Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hımm o zaman en başlangıçta bakıyorsun hep kaptanım . Hani ben ayrı kaldım ya siZlerden . Dün tartışmıştım 83.5 çıkmıştım bu kiloyu baz alırsın sandım.yoksa başlangıç kilom 82.5 idi. Şu an artı dayım E ozaman haftalık hedefi nasıl koycam

E="Sweetdimple, post: 37270016, member: 513088"]hoşgeldin eylülüm herşeyin azı karar çoğu zarar kuzummm[/QUOTE]
Dogru Kaptanim bobreklerime zarar dimiben siyah cay kahve falanda icmedigimden iciyorum azaltayim bari

Yumurtlama kavustum ama devam etsemmi bilemedim ama tok tutuyor 1 tane yemeyi düşünüyorum.resmen ekmeek yemedim bugun.benim lahananin yarisi duruyor yakin olsak verirdim annesine.benimde canim çok istedi alip yaptim bugün vitamin olsun diye mercimekten kattim.ben brokoliyi çiğ seviyorum vallahi az haslayip limon sikincada güzel oluyo

meyveye ben de fena sardm bu ara sabahlari bir kucuk elma veya yarim muz veya 1 mandalina ekliyorum kahvaltima
ama meyvesizlige dayanamiyorum sanki artik canim istiyor cok fazla insallah tartida arti olarak donmez bunlar bana
sen kilo verme doneminde hic mi yememistin meyve kaptanim
kaptanim bir de sey sorucam sana sen son 7-8 kg yi kac ayda verdin merak ettim

yarışma kuralları öyle bitanemm elimden gelen birşey yok takıma geldiğin anki kilo geçerlii sağlık olsun kuzum sen linden geleni yap bu hafta yüzden 3 e bölünecek artı olsanda fazla etkilemez bitanem

Dogru Kaptanim bobreklerime zarar dimiben siyah cay kahve falanda icmedigimden iciyorum azaltayim bari

tabiki zarar cnmm fazlasını alınca böbreklerini yorarsın 3 fincanı geçmemeye çalış

1 tane ye istersen bir de dokunur allah korusun lahanaya hayır demezdik iyi yapmışsın cnm lahana mercimek süper olur brokoli salatasını çok severim de çiğ denemedim

Günaydıııınnnnn

günaydın merimmm

sabah yersen sorun olmaz bızdıkımm ama kilo verme hızını yavaşlatıyor bu bir gerçek ilk zamanlar yemiştim 1 ad ama baktım veremiyorum son aylarda hiç yemedim kuzum ama benim yaş faktörü de var tabii sizler gençsiniz yakarsınız

sor bakalım hmmm ben sana karnemi kopyalayayım sevgili püsküütümün hazırladığını

]

Sweetdimple' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 4,1
Aralık / 3
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,1 KİLO

Ocak / 2,9
Şubat / 2,7
Mart / 2,6
Nisan / 2
Mayıs / 3
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,2 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (334. Etap) ( 85,5 )
Bitiş Kilosu (362. Etap) ( 65,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 20,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 23,74% )
Toplam Süre ( 29 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,82% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 700 )

Yorum : Sevgili Sweetdimple, 1 Kasım 2013 (334. Etap) ve 85,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 23 Mayıs 2014 (362. Etap) tarihinde toplam 20,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini %99 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 3.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

işte karnem kuzummm şu anda 62,5 -63 arası gidip geliyorum bızdıkım .son 3 ayda 7,6 vermişim tatlım

başladım yeniden canım benim. bu gün tramboline çıktım yeniden tabi dilanın müsade ettiği kadar. anam benden hevesli trambolinde zıplamaya

ben geldiiiimmmm
menümü yazıyorum:
kahvaltı:
2haşlanmış yumurta
1 avuç lor
10zeytin
1yk domates sosu
bol çay (pazar keyfi)

öğlen 1 maden suyu limon doğradım içine

akşam:
1koca bardak ayran
1kepçe mercimek çorbası
3yk bulgur pilavı
5-6parça taşlık
1 karecik bitter

1 saat yürüyüş
3lt su

Selam kızlar, bugünkü menüm :
Sabah 3 yumurtadan menemen, peynir, 5 zeytin, 5 badem, domates, salatalık, biber
Ara 1 bardak kiraz sapı mısır püskülü çayı
Akşam 1 kase tarhana çorbası, köz patlıcan biber, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Bir bardak kuşburnu hibisküs çayı
Spor : Leslie ile 5 mil, Callanetics
Su 2.5 lt.

Ya bukarataycilar ve karatay teyze doğrusoyluyomus vallahi insanin erkenden uykusu geliyor ggözlerim yaniyo benim ufak kizida karTaya gore beslesem erken uyusada bende uyusam:)zilli uyumuyo.akşamüstü 5 te banyo yaptılar ablasiyla bornozuyla koltuğa oturdu bende corbanin aletini kapatayim diye mutfağa gittim bi geldim uyumuş.bornozu bile cikarmadim 9 da uyandi simdi nobetteyiz gece uzun

Menüm
Sabah geç yaptik malum pazar menemen accik ekmekzeytin peynir salatalik brokoli
Öğlen 4 çiğköfte marul 1 mandalina
Aksam tursukavurmasi haslanmis patates
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
3.5 litre su
100 mekik

Merhaba kızlar bugün benim kızla uğraştım hep bugünkü menüm

Sabah :2 yumurta,peynir,zeytin

Akşam :1 tabak dolusu yeşil fasulye,1 dolu kase yoğurt ,salata

Su:3 lt
Spor: yapamadım kızımla ilgillenemkten

iyi geceler fıstıklarımmm dayımları yatırdım hemen bakayım dedim anında yatağa uçacağım bende

başladım yeniden canım benim. bu gün tramboline çıktım yeniden tabi dilanın müsade ettiği kadar. anam benden hevesli trambolinde zıplamaya

çok sveindim bitanemm iyi yapmışsın cnmm diloşumuz hem en minik karataycı hem sportmen olacak desene

ablasının şirinesi geç oldu ama iyi pazarlar kuzummm

iyi aksamlar
menum
Sabah
1 kucuk elma ile kkk
Aksam
8 kucuk izgara kofte 2 yk turlu yogurtlu semizotu
su 2.5-3 lt
spor 100 mekik

afiyetolsun bızdıkımm spor az olmamışmı tatlım

afiyetolsun cnmm kapadım gözümü spor su ve menü süper o da nazarlık olsun diyelim

kimsecikler yok galiba bende kaçayım bari

tatil olduğu için sakinmiş hakikaten kuzum

karataya başladıysan kuruyemiş az olmuş cnm istersen 3 ad kuru kayısı veya kuru erikte ekleyebilirsin cnm
hatta 1 ad mevsim meyvesi g.i si düşüklerden

aynenn Canan ablam ne derse benim için kanundur besle tabiii diloş bile besleniyor küçükken nasıl alışırlarsa öyle gider kuzum yandın sen uyumazlar şimdi

Menüm
Sabah geç yaptik malum pazar menemen accik ekmekzeytin peynir salatalik brokoli
Öğlen 4 çiğköfte marul 1 mandalina
Aksam tursukavurmasi haslanmis patates
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
3.5 litre su
100 mekik

accık gelmiş yine ekmekcik akşam gzelim sebze yemeklerine ne oldu kuzum senin afiyetolsun cnm enişte evdeyken spor yapamadın sanırım

Merhaba kızlar bugün benim kızla uğraştım hep bugünkü menüm

Sabah :2 yumurta,peynir,zeytin

Akşam :1 tabak dolusu yeşil fasulye,1 dolu kase yoğurt ,salata

Su:3 lt
Spor: yapamadım kızımla ilgillenemkten

menün de suyunda süper cnmmm zeyno nasıl oldu hiç soramadımda gelen gidenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…