üzerine aldım.su an 83 .5 kiloyum bugun başladım 6 günlük hedefim 81.5
Slm ben geldimMenümü hemen paylaşıyorum.
Kahvaltı
2.5 haşlama yumurta
5 zeytin
20 adet çiğ badem
2 yk kıyma
1 çatal peynir
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Ikinci üzeri kızlara gittim
1 küçük kase kısır
1 çatal kek
Birkaç dilim domates turşusu
3 Bulgurlu yaprak sarması
1kahve ve iki kuş lokumu
Suyu 3 lt yaparım
300 ip atlama
50 mekik
Solla bakalım ben bilirim bu hafta kendimebende merak ediyordum
bu arada mericim kilom senle aynı oldu sanırım 76 lardayım bende bu hafta senide sollayayımmı yoksa gülayla nura gibi heeeeee :)
Solla bakalım ben bilirim bu hafta kendime
Beni hırsa getirdin neslim
canim isine karismak gibi olmasin ama bu erkek versiyonu bizim vucudumuza uygun degil ben arastirmistim bu egzersizleri Karin kaslarimizin yapisi ayni degil erkeklerle sonuc olarak bize pek etki etmiyormus bunun 4 dk lik kadinlar icin olan versiyonu var ben pek yapmak istemiyorum su sira bunlari ama sen de yapacaksan kadinlar icin olan versiyonu yap benceharika egzersizler kızlar bayıldım
iyi aksamlar herkese
menum
Sabah
mantarli yumurtayla kkk ve 1 kucucuk elma
aksam
izgara balik az koz biber-mantar salatasi bolll salata yarim br salgam suyyu
spor leslie 3 mile 100 ip atlama
su 3 lt 2 br yesilcay cay kahve aralarda
bugun aksam yemegimi gec yedim ama 20.00 I da gecmedi 19 gibi oturduk 19.40 falandi sofradan kalktigimda kahvaltim da 9 da bitmisti yani iyi leptin calisti bugunboyle devam eder insallah bir sure
canim isine karismak gibi olmasin ama bu erkek versiyonu bizim vucudumuza uygun degil ben arastirmistim bu egzersizleri Karin kaslarimizin yapisi ayni degil erkeklerle sonuc olarak bize pek etki etmiyormus bunun 4 dk lik kadinlar icin olan versiyonu var ben pek yapmak istemiyorum su sira bunlari ama sen de yapacaksan kadinlar icin olan versiyonu yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?