- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
bende iftardan önce tartıldımDun iftardan önce tartilmistim ben sonuçtan coook memnunum yuppi siftah benden darisi tüm arkadaşlara olsun insallah
Korkma eylülcüm kaptan şimdilik cebine geri koydu sarı kartlarıAnam sari kart:)
Tebrik ederim canımm darısı başımızaDun iftardan önce tartilmistim ben sonuçtan coook memnunum yuppi siftah benden darisi tüm arkadaşlara olsun insallah
Günaydın nurummgunaydın kızlaarrrr
:) niye yalnız başına takılıyorsun şekerim gel yamacımızaayyuzlum/80,4/80/400/0,5
yalnız silahşör
ben bi eşşeklik ettim bunalım anında izin almak yerine takımdan ayrıldım. altı ay da giremiyom tekrardan. bu yüzden sizinle aynı denizde farklı filikalarda yol alıyom:) niye yalnız başına takılıyorsun şekerim gel yamacımıza
ben bi eşşeklik ettim bunalım anında izin almak yerine takımdan ayrıldım. altı ay da giremiyom tekrardan. bu yüzden sizinle aynı denizde farklı filikalarda yol alıyom
Kaptanım bu çay toplama işi beni mahvetti, hedefimin altındaydım ama maalesef aşırı derecede şiş bir haldeyim ellerim ayaklarım iki kat olmuş. Düğün için aldığım ayakkabıları giyemedim bu sabah ve bu şiş nasıl gidecek bilmiyorum. Yarın akşama kadar birşeyler yapmam lazım. Kaslarım şişti sanırım hamlık geçmedi bugün daha da bir yayılmış ağrılar. Merdiven inemedim sabah o kadar kötüyüm yani.Meleklerimmm yarın tartı günü malum o yüzden sizlerden ricam her hafta olduğu gibi bugün şişlik ödem yapabilecek gıdalardan uzak duruyoruz özellikle turşu cısss bol bol derin nefesler almayı unutmayın derin nefesle alınan oksijen metabolizmayı hızlandırıp yağları yakıyor biliyorsunuz size güveniyorummkalktıktan en az yarım saat sonra tartılın ki şişlik filan varsa gitmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?