- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
haydi ben ders calismaya kaciyim sinemaya gitmeye karar Verdi bizimkiler ondan once biraz da olsa calisiyim
hosbulduk kaptanim ya yemek gec vakte kaldi diye biraz endiselendim ama acikmamistim ve sonradan en azindan leptin calisti dedim
hg bızdıkımmm maşallah hakikaten süper leptin çalışmış bugün hedefin de süper bu hafta tutturursan haftaya mezunsun
Kaptancığım benim başlangıç kilom 82.5 değil 83.5383.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 64-------------------->63,5
lisbeth93---66,1------------------>
makres76----66,6-----------------|>
merinetya---76-------------------------->
morcadıyesilyarasa---48,5------------->
35nur35----100,6--------------------------->100
neslihank4 ---76,8 ------------------------->75,9
senasevval----51,7----------------------------->51,2
Yenibirben-----82,5-------------------------->81,5
Gamze----81,2-------------------------->
Gelsin hedeflerrr bu hafta düşük hedef yazmak yoken AZ 500 GR
Kaptanım bugünkü soruma verdiğin cevabı okudum teşekkür ederim alıntı yapamadım
hosbulduk kaptanim ya yemek gec vakte kaldi diye biraz endiselendim ama acikmamistim ve sonradan en azindan leptin calisti dedim
Merhaba güzel hatunlarrr
Bugünkü menüm
Sabah :2 yumurta 1 dilim ekmek 6 zeytin
Öğlenatlıcan biber közlenmiş salata ayran
Akşam:2 ince hamur lahmacun ayran bol salata
Spor: hiç yapamadım kızımdan dolayı tabi bu bahane değil ama yarın tam gaz başlicam kaptanım sana sözzzz . Vawww diyeceksiniz
Su:2 lt
Kaptancığım benim başlangıç kilom 82.5 değil 83.5
oncelikle cok tesekkur ediyorum suan cok.sinirli ve cok uzgunum.o farkinda degil bu kadar uzuldugumun ama uzun zamsndir kendimi hic bu kadar kotu hissetmemistimtum kurallari biliyorum okudum ve kabul ediyorum .
kilom:82.5 (sabah tartilip tam sonucu yazicam)
hedef:54
yasim:28
istanbulda yasiyorum , memurum.
Ya ben bu bitki caylarini niye bukadarcok seviyorum bilmemki ictikce icesim geliyoSlm meleklerimmmm
5 bardak bitli çayı çok değilmi eylülcüm 3 ten fazlası zararlıkeşke ayran alıp içseydin
ben bu bitki caylarini niye bukadar seviyorum bilmemki
hoşgeldin kaçakkkbayram yaktı bizi bu hafta sıkıyönetim geldi takıma inş kuzum
gördüm tatlım 4 hafta da 1,9 kilo gelmiştoparla hemen spora başlıyoruz hadi sende katıl bize ipin ucu kaçtımı yakalamak zor
Kaptanim birgün bizde senin gibi kararli azimli oluruz inşallah.kilo verme derdim olmasa yerim vallahi tatlida meyvede bol bol
kaptancığım az önce internetten karatayın kitaplarının siparişini verdim :) ben de bir karataycı olacağım artık karar verdim
Menüm
Sabah 2 yumurta peynir zeytin salatalik ceviz karnabahar brokoli çiğ olarak 1 mandalina
Öğlen 2 bardak ayran
Aksam yeşil mercimekli kapuska koca bitabak salata 2 kepçe mercimek corbasi az uzum
3 bardak Yeşilçay 1 bardak biberiye
3 litre su
100 mekik
30 dk yuruyus
teşekkür ederim kaptan :) unutmadan bugünkü menümü de paylaşayım hemen
Sabah 1 dlm çavdar ekmeği bir dlm peynir bir haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin
ara sade türk kahvesi
akşam yeöeğimi saat 4te yedim, borani, roka salatası, hamsi ve barbun tava. balığı ızgara yerim genelde ama küçük balıklar da ızgara olmuyor mecbur tava yedim.. ama hala midem yanıyor uzun bir süre yemem tekrar.. tahini yine kaçırdım :) artık bir dahaki sefere
balık resmen benden intikam alıyor kaptan, midem öyle kötü ki.. alışmışım kızartma yememeye, bir kere yedim mahvoldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?