Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba güzel hatunlarrr
Bugünkü menüm
Sabah :2 yumurta 1 dilim ekmek 6 zeytin

Öğlenatlıcan biber közlenmiş salata ayran

Akşam:2 ince hamur lahmacun ayran bol salata

Spor: hiç yapamadım kızımdan dolayı tabi bu bahane değil ama yarın tam gaz başlicam kaptanım sana sözzzz . Vawww diyeceksiniz
Su:2 lt

Kaptancığım benim başlangıç kilom 82.5 değil 83.5

Kaptanım bugünkü soruma verdiğin cevabı okudum teşekkür ederim alıntı yapamadım

rica ederim merin sorularını özlemiştim

hosbulduk kaptanim ya yemek gec vakte kaldi diye biraz endiselendim ama acikmamistim ve sonradan en azindan leptin calisti dedim

aclık hissetmediysen mesele yok tatlım oruç olduğumuz zaman yiyormuyuz hayır tabikii

hadi bakalım inş cnmmm bu hafta hepimizi şaşırtmanı bekliyoruz yapabileceğine inanıyorum sabah ekmek yemeseydin geç acıkırdın kuzumm

Kaptancığım benim başlangıç kilom 82.5 değil 83.5

tatlım bnenim kayıtlşarda 82,5 gözüküyor yanlışmı yazdım diye baktım ama 82,5 mişsin

çizelgende de 82,5 yazıyor kuzum

Selam kızlaaaar :) sonunda evime geldim oh evim evim güzel evim sıkılmıştım valla telefondan girmekten rahatladım. ben de hedefimi 80 olarak belirledim bakalım.. spor yapmayı özledim valla yarın iyi ter atarım artık :)

Ya ben bu bitki caylarini niye bukadarcok seviyorum bilmemki ictikce icesim geliyo

kaptancığım az önce internetten karatayın kitaplarının siparişini verdim :) ben de bir karataycı olacağım artık karar verdim

Kaptanim birgün bizde senin gibi kararli azimli oluruz inşallah.kilo verme derdim olmasa yerim vallahi tatlida meyvede bol bol

elbette olacaksınız kuzum şüphenmi var tatlı değil ama meyvesiz yapamam şükür kavuştum artık tabii sabahları

kaptancığım az önce internetten karatayın kitaplarının siparişini verdim :) ben de bir karataycı olacağım artık karar verdim

hayırlı olsun Gamzemmm en doğru kararı verdin cnmmm gelsin sağlıklı hayat

Menüm
Sabah 2 yumurta peynir zeytin salatalik ceviz karnabahar brokoli çiğ olarak 1 mandalina
Öğlen 2 bardak ayran
Aksam yeşil mercimekli kapuska koca bitabak salata 2 kepçe mercimek corbasi az uzum
3 bardak Yeşilçay 1 bardak biberiye
3 litre su
100 mekik
30 dk yuruyus

teşekkür ederim kaptan :) unutmadan bugünkü menümü de paylaşayım hemen
Sabah 1 dlm çavdar ekmeği bir dlm peynir bir haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin
ara sade türk kahvesi
akşam yeöeğimi saat 4te yedim, borani, roka salatası, hamsi ve barbun tava. balığı ızgara yerim genelde ama küçük balıklar da ızgara olmuyor mecbur tava yedim.. ama hala midem yanıyor uzun bir süre yemem tekrar.. tahini yine kaçırdım :) artık bir dahaki sefere

afiyetolsun eylülüm şükür yumurtaya kavuştun annem görmesin kapuskayı aşeriyor resmen brokoliyi ben çğ yiyemiyorum

tava yedin ama balığın bütün faydası gitti kuzum afiyetolsun erken yemişsin cnm acıkırsın mutlaka yatmadan ayran iç istersen tahini unutmaki balık öldüğünü anlasın

balık resmen benden intikam alıyor kaptan, midem öyle kötü ki.. alışmışım kızartma yememeye, bir kere yedim mahvoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…